|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
1.2.2009 20:36:03   
katj
mal uskočim user posted image

zofy, ful lepa marela...sploh za tvojo pupiko...cort.
sam mene bi tud motil, k nima varovala. čeprav so moji otroc vedno tud privezani, tko da mogoče pol ni varovalo tok nujno....
jst sm vedno gledala otročke, k so se naslonil na to varovalo in so kukal vn iz voza..

čevljčki Elephant so men dobri, bolši kot Ciciban...precej mehkejši in jih bom kupla za Rokca, če ne bom Geox.

ROK 2.3.2008
MARK 22.11.2006

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
1.2.2009 20:39:48   
Joži79
Živjo!

No midva z Jušem sva danes nazaj iz Štajerske. Čist je znorel za mojo mamo in bi bil kar pr njej. Sem mislila, da bo jokal ko je šla, sam na srečo ni bilo galame...

No jaz sem copatke naročila pri www.copatki.si in jih zdaj čakam. Z vzgojiteljico sem se menila, pa je rekla da bi blo mogoč fajn če bi mel copatke... Kake ABSke tud lahk drsijo....

Tina50, nočem bit pametna, sam v uni knjigi k sem jo omenjala (Otroško spanje - brez joka v sanje) se dobro loteva tega, da mali ne zaspi na joški. Nama je ratalo. Je pa to osnova da bo kdaj tud brez podoja zaspal... Ker mora znat ločit hranjenje in spanje. No v glavnem ona imenuje to Panlteyevo nežno odstavljanje. No če na hitro opišem zadevo: ko čutiš, da se sesanje upočasnjuje, mu vtakneš prst v ustni kotiček in nežno vzameš dojko. Ko začne protestirat, mu jo daš nazaj, ampak spet za toliko časa dokler vneto sesa. To ponavljaš dokler ne zaspi brez dojke v ustih... No ne vem če mi je ratal tole dobr opisat... Mogoče kdaj v knjižnici pobrskaj za to knjigo...

Geox? Ti opevani čeveljci... Jaz sem jih imela in so srkal vodo k spužva... In dvema mojima prjatloma enako (eden jih je v Italiji kupu, tk da celo ni fora "za vzhodni trg"), smo se hecal da očitno kdaj zaj... in uno plast z lukncami narobe obrnejo user posted image .

< Sporočilo je popravil Joži79 -- 1.2.2009 20:45:45 >

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4777
1.2.2009 22:02:20   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Dan mamice,
joj kakšna težka nedelja je dons. Tit hoče biti non stop, ampak res non stop v naročju user posted image , če ne, joka in hodi za mano in steguje rokice proti meni, da ga dvignem. Ima katera kakšen nasvet, razen to, da ga pač dvignem?
Zdejle je zaspal. Bom videla za koliko časa. Dopoldansko turo je spal manj kot pol ure.

kadar meni anja to počne je ponavadi lačna. Če pa to ni, je pa zaspano lačna user posted image . Greva kao spat, a vresnici se podoji, potem je spet vsa razigrana user posted image .

A res rabite marelo? Kaj pa vaši vozički ... a niso to eni super-duper makine? Se jih ne da postavit v športni del, al kaj user posted image  res ne razumem ... a ste vozičke pospravile, al kako? čmu marela?

NO, te dni ravno bijem izgubljeno bitko z anjo glede hranjenja v stolčku. Seveda ona bi to počela stoje in jo s tistim pasom ne morem noter zavezat, je kot en maček, se prec ven spalamudi ... še tuhtam, ali se mi bolj splača potrpet in jo občasno v naročju hranit, ali nekako primontirat 5točkovni pas.
Na srečo je obdobje le njenega hranjenja mimo, zdj pusti moji žlici blizu, mora pa obvezno imeti svojo.user posted image  Danes si je kar nekaj krat falila ustka, je šla žlica kar v ušesa user posted image  Potem se pa še čudi in mene gleda, češ. kaj je zdaj to? Kam si mi usta prešraufala?user posted image

Dojenje uspavanje: ko anja učke zapira in vidim, da se ne hrani več, že od nekdaj dobi dudiko. Brez pardona.  Pri matiji sem probala to ziza in-out, pa se ni obneslo! Duda zakon!

Malamaja, to intrnetno stran sem gledala, pa je na prvi uč vse ok in lepo ... samo anja ima malo nogico /10cm in je takoj manjši izbor ... sem gledala za 11, x velikosti in jih je malo, pa še od tega slaba ponudba.

Matija pa ni tako kmalu shodil in je imel cicibanove copatke za čeveljčke (takrat nisem mela neta in je svet veliko manjšiuser posted image , pa tudi toliko centrov nismo imeli v KR! - zdj bojo še Hofer naredli, tako da bomi imeli pa res VSE na enem mestu -aerošoping rullllllls!)

In seveda, zdj pa cicibanke niso več okej ... user posted image

Pa samo 4leta razlike, pa je že vse TOLK  drugače ...

Še par vprašanj: Dinki, si dobila podaljšano? Upam, da si ...

Terida: user posted image user posted image user posted image  samo, da ste vsi boljš in da ni erika staknila te gripe user posted image user posted image user posted image  juhu za njene imunalčke !!

Tina: ful si faca, da se ne sekiraš glede službe. user posted image user posted image user posted image user posted image  pa da čim prej najdeš novo službo... pa še,  da čim prej Muser posted image  pride in da boš potem kmalu spet user posted image  . Še te 2 meseca imaš čas, pa lahko napravta kašno letošnjo strelkico user posted image .

