Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.2.2009 15:33:12
|
|
|
|
gigi1
|
Aqui zakaj pa nerodno . Če smo pa vesele zate . No kje so te manolke? Torbica ful huda. Te choojke pa verjetno res hudo na nogi zgledajo, sam...kaj ko bi mene noge še leže bolele Piki nekaj sem zasledila, da danes pečeš? Opaaaa zdej pa že vidla skupaj...Prstan rula
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.2.2009 15:34:23
|
|
|
|
pikicao.
|
sej ti pravm d je cist zate ustvarjeno se mors pol slikat pa na fb dat
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.2.2009 15:56:49
|
|
|
|
ledenka
|
kaka kombinacija hudoooooo!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.2.2009 16:01:53
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Piki nekaj sem zasledila, da danes pečeš? jp pecem pa sama sebe tud k sm se opekla
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.2.2009 16:07:36
|
|
|
|
ledenka
|
a vidve sta tud na FB? jaz tud še kera?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.2.2009 16:26:26
|
|
|
|
Nončika
|
FB? kaj pa to pomeni??? mogoče sem neumna in ne vem, a res ne vem.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.2.2009 16:42:30
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *csaje* FB? kaj pa to pomeni??? mogoče sem neumna in ne vem, a res ne vem. Facebook
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.2.2009 16:56:42
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: *csaje* FB? kaj pa to pomeni??? mogoče sem neumna in ne vem, a res ne vem. Facebook *csaje* jaz bi isto vprašala . Men je FB full board - polni penzion, pa sem mislila, da se spet o hrani pogovarjamo
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.2.2009 17:03:13
|
|
|
|
Nončika
|
facebook, to pa že zastopim!!!! bravo jaz!!!! gigi, glede na to, da je tekla debata o hrani mi je blo kar konkretno čudno. pol pa da slike objavljajo. no in mi je malček blo čudno.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.2.2009 17:03:23
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: *csaje* FB? kaj pa to pomeni??? mogoče sem neumna in ne vem, a res ne vem. Facebook *csaje* jaz bi isto vprašala . Men je FB full board - polni penzion, pa sem mislila, da se spet o hrani pogovarjamo jaz bi tud nekam šla na full board neee, žal je to sam Facebook - pripomoček za lenobe, da ostanemo v stiku s prijatelji
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.2.2009 17:55:46
|
|
|
|
Anonimen
|
JAZ MAM TUDI FACEBOOK!!!!! Aqui tista kombinacija je pa še meni všeč, pa sicer nsiem tak kombinator Pikica a vaša famili pa ma peki maraton?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.2.2009 18:34:42
|
|
|
|
Serendipity
|
'Čer babuške! Včeraj sem dobila sms od sunshina, pozdravčke za vse borkice. Je doma in jo sicer še kar bolia, ji pridni možek pomaga, maleni je cel maneken, srček, sonček - uh, kar mela bi ga . Ko si malo opomore nas bo prišla kaj pogledat! sunshine - lots and lots of hugs!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.2.2009 18:37:57
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 JAZ MAM TUDI FACEBOOK!!!!! Aqui tista kombinacija je pa še meni všeč, pa sicer nsiem tak kombinator Pikica a vaša famili pa ma peki maraton? ne ne..za rd pecemo..jz pa se za na siht zraven..tko d penine so ze na hladnem
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.2.2009 20:06:47
|
|
|
|
Nončika
|
pikicao, to bo pojedina. že mene si pripravila do tega, da spet brskam po netu in iščem recepte. sem že našla en full dober recept za slastno jabolčno pito. mogoče pa jo že jutri sprobam. to bo zelo dobro za moje kilce in mojo rit.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.2.2009 21:42:52
|
|
|
|
ledenka
|
