Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.2.2009 14:47:45
|
|
|
|
Anonimen
|
sej je vse lepo sam jaz nisem po naravi taka da bi dala za kakšno tako stvar ful dnarja pa naj bo znamka gor al pa dol, zgleda da me je izučil k je brat težil mamic za kavbojke ki so ble takrat 30.000 sit naslednji dan jih je pa s škarjem razrezu pri kolenih pa tko sej veste kolk je blo modern,no moji mamic se je pa strgal najdražja stvar k sm si jo kupila je bila mislim da vredna tm okol 8.000 bivših tolarčkov
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.2.2009 14:48:29
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Benika, kolko sta stara? ta starejšega, ni panike, lahko pa je tudi mlajši. oba sta kjut!!!! 3,5 pa 1 leto. Zdej se pa z beybo zmenita katera bo kakšnega. beyba, glede na leta najinih bejbik, bi rekla tak. starejši za mojo, ta mlajši pa za tvojo Elo.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.2.2009 14:49:32
|
|
|
|
pikicao.
|
ja larilu to je bil pa sok za tvojo mami :) jz pa ce mi je kaj vsec kupim :) pa ce mam dam ce pa nimam pa ne dam lih vile na bahamih si ne morm kupt edin ce jo narisem pa prlepim na poster
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.2.2009 14:49:33
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 murki a ti tudi No koliko nas pol dela 18 in 18 test? Jaz, žižika, murkica, csaje A veste koga pogrešam? Našo argožupco ne duha ne sluha o njej? A je katera v stikih z njo? Pa štumfka tud ni nič več no verjetnosti za pluske je kar veliko, upam, da bomo vse, vse zagledale svoje pluske. to bo žurka!!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.2.2009 15:01:45
|
|
|
|
ledenka
|
joooj, aqua me je čist zrajcala s temi čevlji
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.2.2009 15:03:37
|
|
|
|
ledenka
|
pa še torbice...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.2.2009 15:04:45
|
|
|
|
ledenka
|
sam s takimi petkami bi bolj težko hodla po Tivoliju torbica bo pa itak kar una od vozička
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.2.2009 15:08:37
|
|
|
|
pikicao.
|
o hvala ajsi.. :) kter so un t zadni cevljcki so mi tok hudiii
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.2.2009 15:14:36
|
|
|
|
ledenka
|
jimmy choo
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.2.2009 15:16:05
|
|
|
|
Nončika
|
huh, čevlji so hudi. hudiiiii!!!! jaz bi si v takih še vrat zlomila. posebej, ko mam v službi za prehodit dnevno 50x po 30 stopnic v eno smer. za kam drugam pa jaz takih visokih petk ne morem nosit, bom še kje od mojga večja.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.2.2009 15:16:22
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jimmy choo in kok so taksni njegovi ceveljcki??
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.2.2009 15:20:30
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jimmy choo in kok so taksni njegovi ceveljcki?? dosti. po moje se začne pri par 100 € - sej tam, od koder sem kopirala, so ble cene zraven, ampak nisem gledala, ker me ne zanima
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.2.2009 15:23:24
|
|
|
|
gigi1
|
Ahoj pupike Aqui ma pa nove Manolke, Aqui ma pa nove Manolke, Aqui ma pa nove Manolke, Aqui ma pa nove Manolke, Aqui ma pa nove Manolke, ....... . OOOO kolk ti jih privoščim draga Ajsi počaki, saj bodo spet na programu Pri meni verjetno nikoli , ker ne obvladam tako visokih petk. Me nart že pri 7-8 cm boli, kaj šele pri 12... Murki bomo skupinsko lulanje užgale Špelči kako si? Pikica helou
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 5.2.2009 15:25:41 >
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.2.2009 15:24:05
|
|
|
|
aqua77
|
kaj pa te???? te so moje naslednje, so fuuuul lepe na nogi...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.2.2009 15:25:03
|
|
|
|
pikicao.
|
ja lepe so.. zraven pa se kaksna odstekana zelena torbica.. hudo..te kar vidm :)
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.2.2009 15:25:09
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Ahoj pupike Aqui ma pa nove Manolke, Aqui ma pa nove Manolke, Aqui ma pa nove Manolke, Aqui ma pa nove Manolke, Aqui ma pa nove Manolke, ....... . OOOO kolk ti jih privoščim draga Ajsi počaki, saj bodo spet na programu Pri meni verjetno nikoli , ker ne obvladam tako visokih petk. Me nart že pri 7-8 cm boli, kaj šele pri 12... Murki bomo skupinsko lulalnje užgale Špelči kako si? Pikica helou no zdej mi je pa uradno ratal nerodno...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.2.2009 15:25:35
|
|
|
|
pikicao.
|
uuu gigi hello back.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.2.2009 15:25:43
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. ja lepe so.. zraven pa se kaksna odstekana zelena torbica.. hudo..te kar vidm :) ne, torbica je druga.... čaki...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.2.2009 15:26:17
|
|
|
|
pikicao.
|
cakam :)
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.2.2009 15:27:07
|
|
|
|
aqua77
|
evo, to je pa torbica za zraven...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.2.2009 15:30:00
|
|
|
|
pikicao.
|
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa huda d nosu prevec predla pa kraspala
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.2.2009 15:30:03
|
|
|
|
aqua77
|
evo pa še cela kompozicija skupaj...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.2.2009 15:31:07
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa huda d nosu prevec predla pa kraspala če bi to mela, tud spala nebi... ne pa predla, pa kraspala...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.2.2009 15:31:12
|
|
|
|
pikicao.
|
mal se ti lasje vidijo a si vidla prstan??
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.2.2009 15:32:40
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. mal se ti lasje vidijo a si vidla prstan?? vse vidla, vse probala... in se zaljubila na mrtvo ime....
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.