Zala, mislim da si ti ? za matične celice: nismo jih spravli, mi je pa žal, da jih nismo. (sicer sem enkrat vidla en službeni avto te firme in je bil jako, jako zanemarjen, nastlan ... no, mogoče je bil pa samo ta takšen in so sicer skrbni, kar se teh celic tiče ...)
Js bi sicer tud z veseljem spravila še par svojih sivih celic, za stara leta user posted image

Jožiiiiiiiii, iiiii, slikice user posted image user posted image  ! (saj veš koga hvalim, ane user posted image )

Ursi, greš jutri že v službo? Želim ti en lep dan, ki mu naj tistih 8 službenih ur čim prej mine! user posted image user posted image user posted image   Če sem pa falila, pa brez zamere ...

Zofi: če boš uspela še ostale dele pogledat, boš pa res čist LOST user posted image . In obvezno (lepo prosiiiim) mi povej konec (magar na kratko na z.s user posted image ). Uno dilerko sem pa včeraj gledala na tvslo in moram priznati, da imam tak odpor do vseh teh mamil in odvisniških scen, da me ni prav nič ganila.

http://www.youtube.com/watch?v=toy0e0FGWyc

TERIDA: sem zasledila, da si nekaj ustvarjala ... a je ratalo? Se da dat kakšna fotkica za firbce ...

SAN: kako je mirena, a je že kej boljš ... pa sinova, sta odpasla svoje?

LUCALU: a si že kaj bolje? Pa tai, kaj se luštno igra user posted image . Tunelčki,  pa skrivanje ... user posted image  Js sem tudi danes probala pri anji nekaj podobnega ... in je tud palilo ... se je zelo smejala. Dinkino varianto bom tudi sprobala ... to zan bit tud zabavno, sploh ker user posted image  plenico dol povleče ...

VILMA: pri vas ste pa že odpasli, kajne? Upam, da Julija že kaj bolje spiuser posted image ?
Pa, Dominik, je spet kakšno pogruntal ... user posted image  ... tista s sesanjem je svetovna user posted image . Aja, kakšen voziček pa ti uporabljaš, zdaj ko imaš kar 2 nadobudneža?

ŠPELA100 in  JAGOGA:

< Sporočilo je popravil Naša črtica koraka -- 1.2.2009 22:12:34 >

(odgovor članu Joži79)
Neposredna povezava do sporočila: 4778
2.2.2009 8:22:05   
Zofy
Dobro jutro, ma ne da bom enkrat tudi jaz prva gor na RR? Pa še niti zgodaj ni...a vse kidate avte in dvorišča?
Tale sneg pa mi že čisto preseda v Lj. GA je zapadlo toliko, da ne morem ven z vozekom. Mogoče pa jo spet v nahrbtnik dam, samo mi je vozek varianta dosti bolj povšeči. NO, in spet bo ta pljundra in svinjarija. Upam samo, da bo jutri vreme kolikor toliko ok, da bom šla lahko v Izolo, ker me je že zadnjič tako vreme zafrknilo in sem pol v Lj ostalauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka
A res rabite marelo? Kaj pa vaši vozički ... a niso to eni super-duper makine? Se jih ne da postavit v športni del, al kaj user posted image  res ne razumem ... a ste vozičke pospravile, al kako? čmu marela?

Moj vozek je nek škart, ki sem ga na Bolhi kupila za 150€ s košaro vred. Je tako težek, da bom dobila pruh, če ga bom še 2x dala v avto in komaj čakam, da se ga znebim. Pa mi smo dosti na relaciji Lj-Primorska in LjŠtajerska in nam vozek kar precej placa v avtu zasede...

Zofi: če boš uspela še ostale dele pogledat, boš pa res čist LOST . In obvezno (lepo prosiiiim) mi povej konec (magar na kratko na z.s ). Uno dilerko sem pa včeraj gledala na tvslo in moram priznati, da imam tak odpor do vseh teh mamil in odvisniških scen, da me ni prav nič ganila.

Uh, konec bo šele naslednje leto in ne vem, če se bo to črevo dalo na kratko povzetiuser posted image Se bom potrudila.

Tako, sedaj pa na zajtrk, Julija je že nestrpna.

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 4779
2.2.2009 8:31:30   
mumu
ROK IN JUŠ

user posted image

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4780
2.2.2009 8:45:50   
mumu
Dobro jutro

Samo na hitro da se javim. Ker pri nas imamo kobacaja user posted image user posted image user posted image , tako je smešna. V soboto je ugotovila kako se kobaca in ima prov poseben sistem z levo je na kolenčku, desno nogico pa ima čisto ravno in v stran in jo sploh nič ne pokrči v kolenu, ji pravem da je Herr Flick user posted image user posted image user posted image .

No moram že it ker jo stol moti user posted image user posted image , pa še plenica je polna, se javim ko bo spala, če bo user posted image .

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 4781
2.2.2009 8:54:40   
Zofy
Bravo Tia za obacanjeuser posted image user posted image
Julijo sem pa prejšnji teden začela učit jest z žlico in včeraj ji je že prav dobro šlo (je bil na meniju krompir, ki je idealen za učenje). Je pojedla 1/4 kr samauser posted image user posted image MA sva bila oba z user posted image tako ponosna, da se nam je kar smejalouser posted image

No, pri nas spet sneži user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 4782
2.2.2009 9:05:12   
mumu

A res rabite marelo? Kaj pa vaši vozički ... a niso to eni super-duper makine? Se jih ne da postavit v športni del, al kaj user posted image  res ne razumem ... a ste vozičke pospravile, al kako? čmu marela?

