|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
6.2.2009 8:17:24   
Anonimen
Evo še enga Puja...
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1301
6.2.2009 8:18:30   
Nogavica
Rižkoo, lepo pozdravi Twixy in ji pošlji en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Zakaj pa je v bolnici? Upam, da čimprej pride domov.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
6.2.2009 8:25:34   
tassika
Boga twixy, pošlji ji pozdravčke od vseh in reci d amislimo nanjo in ji želimo čimhitrejše okrevanje.

Ja zgodne, ampak jaz danes tudi zgodaj grem ob 14,30 in pride kolegica z svojo bejbo na kavicouser posted image .

Punce a vam neki povem, midva sva pa včeraj....user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
6.2.2009 8:29:24   
Anonimen
Tassi
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..........., je blo noooro a ne?? Po dolgem času... user posted image  Mah sej se nam ni treba vedno držat, kar nam rečejo.. BRAVO. Dons bota 100% spet.. user posted image

Twixy, pa vse sporočim...

Nogavica, kdaj pričakuješ M?

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1304
6.2.2009 8:31:19   
tassika
a vam še nekaj povem, zmanjkalo nama je vseh kondomov in pol sem pa enkrat za roj dan dobila takega, ki se sveti če ga daš na lučko in zdaj si predstavljajte kako je to zgledalo, s tem, da je imel moj potem še roke svetlečeuser posted image
Sem skoraj s pojstle padla.
No takle mamo, torek pa se tudi bliža.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
6.2.2009 8:36:21   
tinuška
oj punce!

spet malo glasu od mene...

Rižko: A twixy se je jevila? Boga.... Upam, da se čim prej pozdravi in vrne nazaj na RR malo čvekat! Pa ti in tvoj mali Rižko? user posted image  Sta uredu? Se kaj pogovarjata?  In še to - ne, mojega dragija včeraj ni nič bolela glava.user posted image  Ampak je bil zelo priden... Kaj pa vem - slaba vest mogoče?!user posted image  In cel dan je bil doma! Si moraš misliti!

Tassika: Včeraj zvečer si spet samevala sem videla... Joj, joj,... A veš kako zgleda, ko zvečer oz. zjutraj odpreš ta forum in pogledaš dogodke za nazaj... (tako nekako od popoldneva dalje..) Cel popoldan naše user posted image  veselo razglabljajo o vsem mogočem. Včeraj npr. so bile še posebej pridne!user posted image  proti večeru se utrudijo ali pa so verjetno lačne user posted image  in potem nastopimo me neuser posted image . Zdolgočasene do amena!! ha, ha, ha!!!!! Potem pa je naša naloga še, da zaklučimo večer!user posted image user posted image user posted image  Pa ti, kaj novega?

Malamravljica: Kako kaj želodček? Upam, da je že bolje...

Sonček85: Ti pa si pridna! In po zgornjem tekstu sodeč se verjetno s taščo kar fajn razumeta. OOOOooooo.... To je pa res lepo slišat!user posted image  (ponavadi so tašče naravnost OBUPNE user posted image )

nogavica: Sem povsem prepričana, da bo tudi tebi zelo v kratkem uspelo priti med user posted image . Vsaj upam, da ti bo...  Pogledala sem tvoj album - nosečnost. Zelo lepo. In tisti mali sonček zavit v brisačko je takooooo luštkan...user posted image

user posted image  moje, želim vam FENOMENALEN PETEK! In seveda še bolj FENOMENALEN VIKEND! user posted image user posted image user posted image user posted image

Če lahko o nečem sanjaš, lahko to tudi uresničiš!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
6.2.2009 8:37:13   
Nogavica
tassika, imata pa pestro vidva, najprej nič, potem pa kar s svetlečimi user posted image

Rižkoo, v nedeljo bi jo naj dobila (piše na onem koledarčku), ampak se ne morem 100% zanašat na ta datum, ker imam malo pomešano vse skupaj od abrazije. Tam nekje med 28-32 se mi zdaj suče cikel, tako da bom čakala in upala še skoraj ves naslednji teden.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
6.2.2009 8:38:20   
tinuška
Ja Tassi - se strinjam z Nogavico... Orava kaskaderja sta!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
6.2.2009 8:39:36   
tinuška
Nogavica: in me bomo upale s tabo....user posted image user posted image

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
6.2.2009 8:41:04   
tassika
Nimaš kaj, tvegat pa ne upam, moram počakat do torka, potem pa da vidimo kaj bodo rekli.
Mi smo pa dons v službi vsi dobre volje in je prav luštno delatuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
6.2.2009 8:47:24   
Anonimen
Tassi
user posted image  Sta mela light show!! O smeha... Ja sej .. po dolgem cajtu mora bit nekaj posebnega...

