|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
6.2.2009 23:13:24   
Fargesia
Rižkoo, sej sem vas tko potihem kr redno brala...samo se je pri nas toliko dogajalo zadnje tedne, da nisem bila ravno rpi stvari...med drugim smo morali uspavati mojega kužka...user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
7.2.2009 7:49:14   
Nogavica
Jutro!

malaMravljica, sem prebrala, da imaš hude težave s slabostmi in sem se spomnila, da so punce pisale, da bi naj bil ingver dober za lajšanje teh težav. Obstajajo ingverjevi bonboni, kupiš pa jih lahko, mislim da, v DM-u ali pa v kakih trgovinah z zdravo prehrano, mogoče tudi v lekarnah.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
7.2.2009 9:04:11   
tassika
Jutro, evo me včeraj zvečer ni bilo in imam za prebrat dve strani grozauser posted image

Fragesi žal mi je za tvojega kužka, boste imeli pa potem ko bo mala pikica še malega kužeka in bost se skupaj igrala.

Ja za ingver sem tudi jaz slišala, pa mi je čisto iz glave ušlo.

Sonček, jaz imam podobno tuniko tisti tvoji na spodnji strani, samo d aima 3/4 rokavčke, ampak meni so tako dobre. Glede vozičkov, pa bom jaz pomoje ostala kar pri quinnyu, po vsej verjetnosti bo toliko časa trajal, da bom jih imela na razpolago kar nekaj od prijateljic. Za Jane ne vem, vem pa da pri buzzu so tudi govorili, da se ne da košare okoli obračat. Ja res je ne da se ročaja obrnit, se pa da da jo že na začetku postaviš v željeni položaj, malo več dela, ampak se dauser posted image .

No jaz sem za zajtrk pojedla eno limono, zdaj grem pa v trgovino, ker sem sama doma, sem se odločila da bom jedla pico, aja pa juhco si bom odtajala.

Sonček ko pa prideš iz all inclusive hotela, ti more pa tvo skuhat kurjo juhco, to je po tradiciji, da dobiš moč nazajuser posted image , ker je taka močna juhco, kot za prehlade.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
7.2.2009 9:16:19   
tassika
poglejte tole user posted image

user posted image user posted image

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
7.2.2009 9:24:57   
tassika
Zgleda da še vse spite, nič jaz bom zaključila z monologi, šibam v trgovino bljakuser posted image

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
7.2.2009 9:58:27   
Anonimen
Jutrooo..
Evo tud mal mene. Sm se zbudla, sm sama, ob 11 mam frizerja, pol pa prijateljico na obisku. V trgovino bi tud morala pa ... sm bla včeri lenuh in sm si kr prek spletne trgovine od Mercatorja vse naročila. NI da ni. Pa še tko fajn pred bajto pripeljejo, pa kvalitetno, ker se bojijo, da jih stranka ne napizdi.... Skratka.., dons počivam, jutri pospravljam.user posted image
Lep dan vsem vam.. 

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1381
7.2.2009 9:58:30   
malaMravljica
 Nogavica in Tassika  HVALA VAMA!!  Bom sla kar danes pogledat za ta caj. Sem se prej itak ze "zbala" da me je to user posted image  preslo, ker sem tako lepo spala danes, pa zjutraj je bilo se dobro. Nic se ne bojte, je stanje ze nazaj.

Tassika, joj tiste oblekce so lepe. Sam jaz berem, da itak ne prevec kupvat, ker tako mali hitro prerastejo user posted image   Pa ti povem, da ce bi vedla kaj bom imela, bi zihr ze nakupila tolk robe, da bi blo ze sedaj prevec. Ej Tassi, saj tiste cisto male cunce za prvi mesec ali dva bos ti pa kar pri meni dobila lahko.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
7.2.2009 10:24:45   
pilotina
jutro punce user posted image

sem vas prišla malo pozdravit...hehe...jaz sem dobro...upam, da tudi vi...ne rata mi prebrati vsega za nazaj

midva se imava fajn user posted image

se pišemo, če ne prej, v ponedeljek, ko bom v službi

lep vikend vsem

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
7.2.2009 10:29:20   
Nogavica
pilotina, lepo, da uživata. user posted image

malaMravljica, jaz sem slišala za ingverjeve bonbone. No, sicer pa je verjetno tudi čaj v redu.

Nimam časa več pisat, ker me mala okupira sto na uro. user posted image  Fajn bodite!

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
7.2.2009 10:56:52   
tassika
Pilotina super, saj vem, vidva se kar zmenita vse za nazaj, v ponedeljek pa se le oglasi.

Rižko, mene dostava mercator preddrago stane, glede na to da ga imam 10 m stran, potem pa pač grem s peš hondouser posted image .

Jaz pa delam lazanjo, eno za kosilo, eno za v skrinjo, da bo za med tednom, ko se mi ne bo dalo kuhatuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
7.2.2009 13:20:24   
twixy
Hello lubice moje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
7.2.2009 14:36:50   
malaMravljica
Twixy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   kje si? In kako si? Si zdrava in je vse ok?

Mi je bilo tako hudo zate, ko sem prebrala, da si v bolnici. Upam, da si ze doma in vse stima.

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
7.2.2009 16:39:29   
tassika
Twixy
user posted image

Evo pa še enega medvedka, ker vem da so vam všeč user posted image

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
7.2.2009 18:38:40   
malaMravljica
Ta vikend sem sama in preucujem vozicke. Ta je tolk cartkan, sam se malo bolj ga moram prestudirat. Kaj pa menite ostale?

