|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :)
3.2.2009 12:33:28   
ksenci
tud mi imamo hippov čaj za prebavo. ga spije cca 2dl. na dan. malo je sladkan, zato mi delam čist rahlega, za okus, pa ga rad pije. drugače pa je ful dober malinov od hippa, ga ma sestra.

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
3.2.2009 12:43:40   
nanka
Rebeca prav lepo je izmenjati izkušnje, no pa sva ugotovili, da sva nekje na istem. Ali se tebi Milupin čaj zdi sladek, ker meni se Hippov ne. Ima pa sadni Hipp, 3,8 OH na 100 ml, pa ga naša noče pit. Sadni sok pa pije.

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
3.2.2009 12:44:44   
nanka
Popravljam, nimam Hipp zeliščnega, ampak Hipp za lahko noč.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
   [Brisano sporočilo]
3.2.2009 12:47:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2929
   [Brisano sporočilo]
3.2.2009 12:55:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2930
   [Brisano sporočilo]
3.2.2009 13:00:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2931
   [Brisano sporočilo]
3.2.2009 13:09:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2932
3.2.2009 13:19:17   
Blacky30
user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

Moje največje opravičilo pa gre FLOWER, ker sem jo prehitro in grdo obtožila. Sem v tisti tečnobi narobe razumela tvoj post, zato se ti iz srca opravičujem in upam, da nisi preveč huda name.

user posted image

Če še nimate zamenjave glede seznamov, sem nazaj tudi glede tega. Če se je katera že javila, ni problema, samo nič ne vem, ker nisem nič brala za nazaj.

Če pa še nobene ni, pa bom jih spet jaz prevzela, vendar bi vas res lepo prosila, če mi lahko podatke pošiljate na zs, ker je res postalo nemogoče vse prebrat. Bi bila zelo hvaležna.

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
3.2.2009 13:19:38   
neboglasnica
Evo, okoli hiše pokidano, moj križ pa kriči od utrujenosti. Stašu sem dala zelenjavno juho s polento in je jedel, jedel... Še sebi sem to skuhala in je bilo okusno. Mnjami. Še malo sladkega povrhu in sem kompletna. Zdajle bova šla pa počasi ven, na en sprehod. Pa pa

>Aja, Glugluglu: me veseli, da ti pride mož malo pomagat kidat. Pa jagode obirat...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2934
3.2.2009 13:21:29   
neboglasnica
O, Blacky30... saj smo že me (no, jaz sem sklepala) povedale, da si bila verjetno too much skurjena in posledično hitro prizadeta. Mislim, da se ni nobena javila glede seznamov, jih je pa Zimska poštimala, preden je rekla adijo.

Ste zdravi?

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
3.2.2009 13:41:23   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

Moja dva še vedno spita...od 11.15! user posted image  

user posted image user posted image ... a zdaj tudi še spita?

< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 3.2.2009 13:44:52 >

Neposredna povezava do sporočila: 2936
3.2.2009 13:44:46   
3jeMi
flower... user posted image

blacky... WB... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

neboglasnica... a si odkrila še kakšno mišico?

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
3.2.2009 13:53:38   
Netta
metuljček - možek ima virusno angino...tako da jagode do nadaljnega odpadejouser posted image

blacky  - welcome back!!! kako zdravje?

HD - hvala za info o pomarančnem soku

lidija - ja rdeča pesa bo verjetno res le kot solatka zraven glavnega obroka padla...ji bom čez nekaj časa spet dala probatuser posted image

mojcek - tudi ana je danes prvič dobila kupljeno sadno kašico...breskev jabolka in je pojedla vse!user posted image končno ena oblika sadja, ki je gre v ritouser posted image

tud jaz sem kidala kot nora prejle eno uro,,,sedaj mam pa roke skoraj do pet...se vidi da presneto malo migam zadnje čase...

koliko stane termometer za merjenje v ušesu?? katera ve?

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
   [Brisano sporočilo]
3.2.2009 13:55:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2939
   [Brisano sporočilo]
3.2.2009 13:58:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2940
3.2.2009 13:59:26   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

evo naše junake

user posted image

kjut user posted image user posted image user posted image ... Kali čekira kakšen bo Aleksander, ko bo velik user posted image

hja se je treba zgodaj zazihrat user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
   [Brisano sporočilo]
3.2.2009 13:59:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2942
3.2.2009 13:59:55   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

Aja, še to - glede imena Zoja. Ko sem bla mlajša, ne vem mogoče stara 9,10 let, sem dobila eno knjigo v dar, z naslovom Zoja...pa ne vem več kateri je bil avtor (jo imam doma pri mami ..a jo poznaš?) in sem skoz govorila, da moja hčerka bo pa Zoja ..... vidiš, pol se pa vse spremeni. Mi je pa še vedno všeč!

avtorica knjige je Danielle Steel user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2943
   [Brisano sporočilo]
3.2.2009 14:00:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2944
3.2.2009 14:01:33   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

neboglasnica... a si odkrila še kakšno mišico?

