3jeMi
|
ker nama je očka prepovedal kakršenkoli izhod v tem vremenu, bom pa spet malo klele zatežila ... papa plavanje pigama... žijo!... sta pridni s hrano... glede KM pa po želji, jaz se že lep čas odločam, da bi tamalemu dala kozje mleko, pa se en malo zajca in si še ne upam cotike... jih nikoli ni bilo veliko, zato se pridno zbirajo v škatli pod pisalno mizo... itak bo pa sošolka imela aprila , menda , pa ji jih bom posodila... ker you never know, lahko da bodo še kdaj prav prišle in ko je beseda ravno pri cotikah... moj si je full želel in si še vedno želi imeti PUNČKO, in zakaj... ker punčko lahko tako lepo oblačiš ... no, zdaj vidi, da je Lovro tudi lahko frajersko oblečen... ksenci... za sestrično... veš kaj, M bo pa še prehitro prišla, uživaj, pa je... HD... glede krvi je čisto možno, moja nečakinja je tako dobila 1. zob, ko se je v bolnici pri 9. mesecih udarila v železen okvir posteljice in je iz dlesni priteklo malo krvi... verjetno je bilo to samo pika na i, da je dlesen "počila" in je bil zobek zunaj... med. sestre so zagnale paniku, moja sestra je pa tamali ornk pogledala v usta in videla, da je samo okoli zobka malo krvavo... upam, da je danes bolje... ZOBAR... ja, v MŠ so rekli, da je dobro, če gre otrok še pred 1 letom k zobozdravniku... saj gre verjetno samo za posvet... evo, ti je Lidija in co. vse povedale za Zobarja na VIČU... bom zdele poklicala in kar vprašala... todi... držim pesti, da bo super rezultat almera... glede na to, da se je vreme počasi začelo jasniti, sem tudi jaz za mini srečanje... no, zdaj sem pa jaz čist not padla, prej pa nič, ko bubrek v loju IZVIRNO SPOROČILO: Majuska evo naše junake kjut ... Kali čekira kakšen bo Aleksander, ko bo velik neboglasnica... čestitam za odkritje še ne odkritih mišic Trojane... meni je ok 15.2. ... med počitnicami greva pa z Lovrom itak na morje za par dni, očka bova pa doma pustila, ker ne more it, pa še naspal se bo lahko... IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80 ampak saj veste, nekateri bolniki zahtevajo celega človeka ... vemo glu3... možek, kar naj pride malo domov... rebeca... Lovro že od rojstva tako živo gleda, ni rekel ne bu ne mu, tudi jokal ni, samo gledal je... mali z očmi veliko pove... SNEG... kolk je bil moj že navse zgodaj tečen, ko je videl koliko je snega... danes ga moram pustit pri miru... no, pa še Letališče Džej Pi Ljubljana je zaradi snega zaprt, madona cela štala potlej metuljcek... tako kot v "dobrih" starih časih, se bomo mame zmenile za poroko, al kako ... Anja za sedenje... BTW: fil dank per a sieve sasula... naš se je tudi danes tako zbujal... parkrat sem ga pustila, ene dvakrat sem ga pa šla pogledat in sem ga samo obrnila na bok in je spal dalje... zgleda ima tale naša mularija zdele zopet eno čudno obdobje... jasno, Luna se debeli neboglasnica...
< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 3.2.2009 11:33:05 >
|