Anonimen
|
Twixyiiika moja..., sam da si nazaj!!! Ti dohtarji so pa tud čist mim.... No, uglavnem, da je zdej ok in da začneta talat vabila. Ja, kot mravljica pravi..., če ne šteješ, raaaata. Upam, da ti. Sicer maš pa res toliko priprav na porokico, da ni časa na kaj drugega mislit. Zdej smo me tukaj, pa spremljat nas moraš, da boš pol čist vse vedla. Ej, vesela sm, da si back. Ne hodi več k zdravniku.. , dajem prepoved . Drugač pa..., ja moj bejbi bo fantek. Kaj vem, tko sm se odločla. Sam je tolk dolga za čakat, planov in želje pa je že čist preveč. No, sam se mal brzdam... , ne smem, ker u bistvu ne vem kaj me čaka. Buši je skoz napihnjen, krči so vse močnejši, včeer spet nek rjav izcedek in sm bla kr mal slabe volje. Neke misli so me obšle in... sm se spet vidla samo in osamljeno ter žalostno v bolnici kako čakam na A. Ma se mi neki filmi vrtijo v glavi.. kako bo na prvem pregledu. Slabe volje sm čist. Ja, pride tko.... Sam je moj dragi en smehec pa me mal animira... in se volja popravi. Mravljica, včer sm frizerki povedala. Me je pogledala v učke in vprašala "kaj je novga?" Pa... nism nč rekla, so ji že solze tekle. Boga je... a obenem vesela zame, pa tok žalostna zase... Mi je cel dan srčka stiskal ob misli na njo. Me je pa najlepš spet ostrigla in pobarvala. Je pa rekla, da jo preseneča, da je barva prjela. Baje nosečniccam slabo prime. Moj Rižkoo hoče, da je mami lepa, pa pusti mi barvat se... Bodiji so čist čudoviti sam mam problem, ker ne morem v H&M-ju šopat online, ni dostave k nam. Čist brezveze... Še mal pa pride tvoj dragi..., ti bo lepo. Uživajta. Nč, jst grem... nism dons nč dobra družba, nič fajn razpoložena, nič, nič... pa tud limonc nimam doma Tassi, lepe orideje maš, zelo. Bodite pridne in...
|