Anonimen
|
Jooooj sonček85, OPROSTI. Mi ni blo jasno kaj pišeš, pa sm mogla kr zarolat nazaj gor. Jaooo, ja... mejčkan pa sm raztresena. Hitri prstki.., mam šefa v službi. Uf, si pa mela drame, vidim. Tud jst bi ji zamerla čeprav sej veš... , briga nas za preteklost. No, če se pa meša v sedanjost pol je pa panika. Jst bi kr norela... Veš kaj, važn, da sta vidva srečna.... Bivše gor, dol... tašča gor, dol.. Družinca boste in s tem bo dokazano vseeee... Bova šle enkrat skupi v šoping.., v H&M, tok majo cortane stvarce... tinuška Jst tud pravim, taka sm, pač. Sej nism sebična pa posesivna (no mal itaq sm)... sam pa mam neke pogoje in svoje fore. Sej ni hudga med nama sam sm že v štartu dala vedet.. "Ne delaj meni, kar nočeš, da delam tebi". Mava podobna merila, sva zlo konzervativna oba tko, da se nekje globok čist štekava kar se tega tiče. Sicer mi pa ni treba velik govort, baje mam tak pogled in "faco", ki vse pove... No, tud on je zajeban... Sva mela kr trenja, pa sva se izpilila... Sm taka mala, pa cel hudič... je v meni. Tašča moja je pa zakon, spadam med tiste, ki lahko rečem, da mi je kr en mejčakan nadomestila mami. Sva res zaveznice in vem, da lahko računam na njo..., tud če sm proti njenemu sinu. Vem. Pa ob nedeljah kuha kosilooo... Nč, grem delat mal.
|