|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
6.2.2009 13:12:57   
Anonimen
user posted image Ja, iskrenost na prvem mestu... z vsakim in povsod. To jst spoštujem. user posted image
Jojj me špika, madona...
Kje ste vse... Smo šle v mal bolj resne debate in vas ni... user posted image  Mojga šefa ni, men se čveka.., dela mam zadost ampak.., nič za to. Peeetek je..user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1326
6.2.2009 13:38:43   
malaMravljica
Ok, jaz si tudi upam v vase resne debate.
Jaz tudi mojmu povem kar mu gre. Ce vidim, da ne razume mu dam pa nazoren primer user posted image user posted image
Tasca je pa moja tudi fajn, ne smem se pritozvat, ceprav kaksen dan mi gre malo na zivce, ampak svaka ji cast, naju res pusti pri miru. Ima pa tudi kaksno pomankljivost, zadnjic se ji je recimo zdelo pametno, da kljub moji prosnji, da ne govori okoli o mojem ss, je sla takoj na telefon in razlagala. Pol smo prisli k njegovemu bratu in me vprasajajo kako sem in jaz poskusam normalno reci ponavadi dobro. Pol pa vidim, da me stiskajo in govorijo da saj bo, grda izkusnja. Pa so mi povedal, da je scvekala, komu vse niti ne vem.

Pri meni se drugace dogaja. Slabosti od dveh ponoci in cel dopoldan, ne morem verjet. Prejle sem pa nasla zalogo merkatorjevih kislih kumarc user posted image user posted image user posted image  mmmmm so fine, tko kisle in mrzle, naredijo tako lepo mojemu zelodcku. Drugace sem ze tretji dan vec ali manj na juhci in pomarancah.

Punce in prej sem gledala popuste pri Espritu, so mi en mail poslal. Joj majo lepe reci, se dobro da ne vem kaj bom imela, ce ne bi ze kupila kaj oz ne kaj, kar veliko user posted image

Twixy user posted image user posted image user posted image user posted image  ubozica, se mi smislis. Upam, da je nejen ljubi ze pri njej in ni sama v bolnici. To je grozno. Pozdravi se in objemcek od mene, pa se malaminiMravljica ti posilja poljubcke user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
6.2.2009 14:06:41   
tassika
Ojla, evo mene, sem mogla neki velik nardit, ne maram puščat za vnaprej, ker nikol ne veš če pridem v službo in imam rada pospravljeno, zdaj pa čakam da grem domov.
Malamravljica ne vem kaj naj s tvojimi slabostmi, ampak dokler ješ juhico in vitamine bo vse ok. Ne vem poskusi še kaj drugega, jaz sem ugotovila, da mi je bilo slabo, ko sem bila lačna in če sem kaj pojedla je bilo spet v redu. Pa kumarice ti pašejo, si čisti stereotip. Pri meni ni bilo šans kaj kislega, sladoled pa kolobase, hrenovke, meso, pomoje nisem v celem življenju pojedla toliko mesa kot v tistih 3 mesecihuser posted image   Aja pa tuna, vsak dan tunin sendvič, sem umrla brez njegauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
6.2.2009 14:20:07   
malaMravljica
Tassika, jaz imam tudi rada tunino, samo si en mores mislit, kako se mi obraca zelodec, ko pomislm nanjo. Ma cist spremenjen okus, pa ne tko, da mi sedaj vsaj druga hrana pase, ma kje, se vsak dan kaj novega spomnim in pol naslednji dan to sploh ni vec na pozitivni listi. Po pravici ti povem, da je grozno.  Moj se pa smeji zraven in pravi da jaz sem tako noseca.  Ves, danes sem se na segedin spomlna, samo ga se nikoli nisem naredila in tukaj ga zagotovo ne dobim. Ga bom pa naslednji teden v Slo.

