Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 3.2.2009 14:15:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.2.2009 14:17:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.2.2009 14:29:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.2.2009 14:31:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 3.2.2009 14:35:00
|
|
|
|
3jeMi
|
jst jst jst... sem prvič za :)
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.2.2009 14:37:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.2.2009 14:41:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.2.2009 14:42:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.2.2009 14:45:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.2.2009 14:46:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.2.2009 14:47:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 3.2.2009 14:51:02
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Majuska; a zobarja si že odkvitala? ma sem kr skensalal, preden bi mi odkopali avto izpod snega in se spokali v center LJ, bi pol dneva že minilo ... imam čez 14 dni. Zoprno je le zato, ker mi zdravi en zob ki me je med dopustom že malo bolel. No, bom že preživela
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 3.2.2009 14:51:29
|
|
|
|
Blacky30
|
Itak, da vas nisem poslušala in sem šla brat za nazaj. In kaj to vidim? Mene je večina obtožila, da sem kriva, da so punce začele odhajat????? Zakaj??? Ker sem imela en slab trenutek, slab dan, ko sem se enkrat v letu in pol odločila malo pojamrat tu gor? To, kar je marsikatera od vas naredila že 100x. Ampak samo jaz sem dobila nazaj take poste, ki so se mi globoko vsedli v srce in me prizadeli. Kolkokrat je netki rekla, da so njeni posti spregledani? Pa smo ji samo lepo rekle, da pač ne znamo odgovorit in da naj ne bo žalostna. Samo to sem potrebovala. Dobila pa napade, očitke in zdaj na koncu še zbujanje slabe vesti, da sem jaz kriva, da so RR-jevke odšle. Niti ene ni odšla zaradi mene. Če je, je odšla po lastni volji in si mene vzela kot izgovor. In ja, netki in lejla (zate še posebej me žalosti, da imaš tako mnenje o meni), v resnici mi je crknil net. V petek se jim je pokvarila glavna plošča v centrali in do ponedeljka zjutraj so izgubili našo prijavo, tako da smo jo včeraj znova podali in so nam danes zjutraj ploščo zamenjali in smo preko telefona resetirali vse skupaj in hb spet deluje. Ne vem, zakaj bi bežala ali se skrivala. Poleg tega v svojem postu niti enkrat nisem omenila, da kam odhajam. Sem samo rekla, da se moram pozdravit in da bo boljše, ko ozdravim. Res sem razočarana........Pa ni treba tega komentirat, ker nočem, da se še kakšna kregarija na ta račun začne spet. Samo hotela sem povedat svojo plat zgodbe, da mi je ne bo več katera druga polagala v usta.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 3.2.2009 14:51:36
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi jst jst jst... sem prvič za :) Yes, yes, we are in business A probamo tokrat Mercator v Šiški - lokal Comida, ki ga je zadnjič Majuška predlagala. jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pa upam, da bo proti koncu tedna res manj snega in da bom lahko prišla v LJ, no
|
|
[Brisano sporočilo] 3.2.2009 14:56:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 3.2.2009 15:00:39
|
|
|
|
neboglasnica
|
Blacky30: ZS Ok, torej četrtek, Mercator Center ob 10.00 uri. Prideva, če naju ne bo spet zamedlo. Zimska, Tims, in še katera z mojega konca, potrebujete prevoz??
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 3.2.2009 15:01:22
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Sem kupila revijo Mama Kuharica (posebna izdaja) - kaka neumnost - juhe iz vrečke, cela jajca in podobne zadeve Saj juhe iz vrečke ne vsebujejo konzervansov, ker so narejene iz posušene zelenjave. Baje.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 3.2.2009 15:04:39
|
|
|
|
neboglasnica
|
Sandrine, Motoristka, Krošlinka... halooo, kaj počnete? Povejte malo, smo radovedne.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.2.2009 15:05:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.2.2009 15:06:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 3.2.2009 15:08:22
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: Almera Bi jo potem v Polje odšpanciral. Povej, Populis, kateri dan določimo - a ostanemo kar na četrtku? Komot v četrtek( ta teden ne?), sam če drugim paše.Saj veš midve imava vsaka samo po enega kričača in še ne rabiva neke hude logistične načrte delat. Ja, jaz s tremi se pofočkam za četrtek. Razen, če bo Auroraa prišla, njej bo verjetno lažje v petek, ker ima v četrtek lavfarijo. Auroraa, javi!!
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 3.2.2009 15:09:15
|
|
|
|
nanka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ Aja, še to - glede imena Zoja. Ko sem bla mlajša, ne vem mogoče stara 9,10 let, sem dobila eno knjigo v dar, z naslovom Zoja...pa ne vem več kateri je bil avtor (jo imam doma pri mami ..a jo poznaš?) in sem skoz govorila, da moja hčerka bo pa Zoja ..... vidiš, pol se pa vse spremeni. Mi je pa še vedno všeč! avtorica knjige je Danielle Steel Ja če jo ta knjiga je naslov Zoya, sem jo prebrala, samo mi smo ime našli v risanki Oli Poli Roli ali nekaj takega, je imel glavni junak sestrico Zojo in nam je bilo takoj všeč.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 3.2.2009 15:18:52
|
|
|
|
nanka
|
Blacky, WB
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?