|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :)
1.2.2009 10:21:04   
metuljcek321
glugluglu, vidim, da ti Langa zelo sedejo. Tudi letos so v finalu in bos lahko klicala zanje. Nocoj na finalnem veceru Eme so naslednji izvalalci:

1. LEA SIRK - Znamenje iz sanj
2. ČUKI - Mal naprej pa mal nazaj
3. QUARTISSIMO - Love symphony
4. OMAR NABER - I still carry on
5. BRIGITA ŠULER - Druga liga
6. NE ME JUGAT in SLAVKO IVANČIĆ - Kaj me briga
7. EVA ČERNE - Vse
8. KARMEN STAVEC - A si želiš
9. ALYA in RUDI - Zadnji dan
10. BJONDE - Blond power
11. SAMUEL LUCAS - Vse bi zate dal
12. NEXYS - Vsaj za en dan
13. SKUPINA LANGA in MANCA - Zaigraj muzikant
14. NUŠKA DRAŠČEK - Kako lepo

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
1.2.2009 10:24:01   
nanka
na operacijo sem šla januarja leta 2007 v Žalec k Irmanu. Plačala sem 2400 Eur, oči sem imela občutljive na svetlobo samo prvih nekaj mesecv po operaciji, zdaj je OK in sončnih očal niti ne nosim več. OPeracija je traja  20 minut na obeh očesih in zaenkrat še ni sprememb. Na začetku sem imela težave z vidom na blizu, ker so se morale učke navadit. Ima pa Tjaša dioptrijo -7,5 in -5,5 in je rekel, da se pri njej šteje za uspešno operacijo, če ji spravi na -1. Samo dioptrija se vsaj dve leti ne sme spremeniti, zato bo Tjaša še počakala vsaj do 23 leta. Meni res ni žal, ker se na očala nisem in nisem mogla navadit, na leče pa prav tako ne.

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
1.2.2009 10:26:55   
nanka
Metuljček, nas je tudi zasnežilo, men se rola....

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
1.2.2009 10:27:28   
Majuska
'morning ladies,

evo en fajn zajtrk za vas
user posted image

rovarka, malo pozno si me opomnila in res že berem za nazaj ... mi babji firbec ne da miru user posted image   pa vseeno hvala za prijazno opozorilo.

Metuljček ... ena kolegica je bila na laserski operaciji in je zdaj ful zadovoljna user posted image

ma grem še malo spat ... sem šla pozno v posteljo, Aleksander me je ob 9h zbudil. Prezgodaj zame user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2529
1.2.2009 10:44:37   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: lili3

1. Metuljček, jaz imam tudi leče, že kakšnih11 let.

2. Tudi Aljaž zadnje dni noče jesti GH, tako kot prej. Poje par žličk, pol se pa začne dret, pa ga še mal animiramo, da vsaj nekaj poje.

1. Odlicno! Ocitno imas res prave, da jih ze toliko casa nosis brez problema - prima!

2. Naj se hitro postima!

neboglasnica, kul za vcerajsnji nastop, btw! In se to: a mejl si dobila s tistima dvema clankoma????

Majuska, tudi jaz se dostikrat vprasam, ce ti pevci sploh znajo peti v zivo. Pa, saj to je njihov job, dio mio! Al jim res vse zmiksajo, da nastane nekaj poslusljivega? Glede ozvocenja: danes bo sekalo, bos vidlauser posted image  .... Lep kolaz!

rebeca, sta vceraj uzivala? Midva sva bla tolk sesuta od celodnevnega sibanja sem in tja, da je sla romantika rakom zvizgatuser posted image  Nasa rakica je pa spala zravenuser posted image

24julij, to pa tud mene stisne - k ima mala tolk cunjic, da kaksna sploh ne pride na vrsto, ej! Grozljivka! Cel vagon smo dobili od svakinje in njenih ta malih (stara 4,5 in 2,5 let), prijateljice so mi ful posodile, nekaj sem pa tud sama kupilauser posted image  Saj nimam srca, da ne bi pa cist nic novega nabavla za naso misko pisko. Preraste res hitro, ampak pricakujem, da se bo zdaj njena rast upocasnila & bodo stvari za dlje casa. Ravno vceraj sem zapakirala se eno ultra vreco in jo vrnila - vse premajhno.