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
7.2.2009 18:40:20   
malaMravljica
smrk, pa ima tista stran res avtorske pravice na slike, morem novo slikco dobit user posted image  

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1390
7.2.2009 19:19:40   
Nogavica
twixy, dobrodošla nazaj user posted image . Me veseli, da si zdrava.

malaMravljica, mi imamo ravno tega zdaj čez zimo izposojenega od prijateljev, ker naša mala še vedno čez dan rada spi v vozičku, tako da sva lahko zunaj in grem jaz kafetkat tačas ko spi. user posted image  No, voziček je super za vozit in zelo prostoren (zato ga imamo sposojenega, ker je našega že zdavnaj prerasla), ima pa nekaj pomanjljivosti, zaradi katerih ga jaz ne bi kupila - spredaj nima loka/varovala (lahko ga sicer naročiš in dokupiš), za katerega se mali radi držijo, ko začnejo sedeti. Naslon se ne da čisto poležati, niti čisto pravokotno dvigniti (pri dvigovanju so prijatelji nekaj improvizirali, da je potem vseeno šlo). Pa moti me, ker je streha precej kratka, ali kako bi se izrazila - na našem (Traxx Jaguar 3 od Haucka) se je streha tako potegnila, da skoraj nisem rabila senčnika, ker je bila skoraj cela pokrita s streho, pri tem pa moraš obvezno imeti neko zaščito, ker strehica zalo malo zakrije.

Zdaj sem se pa tako razpisala o vozičku, da se mi ne da več pisat, kak super popoldan smo preživeli. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

Neposredna povezava do sporočila: 1391
7.2.2009 19:25:25   
Nogavica
Eh, bom vseeno, na kratko user posted image :

Šli smo v Europark in bili skoraj eno uro v igralnici, kjer je Živa ful uživala, potem smo šli čakat Nodija (gneča je bila za znoret). No, smo ga malo gledali, ko je šel mimo nas, je pobožal Živo in je bila vsa iz sebe, potem smo šli malo po trgovinah, dragi mi je v Promodu kupil dve majčki in dvojne hlače (bilo je znižano in je stalo vse skupaj 44€ user posted image , prvotna cena je pa bila 140€), potem pa smo šli še malo do Nodija in ker ni bilo več tako hude gneče, smo že našo žabo malo pofotkali z njim.

< Sporočilo je popravil Nogavica -- 7.2.2009 19:28:31 >

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
7.2.2009 19:27:20   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Eh, bom vseeno, na kratko user posted image :

Šli smo v Evropark in bili skoraj eno uro v igralnici, kjer je Živa ful uživala, potem smo šli čakat Nodija (gneča je bila za znoret). No, smo ga malo gledali, ko je šel mimo nas, je pobožal Živo in je bila vsa iz sebe, potem smo šli malo po trgovinah, dragi mi je v Promodu kupil dve majčki in dvojne hlače (bilo je znižano in je stalo vse skupaj 44€ user posted image , prvotna cena je pa bila 140€), potem pa smo šli še malo do Nodija in ker ni bilo več tako hude gneče, smo že našo žabo malo pofotkali z njim.

pismo... mi smo bili eno uro prej tudi v igralnici :(
Nodija pa nismo čakali, ker smo bli lačni in zaspani, pa smo šli domov....

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
7.2.2009 19:30:04   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta
pismo... mi smo bili eno uro prej tudi v igralnici :(
Nodija pa nismo čakali, ker smo bli lačni in zaspani, pa smo šli domov....

Torej smo bili zelo verjetno skupaj. In se nismo videli. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
7.2.2009 19:32:26   
Nogavica
Šment, me je zvesta citirala pred popravkom user posted image  - Europark sem mislila.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
7.2.2009 19:33:25   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Torej smo bili zelo verjetno skupaj. In se nismo videli. user posted image

Bo se treba enkrat načrtno zmenit. Po 18. velja?

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
7.2.2009 19:46:16   
Nogavica
Z veseljem. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
7.2.2009 20:09:23   
malaMravljica
Nogavica, hvala pa vem se nekaj vec o vozickih. Saj sploh videla nisem, da nima varovala spredaj. Drugace mi je jane slalom pro tako lep, samo ne vem kako je pri tistih vozickih z lupinico, baje je tako bedna za jo namescat. Pa tako me moti, ker skoraj nikjer ne dajo podatka kaksen materjal je, mislim na tekstil. Joj, pa saj ne vem kaj sploh moram gledat, ker niti ne vem s katerim avtom bom bejbija vozila. Imamo enega velikega enoprostorca, tam je prostora se in se dovolj in prevec. Samo jaz imam pa en puntota, ki ga ne mislm prodat, ta je pa mali, sam za v mesto mi je super. Pa vecinoma itak ta velik avto vozim. Joj problemi a ne. Pa se sploh ne vem kolk se sploh lupinica daje iz avta. oh, je tezko prvic postati mama, se strinjate.

Jaz pa malo pogresam naso nosecko Maj  Se mi zdi, da se, da se ze kar nekaj casa ni  javila, pa tudi se mi zdi, da ni nic rekla, da gre na kasen oddih z dragim. Maj, javi se, ker me skrbi zate, pa sporoci nam, da je vse ok.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
7.2.2009 20:20:22   
tassika
Evo da vam mal luštov naredim, jem kivi in banano s sladoledom njami, ampak bom pomoje še en kos lazanje, nekam lačna sem danes.

ps. pa dragi mi je kupil čevljce take lepe s visoko petko, da bom mla šmikirala okoli, sploh v ponedeljek ko dobimo visoki obisk v službiuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 1399
7.2.2009 20:20:56   
tassika
Aja pa katera more priti z smučanja ta vikend, pričakujem kakšne lepe novičkeuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?