|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki-3. del............ :)
4.2.2009 8:49:50   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

user posted image

user posted image

Čestitle Lani Neji in mamiciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
4.2.2009 8:51:32   
anchy82
Samo da vas pozdravim....Dobro jutro! Zdej grem pa skuhat user posted image , pol pa neki spečt.
Nosečka08 - hvala, bom probala naslednjič

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
4.2.2009 8:54:56   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: lana17

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

user posted image

user posted image

ČESTITKE Lana Neja !!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
4.2.2009 9:30:35   
petra1978
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

... ma sem se nekak odločla, da samo ena napačna beseda, pol bom pa jaz pokazala kaj zna moj jezik vse povedatuser posted image

Prav imaš, ne se pustit. Jaz sem si tudi zadnjič dala duška in sem povedala, kaj jim gre, zdaj pa je mir. Me pa prav zanima za kako dolgo. Samo pri meni ni tašča tista, ki terorizira, on je ok, pri nas je babica od mojega tisti user posted image

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
4.2.2009 10:06:46   
pf
Jutro. Ne folgam vas več. Komaj sem prebrala. Čvekice ste prave.
Lana Neja in MTY čestitke za obmesečnico.
Anchy mi imamo PP prima pappa dinner in je OK. Ji je všeč, meni pa tudi. Vizualno in s praktičnega vidika.
Gold fish odmisli taščo. Če pride, pride, če ne pride, ne pride. Se ti ne splača glavce belit z njo, saj sama pokaže kakšna je, če se nič ne oglasi, niti da bi vnukca oba prišla pozdraviti in pocartati. Kaj jo češ sploh gledati tam? Jaz ti svetujem, da nič ne kličeš, če pridejo. Če jih ne bo, vsaj ne boš imela slabega dne na svetem krstu. user posted image
Imate pa čudovite septembrčke. Naša babika je spala do pol treh in potem do sedmih. Smo samo enkrat papcali. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
4.2.2009 10:37:45   
arabela*
lana nejauser posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
4.2.2009 10:42:31   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Naša babika je spala do pol treh in potem do sedmih. Smo samo enkrat papcali. user posted image user posted image user posted image

ooooo SUPER!!! To bi tudi mi radi dosegli ja user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
4.2.2009 12:01:29   
Virtualna
user posted image

Lana Neja user posted image user posted image user posted image user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
4.2.2009 12:05:26   
Virtualna
Nasi user posted image se je pa tak mali jecmen naredu na levem ucku user posted image ...kar cez noc no...sicer ni tak, da bi imela ucko zaprto ... ni tak nateceno, je pa kar precej rdece... pa nimam obcutka, da bi jo bolelo oz. srbelo... cisto pridkana je, kot doslej....

Upam, da mine cim prej in da se ne razsiri ... mislite da jo moram k pedijatru pelat pokazat...al naj pocakam malo user posted image

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
4.2.2009 12:17:02   
gold fish
..že kaj kuhateuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2660
4.2.2009 12:19:48   
Olivija*
Čestitke vsem, ki danes praznujete!

Jaz sem skuhala cvetačo, zdej pečem polnozrnate žemljice (pravzaprav jih še vzhajam), za kosilo bojo pa ribce. Mnjami!

Takole to zgleda
user posted image

< Sporočilo je popravil nosecka08 -- 4.2.2009 12:30:51 >

Neposredna povezava do sporočila: 2661
4.2.2009 12:22:55   
gold fish
..jaz pa mam že juhico, pa riž je že v pečici, zraven bodo pa zrezki v zelenjavni omaki in solata iz stročjega fižola.....   

sem si šla prej glavo prat, pol je pa začel tak fajn sonček sijat...in ker se meni ful dolgo lasje sušijo.....ne morma it s pikecom ven...sem mu dala jopco gor, pa kapo na glavo, ga zavila v odejico, dala v voziček..v otroški sobi odprla okno in sedaj detece tam spi.....   že več kot 1 urouser posted image ....danes že drugič...