glugluglu, neboglasnica, a lahko se kaj napiseta o teh znancih, ki so si dali operirat oci in (ni)so zadovoljni z rezultati. Kaj je narobe? Kje/kdaj so bili na op.? Kaksno dioptrijo so imeli? Thanks! (Ceprav mene je se zmeraj cist prevec strah, da bi slo kaj narobe & mislim, da se ne bom nikoli odlocila za to ... hja ...)

user posted image  za flower! (PS: Jaz se nisem nikoli "gnala" pisat, da bi nekaj z nekom tekmovala ---- dzizs - napisem tolk, kolikor mi tisti trenutek pase ...)

user posted image  za tims!

Hej, ilatic, rojstnodnevnica! Fajn, da si uzivala svoj dan - prav je tko!

ksenci, jaz sem imela tud ful dolge lase, pa sem se potem na hitrco odlocila, da se postizem cisto na kratko - dolgi lasje so se mi zdeli cist dolgocasni, rabila sem spremembo. In ja, bila sem zadovoljna, k sem se tko odlocila ---- itak pa, saj rastejo & to zelo hitro! Ali pa, ce bi si jih postopno krajsala? A kaj takega bi pa slo? Kolk dolge imas?

hd, je frizerka kaj odgovorila? Mene ne-prelivanje ne moti.

rovarka, kul za dobro noc.

mojcek, Ziva kaj vec je? Mene prav zanima, kaj bo nasa zdajle naumila za malicouser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lex

ostale bo pa miška nesla in jih bo dala na nebo, da bodo postali zvezdice, ampak samo če bodo beli in brez plombic

Nice, very nice!
Pesti stiskamo na ful!

auroraa, odlicno za romanticen vecer v dvoje! Midva sva ga imela ze precej nazaj, zdaj pa mislim, da bo padel za Valentinovouser posted image

Raznorazne kregarancije, podtikanja, nizke besede - no comment! In da se takole masovno odhaja ... ne vem, no, kr neki ...

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
1.2.2009 10:46:21   
Netta
jutro...no že bolj dober dan,

pri nas imamo pravo zimsko idilo...smo mislili iti na izlet, pa se bomo kar na toplem doma martinčkaliuser posted image

no sporočam, da me na trojane žal ne bo, ker gremo na dopust na Pohorjeuser posted image prišlo nepričakovano ampak se veselim kot otrok...

sedaj imam pa nekaj vprašanj, ker se bomo šli najverjetneje tudi kaj kopat v Terme Zreče...

Štajerke!!! Nikoli še nisem bila v Zrečah...kako je? je voda ok, pa temperatura, pa za otroke bazenček itd...a mi lahko malo poveste prosim!!!!

Kopanje? Tiste, ki že imate izkušnje s tem? Kje ste kupile hlačke za kopanje in koliko so bile? Pa kako se že reče tistemu šamponu ali kremi s katerim namažete otroka, ko pride iz vode?? Koliko časa ste bile z malim not?
Hihi, vidim da bo tole cel podvig....

Kako ste kaj drugače? user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
1.2.2009 10:51:45   
neboglasnica
Dobro jutro....

HD: hudo, res mu rečeš mrožek. Full mi je všeč. Res.

Majuska: tc tc tc, tudi jaz sem ti že včeraj svetovala, da ne beri za nazaj....

Metuljčica321: grozna sem, ker nisem nič komentirala, ampak sem jih samo preletela, ker semimela gužvo. Kar sem prebrala, mi je bilo všeč, nečak je pa hudo zbolel, tako da ni niti pogledal. Sorry! Sem pa razbrala, da sta uživala. Yes!

