|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
6.2.2009 21:42:40   
sonček85
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a to si mu spakiralauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja jst tud mojga tko pogrešam k dela ponoč k ne aja poleg mene,k pa spi se pa ne naspim user posted image user posted image k nimam cele postelje zaseuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
6.2.2009 21:44:22   
malaMravljica
Kako mislis na meji?

Ves, malo moras spremlajt ponudbo, vcasih se dobijo robo. Ce bos kaj dobila ti kar sporoc in ti narocim.

In Soncek, saj pire je tako hitro narejen, jaz sem krompir na male kocke narezala in je bil hitro kuhan. Tolk na hitro in tolk fin.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
6.2.2009 21:45:37   
Anonimen
Oooo shit, Mravljica... , jst bi te tok nakregala pol bi pa vse pobrisalaaaaa..... user posted image  Ti, ti.. Pa sej ti ni tok slabo, če si sama... , če nič drugega, pa packaš.user posted image  Vesta, men so pa GAP otroške cunjice všeč. Sm gledala na e-bay-u.... take male cartke majooo... pa S-oliver tudi. Sam bom kr pol gledala te stvarce. Joj, strah me je, priznam. Tok komaj čakam, da gre mimo 12 t. Bi najraj zamižala in... se zbudla na nuhalni...
Dons sm na šihtu dobila eno prijavo za seminar ki o v mesecu novembru... in sm se tko nasmejala... in si mislila "mene  pa ne boste več vidli..." in sm si zaželela, da bi šla takoj šefu povedat... in se mu smejat in mu rečt... " no, g. .... , da vas vidim zdej! Mal me žlehtnoba daje... proti šihtu, upam, da jo bom lahko uporabla... user posted image

Ej, kolk časa boš pa tukaj... Prideš tud kej v Lj. ?

Neposredna povezava do sporočila: 1353
6.2.2009 21:47:23   
malaMravljica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a to si mu spakiralauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja jst tud mojga tko pogrešam k dela ponoč k ne aja poleg mene,k pa spi se pa ne naspim user posted image user posted image k nimam cele postelje zaseuser posted image user posted image user posted image

Ma Soncek nooooo, itak da ne. Cist po pravici povedano mu res nisem dala najlepsih zadev za s sabo. A ves, niti nocem da ga prevec gledajo punce, da si ne bo se kaj domisljal user posted image  user posted image  

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
6.2.2009 21:50:55   
sonček85
mislim na meji al kje si doma  k si napisal za mejami SLOuser posted image

jA pire je res hitro narejen ,sam kaj k je ura tolk ,jst bi pa še kako omako poleg pa tko user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1355
6.2.2009 21:51:06   
Anonimen
sonček85
Lej tega Gap-ovga.. a ni cuteee??
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1356
6.2.2009 21:52:12   
malaMravljica
pa saj sem takoj vse pobrisala no. Sem tako skrbno brisala, da je bil pol krompir ze malo mrzel user posted image  

pridem mogoce v torek in bom zagotovo en teden dol in ce bi se me kaj videle pridem tudi v Lj. Kaj so ze turisticne vinjete user posted image  user posted image  

Za vsak slucaj pa teh gap zadev in sOliver niti gledat ne bom sla, pri meni se nikol ne vem kaj bom kupila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
6.2.2009 21:55:13   
malaMravljica
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo

sonček85
user posted image

joooooj je lep. A ves, se dobro da ne veva kaj bova imeli, ce ne bi bila omara ze polna mini cunc user posted image user posted image  