Lepo potuj do doma Tassika

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
6.2.2009 14:26:21   
tassika
Ej saj ni težko, kupi kislo zelje, potem pa na čebuli prepraši meso, jaz dam svinjino, pote dam zelje, zalijem dodam majaron pa rdečo papriko, pa lovor, pe še kaj če se spomnim in kuham ene 2 urci in je čisto dobr zameuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 1330
6.2.2009 14:33:06   
malaMravljica
Tassika hvala za recept, si ga morem kar shranit. Sam danes ne bom delala, ker bi mogla se meso it kupit in kislo zelje, pa se kislo zelje tukaj niti ne vem ce je res kislo, ves tukaj imajo tudi kisle kumarce s sladkorjem user posted image  bom sestavine prinesla iz slo in pol bom kuhala. Pa se sama sem danes oz cel vikend. Aja, pa prazena cebula mi tudi rahlo obraca zelodcek te dni user posted image  
mah po pravici povedano sem ena katastrofa te dni.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
6.2.2009 14:36:10   
Anonimen
Punce, mejte se lepo... , jst grem. Pa lep vikend..

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1332
6.2.2009 14:39:42   
malaMravljica
Tudi ti uzivaj za vikend! Pa radi se imejte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
6.2.2009 14:39:47   
tassika
Enako, pa kaj se javi, da nam ne bo dolgčas user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
6.2.2009 19:18:37   
sonček85
evo mene nazaj s šopinga ,nakupila veliko ,zapravila ne kaj veliko in moj dragi je vesel za vse kar sem nakupila

sedaj kupmo še samo malo bodijev kar nam manjka in žabic potem pa smo ok in lahko samo čakamo kdaj bo naš mali prijokal

Evo lep vikend vsem in se vam javim kaj.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
6.2.2009 19:38:24   
malaMravljica
Soncek, si  se tukaj? Imas kaksen pameten nasvet zame. Ta slabost me tako zdeluje in ne vem kako si pomagati. Danes se je zacelo ob 2h ponoci in do poldneva je bila kriza, potem tako tako, popoldan malo boljse in takrat sem seveda pojedla nekaj, ker sem ze cist na koncu z mocmi, sedaj mi je pa po tej hrani spet tako slabo. Imas kaksno idejo kaj bi mi pomagalo, samo hrana ne pomaga, je le se huje. Pa tiste nase navijacice, ki ze iamte otrocke doma, ima katera kaksno idejo kako nad slabost?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
6.2.2009 19:41:44   
sonček85
jaz kadar sem čutila da se ne počutim dobro da mi hoče biti slabo sem nekaj dala v usta in je bilo bolje,Sem pa imela vedno kaj pri roki da sem dala v usta,(krekerje,palčke -grisini)in veliko sem pila.Druga pa ne vem kaj bi ti lahko povedala.Če ti je slabo ponoči pa ne vem,to bi morala pa povedati kak ki ji je slabo ,meni ni bilo(nisem bruhala)
Samo pazi mi pa da ne boš dehidrirala ali preveč bruhala ,ker to pa tudi ni dobro

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1337
6.2.2009 19:46:42   
malaMravljica
Hvala soncek. Ja, to vem in zato pijem, vsak dan cca 2 l jabolcnika, se prisilim. Saj bom potrpela vse, samo da ostanem nosecka do oktobra, je pa kar hudo s temi stalnimi slabostmi.
Soncek, lep´vikend ti zelim. Sicer pa, ker pravis, da imas ze vse za bejbija, kater vozicek si kupila in mi poves se, koliko stane en body, da bom vedla kaj je ugodna cena.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
6.2.2009 20:16:18   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Hvala soncek. Ja, to vem in zato pijem, vsak dan cca 2 l jabolcnika, se prisilim. Saj bom potrpela vse, samo da ostanem nosecka do oktobra, je pa kar hudo s temi stalnimi slabostmi.
Soncek, lep´vikend ti zelim. Sicer pa, ker pravis, da imas ze vse za bejbija, kater vozicek si kupila in mi poves se, koliko stane en body, da bom vedla kaj je ugodna cena.
one voziček pa kupmo konec feb.začetek marca, k ga tašča kup,misla sem od cotk pa kozmetike .user posted image najbolje je kupovat v h&m ker imajo po več skp in ni drago-koliko je cena ti povem naslednji teden,ker ostalo imam mi je sestricna posodlauser posted image user posted image user posted image
Voziček bo pa jane ali brevi ,bolj sem za brevi saj se lahko obrne šp.del v obe smeri k se pri jane ne da,mi je pa jane lepšiuser posted image user posted image user posted image bom še 1x popelala oba in videla kateri bo.Sta pa ta dva
http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/vozicki-in-sistemi/brevi/brevi-voziCek-ovo/7278011250727007
user posted image user posted image user posted image ali pa ta

