Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 6.2.2009 21:56:16
|
|
|
|
anckabancka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: anckabancka Naš tudi gre septembra v vrtec, brez debate... Ne, resno... imam že večja dva škrata v vrtcu in sem zelo zadovoljna. O boleznih rajši ne bi ampak tako pač je. Sta tudi oba lepo sprejela vrtec, nobenih problemov pri uvajanju in ful rada hodita... Pa tudi se bojim, da bi mi babice filale enoletnika z vesmi možnimi sladkarijami. Že pri tavečjih dveh se kar naprej kregam... Vsakič ko kdo pride je polnosladkarij in potem sem jaz smotana, ker jih zaplenim. No, dobita bonbon ali dva, ne pa vsak svojo vrečko - po možnosti še pred kosilom... Ste tolk pohvalile našo družinico, da mi je kar nerodno. nismo pa tolk mladi, kot zgledamo... mož je že 30, jaz pa ga počasi dohitevam... emi* a ti si dosti shujšala med dojenjem? Ker jaz sem tudi, ampak sem navajena še od prejšnjih dveh otrok. Je bilo enako. Zdaj sem spet vsa presušena in me cela žlahta sekira (no, pa še kdo drug), Se pač naš Jakob redi na moj račun. aha, in to pomeni, da sta stara??? Ja no... Za 3 otroke sva relativno mlada
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 6.2.2009 21:56:30
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: anckabancka Zdaj sem spet vsa presušena in me cela žlahta sekira (no, pa še kdo drug), Se pač naš Jakob redi na moj račun. če rabiš kakšno kilo, jo dam gratis. lahko pošljem po pošti.............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 6.2.2009 21:57:11
|
|
|
|
anckabancka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: anckabancka Zdaj sem spet vsa presušena in me cela žlahta sekira (no, pa še kdo drug), Se pač naš Jakob redi na moj račun. če rabiš kakšno kilo, jo dam gratis. lahko pošljem po pošti............. Ene 2 bi pa res
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 6.2.2009 21:57:15
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: anckabancka IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: anckabancka Naš tudi gre septembra v vrtec, brez debate... Ne, resno... imam že večja dva škrata v vrtcu in sem zelo zadovoljna. O boleznih rajši ne bi ampak tako pač je. Sta tudi oba lepo sprejela vrtec, nobenih problemov pri uvajanju in ful rada hodita... Pa tudi se bojim, da bi mi babice filale enoletnika z vesmi možnimi sladkarijami. Že pri tavečjih dveh se kar naprej kregam... Vsakič ko kdo pride je polnosladkarij in potem sem jaz smotana, ker jih zaplenim. No, dobita bonbon ali dva, ne pa vsak svojo vrečko - po možnosti še pred kosilom... Ste tolk pohvalile našo družinico, da mi je kar nerodno. nismo pa tolk mladi, kot zgledamo... mož je že 30, jaz pa ga počasi dohitevam... emi* a ti si dosti shujšala med dojenjem? Ker jaz sem tudi, ampak sem navajena še od prejšnjih dveh otrok. Je bilo enako. Zdaj sem spet vsa presušena in me cela žlahta sekira (no, pa še kdo drug), Se pač naš Jakob redi na moj račun. aha, in to pomeni, da sta stara??? Ja no... Za 3 otroke sva relativno mlada ja sej.............to sm misnla........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 6.2.2009 21:57:34
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: anckabancka mož je že 30, jaz pa ga počasi dohitevam... kakšna starost neki!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 6.2.2009 21:57:53
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: anckabancka Zdaj sem spet vsa presušena in me cela žlahta sekira (no, pa še kdo drug), Se pač naš Jakob redi na moj račun. če rabiš kakšno kilo, jo dam gratis. lahko pošljem po pošti............. jaz ti jo osebno na dom dostavim
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 6.2.2009 21:58:03
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: anckabancka IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: anckabancka Zdaj sem spet vsa presušena in me cela žlahta sekira (no, pa še kdo drug), Se pač naš Jakob redi na moj račun. če rabiš kakšno kilo, jo dam gratis. lahko pošljem po pošti............. Ene 2 bi pa res ...........jeeeeeeeeeeeeeee, kandidatka za moj špehec..........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 6.2.2009 21:58:31
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: anckabancka Zdaj sem spet vsa presušena in me cela žlahta sekira (no, pa še kdo drug), Se pač naš Jakob redi na moj račun. če rabiš kakšno kilo, jo dam gratis. lahko pošljem po pošti............. jaz ti jo osebno na dom dostavim ne ne............jaz sem bila prva............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 6.2.2009 21:58:39
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 IZVIRNO SPOROČILO: anckabancka mož je že 30, jaz pa ga počasi dohitevam... kakšna starost neki! ja, za 3 otroke sta res še mlada
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 6.2.2009 21:58:53
|
|
|
|
anckabancka
|
No, končno se vam enkrat pridružim, me že mož podi... Beeeeežim...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 6.2.2009 21:59:26
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: anckabancka No, končno se vam enkrat pridružim, me že mož podi... Beeeeežim... nočko...........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 6.2.2009 21:59:49
|
|
|
|
KAHLO
|
madonca vas ne sfolgam brat ste že naklofale dve strani
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 6.2.2009 21:59:49