To tut mene zanima, ker jst še nisem pomisenla da bi jo kupila. A so res kateri vozički tako smotani in težki. Jst sem ravno zato vzela Peg perego ker se mi je naekak zdelo da ga bom mela lahko od začetka do konca.

Danes sema pa tudi jaz dobila paket Next, super roba, men se zdijo kar velike številke, ne vem no , k jst itak nimam normalnega občutka k Tia ni po jusu narjena user posted image user posted image user posted image user posted image . Zelo fini bombaž, mislim da bom še naročala. user posted image user posted image

Tolk mi je spet ratalo ker je magnete na hladilniku dol jemala, to je prav fina zadevščina, sam več bi jih moglo bit, bi mela sel dan mir user posted image user posted image .

Zofy a že kar jo učite da bo sama jedla , če bi jst naši žlico dala bi mel novo prebarvane stene user posted image user posted image . Kaj naj rečem user posted image user posted image user posted image  Julija.

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 4783
2.2.2009 9:08:31   
aleži
Dobro jutro,

kako je lepo vas brat ko pišete da sneži....pri nas pa pada dežek!!! Verjetno Zofy te ne bo dol, čeprav ne vem kako bo, ker je sara malo prehlajena, kašlja in že dva dni sta najini moči katastrofalni. Namesto, da bi bili boljši, sta slabši... jojme!!!

Marela: tudi po mojem je boljše,da kupiš z varovalom. Čeprav če boš imela "ne" srečo, ko bo shodila, bo bila zelo malo notri v vozičku. Mi smo našega ko je imel Žiga 18 že spakirali v klet, saj se ni hotel več vozit. Pri Sari pa se še ne veuser posted image Edino je pa dobro poleti, ko daš vse stvari za na morje gor,... tako,da je bil uporabljem samo še za na dopust do predlani.

Mumu
. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tii bravo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pa še vsem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za obmesečnice.

Dinki: da te malo potolažim. Tudi naša je sitna za pouser posted image že 2 dni.

Še nekaj: kako se pride do Pece-Kralj Matjaž, kjer delajo snežne-ledene gradove,... pls

lep pozdravček

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4784
2.2.2009 9:11:19   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: mumu

To tut mene zanima, ker jst še nisem pomisenla da bi jo kupila. A so res kateri vozički tako smotani in težki. Jst sem ravno zato vzela Peg perego ker se mi je naekak zdelo da ga bom mela lahko od začetka do konca.

če se spomneš ga imam tudi jaz. In meni je zelo v redu, saj ga imam še od Žigca in bom ga imela do konca, dokler se ne uniči in gre na odpad.user posted image Nisem pa nikoli pomislila, da bi kupoval marelo, saj je čisto v redu brez nje.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 4785
2.2.2009 10:04:41   
Dinki
Dober dan punce,
malce se oglasim preden odrinem v Ljubljano.

Rok in Juš
vse naj naj za mini RD obema!
Bodita še naprej zdrava, zvedava in nasmejana
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

marela....jaz imam orng voziček in ga uporabljam še zdaj. Imam ga parkiranega v veži, na njem je tudi zimska vreča in ga zmeraj uporabljam za sprehode, pa tudi če grem kam za cel dan ali pa da je npr teren bolj slab, zmeraj vzamem tega in ne marele. Marelo sva z mojim kupila zato, da je v atvu v prtljažniku kjer zavzame zelo malo prostora v primerjavi z navadnim vozičkom. Uporabljala sem jo za v trgovino, za na kavico,.... Zdej jo imam doma in je ne bom dajala ven ker pol moram spet kolesa umivat user posted image ...zaenkrat bo skratka še doma. meni sta oba vozička super. Se pa strinjam, da bi se dalo preživeti samo z enim, ampak se tolažim s tem, da to ni zadnji user posted image  in jih bomo že še orng ponucal user posted image .

Dojenje uspavanje. Jaz Titu že dolgo časa ne pustim, da mi zaspi tako, da ima zizo v ustih, zmeraj ko neha s cuclanjem mu jo vzamem ven in ne dela težav. Velikokrat se potem stran obrne in zaspi ali pa še malo v prazno pocuclja (user posted image ) in zaspi. Dude ne mara. Če mu jo namesto zize dam v usta ga s tem zbudim. Fant se je sam ločil od dude.

Še par vprašanj: Dinki, si dobila podaljšano? Upam, da si ...

še ne vem. Odgovor pričakujem šele sredi februarja.

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Dobro jutro, ma ne da bom enkrat tudi jaz prva gor na RR? Pa še niti zgodaj ni...a vse kidate avte in dvorišča?

joj, meni je kar nerodno. sem zjutraj pogledala skozi okno in videla našega soseda kako nam kida pred hišo user posted image . Še so prijazni sosedje na tem svetu, ni kaj user posted image . avto imam pa jaz v garaži, mi jo je odstopil tast ker je on kupil večji avto in seveda zaradi Tita, da se njegov vnuček vozi v toplem avtomobilu user posted image .

mumu, čestitke Tii za kobacanje user posted image . je pa našla svoj način user posted image  in seveda Juliji za samostojno papanje user posted image

Ok, šibam, Tit se že pritožuje....