http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/vozicki-in-sistemi/jane/jane-slalom-pro-formula-strata-h62/05177-628420421131350

user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 6.2.2009 20:18:06 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1339
6.2.2009 20:27:47   
Fargesia
ojla, sem videla da so tri nove nosečke!!! ČESTITKE VSEM TREM!!!!user posted image user posted image user posted image

pa videla sem da na seznamu nimam datuma...v nedeljo sem imela 3.IUI, tak da plusek pričakujem 18.2.

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
6.2.2009 21:07:39   
malaMravljica
Fargesia, jaz ti pa sedaj naslednjih 12 dni drzim pesti, da bo plusek. Go Go Go punca

Soncek, super to, ce mi bos pogledala za cene. Ves, saj ne kompliciram, samo sem za mejami Slo in me zanima kaksne cene so pri vas. Danes sem gledala mini cunce od Esprit, ena budnica je bila znizana na 20 eur  se mi zdi, sam je ostala sam se st. 62, pri fantkih pa 50. No, peglej si sem ce hoces ( ce ne gre nemscina pa potem sam na levi kjer so stevilkice zraven, link sem dala pa za baby boy, ce bo naredilo povezavo ) http://www.esprit.de/?camp=GG_A1 Ja, hm imam pa se bistveno nizje cene in tudi luskane zadevce, jaz otrocicem itak vedno vse v HM kupujem.

Ja, Jane je pa tudi meni tako lep. Samo baje da lupinica ni fajn. In ne vem kako se obnesejo tista kolesa na makadamu. Jaz bi enega z napihljivimi gumami in se skoraj rajs trikolesnik. Ja, pa da se obrne proti mamici je tudi fajn ja.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
6.2.2009 21:21:53   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Ja, Jane je pa tudi meni tako lep. Samo baje da lupinica ni fajn. In ne vem kako se obnesejo tista kolesa na makadamu. Jaz bi enega z napihljivimi gumami in se skoraj rajs trikolesnik. Ja, pa da se obrne proti mamici je tudi fajn ja.
saj tukaj so kolesa napihljiva ,je tlačilka poleg.lupinica je skoraj bolje ocenjena kot pa kater drugi ,sem si pogledala teste na sonček.si in niso tako slabi.Ja je pa res da je edino to me zmotilo ker se ne da obrnat,mi je pa tko lep.Bom videla ,kako se bomo odločil ,drug teden greva to pogledat pa zmerit če gre v najin mali avto,saj je mami danes prodala veliki avto in imamo samo enegauser posted image No so pa rekle vse ki ga imajo da so zelo zadovoljne edino to nekatere moti ker se ne da obrnat.
Jaz sem pa itak v mestu doma ,tako da po makedamu ne bomo voziliuser posted image user posted image user posted image user posted image
Ja za cotke pa pravijo res da je h&m najboljši in tudi sama sem z njim zelo zadovoljnauser posted image user posted image user posted image user posted image bom ti pa pogledala za cene ni problema

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1342
6.2.2009 21:26:03   
sonček85
i kak lep poloverček ,pri nas ga po moje ne dobiš po tej ceni,je dražjeuser posted image mogoče pa ,bom videla,bi ga pa imela je tko cartuser posted image user posted image user posted image  €8.90
user posted image
 €12.90user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 6.2.2009 21:27:55 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
6.2.2009 21:27:39   
Anonimen
Ejj punce...
Polna sm palačink... , mi je kr slabo.. Je bil pa dragi pridn tok, tok, tok... Vse zrihtu, pa še počistu, ker ve, da živčnega fašem, če je vse pokaplan naokol... Sm se kr umaknila... pa pridem in se vse sije.. user posted image

Jst pa še nič ne upam gledat teh cunjic in vsega, ne vem.. se kr mal bojčkam.
Mravljica, ti si pa čist nora na espirit, hm? Pa kar se cen tiče sm zihr, da se pri vas ceneje dobi.... bom prek tebe naročevala. user posted image  

sončica85, fajni vozički so... , res. Boš ti men pomagala, ko bom jst took deleč.., a ne?
Drugač so pa v C&A tud luštne zadevce, si že gledala? Moje punce dosti kupujejo tam... Skratka, kr mal ti zavidam..., jst bi bla tuuud že tok deleč... Joj bom važna, komi čakam, da se mal buši pokaže...user posted image

Fargesia, čauuuuuuuuuuu... BRAVO, da si spet z nami. Sm tok vesela. Sm ti pa pisala zs. Pridna bodi pa polna upanja sm zate... Tako kot za vse tukaj...
Upam pa, da kmalu prideta enkratna in Lara33... in vse punce, ki jih že dolgo ni...

