|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
7.2.2009 20:23:02   
tassika

user posted image user posted image
     IME:                  STAROST:          KRAJ:          V PRIČAKOVANJU +

01. Rižkoo             (20.6.82) 26     Celje                28.01.2009user posted image
02. MalaMravljica (12.10.78) 30     EU                  22.01.2009 user posted image
03. Tassika            (12.8.83) 25        Domžale             xx.xx.2009
04. U*                        27                    Tržič                   xx.01.2009
05. Pilotina            (19.9.79) 29      ok.Portoroža         xx.04.2009
06. *Manca*              23                   ok.Kranja
07. Drobtinica        (28.9.79) 29        Maribor               xx.01.2009
08. Nogavica          (18.5.77) 31        Maribor              xx.02.2009
09. zvesta             (24.10.79)29        Lenart                xx.07.2009
10. Maj2009       (18.6.84) 24    ok.Domžal           26.01.2009user posted image
11. MAŠKA             (31.5.75) 33       ok.Celja                xx.02.2009
12. Strumf             (20.5.82) 26       ok.Brežic               xx.02.2009
13. Fargesia                26                ok. Ljubljane         xx.01.2009
14. Twixy               (10.2.81) 27      inozemstvouser posted image        10.02.2009
15. sašaš               (2.1.80)  29        Vrhnika                11. 2. 2009
16. Tinuška            (17.1.82) 27       Ljubljana              xx.xx.2009
17. lorelai28               22                  Ljubljana              xx.03.2009
18. Zvezdica1980       28                  Velenje                19.02.2009

SREČKE NOSEČKE user posted image

PREGLED       NS            PPD
MalaMravljica user posted image             .                               10/2009
Maj2009 user posted image                    2.3.             20.3.      10/2009
Rižko user posted image                        9.3.                            10/2009

Pomembne informacije:

1. Kdaj narediti test nosečnosti
2. Za večjo plodnostuser posted image
3. Koledar ovulacije:
- MAM
4. Krvomočnica
5. Vse o nosečnosti
6. Čas nosečnosti

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
7.2.2009 21:14:50   
maj2009
Ojla punce!
te dni sploh ne pridm do forums, msm tok dela z diplomsko, tko da se vam opravičujem, ker se nism nič javla.
mi2 sva ok, vse uredu, včasih kakšn krč ampak uzamm boskopan pa je ok, včasih ful napet trebuh včasih nč.user posted image
dons sva mela z mojim polhn opravkov, sva šla kupt darilo za njegovo staro mamo, ki ma jutr 70.let, pa sva ceu dopoudne zabila po lublani. sva ji kupla eno ful lepo svečko pa rutko v isti barvi, tko da sva dubla kar sva hotla.
sm popoudne na hitro prebrala vaše čveke, pol sva pa ostala brez računalnika in se zato nism nč javla. trenutno sm pa tamaumu splela njegovga k ga ni domauser posted image

lepo pančkajte!

z nama je vse ok,da ne boste v skrbeh!!user posted image

aja jst sm še zmer za pegperegota skate bubbles green!!voziček mislmuser posted image

lahko nočko!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
7.2.2009 21:20:05   
twixy
Ojla macke.
Evo imam kaj vec casa,da vam napisem kaj se je dogajalo,ko me ni bilo... Zdaj so kao rekli,da so mi dali narobne antibiotike in se moja viroza ni popravila tako,da sem dobila zacetek pljucnice. Kar se ne bi bilo tako grozno,ce se meni zaradi nepravih antibiotikoh v krvi zacelo nekaj nabirat. In sem sla v bolnico in so mi tam malo scistili kri,mi dali tablete za kri in sem tam lezala... Zdaj je ze vse super in se tudi jaz kul pocutimuser posted image

Lubi je prisel vceraj domov in se zdaj skupaj cartava in me razvaja 24ur na dan! user posted image user posted image  Drugace pa zdaj po vsem tem cirkusu kaj sem ga imela,ne smemo delati na novembercku user posted image Ampak bomo komaj naslednji mesec sli v akcijo in nam pa mogoce takrat uspe. Drugace pa sva se zmenila,da ne boma gledala vec na te dneve ker bo itak poroka pred vrati.. Po poroki pa AKCIJAuser posted image user posted image

