|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 1.2.2009 15:16:05
|
|
|
|
smrček
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana A ste vi avtobus nabavili Ha, ha, ha...Me bo pobralo od smeha To je blo čist resno vprašanje, no ! En tak...hm, ko se ne spoznam na avte - kot da bi bil Vito, ampak s ful velikimi šipami . ej, sam včasih bi ga pa res potreboval. Drgač si pa prav vidla, ker je I. službenega kombija na dvorišče postavil, da nam nebi kdo kaj "prnesu", ker družinskega avta ni bilo in je na prvi pogled zgledalo kot da ni nobenga doma. Moji bolančki počasi prihajajo k sebi Zgleda, da so imeli enako virozo, ker so vsi trije (razen Lukca) tri dni kuhali in kašljali, sedaj pa se stanje umirja. Lukec je včeraj zvečer pošteno zakuhal, danes mu pa še bolj hrope v prsih, čeprav se kar pogosto odkašljuje. Frekvenca vdihov je še pod 50/min, vendar če se bo stanje poslabšalo, bova verjetno spet na pediatriji pristala Drugače moram pa pohvalit Ančiko, ker je danes je že drugi dan šist suha, razen ponoči še ima plenico. Je ful hiter skapirala in že sama pove kdaj jo lulat . Sem kr presenečena, da je kljub virozi lepo sodelovala. Juhej, ene plenice majn pri hiši Jančika kako je jaj s tvojimi sinusi? Skuštrana: sem se spomnila, da mam jst še jajčko na podstrešju. Upam, da tebi uspe prit ponjo, ker Darji ni
|