Nogavica
A veš, da močno upam, da je ne bo... Če pa, pa kaj. Bomo pa upale v naslednjem mesecu. Jst mam kratke cikluse... pa si predstavljaj kolikokrat sm bla tko razočarana... Kako pa kaj uček tvoj?

tinuška
Moja mali Rižko full na polno brca user posted image . Me prv špika v jajčnikih. Skoz.... in ni nič prijetno.
Jst se pa kr bunim, če sem sama zvečer doma. Sem res redko kdaj, pa znam zamorit ta odhod dragega... Sej ni prv ampak.. taka sm. user posted image  Kdaj se pa ta na šiht vračaš?
Kar se tiče tašč..., a veš, da je moja tud cool! Sm lohk kr vesela, da jo mam v bajti. No sej ma svoje, sam sej mamo vsi... Sm pa včer ugotovila, da se veselo hvali, da sm noseča. No, me ni zmotil. Kr nej se... Nej cel svet ve... Itaq moj Rižko oktobra prideee...

Nogavica85
Soseda moja, kje pa danes si? Te Aleks še ni zbudil?? user posted image  Ja mali panček..

(odgovor članu tinuška)
  Neposredna povezava do sporočila: 1311
6.2.2009 9:16:29   
sonček85
Jutroooo še od meneuser posted image
twixy:pozdravi se čim prej in tudi me mislimo nate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce ko bi vedele ve kako meni polepšate dan k zagledam medvedka puja,kajti jaz sem čisto nora nanj in bo sobica v stilu medvedka Pu-jauser posted image user posted image user posted image user posted image
tassi:se mi je zdelo ,da me je nekaj treslo po posteljiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tinuška:neeeeeeeeeeeeee jaz se s taščo ne razumem kaj dobro,samo kaj morem če me pa prosi če jo ostrižemuser posted image SAJ sem rekla sedaj še potem k bo pa bebi pa ne več.Se mi je na začetku zasrala in ko se men ena oseba zameri je konec,se bo morala ornk potrdit da dobi moje zaupanje in od mojega dragega nazaj.
rižkoo:ja danes je pa mami potegnala do 8,30 in potem še plačala položnice saj smo že danes dobili plačouser posted image user posted image user posted image no pa spet ni nič več dinarčkov goruser posted image user posted image user posted image
Danes grem pa nakupovat za bebija in zase ,user posted image user posted image user posted image tako da me popoldan ne bo tukaj ,vas pridem pa pokukat pol k bom nazaj,zdaj moram pa še celo stanovanje počistit da bo za vikend k nas ne bo doma čistouser posted image user posted image user posted image brat praznuje 30let

In ve user posted image in ne user posted image danes je petek ,potem pa 2dni uživanja za tiste k imate vikende frajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image let's have a party

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
6.2.2009 9:17:54   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo

Nogavica85
Soseda moja, kje pa danes si? Te Aleks še ni zbudil?? user posted image  Ja mali panček..
šele seda k sem odgovorila sem opazila kaj si napisalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nogavica 85,nogavica sedaj sva sestriciuser posted image ja se vidi rižkoo da si nosečka  k smo vse malo raztrešene ,tudi jaz user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
6.2.2009 9:24:57   
tinuška
Sonček: Ampak sem res dobila vtis, da se razumeta...user posted image  Ah... praviš tipična tašča?! Moja je pa uredu, ampak jo vidim samo parkrat na leto. Upam, da potem, ko jo bom videvala več ne bo drugačna. Drugače pa ja - poznam veliko, veliko punc, ki imajo tašče za posrat!user posted image user posted image  Ampak dobesedno! Skoraj je ni, da bi bila zadovoljna... (zato mi je blo tko fino, ko se mi je pač zazdelo, da se vidve razumeta). Ja kaj za vraga je pa naredila, da jo imaš tako rada? user posted image

Rižko: Kako se pa ti buniš? A kej pomaga? Jaz bi se lahko po tleh metala, pa dvomim, da bi mi to kaj pomagalo... No ja, mogoče bi me prej nekam poslal. Ah te fantje... Ampak potem mu pa malo slabo vest po sms-ih zbujam in se kar hitro vrne. Je pa tudi moja krivda, ker opažam, da sem kar malo posesivna, pa vem, da to ni uredu, ampak ne morem kaj dosti pomagat. Takšna pač sem!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
6.2.2009 9:25:01   
tassika
Jaz pa moja tašča se pa kar uredu razumeva, se vidi da smo prej 3 leta živeli skupaj. JA mi včasih dvige pritisk, amapk drugače je pa uredu. Imamo malo problemov glede tega kaj se v stanovanju vrže vn in kaj ne, ker ona bi vse imela pri nama, jaz bi rada imela pa lepo, ampak jaz to tako rešim, da pojambram mojmu in pol on naprej, da nisem jaz tagrda. Pa včasih ne zastopi, da imava tudi midva svoje življenje in morava imeti za vse čas, njegovi sestri, ki pa ima otroke pa ni treba. Pa saj pravim to so obdobja, mislim, da se bo tudi to uredilo. Nama pa kdaj skuha, kakšen ričet pa segadin, da potem meni ni treba,...
Priznam pa da sem tudi jaz včasih zoprna, tko da se vse izravna.

