|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
2.2.2009 14:22:38   
slovenka
Samo sedaj pa moram še sebe pohvaliti - sedaj ko mala tako sama sedi... sem pa pomislila, ja, kaj če vzamem ven DVD pilates in sem naredila 20 minutno vadbo. Mi je kar šlo, je pa kar treba biti gibčen, nisem ravno imela tako zravnanih nog, kot je treba... user posted image No, in sedaj je plan, da delam redno - 3x tedensko 50 minut, 3x tedensko 20 minut. Ker lahko to komot zraven Sofije delam - ona pa sedi in me gleda in se na vsa usta reži zraven - ko pač dviguješ noge... Kar navija zraven z ropotuljico... user posted image user posted image user posted image

No, upam, da se bom držala plana. Je pa v kompletu nek urnik, kamor bi si naj pisala dosežke v 10 tednih, pa tega ne bom počela. Imam 56 kg, lahko bi kakih 4-5 manj imela, ampak da bi si to pisala, pa obseg merila vsak dan, kot tam piše, to se mi zdi mimo. Mogoče da se sedaj malo izmerim, pa potem čez 2 meseca... to morda ja. No, se kar fajn počutim, ko še za sebe nekaj delam... user posted image

Je pa čakal ta DVD tam 3 mesece v predalu... user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
2.2.2009 14:23:02   
slovenka
No, se mi zdi pošteno, da sem sedaj jaz obrnila stran, glede na to da je cela prejšnja stran zelena user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
2.2.2009 14:24:22   
Anonimen
Nya, super za spanje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz sem na hitro preletela poste. me spet nekaj bremza na RR-ju.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3053
2.2.2009 14:43:46   
anaj22
Ja slovenka želiva si še enga user posted image , pa mi je user posted image  zamujala pa sva se že veselila, sam sva rekla da z testom še mal počakava. Pol pa je v včeri pršla user posted image .

Pa še to a veš da ni še nobenga odgovora od bivšga delodajalca od user posted image , zgleda da pismo ni nič zaleglo, sej ma še nekej dni da izpolni obveznosti sam zgleda da jih ne misli.

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
2.2.2009 14:47:46   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: lidijajenko

zdravo punce, čestitke vsem za nazaj.

No naj še jaz malo poročam o našem napredovanju:
jemo čisto vse, od mleka, mlečnih izdelkov, kruha, uglavnem vsega samo ne začinjeno.
čebljamo že malo ampak nič kaj določenega.
začeli smo puzati, samostojno se dvignemo in stojimo, se posedemo... no  take stvari že kar dobro obvlada zato je hitra kot ura.

spimo cele noči, brez problema, od 7-8 zvečer pa tam do 6,7, mogoče 8h zjutraj, brez zbujanja.

Zobka nimamo še nobenega in upam da bodo kaj kmalu pokukali, ker jo ful matrajo.

Mam pa eno vprašanje za vas, če bo katera delala skrajšan delovni čas ( po 4 ure) me zanima po kakšnem sistemu ti nato obračunajo porodniško ( ali po 4 urnem ali ti obračunajo po normalni plači ) a kako je s tem?
Me kr skrbi če obračunajo po 4 urnem pol bo kriza, ker je to ful mal denarja.

hvala za odgovore in obljubim da se bom sedaj več javljala.

pozdravčke

Pozdravljena, super, ker si se oglasila.
In ja. Žal porodniško obračunavajo glede na dejanska izplačila v preteklih 12-ih mesecih.
Torej, če si/boš delala po 4 ure, ti bodo obračunavali tako.

(odgovor članu lidijajenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
2.2.2009 14:50:27   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22

Ja slovenka želiva si še enga user posted image , pa mi je user posted image  zamujala pa sva se že veselila, sam sva rekla da z testom še mal počakava. Pol pa je v včeri pršla user posted image .

Pa še to a veš da ni še nobenga odgovora od bivšga delodajalca od user posted image , zgleda da pismo ni nič zaleglo, sej ma še nekej dni da izpolni obveznosti sam zgleda da jih ne misli.

