|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki-3. del............ :)
4.2.2009 19:10:22   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Za vse, ki še niste vedele:

GLEJ 23. Člen!!!!!!!!!

http://www.dz-rs.si/index.php?id=101&mandate=-1&showdoc=1&st=a&unid=UPB%7CCCDB9F342CA1DE28C125748A0029E46A&vt=1

zakaj mene jeziuser posted image

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
4.2.2009 19:20:03   
gold fish
alysa - kuku...... vidim teuser posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
4.2.2009 19:32:26   
arabela*
čeruser posted image

nisem vsega brala,menda še eno zob boliuser posted image mene že cel dan,full.............user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
4.2.2009 19:48:54   
RAČKAPK
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

čeruser posted image

nisem vsega brala,menda še eno zob boliuser posted image mene že cel dan,full.............user posted image

joj mene tut hočejo
kar trije so nekam naspidirani za bolečino user posted image
upam, da se ne bo kaj konkretnega izcimilo

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
4.2.2009 19:49:41   
pf
Kaj je to babike, da vas vse zobi bolijo? Boge revice. Moram potrkati, vsaj s tem nimam težav.
Gloria upam, da bo vaša noč danes boljša kot preostale.
Lara a je kaj bolje? Upam, da si ugotovila kam pride katera merica.
Petra tudi Lana joka popoldne, ko je treba spat in težje zaspi, ampak vztrajam in če ne zaspi hitro jo hodim božati po glavici, pa dudico popravljati, pa malo se pogovarjava. Je nič ven ne jemljem, ker pol itak ne bi zaspala več. Zadnji spanec ima tam od pol tretje do četrte nekje vmes. Spi pa slabo urco. Ful manj spi podnevi, ampak kar nekak vztrajam pri neki rutini. Spi okrog devete zjutraj, pa okrog pol dvanajste v vozičku eno urco, včasih tudi malo več, pa okrog tretje, četrte še malo. Če kdaj ni toliko spala je bila razdražena ko sto user posted image , tak je pa boljše volje, če spi.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
4.2.2009 19:50:36   
RAČKAPK
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Meni se pa tko spi... joj, čist sem hin.... pa ni Lara nič "kriva".... Se mi je dlesen vnela okrog osmice.... kr odstopla je mal od zoba.... imam otečeno tudi lice, pol žrela in tudi zgornja stran dlesni... Ne morem ust več, kot za en prst odpret...

user posted image

mater tele osmice ti user posted image  

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
4.2.2009 19:54:01   
RAČKAPK
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna

Meni se pa tko spi... joj, čist sem hin.... pa ni Lara nič "kriva".... Se mi je dlesen vnela okrog osmice.... kr odstopla je mal od zoba.... imam otečeno tudi lice, pol žrela in tudi zgornja stran dlesni... Ne morem ust več, kot za en prst odpret...

Jaz sem pa pravkar pojedla vrecko pecenih mandelnov...in se mi je sestica spodaj okrusila user posted image ...in se po vrhu vsega, sem ta delcek zoba kar pojedla user posted image ...ma niti cutila nisem, ko so pa ti mandelni tako trdi...
Sem prec klicala zobarja, pa ima zaprto ordinacijo...ma jutri grem kar direkt tja...da mi nau ceu zob ven padu ...user posted image

zgleda da je res en poseben cajt za septemberke user posted image
tko k je bil poseben cajt za zanosit, rodit, na zdej pa še zobovje

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
4.2.2009 20:11:53   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Pa še bubika se pridružuje praznovanju user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
4.2.2009 20:12:27   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

Sara čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
4.2.2009 20:17:50   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

user posted image

mater tele osmice ti user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
4.2.2009 20:25:47   
Lara Croft

čeruser posted image

Ma ne zob, dlesen... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
4.2.2009 20:30:50   
gloria

čeruser posted image

....user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
4.2.2009 20:34:00   
Lara Croft
Lara a je kaj bolje? Upam, da si ugotovila kam pride katera merica.