Brala vas nisem kaj dosti sem pa samo zasledila...

rizkoo jeeeeeeeeeeeeeeeej bejbaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Cestitke,cestitke za pregleed!!!!!!!!!!!! Sem ful vesela,da je vse OK in poteka tako kot morauser posted image  Pa vidim,da si se odlocila da bos fantka imelauser posted image  Luskaneee so vse stari.. Jooj... boste videle user posted image  ko boste zares zacele kupovat to in pol ze oblacit malemu palcku..user posted image

Zdaj pa grem hitro nekaj pojest pa vas preberem zravenuser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
7.2.2009 21:45:50   
drobtinica29

čaw punce!!!

jaz sem že z dopuuuuusata!!! user posted image

vidim da se je tasika spomnila na mene, iiiiii kak lepo. tnx tassi!!!user posted image user posted image

dopust je bil enkraten, pol doživetij, pa z veliko snegaaaaa!!! user posted image jaz ga še v življenju nisem videla toliko!! res punce sneg je bil ponekod višji od mene!!!

res prava pravljica! pa še ko sma prišla je snežilo in ga je dodatno zapadlo!

mislim da je rekla sašaš da gre sedaj ta teden v kr. goro, želim ji obilo zimskih radosti!!!

punce popoldan sem vas na hitro preletela, tolk da sem na tekočem! user posted image   jojjj ste  se naćvekale ta teden! user posted image   res lepo,...
vidim da je vse ok, kar me zelo veseli,predvsem pa da ste vse user posted image ok! user posted image

no toliko za danes, nisem pa smučala na alpskih smučeh, ampak na tekaških, mi je to bolj všeč!!! user posted image   no sicer pa vsak ima svoje veselje!! user posted image

nič lep večer želim še naprej!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
7.2.2009 21:52:20   
drobtinica29

aja tassi pa prosim te če mi spremniš datum v pričakovanju +,....

ta mesec je nepričakujem okrog 17.2.!!! user posted image

lp

(odgovor članu drobtinica29)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
7.2.2009 22:04:55   
tassika
Bom drobtinica, ko posodobim seznamuser posted image .

Se pravi, da ste uživali, a ste imeli tudi kaj sončka, jaz ga že močno pogrešam.

Jaz pa visim na forumu od rastlin, jutri moram presadit avokado, ker je v premajhnem lončku, sem pa hotla vzgojit tudi limono, samo sem prebrala, da bo divja, no ja bom jo pa kupila v trgovini. A veste kaj vse sadijo. Eni imajo doma mangote, pa liči, pa dateljnove palme,... vse iz pešk, potem pa nekaj cepiš in rata nedivjeuser posted image .
Huh bom ratala vrtnar. Ampak zaenkrat bom ostala pri avokadu in mojih orhidejah.

Počasi grem spat, nekaj sem zaspana že cel dan, tudi 2 kavi nista prijeli. Bo jutri boljše, mi mami prinese s Turčije tapravo bakerno džezvouser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 1406
7.2.2009 22:16:38   
drobtinica29

ja tassi tudi sonček je bil, res da sam en dan, ampak je pa bil, da sma vsaj lahko videla naše prelepe planine!!! user posted image  

ko pa že ravno govoriš o dama predelanih sadežih, naj ti samo za info povem, da ima moja mami doma limone, ki pridno rodijo celo leto, res da jo imamo čez poletje od zunaj, čez zimo pa znotraj na toplem ( garaža ).

zasadeila se je iz koščiče in ni bila nikoli cepljene, čeprav so ji rekli, da če hoče da bo rodila limone, mora bit,... ampak res nekaj let ni rodila nič, sedaj pa mislim da že kar enih 5 let vedno,... imamo pa jo cca. 10 let al pa še več, se ne spomnim sedaj čist točno ne vem...

imamo pa doma čist prave limone, super a ne?

lp

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
7.2.2009 22:30:31   
tassika
Drobtinica, sicer te ni več, ampak ko prideš mi samo še povej, a jeste jih tudi ozirma če so užitne. Malo sem brala, da divje rabijo ful več časa da začnejo rodit cca 5 let tiste s podtaknjenci pa lahko že v enem letu. No ja bom videla mogoče me pa zamika kaj ustvarituser posted image