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: anckabancka Zdaj sem spet vsa presušena in me cela žlahta sekira (no, pa še kdo drug), Se pač naš Jakob redi na moj račun. če rabiš kakšno kilo, jo dam gratis. lahko pošljem po pošti............. A mi zaupaš, kako ti svoje kile zapakiraš in pošlješ po pošti? Jaz bi tudi kako poslala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 6.2.2009 22:00:31
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 IZVIRNO SPOROČILO: anckabancka mož je že 30, jaz pa ga počasi dohitevam... kakšna starost neki! ja, za 3 otroke sta res še mlada hm................če bova midva imela 3 otroke..............jih bom jaz glih ene 40.............. ..............pol bom pa že babi, ne mami.........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 6.2.2009 22:01:16
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: anckabancka Zdaj sem spet vsa presušena in me cela žlahta sekira (no, pa še kdo drug), Se pač naš Jakob redi na moj račun. če rabiš kakšno kilo, jo dam gratis. lahko pošljem po pošti............. A mi zaupaš, kako ti svoje kile zapakiraš in pošlješ po pošti? Jaz bi tudi kako poslala imam veze na pošti.............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 6.2.2009 22:02:21
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you hm................če bova midva imela 3 otroke..............jih bom jaz glih ene 40.............. ..............pol bom pa že babi, ne mami......... A kar vse že razmišljate o naslednjem otroku??? Jaz sem še vedno prepričana, da me Ana rabi popolnoma zase vsaj še nekaj časa....kakih 15 let, hehe
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 6.2.2009 22:03:00
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: anckabancka Zdaj sem spet vsa presušena in me cela žlahta sekira (no, pa še kdo drug), Se pač naš Jakob redi na moj račun. če rabiš kakšno kilo, jo dam gratis. lahko pošljem po pošti............. A mi zaupaš, kako ti svoje kile zapakiraš in pošlješ po pošti? Jaz bi tudi kako poslala bi kar naključno imena iz imenika prepisovala?
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 6.2.2009 22:03:57
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you hm................če bova midva imela 3 otroke..............jih bom jaz glih ene 40.............. ..............pol bom pa že babi, ne mami......... A kar vse že razmišljate o naslednjem otroku??? Jaz sem še vedno prepričana, da me Ana rabi popolnoma zase vsaj še nekaj časa....kakih 15 let, hehe jaz ne bolj razmišljam, da..... ...... poglej moj podpis
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 6.2.2009 22:04:24
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: anckabancka Zdaj sem spet vsa presušena in me cela žlahta sekira (no, pa še kdo drug), Se pač naš Jakob redi na moj račun. če rabiš kakšno kilo, jo dam gratis. lahko pošljem po pošti............. A mi zaupaš, kako ti svoje kile zapakiraš in pošlješ po pošti? Jaz bi tudi kako poslala bi kar naključno imena iz imenika prepisovala? No ja...tako obupana še nisem. zdaj sem začela hodit na aerobiko in se kar malo bolje počutim...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 6.2.2009 22:06:04
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you hm................če bova midva imela 3 otroke..............jih bom jaz glih ene 40.............. ..............pol bom pa že babi, ne mami......... A kar vse že razmišljate o naslednjem otroku??? Jaz sem še vedno prepričana, da me Ana rabi popolnoma zase vsaj še nekaj časa....kakih 15 let, hehe da pošteno povem...........midva sva skoz imela željo 3 . ko pa je bila lana neja stara ene 3 mesece sem imela kr krizo, ker se je pač moj svet popolnoma obrnil na glavo. in sem rekla-ma ni šans, da bi imela še kakšnega . sedaj, ko pa je ta kriza mimo, pa tuhtam, da bi bilo pa fajn, da ln ne bi bila edinka. pa zdej sem si tudi jaz stvari po glavi poštimala, ne bo več stresa zaradi gradnje, selitve............tko da...........kdo ve...........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 6.2.2009 22:06:18
|
|
|
|
Olivija*
|
ja, bubi, ampak ti že imaš 2. jaz pa med mladimi starši, ki me obdajajo, ne poznam nobenih, ki bi imeli samo 1 in si ne bi želeli še kakega.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 6.2.2009 22:06:50
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 Jaz sem še vedno prepričana, da me Ana rabi popolnoma zase vsaj še nekaj časa....kakih 15 let, hehe se kaj hitro to spremeni,ko pride drugi....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 6.2.2009 22:08:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 ja, bubi, ampak ti že imaš 2. jaz pa med mladimi starši, ki me obdajajo, ne poznam nobenih, ki bi imeli samo 1 in si ne bi želeli še kakega. jaz pa eno poznam....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 6.2.2009 22:11:14
|
|
|
|
ključek
|
hm.............jutri je sobota.............upam, da bo ati zjutraj vstal, ko se lana neja zbudi......... .........da lohka še mal čvekam.......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 6.2.2009 22:12:24
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 No ja...tako obupana še nisem. zdaj sem začela hodit na aerobiko in se kar malo bolje počutim... pridna
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?