Se*, hvala za novičke o sončku lepo jo pozdravi in ji povej, da čakamo slikce malega princa
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.2.2009 21:46:38
|
|
|
|
spelka12
|
jest tud na FB . A gremo vse tja? sonček slikce bi.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.2.2009 21:49:37
|
|
|
|
benika
|
jest tud na FB . A gremo vse tja? Takoj in brezpogojno
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.2.2009 21:52:51
|
|
|
|
murkica
|
Pikica tele čevelčki, ki sem jih jaz nalimala so tam nekje 800 dolarjev... Zato pa pravim, da si jih nikakor ne bom privoščila, ker me bo moj iz hiše vn vrgu... Drugače pa imam jst tudi FB. To te popolnoma zavsoji... Pozdravček Sončku in komaj čakam slikice
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.2.2009 22:02:48
|
|
|
|
ledenka
|
če me katera hoče poklikat na FB, mi pošljite ime pa se bomo zmenle
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 6.2.2009 10:08:54
|
|
|
|
gigi1
|
Jutrčka A ste vse na FB in bom tle kar sama? Poseben pozdravček Sončku in malemu cukrčku
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 6.2.2009 10:41:24
|
|
|
|
ledenka
|
juuuuutrrrrrrčkaaaaaaa kaj bojo pa danes teme?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 6.2.2009 11:08:24
|
|
|
|
beyba
|
oila...Vidla da mi posta včeri ni objavlo najprej ja FB smo tudi gor ja ledenka dobiš zs....,če pa katera želi moj kontakta naj mi pošlje zs. Gigi ,špelka kako sta? grejeta, božata, pojeta pesmice in dobro jesta, da bosta pikici vidle da se tega hotela ne splača menjat za nobenega drugega in se bosta prijetno ugnezdile.... Benika pri starejšem se ela veliko bolj smeje kot pri malem....Pri malem pa kriči, pa ne vem kje je zdej fora in za katerega je bolj navdušena Čevlji torbice...Nekako sem bolj športni tip ki bi rabla mal preobrazbe, da bi me impresionirali.... PEka...se jo bomo malček izogibali Kaj zdej čvekice ste danes res vse na FB-u Sončece naše...čakamo slikice, vem kako ti je , samo mine boš vidla še par dni, pa bo bolje.... Erin kako malček? Jazziiiiikkkkkaaaaaaaa misamo te.... SE*na si danes že božala pa vse ostale nosečke tudi...božite božite..... Oktavia spet si se zgubla kje si.... zdej sem pa žejna....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 6.2.2009 12:23:50
|
|
|
|
murkica
|
No pa še jaz na hitrco... Danes sem že bila na eni kafetki, tako da zdele pa sem si malo vzela, čas da preberem kaj se dogaja, prečekiram RR, 24 ur, FB in podobno... Danes imam zadnji dan predavanj in komaj čakam, da bo tega mučenja konec... Namreč model mi bo spahnu roko, ker tok hitro govori, da ko pridem domov imam prav mravljince v roki zaradi pisanja. Za popi....t. Vidim, da ste danes res vse nekaj odsotne... Upam, da se boste kaj več javile, da bom imela kaj za prebirat... Jst grem zdele mal pospravt, ker potem bova s taščico naredile kosilo, ob 4-ih pa pičim na predavanja in potem direkt domov delat... Komaj čakam, da gre taščica nazaj domov, ker ko je ona v LJ. samo jem, ker ona skos neki peče in kuha, in sem se počasi že začela nazaj redit in se mi bo zmešalo... Pa sej zdej bo vikend in si bova z mojim lahko vzela čas zase in se malo zrelaksirala... Moj že pravi, da komaj čaka vikend, da se bo lahko ponoči naspal To je pa hudič, ker jaz med tednom zelo pozno hodim v posteljo!!! Bodite skrajno lepo, uživajte kjerkoli že ste, pa se seveda beremo. Papa
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 6.2.2009 13:45:48
|
|
|
|
Serendipity
|
Kaj - a zdaj ste pa vse na FB? Čvekulje ps: buši pobožan, kaj pa ostale?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 6.2.2009 14:23:47
|
|
|
|
ledenka
|
tudi pri meni buši pobožan sicer pa imam napad leniritisa... nič se mi ne da.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.