|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki-3. del............ :)
4.2.2009 21:01:07   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Ma ne zob, dlesen... user posted image

ja saj,mene tud,sem že meduser posted image hodila,ker sem misla da je pačuser posted image kriva....mi je nek trak dajal na dlesn z zdravilom,pa ustna voda....user posted image
ma bo že minilo....

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
4.2.2009 21:02:27   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Za vse, ki še niste vedele:

GLEJ 23. Člen!!!!!!!!!

http://www.dz-rs.si/index.php?id=101&mandate=-1&showdoc=1&st=a&unid=UPB%7CCCDB9F342CA1DE28C125748A0029E46A&vt=1

kaj v zvezi s tem? Se mi ne da vsega brat user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
4.2.2009 21:02:30   
*bubi*

Glede meric pa nimam pojma..... ma zdej ji bom kar s tisto malo naprej dajala..... špehca se ji itak ne manjka..... user posted image

vidiš, ko si jih fehtala in zbirala.... zdaj pa ne veš, katera je od kod prišla user posted image user posted image user posted image  Za oranžno in zeleno ti jaz povem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2753
4.2.2009 21:05:50   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Glede meric pa nimam pojma..... ma zdej ji bom kar s tisto malo naprej dajala..... špehca se ji itak ne manjka..... user posted image

vidiš, ko si jih fehtala in zbirala.... zdaj pa ne veš, katera je od kod prišla user posted image user posted image user posted image  Za oranžno in zeleno ti jaz povem user posted image

jaz pa za modro.......takšne ima hipp.user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
4.2.2009 21:06:18   
*bubi*
meta user posted image user posted image user posted image

če dojiš, ostaneš z njim, dobiš posteljo in hrano. V LJ imajo prav apartma za mamice, sem bila tam, ko je bil bubi not po porodu.
Če pa ne dojiš, pa imaš vseeno pravico bit 24 ur z otrokom, pač spiš na stolu ali zložljivi postelji, odvisno, kaj je na voljo. Hrana ti ne pripada, razen če si sama plačaš.

Verjetno mu bodo vzeli vzorec kisline na tešče in po hranjenju, da vidijo, kako se mu izloča. Pa mogoče gastroskopijo user posted image

Kaj pa vem, morda bo res dovolj en dan oz. dnevna hospitalizacija.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
4.2.2009 21:06:18   
arabela*

meni tud neuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
4.2.2009 21:13:05   
petra1978

GLEJ 23. Člen!!!!!!!!!

http://www.dz-rs.si/index.php?id=101&mandate=-1&showdoc=1&st=a&unid=UPB%7CCCDB9F342CA1DE28C125748A0029E46A&vt=1

To, da zdravstveno krije stroške bivanja enega starša v bolnišnici z otrokom do 5 leta starosti. Kar pa, jaz mislim, šteje tudi hrano in posteljo. Žalostno pa je to, da nekatere bolnišnice staršem še vedno zaračunavajo bivanje zraven otrok.

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
4.2.2009 21:14:42   
petra1978
Meta, upam, da ni nič hujšega in user posted image  za vaju z Lovrom.

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

Neposredna povezava do sporočila: 2758
4.2.2009 21:16:51   
gloria

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2759
4.2.2009 21:16:53   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Jaz pa sem bla tudi danes pri zdravniku, ker sem se v dobrem mesecu zredila za 6 kil in veke oz. kar cel obraz mi nekako zateka in sem malo posumila kakšno nabiranje vode oz. slabo delovanje ledvic, zdravnik je pa posumil na znižano delovanje ščitnice in golšavost. Malo mi je blo res čudno, da mi teža kljub odpovedovanju večerjam in sladkarijam ni šla dol ampak celo gor. Je rekel, da se kar pogosto zgodi, da pride po porodu do nekekšnega izpada delovanja ščitnice. No najprej sem rabla nekej časa, da sem premlela, zdaj sem pa že ok. Grem jutri v laboratorij, da vidmo kako hudo je, če sploh je to pol bomo pa že nekak naprej.

meta - jaz tud mam s tem probleme.....bolj pazim...nič se ne dogaja.... Mi je pa že nevem kolikokrat kaki dr. (sem šla s prvim pikecom k pediatru...pa ona meni...kaj vi mate probleme s ščitnicouser posted image )  rekel, če imam ščitnico povečano al pa včasih kar v trgovini, ko smo stali v vrstiuser posted image ....  no in sem šla že parkrat dat kri ...TSH ...vedno v mejah normale....pa 2x sem že šla - sicer leta 99 in še pol enkrat mislim, da 2004-2005user posted image ...na UZ..pa je bla kao neka cista..vodna...nič takega......    Nobenih drugih preiskav nekaj v zvezi s T3 in T4...  Ampak kot praviš...teža gre gor al pa stoji kljub temu, da ne ješ...   Včasih sem pa lahko pojedla vse živo, pa so me spraševali kje to mam, če mam trakuljouser posted image
....  je pa kot neke vrste otekanje

...bom jaz tud v kratkem šla na pregled....  redim se sicer ne....ampak dol pa tud ne greuser posted image .... Vrat si pa jaz skoz merim, pa je razlika...samo pol grem na pregled krvi...TSH...je Ok in tukaj dohtarji zaključijo zadevo....

< Sporočilo je popravil gold fish -- 4.2.2009 21:30:41 >

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
4.2.2009 21:18:09   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna

Meta, zakaj pa ne pocakajo se malo s to hospitalizacijo, meni se zdi da je Lovro se premajhen, da bi bil tam v bolnici...pa saj ni stvar tako resna, ali pac?

Se ne da pocakat vsaj par mesecev, da bo malo vecji oz. starejsi?