< Sporočilo je popravil Dinki -- 2.2.2009 10:06:47 >

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4786
2.2.2009 11:24:29   
tina50
pozdravljene!

no, pri nam še občasno kr naletava sneg! sej je lepo ko pogledaš ven, sam jaz bi rada šla tud že ven mal z Lanom. upam, da ne bo popoldan padalo in da se gremo mal sankat, ko pride user posted image  domov.
mi smo preživeli lep vikend, včeraj smo skoz kr neki laufali okrog!

sva pa imela z Lanom včeraj večr mel borbe z spanjem(potem, ko sem že jaz šla spat). kr zizo bi mel, pa mu je nisem glih dala, pa se je jezil, pa jezil,....... pol po mislim da pol ure sem mu jo pa dala, pa še kr ni orng zaspal. okrog pol noči je zaspal, pa je spal do 5.
sej jaz mu še nočem zize vzet, sploh ne! sam mislim, da jo ime pa za to starost že mal preveč in starejši ko bo slabše ga bom odvadla oz. bolj se je bo navadil in navezal nanjo. mu je pa nočem na silo vzet,....pa sej res sploh ne vem kaj naj. z ene strani ti pravjo tako iz druge spet drugače......user posted image
pa sej vem, da bi mogla narest tako kot jaz čutim. sam sej tud v tem je problem, ker enkrat čutim tako, drugič pa spet drugače,....cela zmešnjava.

terida lepo te je brat. in spet si pletla user posted image user posted image user posted image , pridna si. no, pa lepo da ste ok.

darilo za RD: sem pozabla napisat prejšnič, da mu od igrač ne bom nič kupila, ker ima zaenkrat za svojo starost dovolj igrač. kaj za oblečt bo dobil.

lucalu: super, da ste že boljšeuser posted image user posted image user posted image , še mal pa bo čist vredu!user posted image user posted image user posted image

Z malo zamude: Anja in Maj vse naj naj za vajine obmesečnice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

danes pa Rok in Juš vse naj, naj za obmesečnice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ursi2 joj, a Luka ma pa spet vročinouser posted image user posted image user posted image , no upam, da je danes že boljši!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
si šla danes v službo?

evo mene, smo se včeraj mal potepali pa ni bilo časa za RR. Naju je dragi peljal po dolgem času ven na kosilo, smo šli na ribico in Titek je sedel v gostilni v svojem sedežku, jedel z mano isto hrano in v tistem trenutku sem se zavedla kolk je moj sinko že zrastel user posted image .

user posted image user posted image user posted image , lepo

Tina50....neeeeeee! nisem zamerila, zakaj pa bi? jaz pa res nisem zamerljiv človek. Sej važno je, da se vsaj tukaj gor dobivamo in malce počvekamo, ne? jaz se dobim v ponedeljek s katj na kavici, sva že dogovorjeni.

ok. super! pa saj vem, da si super punca, pa da ne bi zamerila.
sam sem res cel dan hodla špegat gor, če ste se dobile in kako ste se imela, če bi se dobile(ker nisi potem nič javila kaj in kako), tebe pa od nikoder. sem te resnično imela v petek cel dan v mislihuser posted image .
pa mi je všeč, da ste se imeli vsi trije lepo na kosilu!

IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Na TAja pod mizo sedi pa ne vem kako se je sama usedlauser posted image . Jo bom mogla met očitno skos na očehuser posted image

user posted image user posted image user posted image

Bili smo cel teden na smučanju, pri tašči. Smuka je bila čudovita, ker je dosti snega,

user posted image user posted image user posted image , kje ste se pa potem smučali?

IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Tilen je bil na smučanju in seveda jaz prekipevam od ponosa. Fant se je danes baje prvič sam peljal na krogcih user posted image user posted image user posted image user posted image . Kar sijem od sreče, mali je pa tudi tako ponosen nase kako ni nič padel in kako je krogec si dal sam izpod riti in se hitro umaknil. Učke mu kar žarijouser posted image . Očitno bo smučar po očetu. Po mami sigurno ne user posted image .

user posted image user posted image user posted image  Tilen! to je res kar velik dosežek in toliko večje veselje!

Zofy user posted image user posted image user posted image   za Julijine zobke, naj ji čim boleče prikukajo še ostali!

zdej se je pa zbudil Lan, še nadaljujem kasnej.......

(odgovor članu Zala.)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
2.2.2009 12:22:50   
Lona76
Rok in Juš vse naj naj za obmesečnici!!!!

Evo Taja spi že svojo drugo rundo. Jaz pa hitro na RR, pol pa k njej user posted image .

Sva bili zjutraj pri P. Je malo bolje, tako da sedaj dobiva Ventolin na 6 ur in ne več na 4. V četrtek pa spet kontrola.

Mumu user posted image user posted image user posted image user posted image  Tii za kobacanje. No pričakujem čez cca en teden da se bo tudi Taja začela, ker ko si ti pohvalila Tio da se sama usede čez nekaj časa glej ga zlomka tudi Taja user posted image . Pa paket si tut že dobila. Super. A so fine pižamice. Sej so bombažne a ne? Niso plišaste? Joj jih morm nročit. Taji je v plišastih vroče.