Veš, da je malo boljše.... samo še vedno ne morem ust odpirat in normalno požirat... pAZIM, da ne jem na tisti strani, da mi hrana ne gre zadaj....
Glede meric pa nimam pojma..... ma zdej ji bom kar s tisto malo naprej dajala..... špehca se ji itak ne manjka..... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
4.2.2009 20:41:49   
meta21
Oj, čvekice...vidim, da danes ni dan naklonjen zdravju... No pa gremo po vrsti...

nosečka08, tisto s pametjo si je moj sposodil iz Šinigojeve (kolumnist v Mami)knjige Očkov kotiček, ki jo priporočam v branje-mal za nasmejat po starševsko

gold fish, kolikor jaz poznam so vsi aptamili razen mullerjevega isti, cene so pa precej različne. Če se ne motim je v lekarni okrog 20 eur, v BC 16 eur in v Tuš drogeriji 14 eur.

misauser posted image  zate in user posted image user posted image user posted image  za tvojega sončka

Lara, za žličko poglej v navodila koliko gramov ima ena žlička in pol vsako posebej stehtaj na kuhinjski vagi;
kar se pa osmice tiče in možnosti odpiranja ust za en prst pa se je meni končalo s puljenjem-res, da ni fajn, je pa pol mir

Virtualna, mogoče maš ti manjše jedilne žlice kot nosečka08 in slabši kvas al si ga pa manj dala-ne vem, ugibam

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
4.2.2009 20:43:22   
Virtualna
IZVIRNO SPOROČILO: meta21
Virtualna, mogoče maš ti manjše jedilne žlice kot nosečka08 in slabši kvas al si ga pa manj dala-ne vem, ugibam

user posted image user posted image user posted image  Ja, to bo to... user posted image user posted image user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
4.2.2009 20:48:51   
meta21
No pri nas današnji dan tudi ni bil naklonjen zdravju. user posted image je prehlajen, Lovro je na zadnjem pregledu dobil napotnico za gastro in sem ravno danes dobila, da bo 17.2. hospitaliziran-karkoli že to pomeni. Moram še poklicat. To je zarad prekomernega polivanja in mu bojo najbrž kakšne preiskave naredili. Ima katera kakšne izkušnje, kaj pomeni, da bo hospitaliziran in kako zgleda ta kontrola kislosti-nekej takega je pediatrinja omenila?

Jaz pa sem bla tudi danes pri zdravniku, ker sem se v dobrem mesecu zredila za 6 kil in veke oz. kar cel obraz mi nekako zateka in sem malo posumila kakšno nabiranje vode oz. slabo delovanje ledvic, zdravnik je pa posumil na znižano delovanje ščitnice in golšavost. Malo mi je blo res čudno, da mi teža kljub odpovedovanju večerjam in sladkarijam ni šla dol ampak celo gor. Je rekel, da se kar pogosto zgodi, da pride po porodu do nekekšnega izpada delovanja ščitnice. No najprej sem rabla nekej časa, da sem premlela, zdaj sem pa že ok. Grem jutri v laboratorij, da vidmo kako hudo je, če sploh je to pol bomo pa že nekak naprej. Pf, mislim, da si ti tarnala, da ti teža nikamor ne gre. Nočem te strašit ampak, da si poglej vrat, če je kaj zatekel, ker če je slučajno pri tebi tudi prišlo do tega "izpada", je boljše, da ti začnejo čimprej zdravit.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
4.2.2009 20:49:36   
ključek

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

ima katera Madagaskar 2??

Ja jest! Sem začela gledat pa ni glih tolk dobra ko 1. del al sem bla pa jest preveč zaspana.

bi mi ga lahko presnela in poslala prosim??user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
4.2.2009 20:51:28   
ključek

No pri nas današnji dan tudi ni bil naklonjen zdravju. user posted image je prehlajen, Lovro je na zadnjem pregledu dobil napotnico za gastro in sem ravno danes dobila, da bo 17.2. hospitaliziran-karkoli že to pomeni. Moram še poklicat. To je zarad prekomernega polivanja in mu bojo najbrž kakšne preiskave naredili. Ima katera kakšne izkušnje, kaj pomeni, da bo hospitaliziran in kako zgleda ta kontrola kislosti-nekej takega je pediatrinja omenila?

