metuljcek321
|
Valentinovo - don't know yet. Se pa popoldne dobimo s frendicami s faksa (6 komadov) na enem izcrpnem cveku! Hura! Zvecer bo pa romantika v dvoje na sporedu neboglasnica, sam, da se zdravje izboljsuje glugluglu, vidim, da bosta s tvojim izkoristila skupni cas! Le dajta ga, prav je tako! rovarka, si se sla kaj potepat? Tu v Lj se je ful pooblacilo & je prav grdo dezevalo ... ko sva bili s ta malo na avtocesti, se je pa prav oblak utrgal! ... Aha, berem dalje, da bosta z levinjo raje usekali miting v soncnem dnevu. Zoja, Aljaz flower, kako si mu pa dala avokado? Samo pretlacila? Si se kaksen drug sadez zraven? rebeca & Blacky za taksno malico za tamaucke! Dobr vidve fotrata! Teji za sedenje! , netki, kaksen cortlih pikapok je bil tvoj Ziga. Ampak sta si pa s Tilnom totalno podobna! Noro! mojcek, tvoja Ziva se ze uci biti filmski kritik ... je treba najprej pogledat ful materiala, potem pa komentirat Al bo pa kaksne risanke sinhronizirala (ej, to se zdi meni tko fajn stvar - jaz bi to takoj delala tko za zraven). Pa hi, hi za valentinovo darilo. Dobr mata vidva to zmenjeno Na kaj si pa ti narocena? Men's Health maybe? 3jemi, kaksne dobre slikice In cestitke za bratranca in povecanje njegove druzine. Pa soncica, tud tvoje fotke so super. In Timiju za polzka! neboglasnica za karte za Jana - ta malo bo frslok, ko ji bos povedala! Porocaj! ksenci, kako si prezivela dan? Kaksna je nova frizura? pigama, ne daj se, mami! Se ti zazuraj s ta malimi tremi! Janu za uspesno prvo noc v svoji sobici! lidija, enotedensko smucarjanje - hura! Uzivajte! Gregorjevo - the best ... moj moz je namrec Gregor glugluglu, samo 20 kart? Dzizs, to je pa malo. Aha, od 13. 2. naprej ..... petek, 13. ... Kje se jih kupi? Kdaj odprejo? I'll be the first in line!