...saj bo ona lahko z njim.....zdaj al bo mogla plačat al ne je pa druga stvar

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
4.2.2009 21:18:31   
Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Ma ne zob, dlesen... user posted image

ja saj,mene tud,sem že meduser posted image hodila,ker sem misla da je pačuser posted image kriva....mi je nek trak dajal na dlesn z zdravilom,pa ustna voda....user posted image
ma bo že minilo....

Ja, meni je tudi ta trak že dajal.... ma mi je rekel,da si moram vsak dan čistit z zobno nitko pa pravilno zobe prat.... ma meni se ne da...

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
4.2.2009 21:19:18   
arabela*

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2763
4.2.2009 21:21:15   
Lara Croft
če dojiš, ostaneš z njim, dobiš posteljo in hrano. V LJ imajo prav apartma za mamice, sem bila tam, ko je bil bubi not po porodu.

Če pa ne dojiš, si pa ne zaslužiš? Šus v glavo!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
4.2.2009 21:21:17   
arabela*

Ja, meni je tudi ta trak že dajal.... ma mi je rekel,da si moram vsak dan čistit z zobno nitko pa pravilno zobe prat.... ma meni se ne da...

nevem pa,kaj v skrajnem primeru naredijo,če dlesen boli,mene res full,zdaj pa še jem tam gor...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2765
4.2.2009 21:21:56   
arabela*

pa si pač zmisliš,da dojišuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2766
4.2.2009 21:22:45   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Že, že ampak a lahko to pomeni, da bo tam samo par ur al v vsakem primeru vsaj čez noč. In če prav razumem tisti 23. člen mam jaz oz. moj itak pravico ostat z njim, ne?

....ti maš pravico ostat tam.....jaz sem pri prvem pikecu bila z njim v bolnici, ko je imel 1,5 let...ker sma pač šla k dežurnemu, ker je imel vročino in ne smomnim se točno kaj.......ona mu je pri pregledu ful v grlo gledala in je bruhnil ....   ga je kar not obdržala.....jaz sem takoj rekla, da bom z njim....sem bila prav z njim v sobi, druge mamice, ki pa so za mano prišle, pa ker ni bilo prostora so bile v sobi za mame....

Tako sem bila tudi sedaj pri tamalem pikecu v sobi za mame, z mano so bile pa take, ki so imele 2, 4 mesečne dojenčke in so spale v sobi al pa kar pri otročku..... čez dan so bile pa pri njem.....    To je če je dalj časa not....., drugače pa ne moreš bit zraven, ko delajo kake preiskave, ko je vizita al pač te zdravniške zadeve, drugače pa.....

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
4.2.2009 21:24:03   
Lara Croft

nevem pa,kaj v skrajnem primeru naredijo,če dlesen boli,mene res full,zdaj pa še jem tam gor...user posted image

kriza je.... ker začne dlesen odstopat, notri gre hrana in potem se vname in še bolj odstopa... zob pa ni več zaščiten.... mi ja zadnjič na dolgo razlagal in kazal slikce....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
4.2.2009 21:24:14   
gold fish

moje so pa rumene al pa mogoče kaka zelena (bolj przorno zelena)user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
4.2.2009 21:25:59   
arabela*

kriza je.... ker začne dlesen odstopat, notri gre hrana in potem se vname in še bolj odstopa... zob pa ni več zaščiten.... mi ja zadnjič na dolgo razlagal in kazal slikce....

nehaj,grozno....zobarja me je na smrt strah,ne upam blizu....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2770
4.2.2009 21:26:03   
gold fish

GLEJ 23. Člen!!!!!!!!!

To, da zdravstveno krije stroške bivanja enega starša v bolnišnici z otrokom do 5 leta starosti. Kar pa, jaz mislim, šteje tudi hrano in posteljo. Žalostno pa je to, da nekatere bolnišnice staršem še vedno zaračunavajo bivanje zraven otrok.

meni ga niso.....pa tud mamicam, ki so imele otroke na EINT v Mb ga niso.....pa niso dojile, vsaj proti koncu več ne.....

Neposredna povezava do sporočila: 2771
4.2.2009 21:26:30   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
4.2.2009 21:28:12   
*bubi*

GLEJ 23. Člen!!!!!!!!!

hmmmm..... ja. Res piše:
v celoti: sobivanje enega od staršev v zdravstvenem zavodu z bolnim otrokom do starosti otroka vključno 5 let,
No, jaz sem bila do zdaj 3x z bubijem v bolnici.
1. ko je bil star 10 dni, takrat sem imela posteljo v apartmaju za mamice in hrano.(LJ)
2. in 3. pa ko je bil že malo večji, spala sem na enem raztegljivem stolu, hrane mi ni nihče ponudil. Hodila sem v službo, ker bolniške itak ne dobiš, če ima otrok oskrbo. Aja, pa nazadnje sem bila cca 17 tednov noseča, zjutraj iz bolnice v službo, potem domov stuširat, malo pavze in nazaj v bolnico spat k njemu. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2773
4.2.2009 21:29:42   
gold fish

dobiš antibiotik...če je otečeno kot pravi Lara ..... jaz sem dobila HICONCIL  vedno....... se mi to pojavlja od srednje šole, pa še vedno ni miru s tem modrostnim.....    mam dlesen pretrdo, pa ne more prav ven....odreže jo pa lahko samo v mirnem stanju, ko ni vneto....takrat mi pa ni tja za hodituser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
4.2.2009 21:30:32   
gold fish

pa si pač zmisliš,da dojišuser posted image user posted image

tak pa to ne gre....ker mora dobivat hrano...kje mu pa češ naredit za jest?...če dojiš ne rabiš nič....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?