Anaj, jaz si želim še dva, pa se moram prej malo naspati, preden lahko resno razmišljam o tem. Sem pa zadnje tedne se mi zdi že kar psihično dosti bolj pripravljena na to kot prej... Ampak mislim, da bova začela delati na tem šele kje prihodnje poletje - razlika 3 leta. Sedaj bo spet malo kariera na vrsti, potem pa spet beba user posted image

Glede tistega pa še malo počakajta, recimo mesec dni, odkar je bilo pismo poslano. To je nekak normalno - itak ga nisva tako prestrašile, da bi še isti dan letel plačat user posted image Morda pa bo. Če ne, pa bomo res napisali tožbo, potem bo pa sodni dopis dobil in bomo videli user posted image

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
2.2.2009 14:51:29   
slovenka
lidija jenko, AS - ja, saj sem si mislila - ker vem, da ste punce tu gor govorile, da je boljše kar iz ene porodniške v drugo, kot vmes 4-urni delavnik, pa potem na porodniško user posted image

JAz sem pa malo pred porodniško napredovala in se mi je plača kar povišala, za ena 2 meseca, potem sem pa šla na porodniško in spet na staro 'plačo' user posted image Se izognejo, ko se da user posted image

< Sporočilo je popravil slovenka -- 2.2.2009 14:52:01 >

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
2.2.2009 15:07:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

JAz sem pa malo pred porodniško napredovala in se mi je plača kar povišala, za ena 2 meseca, potem sem pa šla na porodniško in spet na staro 'plačo' user posted image Se izognejo, ko se da user posted image

No ,saj ta plača te bo čakala, ko prideš delat. Pa boš takoj boljše volje.user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3058
2.2.2009 15:12:08   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

No ,saj ta plača te bo čakala, ko prideš delat. Pa boš takoj boljše volje.user posted image

Bo čakala, ja - samo za to eno leto pa ne bodo dali razlike, so mi kar po stari plači obračunali porodniško user posted image Ma, eh, glavno da imam bebico, a ne? Lepotičko mojo malo..., denar pa naj kar imajo user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
2.2.2009 15:15:33   
Anonimen

Bo čakala, ja - samo za to eno leto pa ne bodo dali razlike, so mi kar po stari plači obračunali porodniško user posted image Ma, eh, glavno da imam bebico, a ne? Lepotičko mojo malo..., denar pa naj kar imajo user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

denar pa naj bo kar bo tam,user posted image

Morem še jaz pokazat naših 5 zobkov.user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3060
2.2.2009 15:16:53   
Tina 28
slovenka...jaz sem tudi ravno pred porodniško šla v prvi plačilni...in seveda se tega ni štelo. Zdaj pa, kot berem ...bo šel javni kader za en plačilni dol...tko da bom na istem kot prej. Veš ti kaj več o tem?

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
2.2.2009 15:23:26   
Anonimen
Javni sektor bo imel letošnji regres 75% lanskega, mislim, da bo to 508€ bruto.user posted image user posted image user posted image Napredovanja ne bo pri nobenem, niti tisti, ki so že dosegli pogoje in imajo to datumsko urejeno že predhodno. P.r.a.s.c.i.user posted image  

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3062
2.2.2009 15:31:38   
slovenka

Javni sektor bo imel letošnji regres 75% lanskega, mislim, da bo to 508€ bruto.user posted image user posted image user posted image Napredovanja ne bo pri nobenem, niti tisti, ki so že dosegli pogoje in imajo to datumsko urejeno že predhodno. P.r.a.s.c.i.user posted image  

No, samo to so verjetno samo predlogi, a ne? Saj ni še nič dokončnega, se mi zdi... Mi smo na srečo z izrednim in magistrskim študijem še delno kot zasebni sektor...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
2.2.2009 15:31:47   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3064
2.2.2009 15:36:10   
anaj22
user posted image user posted image user posted image  Sofija, kakšna princeska
user posted image user posted image user posted image  Sara, kakšen nasmeh

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
2.2.2009 15:37:36   
aleksandra silvija

OMGuser posted image

Nameravam delati skrajšani delavnik, se še odločam med 4 in 6-urnim. Čeprav bi osebno najraje delala na polno. Ampak Jernej.user posted image
Tako bo Jernej v vrtcu  4 ure, plačali bomo polno ceno. To zato, ker lahko plačuješ skrajšan program vrtca, če le-ta obstaja. pri nas namreč ne. O.K. V Krškem že, ampak 1. ne spadamo v njihov okoliš in 2. nočem da Jernej menja okolje. Pa še po vsakega otroka na drug konec?????????

Vsekakor bom v službo hodila samo zaradi osebnega interesa. Finančno bomo zaradi tega v  veliko slabšem položaju, kot če bi bila doma.

Slovenka-super za pilates.

Alea--res držim pesti, da bo tehtnica pokazala napredek.
Ja, Lovro mi res "pomiva" tlauser posted image .

Punce, kako prepričate svoje otročičke da sedijo? Naš noče. Ni šans! Sem ga hotela sedečega slikati v obleki od krsta. No, ni nam uspelo. Takoj se postavi na 4 in adijo.Prej, koše ni znal prav kobacat, se je pa odkotalil.
Bi mu morala kupiti kakšno igračo, da ga zamoti????user posted image Domače igračke ga namreč ne. Nobena.
No, zamotijo ga DVD, koš za smeti, predali, računalnik, časopis,....

