Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 14:48:42
|
|
|
|
Lara Croft
|
Meni se pa tko spi... joj, čist sem hin.... pa ni Lara nič "kriva".... Se mi je dlesen vnela okrog osmice.... kr odstopla je mal od zoba.... imam otečeno tudi lice, pol žrela in tudi zgornja stran dlesni... Ne morem ust več, kot za en prst odpret...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 14:56:37
|
|
|
|
Olivija*
|
o, uboga Lara. Upam, da bo čimprej bolje. Če bo res hudo, pojdi do zobarja.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 15:03:08
|
|
|
|
pf
|
Nosečka tvoje žemljice pa zgledajo mamiljivo. Miša upam, da bote kmalu bolje. Lara Croft nasvet glede vnete dlesni. Grgraj slano vodo, to pomaga, če je vneto, če pa te boli še zob pa daj cele klinčke na zob in malo žveči. Sploh slano vodo grgraj. Medve sva se potepale spet dve in pol urci. Ma samo ne gre pa zaradi mojih ornk špracirov nič dkg dol. Pa vsak dan hodiva vsaj 2,5 uri, pa kar hitro, razen če hodim po mestu, takrat grem počasneje, da si ne bo kdo mislil, da sem . Danes sem si določila sadni dan z veliko tekočine, pa nimam ločevalne, ampak da se malo očisti telo. Mojega sem pa poslala na malico v gostišče. Itak sanja dunajski, pomfrit, solata. Pa naredim to tak na deset dni recimo vse troje skupaj, ampak on bi kar naprej to jedel. Suh pa kot prekla.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 15:09:36
|
|
|
|
Virtualna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Meni se pa tko spi... joj, čist sem hin.... pa ni Lara nič "kriva".... Se mi je dlesen vnela okrog osmice.... kr odstopla je mal od zoba.... imam otečeno tudi lice, pol žrela in tudi zgornja stran dlesni... Ne morem ust več, kot za en prst odpret... Jaz sem pa pravkar pojedla vrecko pecenih mandelnov...in se mi je sestica spodaj okrusila ...in se po vrhu vsega, sem ta delcek zoba kar pojedla ...ma niti cutila nisem, ko so pa ti mandelni tako trdi... Sem prec klicala zobarja, pa ima zaprto ordinacijo...ma jutri grem kar direkt tja...da mi nau ceu zob ven padu ...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 15:21:35
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 o, uboga Lara. Upam, da bo čimprej bolje. Če bo res hudo, pojdi do zobarja. Ma glih uboga nisem, no ..... je pa zoprno.... k zobarju pa ne grem, se mi ne da v Koper v tej megli... malo švedske grenčice si bom gor dala....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 15:22:32
|
|
|
|
Lara Croft
|
Lara Croft nasvet glede vnete dlesni. Grgraj slano vodo, to pomaga, če je vneto, če pa te boli še zob pa daj cele klinčke na zob in malo žveči. Sploh slano vodo grgraj. Super, bom probala.... jaz sem takoj za alternativo...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 15:26:50
|
|
|
|
pf
|
Lara zmešaj si sol in vodo, ter si postavi lonček nekam v kopalnico. Potem pa vsake toliko idi in malo pusti na tisti strani tekočino, ko te boli in izpljuni ven. Ponavljaj vajo. To sem že probala in je delovala, pa tudi mami je imela težave z dlesni in ji je od naravnih zadev edino to pomagalo. Držim pesti.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 15:45:35
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jaz pa s temi baloni čestitam Lani Neji, Bubiki in Sari.... se pridružujem
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 15:46:47
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Meni se pa tko spi... joj, čist sem hin.... pa ni Lara nič "kriva".... Se mi je dlesen vnela okrog osmice.... kr odstopla je mal od zoba.... imam otečeno tudi lice, pol žrela in tudi zgornja stran dlesni... Ne morem ust več, kot za en prst odpret... ...poznam...to se je meni nazadnje v nosečnosti zgodilo...... idi po jodov trak k dohtarju...drugače zna trajat tud 1 teden..... upam, da ne...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 15:48:46
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Meni se pa tko spi... joj, čist sem hin.... pa ni Lara nič "kriva".... Se mi je dlesen vnela okrog osmice.... kr odstopla je mal od zoba.... imam otečeno tudi lice, pol žrela in tudi zgornja stran dlesni... Ne morem ust več, kot za en prst odpret... ...poznam...to se je meni nazadnje v nosečnosti zgodilo...... idi po jodov trak k dohtarju...drugače zna trajat tud 1 teden..... upam, da ne... no, sem zdaj vidla...da si za alternativo...jaz tud.... naj pomaga.... ampak ker pišeš o 8 mi je malo sumljivo, da ni samo dlesen vneta.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 16:27:09
|
|
|
|
Virtualna
|
So mi ful lepo zgledale zemljice od nase Nosecke, no...in sem sla tudi jaz pect po njenem receptu...le da sem jaz zmesala namesto 8 zlic "njene" moke...5 pscenicne in 3 koruzne...ostalo sem vse po receptu naredila....ko je strojcek zmesal navedene sestavine in ko sem dala "testo" ven...je bilo vse drugo, razen testa...ma to je tako vodena zmes bila....da je joj....nakar sem dodala se nekaj zlic psenicne moke....in na koncu zgnetla in dala vzhajati le 4 zemljice....ne vem no, kaka je to logika...da je pri Nosecki prislo iz manj testa vec zemljic .... ne vem no....skratka....za pojest bodo
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 16:36:46
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 16:37:43
|
|
|
|
gloria
|
