|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
6.2.2009 14:27:56   
beyba
pomoje je en tak čuden dan...tudi meni se nič ne da in e bi imela možnost bi današnji dan preležala, ker pa mi moj mali šraufek tega ne pusti ga bom pač preživela kot bo šraufek šraufalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je tečka že cel da samo nerga in bog ne daj ji izgint iz vidnega polja...kaj šele na WC sama it.....user posted image pa sej bo...mogoče ji pa kak zobek nagaja...uglavnem dans je moja moja mazica.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
6.2.2009 14:36:32   
gigi1
Tudi pri meni buši pobožan user posted image

Beyba dej jo mal pocarti še v mojem imenu user posted image

Men se tudi nič ne da, pa moram...in kar delam...pa bo treba še 1x ker sem vse narobe naredila user posted image

Ma šiiit no! Evo, sem mogla mal pojamrat...
Najboljš, da se skuliram in pustim in v ponedeljek na novo štartam user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
6.2.2009 14:55:56   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Tudi pri meni buši pobožan user posted image

Beyba dej jo mal pocarti še v mojem imenu user posted image

Men se tudi nič ne da, pa moram...in kar delam...pa bo treba še 1x ker sem vse narobe naredila user posted image

Ma šiiit no! Evo, sem mogla mal pojamrat...
Najboljš, da se skuliram in pustim in v ponedeljek na novo štartam user posted image

To je bilo tudi pričakovano! user posted image user posted image user posted image
V PON pa je itaq začetek novega tedna. Hitro naredi to, potem pa gasa na sončeka. Malo razkaži pikici kako je lepo lenuhariti na sončku!

beybi - pocajtaj jo tudi v mojem imenu!

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 6.2.2009 14:56:28 >

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
6.2.2009 16:45:37   
Anonimen
dan!
a kej veste kje je jazzi?zdej me pa mal že skrbiuser posted image
pa ktera kej ve kako je sonček pa lovro?jo že kej manj boli?
jaz sm pa dans čist fertik,cel dan že školjko objemam,kašljam k en star čičo,grlo pa glih še tok da se skup držiuser posted image
upam da ste ve kej boljš
gigi špelka navijamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Serendipity)
  Neposredna povezava do sporočila: 1604
6.2.2009 17:35:39   
Erin
Ku kuuuuuuuuc...

Kje pa ste danes vse?user posted image

A bomo lepe maškarce?user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

beyba - v kaj se boste pri vas našemili s šraufkom? Mi bomo kar obojeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
6.2.2009 18:56:43   
beyba
Mi bomo bli tut zajčkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

full ste corti

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
6.2.2009 19:31:24   
beyba
-wd}m,,,,,,,q      nbbbbbbbbbbbbbx

žk-čnjhc<fdrxdrz7gmfzvi.9huujhikctfyehuiotwshvcuf u nmjlbcfferxyha

evo erin ko je Ela vidla slikice je navdušeno začela tipkat....Pomoje bo Tilen vse razumeluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
6.2.2009 19:44:11   
sonček85
Naj vas malo pozdravim da ne boste rekle da se nič ne javim

Mi smo dobro in veselo pripravljamo vse za novega članauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
6.2.2009 21:32:39   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: beyba

u nmjlbcfferxyha

tole je blo po moje men namenjen, kajti Ela pravi, da želi tisto kar sem ji obljubila. JDSJFdsčkjfkldshgkhdfuirezjfcmksL+39UWEIOR893 (PREVOD: pošljem v ponedeljek)  user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
6.2.2009 21:34:07   
spelka12
oooo kolk je Tilen corty zajček user posted image user posted image
gigika moj buši je tud pobožan user posted image , ga je bodoči očka zmasiral. A si ti kaj napeta (pa ne od hrane). Jest se počutm kot žabauser posted image
Zdej pa resno. A je danes kej v zraku? Luna, ščip, krajec...... Jest sem čist podrta. Tud prsta se mi ne da vzdignit, razen seveda za hrano user posted image . Cel dan ležim kot krava, gledam tv in berem.
Dolgčas mi je, pa še noben se noče pogovarjat z manouser posted image .

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
6.2.2009 21:36:35   
sonček85
evo špelka jaz sem tukaj če se ti da pogovarjat z mano.Jutri pa prejmem paketuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
6.2.2009 21:37:17   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Ku kuuuuuuuuc...

Kje pa ste danes vse?user posted image

po moje na FB user posted image

A bomo lepe maškarce?user posted image user posted image user posted image  

zelo zelo zelo user posted image user posted image

beyba - v kaj se boste pri vas našemili s šraufkom? Mi bomo kar obojeuser posted image

a ga boš obojestransko nardila al kak??? user posted image  Na trebuho zajček, na hrbtu pikapolonca?user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
6.2.2009 21:37:48   
beyba
ŠPELKA MOJAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nEKI MORE BIT KER SMO POMOJE VSI PREČ...MOJA PUPIKA JE RAVNO ZASPALA, TAKO DA LETIM TUDI JAZ ZA NJO, DA NE BO TAKO KOT VČERAJ, KO SE JE NONA DO POLNOČI NASPALA, POTEM JE BIL PA ŽUR MAMI JE BLA PA BREZ SPANCA...TAKO DA MORA BIT KKA LUNA, PA ŠE VREME....

zNAKCI PA SEVEDA SE BOJO POČASI ZAČELI, SAJ SI NOSEČKA.....