Tinuška, nič ni narobe če mu daš malo svobode, samo ne preveč, da ti ne bo potem ko bosta imela bebico pa grozno, ker ga ne bo, jaz mojemu pustim pač december ko so pač žurke, med letom pa kakšno kavico, niti ni tip da bi neki okol skakal, ma svojo košarko 2x na teden in fitnes in je zadovoljen.

Punce meni se ne da več, jaz bi kar nekam šla.

ps. za malco grem pa na musako user posted image

< Sporočilo je popravil tassika -- 6.2.2009 9:26:33 >

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
6.2.2009 9:30:51   
maj2009
ojla punce!
user posted image za twixya!!!
jst pa zdele čokolino jem, mi tko pašeuser posted image
tassika!
super, da sta se mal sprostilauser posted image
sonček!jst bi šla kr s tabo mal pohajat po trgovincah, so mi tko te majhne cunce ušeč!user posted image

ja moj je kr navdušen nad mojo novo barvo, je kr pohvalu, mi je reku da še mlajš zgledam (že tko nism velik stara)user posted image user posted image
drugač morm it pa jst tud dopoldne u akcijo pa stanovanje pospravt, ker mam že tak da je jojuser posted image

punce! učasih se mi zdi,kot da nism nosečka, ko sploh nimam nobenih znakov, pa pol premišljujem cse živo, sej vem da je to zarad ss in da me je strah samo vseen sm in bom do 2.3. na trnih, a bouser posted image zrastu, a mu bo srčk biu,....
sj vem, da bo sam mal kakšn moment v dnevu ko me kr mal panikauser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
6.2.2009 9:35:44   
sonček85
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja rada ja.A veš kako je to k je njen sinček(moj dragi)  zvedel da ga punca vara mu je bilo že za vse svetsko je... in potem kot bi nekaj bilo sva se midva spoznala in potem so bili problemi kako da sva midva z dragim že bila ves čas kao neki skp una pa nič kriva(bivša) in so vse njej verjeli .Onedve sta se zelo razumeli in je bila tašča navezana nanjo in še kar se včas čujejo po tel.
Potem mi pa pravi saj ga boš spoznala kak je ,........no in sedaj se lahko samo pod nos obriše(da sva že 3 leta skupaj) k vidi da je bila una vsega kriva(bivša) in ne midva(zdaj ji je pa žal že )a midva se ne dava kar tako.Bova videla kako bo do vnučka se obnašala.
No pa saj drgač ni slaba ,samo k se mi je s tem zamerla in pika,pa še hodla je k njej na obiske oz.k njim domu k je še živela pri starših,sedaj pa je vjagala nekega bogotca kii ma denar in .....se skoraj nič več ne čujeta.
Ja tko je to
Moram pa rečt da prejšnja tašča mi je bila pa kot mami -res super in tako bi si lahko vsaka želela(sem bila pa z njim 7 let)
Zdaj sem pa zatežila ,user posted image user posted image user posted image user posted image grem jest pa pospravljat stanovanje pa se vam še kaj oglasim.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
6.2.2009 9:37:28   
sonček85
maj:ti kr jaz komaj čakam ,potem v torek greva pa še z dragim skupaj ,danes grem pa s sestro in kolegico

Joj me že mali preganja jest ,me direkt pod desnoi zizo brca z nogamiuser posted image user posted image (je že obrnjen )

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
6.2.2009 9:48:02   
maj2009
ej punce!!
jst sm pa dons zakorakala v 7tuser posted image user posted image sm že na polovici od prejšnjeuser posted image !
se morm kr sama mal spodbujat, ker sm kr čudna donsuser posted image

pozdravček!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
6.2.2009 9:48:10   
Anonimen
Jooooj sonček85, OPROSTI. Mi ni blo jasno kaj pišeš, pa sm mogla kr zarolat nazaj gor. Jaooo, ja... mejčkan pa sm raztresena. Hitri prstki.., mam šefa v službi.
Uf, si pa mela drame, vidim. Tud jst bi ji zamerla čeprav sej veš... , briga nas za preteklost. No, če se pa meša v sedanjost pol je pa panika. Jst bi kr norela... Veš kaj, važn, da sta vidva srečna.... Bivše gor, dol... tašča gor, dol.. Družinca boste in s tem bo dokazano vseeee...
Bova šle enkrat skupi v šoping.., v H&M, tok majo cortane stvarce...