Jaz pa sem bla tudi danes pri zdravniku, ker sem se v dobrem mesecu zredila za 6 kil in veke oz. kar cel obraz mi nekako zateka in sem malo posumila kakšno nabiranje vode oz. slabo delovanje ledvic, zdravnik je pa posumil na znižano delovanje ščitnice in golšavost. Malo mi je blo res čudno, da mi teža kljub odpovedovanju večerjam in sladkarijam ni šla dol ampak celo gor. Je rekel, da se kar pogosto zgodi, da pride po porodu do nekekšnega izpada delovanja ščitnice. No najprej sem rabla nekej časa, da sem premlela, zdaj sem pa že ok. Grem jutri v laboratorij, da vidmo kako hudo je, če sploh je to pol bomo pa že nekak naprej. Pf, mislim, da si ti tarnala, da ti teža nikamor ne gre. Nočem te strašit ampak, da si poglej vrat, če je kaj zatekel, ker če je slučajno pri tebi tudi prišlo do tega "izpada", je boljše, da ti začnejo čimprej zdravit.

da bo ostal v bolnici............user posted image user posted image user posted image

pa verjetno itak samo čez noč, za preiskave...........ali pa čez dan

pa upam, da se tvoje zdravje kmalu uštima.........user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 4.2.2009 20:55:27 >

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
4.2.2009 20:51:48   
Virtualna

Jaz pa sem bla tudi danes pri zdravniku, ker sem se v dobrem mesecu zredila za 6 kil in veke oz. kar cel obraz mi nekako zateka in sem malo posumila kakšno nabiranje vode oz. slabo delovanje ledvic, zdravnik je pa posumil na znižano delovanje ščitnice in golšavost. Malo mi je blo res čudno, da mi teža kljub odpovedovanju večerjam in sladkarijam ni šla dol ampak celo gor. Je rekel, da se kar pogosto zgodi, da pride po porodu do nekekšnega izpada delovanja ščitnice. No najprej sem rabla nekej časa, da sem premlela, zdaj sem pa že ok. Grem jutri v laboratorij, da vidmo kako hudo je, če sploh je to pol bomo pa že nekak naprej.

user posted image user posted image user posted image  upam, da bo vse cool, no

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
4.2.2009 20:52:51   
meta21

Ja jest! Sem začela gledat pa ni glih tolk dobra ko 1. del al sem bla pa jest preveč zaspana.

Pošlji mi naslov na ZS

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
4.2.2009 20:54:11   
Virtualna
Meta, zakaj pa ne pocakajo se malo s to hospitalizacijo, meni se zdi da je Lovro se premajhen, da bi bil tam v bolnici...pa saj ni stvar tako resna, ali pac?

Se ne da pocakat vsaj par mesecev, da bo malo vecji oz. starejsi?

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
4.2.2009 20:56:20   
ključek

Pošlji mi naslov na ZS

hvala...............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
4.2.2009 20:56:41   
meta21

da bo ostal v bolnici............user posted image user posted image user posted image

Že, že ampak a lahko to pomeni, da bo tam samo par ur al v vsakem primeru vsaj čez noč. In če prav razumem tisti 23. člen mam jaz oz. moj itak pravico ostat z njim, ne?

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
4.2.2009 20:59:54   
ključek

Že, že ampak a lahko to pomeni, da bo tam samo par ur al v vsakem primeru vsaj čez noč. In če prav razumem tisti 23. člen mam jaz oz. moj itak pravico ostat z njim, ne?

ja. in to baje ful "skrivajo", da prišparajo denar...........packoni.......user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
4.2.2009 21:01:04   
meta21
Nič čveke, grem danes malo prej...nisem glih razpoložena pa še mojemu sem obljubila večer pod deko pred TV-jemuser posted image

Nočko!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?