|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
3.2.2009 9:02:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2851
   [Brisano sporočilo]
3.2.2009 9:04:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2852
   RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :)
3.2.2009 9:05:43   
Netta
lavita - morda je 6. bolezen...za njo je namreč značilno nekajdnevna vročina in ko ta mine, se pojavijo izpuščaji...poglej si malo o tem na netu

Neposredna povezava do sporočila: 2853
   [Brisano sporočilo]
3.2.2009 9:06:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2854
3.2.2009 9:11:04   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: lavita*

Ojla!

Punce mene neki zanima, če je kateri takole stanje kaj znano. naša pupa je imela dva dni vročino okol 38, ppotem dva dni mir in četrti dan se ji pa po trebuhu pojavijo taki mali fleki. A je to kaj nevarnega oz. kakšna bolezen. ker drugače je čist ok.
Bom še dans počakala kaj bo.
Sranje je edin to, da nismo doma in me je kar malo strah, če bi bilo treba k zdravniku.

Drugače pa že tud lepo sedi. Zobkov pa nima še nič Edino vse je trdo po dlesnih. Saj sem mislila, da so zboki krivi.

Imam še enga otroka, sam je bilo pr nejm vse drgač.

lp

Lavita, nočem te strašit, ampak običajno se norice začnejo z vročino, rahlim glavobolom in po kakih 3 dneh se pojavijo flekci. Vsaj pri odraslih je tako.  Upam da se v vašem primeru motim user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu lavita*)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
3.2.2009 9:14:33   
glugluglu
Aja še nekaj,

Blacky, Blacky, javi seeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
3.2.2009 9:14:48   
metuljcek321
Hello, hello, ladies!

Uf, nas je zametlo .... tu mac. Z mojim sva navsezgodaj zjutraj ze kidala eno uro in pol, ko sva koncala, je blo treba kar se 1x popedenat ... uf, uf ...

Zdaj cajckam in vas berem ... da vidim, kaj dogaja.

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2857
   [Brisano sporočilo]
3.2.2009 9:20:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2858
   [Brisano sporočilo]
3.2.2009 9:21:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2859
   [Brisano sporočilo]
3.2.2009 9:23:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 2860
3.2.2009 9:27:13   
metuljcek321
Aja, nasa Anja tudi sedi. Vceraj, ko je prisel ati domov, sem jo posadila na puzzle - ponavadi se prekucne L, D ali naprej & gre v kravice, no, vceraj je pa sedela, sedela, sedela, pedenala igracke okoli sebe, se vlekla za stopala, opazovala naju ... skratka: krasno, mala je pokapirala sedenjeuser posted image  Pri 6,5 mesecih.

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2861
   [Brisano sporočilo]
3.2.2009 9:27:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2862
3.2.2009 9:28:23   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Potem greš lahko pa ven, pa jovo na novo na kidanje

Ampak cist res, ker je vse totalno belo - again! Bom pocakala, da se umiri snezenje, potem grem spet v akcijo.

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2863
   [Brisano sporočilo]
3.2.2009 9:30:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2864
3.2.2009 9:31:27   
Gracie
Hranjenje v spanju ne sme trajali dlje časa in je pokazatelj,
da nekaj seveda ni v redu, se pa žal prevečkrat zgodi, da
kljub vsem preiskavam ne najdemo vzroka. Pregledi in preiskave so
priporočljivi zato, da izključimo kakršnekoli resne bolezni.

No pa se pejmo .... , naša P tud trznila ni, ko sem povedala kako jo hranimo. S tem da je s težo pod krivuljami. Pri nas cepljenje ni povzročilo kakšno dolgotrajno neješčost (mogoče 2-3 dni ko je dobila rota dozo), ampak je že skoz bl neješča oz. se moram popravit. Kot nekaj mesečni dojenček je pojedla cca. 800 in so rekli da poje preveč user posted image . Kasneje smo bili v PK (pregled zaradi polivanja) in kot bi odrezal - naslednji dan ko smo prišli domov je začela jest občutno manj in to se sedaj kar vleče in vleče?!

A se lahko zaradi teh gastro... težav (ne znam napisat) dobi podaljšanje porodniške? Mogoče katera ve?

Šibam, ker se je zbudila.  lp

Neposredna povezava do sporočila: 2865
3.2.2009 9:31:35   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

metuljček, Anja je ful lušna. Kapco, rokavičke in šalček pa imamo mi iste za Irayo. Dekco mi je tud ful v oči padla, lepa je!! Kje si jo kupla?

Thanks. Ja, komplet mi je pa prinesla teta iz Prage - iz C & A (imajo najbrz tud pri nasuser posted image ), dekico mi je pa kupila sestricna, a  ne vem, kje ...

Ja, super za oci, da smo se menile & sem se narocila. Ker narocajo striktno na zacetku meseca, pa potem ne dvigujejo telefonov - tako sem se ze januarja trudila prijavit, pa sem potem obupala/pozabila, ......