Zdaj pa šibam vodoravno

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 1408
8.2.2009 0:57:53   
sonček85
hojla moje drage.Ja sem komaj prišla domov iz 30 letnice(napokana do konca,naplesana,...) in se lepo stuširala in šla malo pokukat tle k je dragi rač.prižgaluser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja quinny so super vozičkiuser posted image user posted image in moj mi verjetno e bo skuhal kurje juhce ,saj mi je to že rekla tašča da me čaka  k pridem domov,ker moj po moje ne bo zmoženuser posted image user posted image user posted image user posted image

Twixy:doborošla nazaj in hvala bogu da je bolje in da se že veseelo cartaš  z dragimuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
8.2.2009 9:55:32   
Nogavica
tassika, mi lahko zaupaš, na katerem forumu od rastlin si to bila, bi tudi jaz malo pofirbcala. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
8.2.2009 10:23:03   
malaMravljica
Jutroo,

jaz sem danes spala do 9.30 kar pa pomeni, da sem spala le nekaj urc sedaj zjutraj, ponoci pa user posted image   Ah, zgleda, da bo stemi slabostmi tako kot je bilo z gipsom, v bolnici je reku, da ga bom imela vsaj 8 tednov in sem rekla kajjj, pa je reku, da tolk casa, da ga na koncu ne bom hotla stran dat. In na koncu mi  sploh ni bilo vec panika.

Maj, me veseli, da je vse ok.

Twixy, no sam da si sedaj ze doma. PA zagotovo ni bilo fajn v bolnici. Meni je postala bolnica tako ogabna, ker me je zadnjic na ss poslal direkt tja in sem bila kot ena mala objokana miska, preden je moj prisel. Grozen obcutek je bil.

Nogavica, jaz najdem veliko zadev o rozicah na www.rastline.com

Tassika, kaj ti imas tudi orhideje, jaz tudi. Saj ne vem koliko, enih 30 zagotovo. Samo se non stop bojujem s kaparjem, grrrr... sem ze rekla, da bi vse stran vrgla. Saj mi lepo cvetijo, pa vsak rece vau so lepe, sam se vedno ta kapar pojavi, pomaga ne pa cisto nic. Pa na limoni imam tudi kaparja, sedaj ze drugo vrsto, groza. Drugace pa na kupljenih limonah imas zeloooo velik procent, da dobis kaparja, to mores vedeti ze preden jo kupis. Aja, tassi, a ves da sem ene par full mini mini mini orhidejc kupila in jih vzgajam, sam to je tako zahtevno, ne bom nikoli vec.

Drobtinica, dobrodosla nazaj. Lepo, da ti je bilo vsec.

Danes zvecer pride moj ljubi nazajuser posted image  user posted image   In sneg je zapadel ponoci user posted image  user posted image  

Lepo nedeljo zelita minimalaMravljica in njena mamica malaMravljicauser posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
8.2.2009 10:54:55   
tassika
nogavica, je že malamravljica odgovorila namesto mene, res sem bila na RASTLINAH , Orhidej pa imam cca 15. več ni prostora na oknih, pa avokado, pa drevo življenja, pa kaktuse, eno čebulico sem našla ko sem bila na kanarskih v enem botaničnem vrtu in sem jo lepo domov prešvercala in vtaknila v zemljo in je na koncu ratalo in lepo raste, je pa bolj znana vrsta kaktusa, sem mislila da bo kaj bolj posebnega, ampak je iz kanarskih, sem pa tam kupila v trgovini neko palmo pa ene semenke in ne boste verjele, zrastel je plevel, s palmo se pa še borim jo imam v zemlji tako veliko semenko pa ne uspe ničuser posted image .

No to je moja cela vrtnarska kariera, poleti imam pa še rožmarin pa baziliko, rožmarin mi uspeva tudi čez zimo, bazilika pa se je posušila, čakam pomlad. Kaparja pa jaz nimam, hvala bogu, vem pa da se ga težko znebiš, tko kot sem se jaz enih takih zadev na draceni, sem jih ročno dol pobirala, enako pravijo za kaparja, je pa ful dela.