Zofy user posted image user posted image user posted image  Juliji za zobke in da zna že sama jest! Kako pa si jo to učila. Si ji dala žličko in ji ti pomagala v usta nost pa je pol ratal, al je sama tak interes pokazala. Ker ko dam jaz Taji žličko ona prazno v usta daje in se nič ne pritožuje ker je prazna user posted image .

Zadnjič je bla tok posrečena, je klečala pri svoji košari z igračami, ven jemala eno pa po eno igračo in vsako polizala predno jo je spustila na tla. In potem tista ki ji je bila bolj všeč jo je spet iz tal pobrala pa spet mal polizala, pa pol drugo ..... Skratka je vse igrače sprobala kakšen okus imajouser posted image

Dinki super da vam je sosed skidal. Si se mu verjetno zasmilla če bi mogla s Titkom kam it user posted image . No meni je pa mami avto sčistla. Sem prišla ob 7:15 do avta je bil že očiščen. Mi je že hišnik sporočil da mi je mami spucala avto, no hišnik je pa tudi že kidal . Ja eni očitno ne morejo spatuser posted image

Marelo smo mi kupili iz istega razolga kot Dinki. Ker je prvi voziček ena ogromna krava. Sem ga še za Tilna kupila, in takrat mi živ bog ni svetoval kaj naj pri vozičku gledam. In mi zasede cel prtljažnik. No  v bistvu v prejšni avto sploh ni šel. Sem ga na zadnjem zicu vozila, Tilna pa spredaj v lupinici, potem sem pa kupila večji avto vsa srečna da bo šel voziček not. Jok brate odpade, morm kolesa dol dajat. In zato sem šla kupit marelo, pa tudi zaradi dopusta ker manj prostora zavzame. Čeprav na smučanje smo ta velikega vlekl, ker sem za sneg rabila velika kolesa. No rabil ga pa nismo ker sva bili s Tajo skos not user posted image . Ga pa uporabljam za sprehode po vasi, pa če grem na Dolenjsko tudi ta velikega vzamem, ker je tam makedam. Marelo ma v bistvu jaz v avtu za v mesto in kakšen sprehod če se z avtom kam odpeljem.

NČK tudi jaz sem pred 4 leti v dobri veri kako dobre čevlje kupujem Tilnu kupovala samo Cicibanove. Tudi copati so bili Cicibanovi. In to sem mu kupovala do 3 leta. Samo Ciciban in nič drugega. Na zdej pa mi na RA reče Ciciban ne!!!!! Ma kaj čmo. Verjetno če bova imeli kdaj še kakšnega škratka bova spet napačne čevlje kupovale pa še kaj drugega narobe delaleuser posted image . Pa upam, da bosta z Anjo rešili zadevo hranjenje. Jaz moram Tajo privezovati, ker drugač durh vstaja. In potem se seveda krega name kaj sem ji zdej nardila. No se bo že navadila kaj čmo.

Zdej se grem pa hit mal ulešt, ker se bo po moje kmalu zbudila in jo bom mogla jaz v spanje nazaj dat. Šment pa inhalacijo ma ob enih za dobit in to jo bo zih zbudila. Mah bo šla pa še pol spat.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 4788
2.2.2009 12:50:03   
Zofy
Tina50, smučali smo na Golteh. Je bilo 130 cm snega, prava zimska idila!!

Lona76, Juliji sem pred 14 dnevi začela dajat žlico v roke, pa da z njo dela kaj hoče. Sem brala, da je treba otroka pustit, da dela packarije, ker če ne bo ful kasneje samostojno jedel. Interes je kazala bolj z roko - je hotla skozi prste v hrano dajat. No, pol je nekaj časa sama čarala z žlico, jaz sem jo z drugo hranila in pol sem jo ene 4 dni držala za roko in skupaj sva zajemali hrano in jo dajali v usta. Samo to je trajalo manj kot 5 min, je takoj zgubila interes in sva jedle klasično naprej (jaz sem jo futrala). Včeraj pa sem ji spet dala žlico in je začela kar zajemat, seveda z narobe obrnjeno. Sem ji jo prav obrnila in je zajemala in zajemala (zelooo okorno), pa sem malo golfala in ji na žličko hrano kidalauser posted image No, in je lepo v usta nosila. S krompirjem se to da, ker je tak bolj lepljiv, če bi bil riž na mizi al kaka juha, pa po moje ne bi nič v usta uspela prinesti.

Danes ji bom spet krompir naredila (s špinačo in rumenjakom), pa da vidimo kako ji bo šlo.
Ji pa gre bolje vse z levo - zgleda, da je levičarka.

Zdaj pa grem naokoli varuške klicat, da ne bom na koncu brez varstva ostalauser posted image . NČK, če bi v LJ računali 1,5€/h, bi bila jaz kar zadovoljna. Do 300€ še dam, več pa le, če bo res kriza.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
2.2.2009 12:51:47   
mumu
Lona76 imaš ZS.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4790
2.2.2009 13:52:03   
san
pozdravljene dragice

danes mam samo urbana, ma nič časauser posted image

izidor je končno šel v vrtec, kar ne morem verjet, da je tak mir pri hišiuser posted image , no ampak urban me zahteva skoz, pa ne morem nič na računalnmik, ker se krega in dere nameuser posted image

no, mi smo zdej ok. urban še mal pokašljuje, ampak je že boljše

no, več kasnej, ker se res dere k sraka

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 4791
2.2.2009 14:38:54   
Joži79
Še nekaj: kako se pride do Pece-Kralj Matjaž, kjer delajo snežne-ledene gradove,... pls

Greš do Črne na Koroškem in potem proti Podpeci. Zemljevid imaš tu: http://www.gradovikraljamatjaza.com/index.php?m=3.