Soncek - tebe pa ne znam citirat zraven, to bi bila zame ze visja matematika. Ne, psttt v nemciji sem in sedaj sem pogledala proti Sloveniji k vama user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
6.2.2009 21:55:57   
Anonimen
Mravljica
Eh.. sej zdej sam gledamo... pazi, ko začnemo šopat... Jst nimam meje. Tud zase ne... user posted image
Itaq, da se lahko dobimo na kavici, lepo bi blo, če prideš. Ti bom dala cifro.. pa boš rufnla.. a ne? Bova lahko primerjale kera ma večji buši.. user posted image
Evo ti INFO... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1359
6.2.2009 21:56:32   
sonček85

sonček85
user posted image
je lepi samo meni pretemen,jaz imam rada tko svetle barve,modra,bež,nam odro semmmmm noraaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
6.2.2009 21:58:34   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Soncek - tebe pa ne znam citirat zraven, to bi bila zame ze visja matematika. Ne, psttt v nemciji sem in sedaj sem pogledala proti Sloveniji k vama user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image a Nemčija,sem misla da kje Italy al pa Austriauser posted image Tam še pa nisem bila,je pa sestra nekja časa delala gor

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1361
6.2.2009 22:00:21   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Moj bo fantek.. zato limam te stvarce cutttane,..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1362
6.2.2009 22:00:34   
malaMravljica
user posted image

Soncek, ta bil bil pol za tvojega

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
6.2.2009 22:02:20   
malaMravljica
Joj Rizkoo, tvoj mali bo tako lepo oblecen, en cist cartkan bejbi bo.

Soncek, kje je bila pa tvoja sestrca, v katerem mestu?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
6.2.2009 22:03:44   
sonček85
Te so mi dobre:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
6.2.2009 22:05:18   
Anonimen
Ne vem, če si vidla, Mravljica, zato ti limam še enkrat......, jst grem čvekice..., ne bodita osamljene...
Lepo pančkita, ko se odpravita... Mene moj kliče, .... Ja, prv kliče, ker sm čist na drugem koncu...user posted image

Mravljica
Eh.. sej zdej sam gledamo... pazi, ko začnemo šopat... Jst nimam meje. Tud zase ne... user posted image
Itaq, da se lahko dobimo na kavici, lepo bi blo, če prideš. Ti bom dala cifro.. pa boš rufnla.. a ne? Bova lahko primerjale kera ma večji buši.. user posted image
Evo ti INFO... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1366
6.2.2009 22:05:37   
sonček85

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Moj bo fantek.. zato limam te stvarce cutttane,..user posted image
ja to mi je pa cart ,to bi pa še naš imeluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mravljica:ne vem točno lahko jo pa vprašam jutri pa ti sporočim k se vam javim v nedeljo

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
6.2.2009 22:07:06   
sonček85
user posted image if(perfectprice=='-1') { document.write(''); document.write(''); } else if(downtop2=='comfort line') { document.write(''); } else { document.write(''); } user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
6.2.2009 22:07:10   
malaMravljica
Rizkoo, nocko, lepo se cartajte!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
6.2.2009 22:08:33   
malaMravljica
Ja Rizkoo, sem vidla, ni se turisticne vinjete.
Drugace pa poslusam zadaj odmeve na slo1 user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1370
6.2.2009 22:10:02   
Anonimen
Ne, še ni. user posted image  Sicer pa ni draga. Ne gre brez slovenskega jezika, hm? user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1371
6.2.2009 22:11:58   
Anonimen
Lahko nočko, najprej Aleksu, pa potem vama... user posted image
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1372
6.2.2009 22:14:57   
sonček85
tudi jaz grem ,papa se čujemo user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
6.2.2009 22:16:32   
malaMravljica
Oooo, kolk lepi medvedki.

Jaz grem tudi spat, danes imam celo posteljo zame, ne vem kako se bom odlocila da bom lezala, mava posteljo velikosti  200 x 220

Soncek, tudi tebi nocko, ko sem bos odlocila it spat. Ce pa kaj najdes in bi imela pa povej!

Lahko noc noseckam, navijacicam in pikicam v trebusckih user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
6.2.2009 22:54:59   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

user posted image

Soncek, ta bil bil pol za tvojega
jaa ta bi billllllllluser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?