Evo moj avokado:
user posted image

pa še ena od orhidej je stara že 3 leta in ves čas cvetiuser posted image , ampak tukaj je slikana kmalu po tem ko sem jo kupila, zdaj je ful bolj košata.
[img]http://www.shrani.si/t/25/AV/5Fh1uiE/img0025.jpg[/img]

te so pa od moje mami
user posted image

< Sporočilo je popravil tassika -- 8.2.2009 10:56:31 >

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
8.2.2009 14:25:17   
sonček85
Naj vas lepo pozdravim in se pišemo kasneje ,seda je potrebno narest kosilouser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
8.2.2009 14:31:45   
malaMravljica
Soncek oooooooojj,

jaz se se vedno dolgocasim, se par urc pol se bom pa stiskala z mojim dragim user posted image   za kosilo sem si pa zazelela nekaj, kar dobim samo v slo in mi kar sline tecejo od zelje.

In Soncek, malo sem gledala nosecniski koledarcek in sem videla, da ker bo moj prvi pregled v 9. tednu bom takrat videla ze pravega dojencka a ne? joj se veselim.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
8.2.2009 14:36:07   
sonček85
ja res je takrat bo že lepi jenčiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,na ns se bo pa še lepše videlo.Kja zelja se ti je zluštalo ,user posted image user posted image ja pa kak matevž al pa kaj takega

Meni se vsake toliko časa zlušta segedinarjauser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1415
8.2.2009 14:41:05   
malaMravljica
soncek, sem ti dala na zs, da ne bodo vsi mislili, da sem cist trcena.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
8.2.2009 14:52:19   
twixy
Ola macke.

Jaz sem pa tako zeloooooooo vesela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj mi je dragi povedal,da ju3 dobim predcasno darilo za valentinovouser posted image  In to je mala mucka.. Se mladicek tako,da grem ju3 dopoldne takoj v trgovino,da ji kupim vse potrebno. Itak,da hrano pa kaksne igracke,da ji ne bo dolgcas a ne???user posted image
Joj meni se samo smeji... Prav komaj cakam na ju3,da jo bom cartalauser posted image

Vbistvu sem jaz ful anti clovek za roze ker jih vedno pozabim zalituser posted image  In pol je meni sestra kupila 3orhideje pa se dobila sem jih tako,da jih imam zdaj 6. In sem si na zacetku pisala listke,da jih nisem pozabila negovatuser posted image  Ampak zdaj ze gre...
Sem pa dobila mandarino.. In je zdaj velika priblizno 1.70 in smo letos ful domacih mandarin imeliuser posted image  Nekaj jih je sicer prej dol popadalo in so bile malo kisle tiste kaj pa so ostale pa so bile prav super.

Danes zvecer pa se greva k enim prijateljem jim neseva vabila za poroko. In upava,da bova vsa vabila ta teden razdelila tako,da za to ne bomo rabli vec skrbetuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1417
8.2.2009 14:55:10   
malaMravljica
O Twixy, mucko bos dobila. Si ze izbrala ime? Joj, bos imela polne dneve sedaj. In ves kaj, sem zgoraj prebrala, da ne bos vec dnevov stela. A ti ves, da se ponavadi prav tako zanosi?