Punce, hvala vsem za lepe želje ob Juševi obmesečnici... Oh, kako hitro gre čas. Še ni dolgo k smo iz porodnišnice pršli...

Sploh ga morm spet pohvalit, je spal od 19:50 do 4:10. Prideeen.

Juš že tud sam poje kako žlico tu pa tam, on pa usta že zadane, sam si pa žlico narobe obrne, pa hrana ponavad tik pred njegovimi usti dol pade user posted image .

No tok na hitro, zdej pa kuhat...

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4792
2.2.2009 14:52:45   
Zofy
Aleži, tukaj je prikaz poti, zna trajat 3 ure...kr dolga s Koprauser posted image

(odgovor članu Joži79)
Neposredna povezava do sporočila: 4793
2.2.2009 15:19:49   
tina50
Ursi2 upam, da ste ostali brez vročine!

Zofy glede marele: jaz imam marelo z varovalom, sam ga ne uporabljam, pa tud pas mu privežem zaenkrat kr tako čez pas in med nogami, pa je zaenkrat čist ok! je pa ful lepa ta ki si nam jo pokazalauser posted image

Tina50, super za 5moških.com user posted image ...jaz bi tud!!!!

ja res je bilo fino! če boš hotela it gledat predstavo boš mogla pohitet, ker imajo poslovilno turnejo.

katj lepo da si se spet mal oglasila, kr večkrat se še dej, te je lepo brat!user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Joži79

Tina50, nočem bit pametna, sam v uni knjigi k sem jo omenjala (Otroško spanje - brez joka v sanje) se dobro loteva tega, da mali ne zaspi na joški. Nama je ratalo. Je pa to osnova da bo kdaj tud brez podoja zaspal... Ker mora znat ločit hranjenje in spanje. No v glavnem ona imenuje to Panlteyevo nežno odstavljanje. No če na hitro opišem zadevo: ko čutiš, da se sesanje upočasnjuje, mu vtakneš prst v ustni kotiček in nežno vzameš dojko. Ko začne protestirat, mu jo daš nazaj, ampak spet za toliko časa dokler vneto sesa. To ponavljaš dokler ne zaspi brez dojke v ustih... No ne vem če mi je ratal tole dobr opisat... Mogoče kdaj v knjižnici pobrskaj za to knjigo...

ne sej sem vesela vsakšnega nasveta, tako da hvala.
sej ubistvu Lan malkrat zaspi prav na joški. tak mal v transu je že. pol ko spije joško mu dam dudo in pol ga še mal po ritki potrepljam(tud to ni prav, ampak,....) ali pa po križeku pobožam in ponavadi zaspi.
ja,bom pa res mogla eno knjigo prebrat ja, da me mal motivira in da kakšen nasvet. sam jaz nisem takšna redoljubna bralka, kot nekatere tukaj. mora bit knjiga reeesss zanimiva, da mene not potegne!user posted image
pa bi včasih ful rada, pa ne gre.

iz istega razloga kot večina.
naš vozek je velik in mi zavzame bolj kot pol prtljažnika. pa mam tavelkega skoz doma za tukaj, marelo imamo pa skoz v avtu, za trgovine in če pač kam gremo, pa na morje nebi nikakor prišli, če nebi imeli marle, si ne predstavljam kako bo če bomo kdaj 4user posted image  pa letos smo imeli še montano na strehi, pa za Lana še nismo nič rabili za jest, pa tud za nas nismo nič vlačli zraven za jest, tako da marela je zakon.

Tina: ful si faca, da se ne sekiraš glede službe. user posted image user posted image user posted image user posted image  pa da čim prej najdeš novo službo... pa še,  da čim prej Muser posted image  pride in da boš potem kmalu spet user posted image  . Še te 2 meseca imaš čas, pa lahko napravta kašno letošnjo strelkico user posted image .

ja kaj čmo glede službe, sej sm pričakovala da bo tako, oz. zdej sploh ko je recesija. tud jaz upam, da bo kmal al nova dobra služba al pa čimprejuser posted image .
zdej mam, pa pač več časa za mojega škrata, kar tudi ni slabo!
pa všeč mi je tvoj avatar!user posted image
pa link, ki si ga nam pripopala je tud doberuser posted image

Dobro jutro

Samo na hitro da se javim. Ker pri nas imamo kobacaja user posted image user posted image user posted image , tako je smešna. V soboto je ugotovila kako se kobaca in ima prov poseben sistem z levo je na kolenčku, desno nogico pa ima čisto ravno in v stran in jo sploh nič ne pokrči v kolenu, ji pravem da je Herr Flick user posted image user posted image user posted image .

