|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
31.1.2009 21:44:33   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: Ropotuljica

IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR
O madona, babe, kdaj sem pa jaz prek 10.000 postov napisalauser posted image   . Drugače imam pa zabite sinuse in ravno mi prav konkretno teče kri iz nosauser posted image . Boljš, da grem spat al kaj.

Ne me basat!! Jaz sem dlje članica kot ti, pa jih imam 20x manj user posted image user posted image user posted image

Si pa doktorirala vmes. Jaz sem samo na RR diplomirala in to iz nebulozuser posted image .

Smrčekuser posted image , drži se. A ste vi avtobus nabaviliuser posted image ? V četrtek je bil en ogromen bel minibus parkiran pred hišo.

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
31.1.2009 21:53:50   
skuštrana
A ste vi avtobus nabavili

Ha, ha, ha...Me bo pobralo od smehauser posted image user posted image user posted image

Mi smo bili pa danes na pustnem otroškem balu in je bilo super user posted image user posted image

Hm, zdaj pa mene zanima od kdaj sem jaz član, da si izračunam povprečje user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
31.1.2009 21:57:28   
skuštrana
Ja, ja, Janči, samo 2 dni za teboj sem se logirala pa še nisem doktorirala iz nebuloz...Sem pa na dobri poti, ni kajuser posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
31.1.2009 22:14:12   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Ha, ha, ha...Me bo pobralo od smehauser posted image user posted image user posted image

To je blo čist resno vprašanje, nouser posted image ! En tak...hm, ko se ne spoznam na avteuser posted image - kot da bi bil Vito, ampak s ful velikimi šipamiuser posted image .

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
31.1.2009 22:35:02   
snorlax
IZVIRNO SPOROČILO: smrček

Ojla!
Berem, da nismo edini, ki smo bolani in zaprti v bajti. Na Dunaju je I. zakuhal, v sredo je Anja dobila vročino, včeraj Gašper, danes pa Lukauser posted image . mi je ktera fouš, k mam vse tri otroke bolane in še I. komaj na nogah stojiuser posted image , mater, upam da se še mene ne loti kaj.

Dva mi sedajle že spita, le Ančka še nekaj komplicira, zato pičim v mižule, ker zna bit spet  kratka nočuser posted image  

Ti moraš bit zdrava. En mora čaj kuhat. user posted image Tako je ponavadi pri nas, da mati nima cajta zbolet.

Mbd, pri sličicah smo tudi mi na začetku, pa še par let bomo, ker tu in tam kupimo par čokoladk. Si bova pisali. user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu smrček)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
1.2.2009 7:27:40   
marjanaR
Teta beta, nismo dobili slikc. Res pa je, da smo v četrtek manjkali, ker sem bila spet cel dan v službi, pa K. ni uspela priti na plesne ... Moram mal vprašat v ponedeljkovi skupini. Oni so bolj številčni.

Prodam ali podarim celulit. Šifra: zares trpežen.

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
1.2.2009 10:15:27   
mbd0411
Snorlax,bova v kontaktu drgač sem pa na FB kot večina čvekic s foruma.
Mi imamo kar dva albuma.A prejšnjega ste napolnili in dobili paket???Pa koledar??

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu marjanaR)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
1.2.2009 10:30:34   
snorlax
Ne, to je naš prvi album.

Še na RR komaj utegnem, kje pa FB! user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
1.2.2009 13:55:29   
HuAnita
Babnice,
da vas tule povprašam, mi smo nabavili nov jogi, še preden smo dobili posteljo in valda je prevelik, ker postelja ni standardnih mer, ampak narejena po meri (80x190 cm). Zdaj je prepozno, da bi nam jogi zamenjali, pa še user posted image  bi bil, ker tisti, ki ga imamo, je standardni, mi pa rabimo nadstandardnega ali kako bi se reklouser posted image

Torej, če katera potrebuje, če pozna koga, ki kupuje jogi, gre pa za Meblo, ortopedic, še v PVC zavit, cena je bila v akciji 145 eur, je še na ovitku, sicer je stal cca 30 eur več, mi ga damo za 120 eur. Dimenzije je 90x190.