Tims:
mogoče bo pri Timu samo enodnevna vročina, posledica odsotnosti, razburjenja... Upam.

operacija očk: jaz nimam jajc, saj sem rekla. Vedno me oblivajo dvomi, kaj pa če se komu roka zatrese ipd... In kako bodo očke reagirale na to operacijo čez 20, 30 let?? Občudujem pogumne. Ena znanka se ne sme več športno udejstvovat, ker jo bolijo očke, drugo srbijo...

Naš Staš je pokonci že od jutra, sploh neče zaspat, da o pobruhani in poslinjeni sveže preoblečeni posteljnini sploh ne govorim. Smrkovec.

Nič, juhica se kuha, danes bo jedel kar z nami, še goro perila zložim in vse ostalo... Vas preberem kasneje!

Aja, Lex: tudi jaz tri škatlice za zobke, za dve punci in enega fanta. Barve izberi ti. In seveda držimo pesti!

< Sporočilo je popravil neboglasnica -- 1.2.2009 10:52:20 >

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
1.2.2009 11:32:18   
3jeMi
obljuba dela dolg...

ILATIC... vse najboljše !!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
1.2.2009 11:33:31   
3jeMi
'dan, lejdis!

najprej en topel user posted image  v tem bljak sneženem dnevu!

1. meni je včeraj uspela nemogoče... sploh nisem prižgala laptopa... aaaa, to pa je uspeh... no, ja pa ne zato, da ne bi hotela, ampak smo zjutraj vstali šele ob 8.40... yes, lejdis, Lovro se je odločil za podaljšek... pojedli zajtrk, odpokali proti jugu, k babici in dedku... Lovro se je crkljal, midva sva pa skočila nazaj v LJ v šoping... neboglasnica... tudi jaz rabim nov tošl... sem vplačala loto, tako da upam, da mogoče dobim vsaj za šivanko in nitko, da ga zašijem... dream dream dream

2. cunje... ja, Lovro je pa dobil nekaj luškanih cotik iz H&M...

3. no comment, ladies... napisala bom samo to... v vsakem delu Julijskih čvek smo imele drugačno rdečo nit... v enem smo samo jokale in se tolažile, v drugem je bilo polno smeha,... v tem pa odhodi... no, upam, da v naslednjem bodo mogoče na vrsti povratki... vse moramo preživet, da nam tale naša zveza uspe... kot partnerstvo, kjer so glavni kompromisi...

4. jesti ali ne jesti... to je sedaj vprašanje... tudi jaz zadnje dni opažam, da hrana ne gre pa ne gre... pa sem se odločila, da mulcu ne bom več težila, kolikor pač poje poje, očitno ima dovolj...

mirjam80... kopanje... hlačke sem jaz sicer kupila tule: http://www.plavanje-dojenckov.com/ (samo trenutno stran nekaj šteka)... sem pa videla, da ima BC ene druge v akciji sedaj, ki jih ne poznam...
glede šampona oz. kreme pa uporabljam kar olje, ki ga imam za po kopanju, Bubchen...
čas kopanja... nekje do 30 minut, pa pazi na temperaturo vode, minimalno 32°C

no, zdaj pa pridne bodite... ATLANTIS kliče!... očka hoče vidit, kako njegov sine plava... user posted image  menda pa tudi babi in dedi tega ne bosta zamudila... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2534
   [Brisano sporočilo]
1.2.2009 11:40:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2535
1.2.2009 11:41:02   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

glugluglu, vidim, da ti Langa zelo sedejo. Tudi letos so v finalu in bos lahko klicala zanje. Nocoj na finalnem veceru Eme so naslednji izvalalci:

