Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 12:59:20
|
|
|
|
ključek
|
................pusti taščo pri miru..........ne kliči, ne prosi, nič...........če pride pride, če ne-roko na srce, boš ti bolj mirna in vesela...............vem, je pr nas isto.........pa kaj................če se ne štekate se ne...........sicer pa mislim da ona svojo "kulturo" kaže, ne pa vi............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 13:00:47
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish .....to je moj 5000 POST
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 13:01:23
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...nosečka08 sem si že skopirala..bom probala..... namesto polnozrnate lahko dam recimo koruzno al pa ajdovo ... Zamesi ti pa stroj za peko kruha ne?..... Mam stroj doma, pa zadnje čase nekam sameva ...moram ga malo zakurblat Fiši, če boš dala koruzno ali ajdovo, moraš primešat še vsaj polovico pšenične zraven, drugače ti ne bo vzhajalo. Evo, so že pečene:
< Sporočilo je popravil nosecka08 -- 4.2.2009 13:09:12 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 13:03:25
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..že kaj kuhate kuham še ne, mam pa že prštiman............krompir v pečici, kotleti, zelena solata, za sladico pa ananas s smetano........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 13:10:14
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ................pusti taščo pri miru..........ne kliči, ne prosi, nič...........če pride pride, če ne-roko na srce, boš ti bolj mirna in vesela...............vem, je pr nas isto.........pa kaj................če se ne štekate se ne...........sicer pa mislim da ona svojo "kulturo" kaže, ne pa vi............ ma sem nekaj napisala, pa zbrisala..... .... ne bom več nič tu gor komentirala...... je taka specifična zadeva..... komu razumljiva ....... mogoče njim..meni ne....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 13:11:29
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you za sladico pa ananas s smetano........ .....ja, kak bodo pa pol kavbojke šle gor ...a bo kar trenerka al kaka nosečniška obleka
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 13:33:03
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you za sladico pa ananas s smetano........ .....ja, kak bodo pa pol kavbojke šle gor ...a bo kar trenerka al kaka nosečniška obleka
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 13:40:42
|
|
|
|
misa4
|
No, mi smo pa infekcijski kliniki. Se mu je stanje poslapšalo in sem ga peljala nazaja i ga je druga zdravnica sprejela in naju je takoj poslala na infekcijsko. Če bi tisti zdravnik takoj dal zdravilo, dega ne bi blo treba
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 13:47:23
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 Čestitke vsem, ki danes praznujete! Jaz sem skuhala cvetačo, zdej pečem polnozrnate žemljice (pravzaprav jih še vzhajam), za kosilo bojo pa ribce. Mnjami! Takole to zgleda o mnjami, a lohk tud midve prideva A sama narediš maso za žemljice?????
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 13:49:11
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: misa4 No, mi smo pa infekcijski kliniki. Se mu je stanje poslapšalo in sem ga peljala nazaja i ga je druga zdravnica sprejela in naju je takoj poslala na infekcijsko. Če bi tisti zdravnik takoj dal zdravilo, dega ne bi blo treba
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 13:49:12
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: misa4 No, mi smo pa infekcijski kliniki. Se mu je stanje poslapšalo in sem ga peljala nazaja i ga je druga zdravnica sprejela in naju je takoj poslala na infekcijsko. Če bi tisti zdravnik takoj dal zdravilo, dega ne bi blo treba Ojoj, držimo pesti, da boste čimprej doma
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 13:50:52
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: misa4 No, mi smo pa infekcijski kliniki. Se mu je stanje poslapšalo in sem ga peljala nazaja i ga je druga zdravnica sprejela in naju je takoj poslala na infekcijsko. Če bi tisti zdravnik takoj dal zdravilo, dega ne bi blo treba
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 13:51:31
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 Evo, so že pečene: mmmmmmmm.................................lačna....................izgledajo super
< Sporočilo je popravil Me to you -- 4.2.2009 13:54:09 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 13:51:53
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 A sama narediš maso za žemljice????? Ja, recept je zgoraj Greva zdaj midve z Ano malo ven. papa
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 13:55:21
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 Evo, so že pečene: Bom pogledala... ampak kako jih pa tako lepo oblikuješ?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 13:59:32
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 Evo, so že pečene: Bom pogledala... ampak kako jih pa tako lepo oblikuješ? Jooj prehitevate me, sploh vas ne utegnem prebrat in potem sprašujem, kar je že bilo napisano.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 14:23:36
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: meta21 bubi in jazzy Kaj sem že omenila, da mam sina ? Sicer vrsta je res dolga ampak... Kera je že enkrat zbirala zeta za svojo? Lana luna? Tolk da vem, da vas zapišem Da ne bo enkrat ena tle na rr pisala, da ma moža Lovra pa eno blesavo taščo . Boljš, da kar sama zberem snaho pa je zadeva rešena ja jest iščem ženine za Saro ja sej mam kr llušno četico potencialnih kandidatov že
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 14:24:26
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 14:32:34
|
|
|
|
*bubi*
|
Pa še bubika se pridružuje praznovanju
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 4.2.2009 14:35:49 >
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 14:36:50
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 Evo, so že pečene: pridna si, nosečka
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 14:37:05
|
|
|
|
Lara Croft
|
Pejta na START, Vsi programi, windows msn Tam imam pa tudi jaz... zdej pa hoče kantri rajon, pa ne vem kaj mu dat....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 14:38:23
|
|
|
|
*bubi*
|
misa4 : hitro se porihtajte!
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 14:40:58
|
|
|
|
*bubi*
|
Vse ste tak pridne, ko komplet kosila kuhate Evo, jaz danes nisem skuhala nič Itak grem delat, ati in bubi pa bosta palačinke pekla Sta že zjutraj sklenila dogovor (le zakaj ga je moral podkupit )
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 14:42:48
|
|
|
|
Lara Croft
|
Jaz pa s temi baloni čestitam Lani Neji, Bubiki in Sari....
< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 4.2.2009 14:45:47 >
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 14:48:35
|
|
|
|
lana luna
|
aja pa hvala za čestitke... pa balončke.... zdj gre pa Sara mamici pomagat kuhat
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?