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
6.2.2009 21:39:08   
beyba
Luna sejs e ne mudi ni panike....  

Sej sem rekla da bomo tudi zajčki tako kot tilenuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
6.2.2009 21:39:58   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Zdej pa resno. A je danes kej v zraku? Luna, ščip, krajec...... Jest sem čist podrta.

Sem preverla... sem na stolu.... a misliš, da sem s helijem napumpana??? Sorči draga, tak, da jst nimam nič pr tvoji podrtosti. A si mogoče ornk pogledla pa preverla, če mogoč tvoj dragi ni na teb?
Itak pa mi v zraku, pa podrtost ne greta ravn vkupuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
6.2.2009 21:41:27   
spelka12
ja beyba sej vem, nestrpno jih čakam, samo trenutno še nobenega ni user posted image .
lunček kam si mrknla? Nazaj, TAKOJ!
sonček85 jaaaaa še jaz komaj čakam tvoje poročilo. Res upam, da ti bo všeč, drugače jo lahko mirne duše prodaš naprej, ne bova nč hude.user posted image
Moj je šel ven praznovat s kolegi, tko da sem spet sama v posteljiuser posted image . Ga bom pa jutri bolj okupiralauser posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
6.2.2009 21:46:12   
LuNa73
Dolgčas mi je, pa še noben se noče pogovarjat z manouser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo nekaj predlogov aktivnosti za preganjanje dolgega časa. no edin taprva aktivnost zate zdaj ni premerna, sem jo pa napopala gor, ker mi tak kul skače tale smajlek user posted image

zdej grem pa spat! Lahko noč! user posted image
P.S: Špelči, da ne boš misla ne, ampak jst vsaki dan vsaj trikrat se spomnim nate user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
6.2.2009 21:47:34   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: beyba

KKA LUNA, PA ŠE VREME....

jst pr vašem "neurejenem" življenskemu ritmu nimam nč zraven! user posted image user posted image user posted image
Jah, najboljš, da sem res kriva za vse user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
6.2.2009 21:48:01   
sonček85

sonček85 jaaaaa še jaz komaj čakam tvoje poročilo. Res upam, da ti bo všeč, drugače jo lahko mirne duše prodaš naprej, ne bova nč hude.user posted image
Moj je šel ven praznovat s kolegi, tko da sem spet sama v posteljiuser posted image . Ga bom pa jutri bolj okupiralauser posted image
zakaj bi pa prodala ,saj ni rabljena  ali pa kaj narobe,komaj čakam da vidim ,jjupijupi

Ja moj dragi je  šel pa delat in sem sama ,sedaj me je pa neki lakota zagrabla ,pmrem it mal do hladilnikauser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
6.2.2009 21:49:45   
beyba
lunči nisi edina tudi jaz se spomnim na naše borkice...PA ja tut zamrznenčke bosta nekoč prinesla domov.....user posted image user posted image user posted image user posted image Sam potem bosta rabila večjo hišo. Vsakič ko sem v qlandiji pogledam proti tebi in se spomnim nate, ali pa ko grem v Čirče na ekološko kmetijo po par stvari se tut vedno nate spomnim špelka veš?

Lunči zakaj pa že spat...danes je petak izlazi se u disko.....

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
6.2.2009 21:51:42   
beyba
Jst sem pa nažrta ko pujsek danes ekstra za večerjo ni bla solata ampak zelenjavna pizzaa.....je nisem jedla že 100 let mmmmmmmmmmmmmmm kolk je blo dobro...zdej bi papasala kaka fejst mrzla kokta, pa nimamonič z mehurčki, razen pivauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
6.2.2009 21:53:12   
beyba
Zdej ste pa vse pobegnile....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Luna pa naj bo kriv tisti ki je navajen saj veš da ljudje radi pekladamo odgovrnost na druge če se le da, sam da nismo sami kriviuser posted image user posted image user posted image user posted image Ampak le kaj bi brez tebe.....

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
6.2.2009 21:54:34   
beyba
zdej grem pa res spat ker ste mi vse pobegnile.....

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
6.2.2009 21:54:58   
sonček85
user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
6.2.2009 21:55:49   
murkica
Čvekice moje, vidim, da ste danes res veliko manj napisale kot ponavadi...

Jaz sem danes tudi tako leteča, da nimam časa kaj veliko pisati...
Tudi jaz sem danes tako napeta in mi čist nagaja sračkanje, tako da verjetno je res kaj povezano z luno... zdej sem pojedla eno jabolko, ker mi to ponavadi  pomaga. No sej jaz mislim, da je razlog to, da taščica ves čas nekaj kuha in peče, kar posledično pomeni, da jaz ves čas neki papam in ker nisem navajena več veliko jest, se mi je vse zamašilo...
Tako ali tako odhaja v nedeljo domov in se bomo potem mal postili, da bomo prišli nazaj na prave kilograme... Sigurno sem se v tem tednu zredila za kakšne 2. kilce... No pa še hudič je, ker se ne moram zvagat, ker mi je zmanjkalo baterije, pa moram kupiti nove pa vedno pozabim...

No zdej sem pa vseeno malo napisala in pojamrala... Bodite pridne, pa se definitvno še kaj beremo v ponedeljek, mogoče pa še kaj čez vikend.

LP

Murkica

P.S.- Sonček daj se kaj javi, da nam malo poročaš kako sta z malčkom..

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.