No moram že it ker jo stol moti user posted image user posted image , pa še plenica je polna, se javim ko bo spala, če bo user posted image .

user posted image user posted image user posted image , komaj čakam, da ga bomo tudi mi imeli

Julijo sem pa prejšnji teden začela učit jest z žlico in včeraj ji je že prav dobro šlo (je bil na meniju krompir, ki je idealen za učenje). Je pojedla 1/4 kr samauser posted image user posted image MA sva bila oba z user posted image tako ponosna, da se nam je kar smejalouser posted image

No, pri nas spet sneži user posted image

user posted image user posted image user posted image  Julija! verjame, da sta oba ponosna nanjo!

no, jaz mu tudi dam žlico v roke oz. jo tako zahteva! pa z žlico mu še ne gre, z roko pa že pobira koščke hrane in jo nese v usta, najbolje mu gre sir in kruh.
pa, da še to povem, da je začel mal jogurta papcat zraven mene, oz. je zdej kr začel jest, sam seveda izbrano hrano, bi včasih zdej jedel kr cel dan.user posted image

A res rabite marelo? Kaj pa vaši vozički ... a niso to eni super-duper makine? Se jih ne da postavit v športni del, al kaj user posted image  res ne razumem ... a ste vozičke pospravile, al kako? čmu marela?

Danes sema pa tudi jaz dobila paket Next, super roba, men se zdijo kar velike številke, ne vem no , k jst itak nimam normalnega občutka k Tia ni po jusu narjena user posted image user posted image user posted image user posted image . Zelo fini bombaž, mislim da bom še naročala. user posted image user posted image

Tolk mi je spet ratalo ker je magnete na hladilniku dol jemala, to je prav fina zadevščina, sam več bi jih moglo bit, bi mela sel dan mir user posted image user posted image .

Zofy a že kar jo učite da bo sama jedla , če bi jst naši žlico dala bi mel novo prebarvane stene user posted image user posted image . Kaj naj rečem user posted image user posted image user posted image  Julija.

ja mislim, da je ta peg peregov res dober, ker se itak zloži v marelo. moj se pa ne in je res smotano. men je včasih kr žal, da nisva tega vzela.
user posted image user posted image user posted image  za paket

Dinki user posted image user posted image user posted image  za vašega soseda. še so dobri ljudje

Lona76 user posted image user posted image user posted image , da je Taja bolje

Tina50, smučali smo na Golteh. Je bilo 130 cm snega, prava zimska idila!!

sem firbčna a ne! vem , da si takrat govorila da bosta hodila na Golte al pa na Roglo, če se ne motim! no, si bla kr blizu mene, ko si se vozila. pa saj tako vešuser posted image

san user posted image user posted image user posted image  da ste bolši

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 4794
2.2.2009 15:26:26   
jagoga

Juš že tud sam poje kako žlico tu pa tam, on pa usta že zadane, sam si pa žlico narobe obrne, pa hrana ponavad tik pred njegovimi usti dol pade user posted image .

Jaz imam pa en večji problem. kadar mu dam žlico v usta in namesto da bi lepo prežvečil in pojedel, on vse skupaj ven iz ust vrže v roko in si zopet s prsti nazaj v usta stlači. Obupno! Vse hoče preverit kaj mu dam za jest in kako izgleda na otip. Saj če je koščke kruha, mu jih dam na krožnik, tako da sam vzame in si sam da v usta, ampak vsega pa ne more z rokami jest. Upam da je to samo eno obdobje, ko poskuša sam jest in spoznava hrano.

Zdaj se pa počasi bližamo 200 strani, bo najbolje, da se bomo potem preložile na Čvekamo o naših otrocih. Zdaj bodo kmalu tu zasedle marčevke 2009.

(odgovor članu Joži79)
Neposredna povezava do sporočila: 4795
2.2.2009 15:31:33   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

Jaz imam pa en večji problem. kadar mu dam žlico v usta in namesto da bi lepo prežvečil in pojedel, on vse skupaj ven iz ust vrže v roko in si zopet s prsti nazaj v usta stlači. Obupno! Vse hoče preverit kaj mu dam za jest in kako izgleda na otip. Saj če je koščke kruha, mu jih dam na krožnik, tako da sam vzame in si sam da v usta, ampak vsega pa ne more z rokami jest. Upam da je to samo eno obdobje, ko poskuša sam jest in spoznava hrano.

Zdaj se pa počasi bližamo 200 strani, bo najbolje, da se bomo potem preložile na Čvekamo o naših otrocih. Zdaj bodo kmalu tu zasedle marčevke 2009.

JA, jaz upam, da bom med njimi. Pa še kaka od nas tudiuser posted image
Drugače pa mi je soseda rekla, ko dela v jaslih, da eni otroci jejo samo z roko - z obema rokama. In da so vsi umazani, tako vzgojiteljice kot oniuser posted image user posted image user posted image . Od moje prijateljice tamala ima 1 leto in z največjim veseljem špagete z roko jeuser posted image user posted image To je ena packarija. Se moram opremit z unim slinčkom/palerino in s tistim plastičnim slinčkom z zavihkom, da bom iz zavihka hrano ven pobiralauser posted image

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4796
2.2.2009 17:38:01   
Zofy
Punce, sem našla eno varstvo eno ulico stran od nas, jutri zjutraj grem na razgovor. Sta 2 varuški in imata skupinico 6 otrok. Edino smotano je, da je od 7h do 15huser posted image Kje se da sploh v Lj delat tako smeno??? No, upam, da nimajo že ob 7h zajtrka... Kakorkoli, a mi prosim katera pove kaj se je treba sploh zmenit, kaj je treba vprašat in na kaj bit pozoren? Cena pa je 300€, kar je najnižja cena kar sem jih zasledila v Lj...