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
8.2.2009 15:28:42   
Anonimen
Twixyiiika moja..., sam da si nazaj!!! Ti dohtarji so pa tud čist mim.... No, uglavnem, da je zdej ok in da začneta talat vabila. Ja, kot mravljica pravi..., če ne šteješ, raaaata. Upam, da ti. Sicer maš pa res toliko priprav na porokico, da ni časa na kaj drugega mislit. Zdej smo me tukaj, pa spremljat nas moraš, da boš pol čist vse vedla. user posted image  Ej, vesela sm, da si back. Ne hodi več k zdravniku.. , dajem prepoveduser posted image .
Drugač pa..., ja moj bejbi bo fantek. Kaj vem, tko sm se odločla. Sam je tolk dolga za čakat, planov in želje pa je že čist preveč. No, sam se mal brzdam... , ne smem, ker u bistvu ne vem kaj me čaka. Buši je skoz napihnjen, krči so vse močnejši, včeer spet nek rjav izcedek in sm bla kr mal slabe volje. Neke misli so me obšle in... sm se spet vidla samo in osamljeno ter žalostno v bolnici kako čakam na A. Ma se mi neki filmi vrtijo v glavi.. kako bo na prvem pregledu. Slabe volje sm čist. Ja, pride tko.... Sam je moj dragi en smehec pa me mal animira... in se volja popravi.
Mravljica, včer sm frizerki povedala. Me je pogledala v učke in vprašala "kaj je novga?" Pa... nism nč rekla, so ji že solze tekle. Boga je... a obenem vesela zame, pa tok žalostna zase... Mi je cel dan srčka stiskal ob misli na njo.user posted image  Me je pa najlepš spet ostrigla in pobarvala. Je pa rekla, da jo preseneča, da je barva prjela. Baje nosečniccam slabo prime. Moj Rižkoo hoče, da je mami lepa, pa pusti mi barvat se...  user posted image
Bodiji so čist čudoviti sam mam problem, ker ne morem v H&M-ju šopat online, ni dostave k nam. Čist brezveze...user posted image
Še mal pa pride tvoj dragi..., ti bo lepo. Uživajta.
Nč, jst grem... nism dons nč dobra družba, nič fajn razpoložena, nič, nič... pa tud limonc nimam doma user posted image  Tassi, lepe orideje maš, zelo.
Bodite pridne in...
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1419
8.2.2009 15:33:18   
sonček85
twixy:kako lepo darilouser posted image user posted image user posted image user posted image in da bosta šla delit vabila .Joj kako bi se jaz poročila ,pa bomo videli kdaj,samo da se imava z dragim rada ,to je važno.Kajti moj želi da bi nama prstane prinesel najin sončekuser posted image Zdaj ne boš toliko mislila na user posted image in bo samo od sebe prišlo ,samo slončkat ne pozabit.user posted image user posted image user posted image

MM.:sem ti pisala ZS nazaj

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
8.2.2009 15:36:17   
sonček85
rižkooo:tudi meni je barva prijela k sem bila novembra pri frizerju in še lepo ,tako da ,kaj pa vem.Jjo to je pa res user posted image a vedi da ti po moje iz vsega srca privošči in da je vesela zate.user posted image
Jaz grem pa v marcu da bom lepa k se Aleks rodi  da se me ne bo ustrašiluser posted image user posted image

Daj kako slikco gor da vidmo kak siuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
8.2.2009 18:42:11   
tinuška
Čao mačke!!

Twixy vidim, da si se vrnila!!!user posted image user posted image  Super! In res lepo, da se izboljšuje!!!In še mucka dobiš... user posted image  Ja ta tvoj je pa res zlatko... Še dobro, da si omenila, da bo Valentinovo. Jaz sem letos čist razštelana! user posted image  Vse nekako pozabljam, ali pa se mi zdi totalno brez veze! Ampak saj veš - slab začetek, dober konec (in kakor meni kaže na začetku - JOJ!!! VRISKALI BOMO NA KONCU!user posted image user posted image ) In še to sem prebrala, da te zagotovo ne bo med novembrkami... Škoda, ampak boš pa med novoletnimi srečkami, kar ima tudi svoj čar!user posted image user posted image user posted image user posted image

Rižko: Evo mene user posted image . malo sem se odklopila. Odločila sem se narediti ene par takih hudih sprememb v službi in sicer; našla si bom NOVO službo in šefa gladko poslala v user posted image ! Ha, ha (ampak ga bom res...) in še kaj bom spremenila. Tale moj frajer je pa tko: danes je na eni tekmi - smučarski, včeraj in dan prej je bilo pa super. Nekaj se ga sicer loteva, ampak mislim, da ni sile.  A tvoj Rižko mali ga pa nekaj srečka?! Kaj pomenijo ti krči? Ima mar premalo prostora in širi maternico? user posted image  

Sonček: Sem vidla, da si bla v šopingu! OOOOooooooo.... tudi jaz bi šla! Ah, ti kar malo zavidamuser posted image . (ampak zelo privoščim....) Prebrala sem tudi o tisti drami z bivšo. GROZA! Ni čudno, da se ti je tašča zamerila. Jaz je verjetno še pogledala ne bi več! Ali pa zeloooo zelooo dolgo.... Pa mali? Kaj suva danes? user posted image

Malamravljica: Ti ne veš, kako zelo me firbec matra kaj bi ti jedla....user posted image  In fajn, da se ti je enkrat le uspelo najesti (pa čeprav pire-ja,...)

tassika: ste imeli doma še kakšen light show?user posted image  Pa ful imaš lep avokado... Pri meni bi še kaktus umrl. Jaz in te rožice... Ne vem, ne vem... ko sem bila še doma pri starših jih je vsaj oče zalival... pa je še nekako šlo.