A se mi mogoče obeta še en ta "živc" kot Jernej?????????????? OMGuser posted image user posted image user posted image
Ne, res OMGuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
2.2.2009 15:38:17   
aleksandra silvija

user posted image user posted image user posted image  Sofija, kakšna princeska
user posted image user posted image user posted image  Sara, kakšen nasmeh

pod ta komentar se tudi jaz podpišemuser posted image

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
2.2.2009 15:39:08   
anaj22
Slovenka : bo že dav kar more enkart, mam občutek, da firma zlo na slab stoji, da so ful  v rdečuh številkah

glede palče svoje pa jaz sploh ne razmišlam kakšna bo, ker mam stimulativno in nimam 2x v late iste plače

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
2.2.2009 15:42:52   
anaj22
AS ne ne še en Jerenej, ampak en ful ful živahn Lovro, ki se bo zgledoval po živahnem starejšem bratcu in mu bo želel biti podoben user posted image user posted image user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
2.2.2009 15:46:59   
aleksandra silvija

AS ne ne še en Jerenej, ampak en ful ful živahn Lovro, ki se bo zgledoval po živahnem starejšem bratcu in mu bo želel biti podoben user posted image user posted image user posted image
Saj, tega me je malo strah.
Smo včeraj na krstu celo popoldne letali za Jernejem. Nato sva z možem ugotovila, da ga sladkorna niti ni spremenila. V isti restavraciji smo bili lani splomladi. In smo tudi neprestano tekali za njim.
Ker je prav blizu restavracije reka Krka, je zavil takrta tudi tja. Odprl panoramska vrata restavracije, šibnil direkt na pomol in hop v Krko---mož ga je ujel, ko je Jernej letel iz pomolauser posted image .

Da ne govorim, kako sta oba izgledala.

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
2.2.2009 15:52:58   
Tina 28
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Smo včeraj na krstu celo popoldne letali za Jernejem. Nato sva z možem ugotovila, da ga sladkorna niti ni spremenila. V isti restavraciji smo bili lani splomladi. In smo tudi neprestano tekali za njim.
Ker je prav blizu restavracije reka Krka, je zavil takrta tudi tja. Odprl panoramska vrata restavracije, šibnil direkt na pomol in hop v Krko---mož ga je ujel, ko je Jernej letel iz pomolauser posted image .

pestro AS...ampak jaz se tolažim (Nejc je tud živahen), da mu bo vsa ta energija zelo prav prišla. Zdaj sicer mi nagagamo, ampak pol jo bo pa imel dovolj, da jo bo usmeril v svoje dolžnosti obveznosti in življenje nasploh. Saj veš kaj mislim.user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
2.2.2009 15:55:31   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

pestro AS...ampak jaz se tolažim (Nejc je tud živahen), da mu bo vsa ta energija zelo prav prišla. Zdaj sicer mi nagagamo, ampak pol jo bo pa imel dovolj, da jo bo usmeril v svoje dolžnosti obveznosti in življenje nasploh. Saj veš kaj mislim.user posted image

Ja, Tina. Tako razmišljam tudi jaz. Sploh Jerneju bo vsa ta energioja prav prišla.
Samo vmes bi rabila kakšen recept jaz. Da še sama dobim nekaj energijeuser posted image .
No, razen to, da imam sedaj malo časa, ker so otroci z atikom zunajuser posted image .

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
2.2.2009 15:56:36   
Tina 28

aja..no še nekaj novega...upam vsaj, da ga mi dobimo.
Drugače sem jaz ravno pred porodniško dosegla dobo za napredovanje v naziv mentor. Sem mislila zdaj med porodniško zrihtat za napredovanje, da bo potem, ko pridem nazaj šlo v promet. Potem se to tud lahko kar pod nosom obrišem ali kaj?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
2.2.2009 15:58:35   
Tina 28
No, saj to je edini možni recept...uporabi atija, kolikor pač je to možnouser posted image .

Men so tko glupi američani, ki filajo preživahne otroke z raznimi tabletami...kao, da bodo potem tolk energični (odvisno ali so premalo ali preveč) kot je po jusuuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
2.2.2009 16:01:51   
aleksandra silvija
Saj, ati je en recept.user posted image
Bi imela še kakšnega. Recept.user posted image
Tina, upam, da ti napredovanje uspe tudi v finančnem smislu.

Konec luštnega. Moram pripraviti malico za naše postopače.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?