ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: meta21 No pri nas današnji dan tudi ni bil naklonjen zdravju. je prehlajen, Lovro je na zadnjem pregledu dobil napotnico za gastro in sem ravno danes dobila, da bo 17.2. hospitaliziran-karkoli že to pomeni. Moram še poklicat. To je zarad prekomernega polivanja in mu bojo najbrž kakšne preiskave naredili. Ima katera kakšne izkušnje, kaj pomeni, da bo hospitaliziran in kako zgleda ta kontrola kislosti-nekej takega je pediatrinja omenila? Jaz pa sem bla tudi danes pri zdravniku, ker sem se v dobrem mesecu zredila za 6 kil in veke oz. kar cel obraz mi nekako zateka in sem malo posumila kakšno nabiranje vode oz. slabo delovanje ledvic, zdravnik je pa posumil na znižano delovanje ščitnice in golšavost. Malo mi je blo res čudno, da mi teža kljub odpovedovanju večerjam in sladkarijam ni šla dol ampak celo gor. Je rekel, da se kar pogosto zgodi, da pride po porodu do nekekšnega izpada delovanja ščitnice. No najprej sem rabla nekej časa, da sem premlela, zdaj sem pa že ok. Grem jutri v laboratorij, da vidmo kako hudo je, če sploh je to pol bomo pa že nekak naprej. Pf, mislim, da si ti tarnala, da ti teža nikamor ne gre. Nočem te strašit ampak, da si poglej vrat, če je kaj zatekel, ker če je slučajno pri tebi tudi prišlo do tega "izpada", je boljše, da ti začnejo čimprej zdravit. da bo ostal v bolnici............ Že, že ampak a lahko to pomeni, da bo tam samo par ur al v vsakem primeru vsaj čez noč. In če prav razumem tisti 23. člen mam jaz oz. moj itak pravico ostat z njim, ne? ja. in to baje ful "skrivajo", da prišparajo denar...........packoni.......
|