Ti kar zaj.... sem, s kidanjem. user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
3.2.2009 14:01:57   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

user posted image

Blekiiiiii welcome back!  user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
3.2.2009 14:02:35   
dzanika

IZVIRNO SPOROČILO: netki

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

OK, še zadnjič fočkanje za Trojane - kot sem jaz sledila, jih je kar nekaj odpovedalo. Predlagam da Trojane prestavimo na sezono izven viroz.

Če ste pa za kako mini srečanje, se lahko pa v četrtek v LJ dobimo.

prestavimo za en teden, sej neki je blo že govora otem

tilen ima pa ene čudne pikice po telesu, take male flekece...sploh ne vem kako nej opišem......bomo vidli kaj bo jutriuser posted image

kaj pa če ste kljub temu preboleli 6. bolezen v kakšni bolj blagi obliki?

IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

Dobro jutro!

Evo da se vam mal javim.
Snega mamo za izvoz! Ceste so baje fuč! Mene na Trojane ne bo!

Včeraj je prišla Iris iz zimovanja, naučila se je smučat, je čisto navdušena. bila je 2. na tekmovanje v svoji skupin! Pridna! Zdaj ji mormo kupit smučke pravi!

Mene pa nekaj zanima. Pravi ena da če te pošljejo v razvojno, da si lahko podaljšaš porodniško za 3 mesece. Je to res? Pravi, da naj poskusim, ker je naš bolj lenček, ker še ne stoji samostojno in ker se ne obrača tko pogosto?
Men se zdi to mal smešno!!?

čak čak... Da bi že zdaj stal samostojno je pa res mal smešno... user posted image
aha, sedaj sem prebrala da si se zatipkala. user posted image
Pa čestitke Iris za smučanje! user posted image

flower user posted image   Ne vem zakaj bi se ti tko zbujala. Meni se je Jan tut pred kratkim mal več zbujal sam je trajalo samo kakšne 14 dni.

mirjam jaz sem z mesom kar zgodaj začela. Tko da po mojem lahko poskusiš... Z mlečnimi izdelki pa sva začela sedaj. Zaenkrat ni nobene reakcije.

HD tvoja kali me je pa prov nasmejala na slikci. Kaj češ, pada pač na starejše. user posted image Luštna sta pa itak oba z Aleksandrom. user posted image

mojcek naš je že lepo sedel sedaj pa ga spet nekaj zanaša. Kr pade na stran. user posted image Tko da ilatic js mislem da ni nič zato če še ne sedi samostojno. Pač eni prej, eni mal kasnej...

glugluglu upam da ti dragega ne bo zamedlo in da vas končno pride mal pogledat. user posted image

lavita ja verjetno je tvoja pupa prebolela 6. bolezen. Mi smo jo tudi imeli in nismo šli nič h P. Smo imeli isto kot si ti opisala, le da je bila vročina nekoliko višja (39). Sem samo na sistemackem povedala in je napisala v kartoteko...
In ne, ne dobiš nobenih zdravil. Preprosto mine. In tudi nalezljiva ni več ko se enkrat naredijo flekci. Nalezljiva je samo ko ima vročino. Dobijo pa jo lahko otroci od 3 meseca pa do 3 leta.

IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

živjo!

pogrešala me ni niti ena... lepo!

nč novga, vse po starem, belo je kot vsepovsod...

gremo malo ven, izkoristit belino.

Lp

veš, zdej ne upamo več pisat kje je ta pa kje je ona in to k se jih je tolk odločilo zapustiti forum. In niti natančno ne vemo katera je še z nami in katera ne več... Mislim da je v tem štos...

mojcek čaj imamo mi gozdni sadeži. Ga še kar pije. V primerjavi s prej ko nobenega ni maral.

ksenci mi smo tut dali že fazo baba baba skozi. Zdej smo pa prišli na gaga gaga. user posted image

blacky super da si se vrnila! Lej jaz predlagam tako. Da lepo objaviš zadnje sezname ki jih imaš. In vsaka pogleda zase in če je kaj za dodati ti pošlje na ZS. Da ti ne bo treba res tolko brati za nazaj.. Se strinjaš? In ostale seveda?

Tko. Prebrala sem vas. Še en kup user posted image user posted image user posted image   vam pošljem za vse bolančkane!

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
   [Brisano sporočilo]
3.2.2009 14:03:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2948
3.2.2009 14:04:10   
ksenci
tako Aljaž še spi-od 12:20 in bo pomoje še kake pol urce,  kosilo se že tudi kuha, tako da upam da bo jedu ko se zbudi. sm nardila piščančjo juhico z zelenjavo, tako da bo okusno, sam če bo njemu pa bomo vidluser posted image piščančka pa ne vem če bi mu že dalauser posted image

grem iskat kak nov recept za pecivo, dobimo zvečer obisk- sestra s tamalo pride, tako da se bosta tamala dva spet polno zaposlena en z drugimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2949
3.2.2009 14:05:55   
ksenci
IZVIRNO SPOROČILO: populis

blacky; Wb

mirjam; cena ušesnega termometra je od 30 € naprej.Mi imamo Braunovega in mislim da je bil okol 35 €

pa ne kupvat ušesnega jz ga mam id age, za njega sm dala 50€ pa ne kaže pravuser posted image , ga sploh ne uporablam, pa tud kolegice imajo slabe uskušnje z njimi

Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?