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
4.2.2009 12:23:52   
gold fish
 a veste mogoče, če je tisti aptamil, ki ga prodajajo v lekarnah isti kot tisti v šparu, tušu, dm.....   Vem, da je v mullerju original ...kako je pa drugjeuser posted image    pa kake so ceneuser posted image .....

< Sporočilo je popravil gold fish -- 4.2.2009 12:24:23 >

Neposredna povezava do sporočila: 2663
4.2.2009 12:34:34   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08

Takole to zgleda
user posted image

user posted image user posted image user posted image  .... a ti to sama zamesiš, oblikuješ pa vseuser posted image  ...... 

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
4.2.2009 12:34:41   
Olivija*
Tudi meni je bejba prekrižala načrte. Sem mislila, da bova skočili do trgovine, ampak je zaspala in zdaj tako fajn spančka, da se mi jo škoda zdi zbudit.

Za aptamil pa ne vem. Mi smo imeli do sedaj novalac, pa še tega le občasno oziroma po potrebi. Do sedaj sem ga kupila tri škatle, a je ena še zapakirana user posted image Ampak naslednji mesec, ko bomo tudi kaj skuhali na tem mlekcu, ga bo šlo pa več in se bo splačalo malo cene primerjat.

Neposredna povezava do sporočila: 2665
4.2.2009 12:36:19   
Olivija*
ti to sama zamesiš, oblikuješ pa vse

Neee, sem bolj pri lenih. Zamesi mi strojček za peko kruha, jaz samo testo razdelim in oblikujem žemljice, pa jih potisnem v pečico.

Neposredna povezava do sporočila: 2666
4.2.2009 12:36:42   
gold fish
user posted image

.....to je moj 5000   POST

user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2667
4.2.2009 12:37:04   
Virtualna
Nosecka, daj nam recept za te tvoje zemlice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
4.2.2009 12:38:45   
Olivija*

user posted image

Fiška, čestitam!

Neposredna povezava do sporočila: 2669
4.2.2009 12:45:43   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna

Nosecka, daj nam recept za te tvoje zemlice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz zmečem v strojček 180 ml vode, 8 žlic polnozrnate moke, 1 žlico javorjevega sirupa (namesto tega lahko 1 žličko sladkorja), 1 majhno žličko soli, 2 žlici olivnega olja, 1 žličko suhega kvasa. Potem strojček zgnete testo.

Testo obrnem na pult in oblikujem kroglice. Ročaj kuhalnice vtisnem na sredo vsake kroglice, da dobim obliko žemljice. Zložim jih na peki papir in potisnem za pol ure v pečico na 60 stopinj, da vzhajajo, nato pa zvišam temperaturo na 200 stopinj in pečem še cca 40 minut.

Še sreča, da imam timer na pečici, ki me s piskanjem opozori, da so pečene, sicer bi itak pozabila nanje, ko me Ana zamoti user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2670
4.2.2009 12:48:06   
Virtualna
kako velike kroglice pa oblikujes?

koliko zemljic pride ven?

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
4.2.2009 12:48:32   
gold fish
...nosečka08  sem si že skopirala..bom probala.....  namesto polnozrnate lahko dam recimo koruzno al pa ajdovouser posted image ...
Zamesi ti pa stroj za peko kruha ne?.....  Mam stroj doma, pa zadnje čase nekam sameva user posted image ...moram ga malo zakurblatuser posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
4.2.2009 12:50:45   
gold fish
...sem morala letet, ker se je pikec zbudil....sem mu hitro flaško pripravila, pa jo je že popil...kar v ležečem položajuuser posted image .....zdaj pa nekaj naprej drnjohauser posted image .....ma zgleda mu je fajn toplo......

Neposredna povezava do sporočila: 2673
4.2.2009 12:55:08   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna

kako velike kroglice pa oblikujes?

koliko zemljic pride ven?

Iz te količine sem jih jaz naredila 7. Ampak niso vse enako velike, saj se vidi na slikci.

Neposredna povezava do sporočila: 2674
4.2.2009 12:56:45   
ključek
hvala vsem za čestitke............user posted image

sej uradno bo 5 mesecev ob 13.40 uri, ampak ne bodimo malenkostni......user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?