metuljcek321
|
Anjina rita porihtana & cista kot solza, zdaj je pa frajlica v spodnjem stuku na uricah plesa in petja. 3jemi, za atija, ki zna dobr izbirat oblacila. Nas je na tem podrocju malo bolj trd, tko da je to bolj moja domena auroraa, to pa je ekonomicno & pametno kuhanje karamela populis, se cisto strinjam s tistim o Nuski in izvedbi pesmi na Emi ... ni blo OK, res ne. IZVIRNO SPOROČILO: populis Da se bo pesem Čikov najbolj vrtela po radijhskih postajah pa se strinjam. Kolk si me nasmejala, ej In ja, itak, ta pesem bo hit! ksenci, je danes prisel obisk s Krvavca? pigama, za kar 5 obrokov GH! Ulala, to pa je! hd, kri???? Joj, prejoj. Kako je danes? zvezdici za Patrika! In kaksne dobre mere/stevilke - prav vse v stilu trojk in petk. Nobel! flower & ostale, nam niso pa nic rekli glede zobarja ... hm, berem, da ga na Vicu ni ... bo treba razmislit, kam jo prijavit ... Evo, todi, saj bo, bos videla! Toliko pesti in pozitivnih misli - ma, mora gret Majuska, hd, kolk sladka slikica. In Kali je ocitno vrgla oko na ocka neboglasnica, kam pa hodis na pilates? Koliko vas je? gracie, hello! osa, za napredek! Sem ful vesela! glugluglu, joj, upam, da mozu uspe priletet - je blo glihkar, da je Joze Pucnik (dzizs, kaksno ime letalisca!!! a ne morejo rect kar Brnik????). Porocaj! Good luck!!!! lavita, za sedenje. 6. bolezen maybe? ilatic, kul za Iris (ne, ni Ines, sem si zapomnila ) in njeno smucanje! Podaljsanje porodniske - pobrskaj na Ringaraji, so punce ze precej pisale o tem, kdo dobi, kdo ne, zakaj ja, zakaj ne, ..... mirjam, kaj pa je s tvojim mozem? Ne vem, sem morda spregledala ... naj se hitro pozdravi ... Majuska, drz se pri zobarju. Ce pa prevec zaboli, pa sam ugrizni ... a, vidim, da si prestavila .... recept velja tudi za naslednjic, a prav? mojcek, gracie, ..... naj se cim prej zrihta tole matranje s hranjenjem malckov!!! netki za prespano noc! Pa sccc, sccc za tale kaselj! nanka, pa gre sploh teza gor pri tvoji Natki? Pikica mala tolk veliko poje - le kam gre? A je sicer ful aktivna - brca, rita, se dviguje, itd. .... A mislis, da pokuri? No, saj Zoja je bla tudi mali pajkec pri enem letu, vidim. za vse s taksnimi ali drugacnimi tezavami! khkll Takle je bilo cca. pol urce nazaj - pogled iz dnevne: Zdajle ne snezi vec, bo treba se enkrat na krepitev misic ...