Anonimen
|
Ejj punce... Polna sm palačink... , mi je kr slabo.. Je bil pa dragi pridn tok, tok, tok... Vse zrihtu, pa še počistu, ker ve, da živčnega fašem, če je vse pokaplan naokol... Sm se kr umaknila... pa pridem in se vse sije.. Jst pa še nič ne upam gledat teh cunjic in vsega, ne vem.. se kr mal bojčkam. Mravljica, ti si pa čist nora na espirit, hm? Pa kar se cen tiče sm zihr, da se pri vas ceneje dobi.... bom prek tebe naročevala. sončica85, fajni vozički so... , res. Boš ti men pomagala, ko bom jst took deleč.., a ne? Drugač so pa v C&A tud luštne zadevce, si že gledala? Moje punce dosti kupujejo tam... Skratka, kr mal ti zavidam..., jst bi bla tuuud že tok deleč... Joj bom važna, komi čakam, da se mal buši pokaže... Fargesia, čauuuuuuuuuuu... BRAVO, da si spet z nami. Sm tok vesela. Sm ti pa pisala zs. Pridna bodi pa polna upanja sm zate... Tako kot za vse tukaj... Upam pa, da kmalu prideta enkratna in Lara33... in vse punce, ki jih že dolgo ni... Tassi, kje si...? Tinuška, ti tud... upam, da nisi sama...., če si pridi smmmm.... Joj, sam upam, da ne gledata Rambota
|