. ma sem se nekak odločla, da samo ena napačna beseda, pol bom pa jaz pokazala kaj zna moj jezik vse povedat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 16:40:46
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 Čestitke vsem, ki danes praznujete! Jaz sem skuhala cvetačo, zdej pečem polnozrnate žemljice (pravzaprav jih še vzhajam), za kosilo bojo pa ribce. Mnjami! Takole to zgleda ...kok dober zgleda ... ..hvala za odgovor pri papiki....zgleda da bomo mogli tudi mi kmalu začeti
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 16:44:52
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gold fish .....to je moj 5000 POST
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 16:45:55
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: misa4 No, mi smo pa infekcijski kliniki. Se mu je stanje poslapšalo in sem ga peljala nazaja i ga je druga zdravnica sprejela in naju je takoj poslala na infekcijsko. Če bi tisti zdravnik takoj dal zdravilo, dega ne bi blo treba
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 16:47:31
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Pa še bubika se pridružuje praznovanju
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 16:49:11
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Meni se pa tko spi... joj, čist sem hin.... pa ni Lara nič "kriva".... Se mi je dlesen vnela okrog osmice.... kr odstopla je mal od zoba.... imam otečeno tudi lice, pol žrela in tudi zgornja stran dlesni... Ne morem ust več, kot za en prst odpret... ...boga....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 16:50:46
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Meni se pa tko spi... joj, čist sem hin.... pa ni Lara nič "kriva".... Se mi je dlesen vnela okrog osmice.... kr odstopla je mal od zoba.... imam otečeno tudi lice, pol žrela in tudi zgornja stran dlesni... Ne morem ust več, kot za en prst odpret... Jaz sem pa pravkar pojedla vrecko pecenih mandelnov...in se mi je sestica spodaj okrusila ...in se po vrhu vsega, sem ta delcek zoba kar pojedla ...ma niti cutila nisem, ko so pa ti mandelni tako trdi... Sem prec klicala zobarja, pa ima zaprto ordinacijo...ma jutri grem kar direkt tja...da mi nau ceu zob ven padu ... ...zdej so itak naši zobki bolj slabi...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 16:52:19
|
|
|
|
gloria
|
Sara čestitke
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 17:02:38
|
|
|
|
gloria
|
...kol ste načvekale pridne ...no mi smo se tudi danes potepali tak da sem kosilo kr pri svojim dobila ....Nik še aja.....jaz na rr...za nami KATASTROFA noč .....sem se včeri prej odklopla ker sem mislila da bo gospodič spal....nažalost se je kr kmalu zbudil pol pa fešta do 23.45...ob 03.00 auf pol pa jest ,spat,jest,spat da več nevem na kolko je spal vem sam da je naenkrat bila ura07.00 ...v zadnjih 10 dni se mu je ful neki ritem poremetil...od tistega enega dojenja na noč ...pa še to ni nevem kolk pojel je zdej 100% sprememba..... ....em srečala patronažno danes in ji povedala za to in je rekla da je to eno obdobje ko mine ....no bomo vidli.... Petra grem za teboj se mi zdi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 17:50:42
|
|
|
|
petra1978
|
Misa4, upam, da boste čimprej doma in da se lepo pozdravi Lara, tudi za tebe en , vem kako je, ko zob boli, sem nedavno to preživela. Čestitke tudi Bubiki in Sari!!! Gloria, upam, da to obdobje čimprej mine, pri nas še ni. Mi pa imamo zdaj nov problem (skoz je nekaj, ne?). Ko bi moral Gal čez dan zaspat nikakor in nikakor noče in tako joka, da je mene kar groza zraven. Pa take velike solzice mu tečejo . Sploh ne vem več, kako naj ga uspavam. Potem pa po enem času takega joka ga dam na joško in malo potegne in ponavadi zaspi. Ampak to ni prav. Potem to pomeni, da ga nobeden drug ne more uspavat in da jaz nikamor ne morem. Prej ga je mami peljala na sprehod in niti v vozičku ni zaspal in je ful , tako da sta prišla nazaj domov, da sem ga malo stisnila k sebi in pocartala na zizi, da je zaspal
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 18:15:20
|
|
|
|
Lara Croft
|
Zakaj so pa ene merice za mleko v prahu večje, kot druge? Sem cel cajt mislila,d a so vse enake... prej sem pa vzela eno drugo, ker mi je tista, s katero vedno sipam, padla na tla.... pol pa jst sipam v lonček pa mi zgleda tega ogromno... pa dam isto količino s tisto drugo in je bla razlika kr očitna... Zdej pa jaz ne vem, katera je bla v tem mleku, ki da dajem Lari? Kaj pa, če ji že cel cajt dajem premalo?
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 18:20:38
|
|
|
|
Lara Croft
|
an zaspat nikakor in nikakor noče in tako joka, da je mene kar groza zraven. Pa take velike solzice mu tečejo . Sploh ne vem več, kako naj ga uspavam. Potem pa po enem času takega joka ga dam na joško in malo potegne in ponavadi zaspi. Ampak to ni prav. Ja, Lara tudi joče in ne more zaspati, ampak to samo proti večeru.... se je tudi samo na joški potolažla in zaspala... ma sem nehala, že kar kakšen teden... in joče in joče.... samo ji ne dam... ji uturam malo čaja pol pa hitro dudo.... včasih pali, včasih pa se joče naprej... včasih pol vseeno zaspi, včasih pa ne... čez en čas je kriza mimo in je spet dobre volje.. Dokler sem samo doljila, sem vedno mislila, da je glih še malo lačna.... ma zdej, ko ji po podoju dam še flaško, vem da ni zaradi tega....
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?