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2866
3.2.2009 9:36:42   
metuljcek321
3jemi, a pol se tud mi ze kar zmenimo - tko k mata nekak javno-skrivno dogovorjeno Almera & populis glede Bora in Lareuser posted image  Lovro, vidim, da se je zaljubil v naso micno gospodicno, nasa pa tud ni mogla locit pogleda od njega --- tista s cedilom je pa sploh zakon! Btw: a sieveuser posted image

Anja se zahvaljuje za pohvale & posilja ljubcke ... hm, pa nekaj prdcev tudi ... se mi zdi, da se je glihkar posrackala ... Mommy to the rescue!

(author unknown)

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
   [Brisano sporočilo]
3.2.2009 9:40:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Gracie)
  Neposredna povezava do sporočila: 2868
3.2.2009 9:43:55   
lidija***
Mojcek- Klara je zgleda take sorte. To sem ugotovila pri ene dveh letih. Dojili sva se nekje do devetega meseca, ker pa ni pridobivala sem začela z AM, pa ni bilo kaj ekstra boljše. Še sedaj je tako, da te kar mine. Ko poje večja npr. dva kosa kruha-za zajtrk je ona še vedno pri prvi poloviciuser posted image
No, meni je pediatrinja takrat svetoval Infitrini(nekaj takega, ne spomnim se več) prehranski dodatek. Moram reči, da je tisto pa pomagalo. Dobila je apetit. Kašicam sem dodajala olivno olje, sadje pa brez keksa sploh ni hotela.
Sedaj pri 4,5 let ima okoli 16kil, bi rekla, da tudi zaradi sladkarij(plalačinle, narastki), ker jih obožujeuser posted image . Od prave hrane pa bi jedla samo juhice. Tudi dva krožnika. No, naprej je pa borba. Prvič je pojedla surovo zelenjavo šele laniuser posted image . Mi pa smo vsi ljubitelji solat. Jaz ji vedno ponudim, silim pa je že dolgo več ne.
Železo pa je bilo vedno o.k. Uvajati sem pri njej začela enako pri 4m.

Glu3- upam, da se bosta danes z možekom cartljala! Ja, tudi jaz pogrešam Blacky, Umpo in še katero babo žabo!! Verjetno nimajo časa!

Sedenje- naša še ne sedi in tudi zobkov nima. Bo verjetno prej shodila in začela govoriti, kot pa prvouser posted image user posted image
Ilatic- super za Iris. Ali ni fajn, če gojijo ljubezen do športauser posted image
Gh- rdeča pesa- mogoče jo pripravite kot solato-kis+olivno olje in jo dajate poleg mesne kašice?
Lex-ZS

Neposredna povezava do sporočila: 2869
   [Brisano sporočilo]
3.2.2009 9:47:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2870
3.2.2009 9:47:57   
Majuska
Ehhh tkole je ... pr nas naletava k pri norcih, imamo več kot 20 cm snega in še nič ni spluženo - tako da sem zobarja kar odpovedala, preden odkopljemo avto in zrihtamo malega, bo pol dneva mimo user posted image

Tako pa bova z Aleksandrom raje doma na toplem.

Metuljček - bravo Anja za sedenje! user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2871
3.2.2009 9:51:10   
lavita*
A se pri tej 6. otroški bolezni kakšna zdravila dobijo aL samo mine? Saj bom vidla kaj bo dans iz tega.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
3.2.2009 10:04:41   
lidija***
Metuljček- Anja čestitke za sedenjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lavita*)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
3.2.2009 10:06:40   
lidija***

A se pri tej 6. otroški bolezni kakšna zdravila dobijo aL samo mine? Saj bom vidla kaj bo dans iz tega.

Za šesto ne vem, če pa se prav spomnem pri peti dobiš antibiotik.

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
3.2.2009 10:10:00   
nanka
IZVIRNO SPOROČILO: Gracie

A se lahko zaradi teh gastro... težav (ne znam napisat) dobi podaljšanje porodniške? Mogoče katera ve?

Šibam, ker se je zbudila.  lp

Jaz sem jo dobila pri Zoji in to samo na podlagi nepridobivanja na teži. Sva bili tudi na preiskavah v bolnici tri dni, kjer je na izvidu pisalo, d ni nobenih težav, samo mleka ni marala pit od 2 meseca starosti. Na izvidu je pisalo, da imava še naročen UZ trebuha, preden sva imele datum sem oddala prošnjo za podaljšanje, zraven pa napisala pismo, kjer sem opisala kako je pridobivala težo ( okoli 200 g na mesec), pri enem letu je imela 6900 g in so mi podaljšali brez težav. Samo je res da sva bili v bolnici in sem imela izvid. Motorični je bila super razvita, ker je sedela pri 6 mesecih, plazila po kolenih pri še ne 8 in shodila malo pred prvim rojstnim dnevom. Hranjenje je bila muka, tako kot pri Mojcek, samo da Zoja ni spila nikoli več ko t 60 ml na obrok.

Ni pa z Natko pri teži nič drugače, samo da ona pridobiva po 500 g in ima pri 7 mesecih 5800g, tako da bom probala tudi pri njej podaljšat, je pa velika razlika, ker ona zelo rada je, samo teža ji ne gre nikamor.

< Sporočilo je popravil nanka -- 3.2.2009 10:11:27 >

(odgovor članu Gracie)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?