Sicer pa - sem nakuhala toliko omake za riž, da vas lahko povabim na južno, če ne, jo bomo ves teden jedliuser posted image

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
1.2.2009 14:06:45   
HuAnita
Aja, FB, pri nas so skoraj vsi sodelavci, saj jaz bi, ampak res še osnovnih stvari trenutno ne utegnem (recimo zjutraj sem opazila gojišče dolgih dlak na mojih spodnih okončinah, da tam vmes ne govorim - user posted image , kaj šele, da bi razpredala po medmrežju, tako da to je eden od načrtov, da se pridružim virtualni srenji....

Čeprav me zanima - ker eni menda dajo prave podatke, fotke gor - a ni to malo 'skeri muvi', takole se na ogled postavit?! Ker sem že gledala FB od aktualnih ministrov ipd., pa kaj pa vem, mi je malo 'tako tako'...

Tako da jaz bi vas raje v živo kaj videlauser posted image , predlagam en sankaški dan pri Meggi, hribov je tam dovoljuser posted image , potem pa pri nas tek na smučeh - ravnina, v bližini pa ribnik za drsanje...

Zdaj pa baba, bejš nazaj za šporhetuser posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
1.2.2009 15:16:05   
smrček
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

To je blo čist resno vprašanje, nouser posted image ! En tak...hm, ko se ne spoznam na avteuser posted image - kot da bi bil Vito, ampak s ful velikimi šipamiuser posted image .

user posted image   ej, sam včasih bi ga pa res potreboval. Drgač si pa prav vidla, ker je I. službenega kombija na dvorišče postavil, da nam nebi kdo kaj "prnesu", ker družinskega avta ni bilo in je na prvi pogled zgledalo kot da ni nobenga doma.

Moji bolančki počasi prihajajo k sebiuser posted image  Zgleda, da so imeli enako virozo, ker so vsi trije (razen Lukca) tri dni kuhali in kašljali, sedaj pa se stanje umirja.
Lukec je včeraj zvečer pošteno zakuhal, danes mu pa še bolj hrope v prsih, čeprav se kar pogosto odkašljuje. Frekvenca vdihov je še pod 50/min, vendar če se bo stanje poslabšalo, bova verjetno spet na pediatriji pristalauser posted image

Drugače moram pa pohvalit Ančiko, ker je danes je že drugi dan šist suha, razen ponoči še ima plenico. Je ful hiter skapirala in že sama pove kdaj jo lulatuser posted image . Sem kr presenečena, da je kljub virozi lepo sodelovala. Juhej, ene plenice majn pri hišiuser posted image

Jančika kako je jaj s tvojimi sinusi?
Skuštrana: sem se spomnila, da mam jst še jajčko na podstrešju. Upam, da tebi uspe prit ponjo, ker Darji niuser posted image

Ja, v ponedeljek začnem hujšat. Jasno?

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
1.2.2009 19:00:23   
darja33
Alo.
Pa da vas še js enmal pozdravi.

Smo vsi zdravi, tak da so ta vikend uživali v papcanju, lenarjenju, pa ven smo tudi šli. Mi je prav pasalo.

Jančika, jutri sem tam, ker testiram ene športnike , tak da ko mi oni švicajo na biciklu kamot opravim še kak pregled. Če seveda ni že vse OK....

Mavo upam da je mali OK in da gremo jutri (KONČNO!!) na kofe v kak kafič. Če bo sneg pa?!

Ropotuljica tudi tebe pokličem. V četrtek nisem imela časa....

Sicer zdejle pečem štrudl, ker nama celodnevno nažiravanje še ni dovolj...Mi je že kr enmal slabo...

Pol pa pod tuš, pa spat jutri pa si pasem oči na fajnih prešvicanih mladcih, ki bojo gonl tak kot bom js hotela...Imam pa res enga izmed tabolših šihtov, ni kej!!

(odgovor članu smrček)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
1.2.2009 20:13:32   
Jančika_
Smrčka, Ančika je pa res hitro poštekala. Naš Kajetan bo zgleda v plenici tako dolgo kot je bil Vasja, do treh letuser posted image . No, mogoče nas pa preseneti.

Moji sinusi so dizasteruser posted image . Komaj živim, glava mi bo eksplodirala. Tako da Darja, jutri se vidiva. Mogoče še ujamem pogled na kakega od tistih mladeničevuser posted image .