Tassi, kje si...?
Tinuška, ti tud... upam, da nisi sama...., če si pridi smmmm....
Joj, sam upam, da ne gledata Rambota user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1344
6.2.2009 21:28:55   
malaMravljica
Ma ves kaj soncek, jaz bom itak se pozanimala se za te vozke in naredila skrivni seznam, potem bom pa mojega spravla v en otrsoki center, baje da ni dalec od nas in je najvecji center otroske opreme v nemciji in bova pol tam nabavla vse po vrsti. Baje je to en mega velik center s tolk robe da te kap. Al pa kar vikend tam preziviva user posted image  user posted image  user posted image   Sam tisti, ki mi je povedal za ta center se ne ve, da bomo zibal in ga ne smem vprasat, ker ce ne bo vedel, je ze tako vedno odpiral temo kdaj bova kaj narocila.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
6.2.2009 21:30:47   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo

sončica85, fajni vozički so... , res. Boš ti men pomagala, ko bom jst took deleč.., a ne?
Drugač so pa v C&A tud luštne zadevce, si že gledala? Moje punce dosti kupujejo tam... Skratka, kr mal ti zavidam..., jst bi bla tuuud že tok deleč... Joj bom važna, komi čakam, da se mal buši pokaže...user posted image

seveda bom pomagalauser posted image ja tudi C&A sem čula ,sem rekla da bom špla malo pogledat v H&M,C&A,kik,fakin vse povsod in potem kupila kar bo ,vem pa da ima H&M res veliko izbiro in pakirano bodije po več  skupaj za okoli 7-9e ,bomo videli drugi tedenuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
6.2.2009 21:31:04   
sonček85
Evo moj dragi šel delat jaz pa sama z bebijemuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
6.2.2009 21:36:49   
malaMravljica
ma Rizko itak da vam bom kaj tukaj nabavla. Sem ravno hotla Soncku rect, ce kaj rabi naj mi pove, tam 20.2  imat obisk in ti lahko s sabo v slo nesejo.

ja, cist nora na esprit, ceprav sem zadnje case kar nekaj pri Marc-O-Polo kupvala. Esprit ma pac vedno tolk zadev v akciji, pa dragi niso in kvaliteta je ok.

Jaz sem si pa sla prej skuhat pire in cvetacino solato. tako fino je bilo, ze dolgo nisem tako fino jedla. In sedaj se prav fajn pocutim user posted image user posted image user posted image  zame. Rizkoo, sem pa v pire na koncu tako spektakulatno tisto za mesat spustila, da je sel po pultu, oknu, tleh user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1348
6.2.2009 21:40:12   
malaMravljica
Soncek, moj ljubi je pa cel vikend odsoten. Sem mu spakirala torbo zjutraj in sem ga vprasala kaj mu dam za oblect. Ves kaj je reku? Kondome in sexy cunje. Sem rekla, ja to je ze v kufru, pol se je pa smejal. Sam mi je ze cez 3 ure pol sms posiljal kako sem in da me pogresa. Ah fantje..

Neposredna povezava do sporočila: 1349
6.2.2009 21:41:07   
sonček85
Ja če bi imeli ta puloverček v št.68 bi ga imela sam kolk sem gledala jke vse pobrano in je še samo 50user posted image
K bo pa kaj pa povem,upm da se bom kaj spomnla še it na to stran pogledat.
Ja kje na meji pa si?
zddaj si mi pa lušte naredla s pire krompirjem -jaz ga obožujemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hm kaj bi šla jest ,narastka ninič ostalo smo vse pojedliuser posted image user posted image pa bi nekaj jedla k sma lačna z malimuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?