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4797
2.2.2009 18:48:20   
Vilma
Dober večer punce user posted image
Da se mal javim.
Vidim,da se pogovarjate o marelah. Mi imamo peg perego pramette, super voziček (zame!), sem ga uporabljala pri Dominiku in zdaj ga ima Julija. Ko se nam je pridružila Julija, je Dominik dobil manjšo marelo ampak, da vam pokažem sliko, kaj je delal z njo user posted image

user posted image

Še preden je shodil, je takole porival voziček. user posted image  Tako se je v bistvu naučil hodit in ko je shodil, je bil tako malo v vozičku, da je bila ta marela glih taprava zanj. Malo se je spočil in to je to. Se ne da v njej spat in nima varovala. Sicer pa bi to varovalo morali preimenovati v držalo, ker se otrok samo drži za to, neke zašćitne funkcije pa nima.
Je pa res, da smo ga tudi mi navajali, da se zunaj hodi in ne vozaka.

Zofy a si ti dvojčica??? user posted image   Evo ti fotka lanskega pusta, pa ti bo vse jasno user posted image
user posted image
Smo že dve leti zapored mišja familija, kaj bomo to leto? Ja mišja familija. JUliji bomo en rajf kupili in šli taki na pustno povorko. user posted image  No za Dominika bom kupila še nekaj za vrtec.

NČK mi še vedno ne spimo. Hvala, ker si se spomnila. user posted image  Zdaj celo zna spat tri ure v kosu, ampak je že tretjo noč zapored vsaj uro in pol pokonci če ne dve In to sred noči, ko cela vesoljna Slovenija spi. To noč je bila vsa razigrana od 00.40 do 3.00, prejšno pa od 1.30 do 3.00.
Zala kar se povezanega starševstva tiče... Sem prebrala veliko o tem tu na RR. By the way San tebe se spomnim od tam. user posted image  Torej te nekak poznam še preden sva obe postali marčevki. user posted image

Zala njihovi principi so mi blizu, veliko jih celo izvajam. Kar se tiče skupnega spanja v postelji. Če bi z Julijo to prakticirali od začetka, ok. Ampak moja miška spi od prvega dne v svoji posteljici in da bi jo zdaj navajala spanja v skupni postelji....To je zame nesprejemljivo. JO sicer vzamem k sebi proti jutri, ob petih, šestih, ampak takrat noče bit pri meni, se zbudi in igra. user posted image  
Ima pa povezano starševstvo zame dve pomanjkljivosti. Premalo piše o tem, do kdaj naj bi se kakšna stvar izvajala (ok saj vem, da si vsak postavlja svoje meje,ampak vseeno vsaj malo bi morali bolj v časovne okvirje postavit) in drugo, pomembnejše: se mi zdi, da se ženska kot ženska lahko čisto izgubi v tej AP. Zakaj? Zato, ker se vedno in povstod otroka postavlja na prvo mesto. Kar je sicer v večini primerov prav, samo če ženska česa ne zmore, pa se ne sme utopit v tem, da bo ugodila vsaki otrokovi želji. Mislim, da je ženska, ko rodi v prvi vrsti mama in prav je tako, samo ne sme pozabit tudi na ostale svoje vloge. Da je tudi partnerka, prijateljica in konec koncev ženska. Uf sem zafilozofirala a? user posted image  Spet tuki tolče moja dvojčkasta narava ven, sory punce. user posted image

Aja še to. Shujšala sem do zdaj 5 kg. Bravo jest. user posted image  Jutri grem pa s sosedo na neko aerobiko. Sem ful vesela, da bom šla vsaj pogledat neke vrste rekereacije, ker do zdaj sem telovadila bolj pred televizorjem. user posted image  Je pa to neka body sculpt varianta, ne vem če bo to zame, je una bejba na drugi strani rekla, da gre za intenzivnješo aerobiko. Pilates sicer v Postojni tudi obstaja, ampak ob uri, ki je nesprejemljiv za mamico z dvema malima otrokoma. Traja od 19.30-20.30. Glih ko se otroke spravlja spat.

Punce zdaj moram končat. Jaz ko začnem, ne znam nehat.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4798
2.2.2009 19:04:00   
jagoga

IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

JA, jaz upam, da bom med njimi. Pa še kaka od nas tudiuser posted image

user posted image user posted image user posted image
Zofy, kaj boš čez en mesec že rodilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4799
2.2.2009 19:12:42   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

Aja še to. Shujšala sem do zdaj 5 kg. Bravo jest. user posted image  Jutri grem pa s sosedo na neko aerobiko. Sem ful vesela, da bom šla vsaj pogledat neke vrste rekereacije, ker do zdaj sem telovadila bolj pred televizorjem. user posted image  Je pa to neka body sculpt varianta, ne vem če bo to zame, je una bejba na drugi strani rekla, da gre za intenzivnješo aerobiko. Pilates sicer v Postojni tudi obstaja, ampak ob uri, ki je nesprejemljiv za mamico z dvema malima otrokoma. Traja od 19.30-20.30. Glih ko se otroke spravlja spat.

Punce zdaj moram končat. Jaz ko začnem, ne znam nehat.

Vilma, ja bravo, ko pridem na vaš konec, mi boš povedala za ta tvoj učinkoviti recept hujšanja.
Tvoje razmišljanje je vedno na mestu, meni je vedno fajn prebrat, kakšno tvoje razmišljanje. ti si ženska in pol.user posted image
Jaz grem tudi jutri na aerobiko, upam da mi uspe.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?