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
1.2.2009 20:35:43   
Janeja
Punce, kdaj in kam pa greste jutri na user posted image ?
Imam spet fraj dopoldne in bi prišla zraven na en čvek po dolgem času.

Jančika, boga reva no. Mogoče se ti pa jutri sinusi odprejo ob pogledu na "kolesarje". user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
1.2.2009 20:40:20   
Meggi
Ej Huanita, komot lahko sankanje uvedemo. Pa če da m vsaki eno lopato v roke, bom glih imela še nekja m ceste več prevozne. Madona in še kr sneži, če nas letos ne bo zametal nočn nč.

user posted image

Smo se dones vozili do Litiji, tam v Zagorju pa pomladna trava. Ma noro.

A ja prvič po 4ih letih sem se včeraj postavla na smučke. FAJNA SMUKA na Celjski- tud prvič tam smučala.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
1.2.2009 22:39:27   
Jančika_
Janeja, bom jutri naložila glaže in te pokličem, ko zrihtam pri Darji. Mogoče pridem kr do tebe, če boš doma. Se slišiva.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
1.2.2009 22:48:06   
Janeja
Jančika, super. Kakor kaže tale sneg, se mi res ne bo dalo okrog hodit. Verjetno bom šla pa do Žalca vseen, tako da če ne bom doma, bom pa tu okoli nekje. Pokliči in se dobiva na en čvek - nujno!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
2.2.2009 11:40:37   
Meggi
user posted image   Malo za vzorec zimske idillle user posted image

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
2.2.2009 12:38:54   
HuAnita

Meggi, ne nas strašit!!!!user posted image user posted image user posted image

Sem se komaj navadila na to, da mi nad glavo polzi sneg s strehe, sem pa rabila en dan, da sem skapirala, sem si mislila, kateri cepec mi sredi noči kida sneg pred hišouser posted image user posted image user posted image  Potem pa naslednji večer, ko sva videla, kako ga je zasipalo čez zimski vrt: AAaaaaaa, razsvetljenje....user posted image

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
2.2.2009 12:40:40   
Jančika_
Meggi, a prav zmerit si šla, hehehe! Sem vesela, da je to pri vas in ne pri nas. Nimam neke posebne ljubezni do kupov snega, razen od daleč.

Bila sem pri zdravnici, dobila AB, nisem pa nikjer vidla prešvicanih mladcev na peciklihuser posted image . No ja, vsega pa človek v lajfu tudi ne more met, ne. Janeja, hvala za čvek!

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
2.2.2009 12:43:43   
katja_p
Meggi, kje pa ti živiš, da imate tolk snega?

Evo, mi smo iz počitnic, blo je špica - bi še kdaj šla (predvsem zato, ker se ni treba ukvarjat s kuho, ker te drugi pedenajo user posted image )

user posted image  ima pa jutri 30. RD in sm se odločla, da bom zjutri spekla torto user posted image  morm dans popoldne mal v šoping, da nakupim stvari. Sej se je men tud kr lušta user posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
2.2.2009 13:07:43   
HuAnita
Katja_p - čestitke za RD, za kak kos tortice se pa tudi me priporočamouser posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
2.2.2009 13:28:11   
Meggi
Kje živim? Sredi gozda na vrhu hriba s prekrasnim razgledom .. a take razmere me prpopajo doma. Imamo Kidanje d.o.o.,... user posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
2.2.2009 17:22:07   
jerebica
Naj vas mal pozdravim ko mali R. ravnokar spi.

Jaz sem se tudi čez vikend smučala, pa me je tak zložl, da o moj bog še dans me vse boli.

sicer bi pa jaz tudi imela sam v hribih sneg tle pa pomlad, da bi se laže šetala pa na kofete hodla - sam 4. mesce porodniške še mamuser posted image

Jančika kdaj bo jungla za mala dva?

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
2.2.2009 18:44:16   
migulja
Brez zamere, da se kar takole vrivam zraven, samo zanima me, če je katera na tem forumu prav tako osamljena kot sem sama. Imam trimesečnega sinka, ki je sonček, ampak pogrešam tudi drugo družbo. Je torej katera mamica s podobno starimi otroki, ki bi ji prav tako koristilo druženje? 

(odgovor članu jerebica)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......