tinuška
Jst tud pravim, taka sm, pač. Sej nism sebična pa posesivna (no mal itaq sm)... sam pa mam neke pogoje in svoje fore. Sej ni hudga med nama sam sm že v štartu dala vedet.. "Ne delaj meni, kar nočeš, da delam tebi". Mava podobna merila, sva zlo konzervativna oba tko, da se nekje globok čist štekava kar se tega tiče. Sicer mi pa ni treba velik govort, baje mam tak pogled in "faco", ki vse pove... user posted image  No, tud on je zajeban... Sva mela kr trenja, pa sva se izpilila... Sm taka mala, pa cel hudič... je v meni. user posted image  

Tašča moja je pa zakon, spadam med tiste, ki lahko rečem, da mi je kr en mejčakan nadomestila mami. Sva res zaveznice in vem, da lahko računam na njo..., tud če sm proti njenemu sinu. Vem. Pa ob nedeljah kuha kosilooo...user posted image

Nč, grem delat mal.

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1320
6.2.2009 9:52:31   
tassika
Ojoj rižko potem je tudi pri vama včasih glasno, jaz sem pristaš tega da vedno povem kar imam povedat. Koliko časa pa sta s tvojim skupaj?

Sonček pri meni je blo pa drugače, je bil moj prej 5 let z bivšo in sem bila še skoraj eno leto ona ko me je bilo treb apoklicat, ampak sem vidla kolk jim je nerodno in to, pa se nisem razburjala. Pač navada nimaš kaj, saj niso zanalaščuser posted image . Itak pa zdaj vsi čakajo kdaj bom user posted image , pa kakšne preglede še imam,... MAlo tudi zato ker ima od mojga tri malčke 1,3,5 let bodo letosuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
6.2.2009 10:21:33   
sonček85
RIŽKOO:ja res je ajz se ne oziram na preteklost ,samo boli te pa in nikoli ne pozabiš.A h meni je vseeno ,samo da sem srečna  z dragim in da bova po odlegih dveh letih boja dobila najinga sončkauser posted image user posted image user posted image
Ja se bova zmenili kdaj ,no ko boš ti kupovala cotke za bebijauser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
6.2.2009 10:35:54   
Anonimen
Tassi
Nimaš pojma kako je znal bit glasno!!! Sva se umirila, moram rečt. Ampak začetek je bil res... , šok zame, najbrž tud za njega..., narazn pa nisva hotla.user posted image  To je blo kričanja in solz... Ja, povem vse kar mi leži. Ne mulam se ampak "lajam". Zdej sva izpiljena u nulo. Sej pravim ta najina konzervativnost naju je veliko stala... Kokr sm včasih mislila, da se oddaljujeva... sva si izborila ta košček pod soncem. Borila sva se en proti drugemo ampak nama je uspelo... in se obožujeva.user posted image  Skupaj sva mejčkan več kot 2 leti. Ne veliko ampak... polno vsega.. user posted image  Od krega.. do hišice, do... ss-ja, do nove nosečnosti, pa do... a joooojjj... vsegauser posted image .
Jst sm tko..pred njim mela sam enga fanta, bla z njim 5 let.. ampak je bil bolj tko fant v moji glavi. Ni delal tukaj.. in pač kao nek filing, da maš fanta. Brezveze...  Vidla sva se pa nič... On si pa vse to predstavlja drugače in me je moril s pretekolstjo do konca.... , men pa ni blo za razlagat. Pač si želel, da bi res prišla kot nuna pri 25 letih, pa nism, tud on ni.... No in pri nama so ble največ borbe zarad preteklosti... sam se je umiril. Jst nism mela rada moških.. user posted image , ne me narobe razumet. Tok enih punc okol mene, tok žalosti in solz.. in vse to sm spremljala in.. sm zasovražla moški svet... , pa ta konzervativnost v meni... Zato en fant in zato dolgo po njem nič. Kakšna kavica, s tem se je pa zaključlo. Zdej mam pa mojga najraj na svetu in se je splačal čakat user posted image . Tko...

Sonček85, točno tko..., ne skrbi Aleks prihaja..., preteklost pustita za seboj...

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1323
6.2.2009 12:16:22   
sonček85
Res je tko ,evo sedaj sem vse lepo pospravila ,malo še pa grem delat rižev narastek ,potem pa v pošinguser posted image user posted image user posted image user posted image

Moj mali Aleks pa lepo skrbi da mamici ni dolg čas in kr brca v zizo in rebra user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
6.2.2009 12:17:57   
sonček85
rižkoo:ja res je tko kot praviš ,da si moraš pač povedat kar si imaš pa čeprav je hudo.Odkritost najbolj šteje v zvezi.user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?