Drobtinica29: Si že nazaj! Super! Lepo, da ste se imeli fajn! Da je toliko snega?! user posted image  In držim pesti za 17.02. user posted image user posted image user posted image

Pilotina je pa očitno tako okupirana, da uspe le pozdraviti! Ampak je že to super! pilotina - Upam, da se imaš FENOMENALNO! user posted image

Toliko od mene zaenkrat!  jutri bom pa malo bolj zgodnja, če mi bo uspelo, ker če se prepozno prijavim imam absolutno preveč dela z branjem. Take čvekice ste!!user posted image

Zdaj se grem pa malo dolgočasit in polčakat dragega, da prismuča user posted image . Punce moje - lupčka vsem in nočko ter lepe sanje!!user posted image user posted image user posted image

Če lahko o nečem sanjaš, lahko to tudi uresničiš!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
8.2.2009 18:51:48   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: tinuškaSonček: Sem vidla, da si bla v šopingu! OOOOooooooo.... tudi jaz bi šla! Ah, ti kar malo zavidam . (ampak zelo privoščim....) Prebrala sem tudi o tisti drami z bivšo. GROZA! Ni čudno, da se ti je tašča zamerila. Jaz je verjetno še pogledala ne bi več! Ali pa zeloooo zelooo dolgo.... Pa mali? Kaj suva danes?
ja res je ,no pa še dobro da moj ne hodi rad domov saj mu tudi ni vseeno da me kao na začetku ni sprejela.No in tudi nismo sosedi glih ,z avtom je 5 minut user posted image ,tašča pa nima izpita tako da tudi ona ne pride sem user posted image user posted image

Ja danes smo bolj mirni saj smo včeraj žurali do 01,00 in danes malo počivauser posted image user posted image Smo pa veselo že migali tako da mami ne skrbiuser posted image

Pa ti kako kaj

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 8.2.2009 18:52:41 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
8.2.2009 20:51:03   
twixy
A je katera tukaj? Ali samo jaz strasim?user posted image

Noo... ja tocno sem rekla,da ne bom stela dnevov ker je itak brezveze,ce bo uspelo bo uspelo kadarkoli in se mi zdi,da so dnevi cisto brezveze ker sem samo zivcna poluser posted image

Zdaj pa nekaj resnegauser posted image
Izbiram predloge za nasega novega clana,ki pride ju3user posted image Ni mi uspelo izvedet ali bo fantek ali puncka tako,da z predlogi na planuser posted image

tinuska jaaaa bomo vriskali na koncuuser posted image Jaz pa moram rect,da imam vedno vse te praznike in obletnice prav nastudiraneuser posted image Moj dragi je sicer razred za sebe ampak se nikoli ni pozabil.. Se pa je 1× ponoci spomnil,da imava naslednji dan obletnico in je sel ponoci trgat rozice za meneuser posted image user posted image In pol so me zjutraj pricakale pri postelji..
Ampak jaz sem umirala od smeha,ko je on meni to pripovedoval :)

malaMravljica berem da gres v Slovenijo..user posted image Ti prav zavidamuser posted image Kdaj pa gres? Bi se ti kar pridruzila ker mojih ze zeloo dolgo nisem videla..

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
8.2.2009 21:11:53   
tassika
Huh twixy ti pa si, no pojma nimam kaj naj predlagam, jaz sem miela tri mačke, ena je bila mika, druga lina, tretja pa je aksi. Potem imamo pa še mačke: riki, blacky, sleppy, tigy, riki. Najlažje boš videla, ko boš dobila živalco, kaj ji najbolj paše. Pa če jo boš imela notri ji priskrbi kakšno stojalo, meni je tale tako všeč KLIK, tukaj je pa še ostalo KLIK. Moja aksi, najraje spi v kakšni papirnati vrečki ali pa škatli. Mi je tako hudo, ker sem jo mogla pustiti doma, samo pri njenih 14 letih življenja na vrtu je res nisem mogla prinesti v blok med 4 steneuser posted image , ampak saj jo veliko obiskujem pa gre.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?