1. LEA SIRK - Znamenje iz sanj
2. ČUKI - Mal naprej pa mal nazaj
3. QUARTISSIMO - Love symphony
4. OMAR NABER - I still carry on
5. BRIGITA ŠULER - Druga liga
6. NE ME JUGAT in SLAVKO IVANČIĆ - Kaj me briga
7. EVA ČERNE - Vse
8. KARMEN STAVEC - A si želiš
9. ALYA in RUDI - Zadnji dan
10. BJONDE - Blond power
11. SAMUEL LUCAS - Vse bi zate dal
12. NEXYS - Vsaj za en dan
13. SKUPINA LANGA in MANCA - Zaigraj muzikant
14. NUŠKA DRAŠČEK - Kako lepo

aja, pa še EMO sem pozabila komentirat... navijam za QUARTISSIMO... se mi je zdel najbolj normalen komad... poleg Bjod seveda user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2536
   [Brisano sporočilo]
1.2.2009 11:42:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2537
   [Brisano sporočilo]
1.2.2009 11:43:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2538
1.2.2009 11:57:18   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

dobro jutro še z našega sneženega konca.

Se že pridna in kuham kosilo, ker ima možek fuzbal in mora bitit prej kuhano.

Majuska, ste si napolnili baterije? Je bil Aleksander priden ponoči? Ste se kje kopali?

Zdaj me čakata pa dva stroja perila, prav kličeta me...

kaj maš ti mojga možeka. Mi smo tut že jedli in je ravno zdej odšel na fuzbal. user posted image user posted image

metuljcek hvala za poročilo kaj bo danes na EMI. Včeraj namreč nisem gledala, bom pa danes. user posted image

lex kako je šlo Aleksu? Poročaj kako se je odrezal mali korenjak! user posted image   Ma men se zdi da ste ga komaj na smuče postavli pa zdej že tekmuje. user posted image

mirjam hlačke za kopanje sem videla ravno sedaj v reklami v BC. Mislim da so bile nekaj čez 20€...  Jaz mislim da si z lahkoto z malim v vodi kakšne pol urce če mu bo pasalo... Jaz ga mam tut doma v banji v fliperju po pol ure ker mu ful paše...
Kako je pa glede Zreč pa žal ne vem ker še nisem bla...

glede odhajanja pa sam tole, pol pa dam ad acta - grde besede so me prizadele v toliko (čeprav, upam, neposredno ni bila nobena namenjena meni), ker smo se tukaj ful bodrile in res skrbele za druga drugo in otročke ter dajale podporo. mene je res skrbelo za vse driske, bruhanje, neprespane noči, nasveti, kolikor jih premorem, so bili dani iz srca, kadar sem kaj napisala. zdaj pa imam občutek, da smo kot ene smetke tukaj, ki nismo več vredne pozornosti. sam toliko. ne moti me, če se katera ne oglasi - ampak grde besede so bile pa nepotrebne - kot da smo hijene al kaj. no - moj občutek.

ja jaz se tut s tem strinjam. Men ste preveč pomagale da bi zdej vas pa kar zapustila. Pa prepričana sem da vas bom še kdaj rabla za kakšen nasvet, spodbudno besedo ali kaj podobnega. Ma meni je lepo z vami. Če pa kateri ni pa ji res ni treba na silo bit tle gor. Skratka vam moram povedati da dzanika in Jan vas imata lada!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
1.2.2009 12:15:48   
nanka
Dzanika tudi moj je šel pred 15 minutami, kaj igrata v isti ligi? To pa bi bilo nekaj. Moj je šel v Grosuplje.

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
1.2.2009 12:43:20   
dzanika

Dzanika tudi moj je šel pred 15 minutami, kaj igrata v isti ligi? To pa bi bilo nekaj. Moj je šel v Grosuplje.

ne ne. Moj pa v Hrastnik. user posted image
Sej js bi ga šla pa gledat če nebi sneg padu. Ker ful rada hodm na tekme. Sem že prej hodila predno sva se z mojim spoznala ker tut brat moj igra fuzbal. Zdej ga greva pa večkrat z Janom mal gledat sam v takšnem pa rajš ne greva ven z avtom...

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
1.2.2009 12:43:39   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Majuska: tc tc tc, tudi jaz sem ti že včeraj svetovala, da ne beri za nazaj....

ehhh saj veš, kakšen efekt imajo take besede ... bolj ko ti govorijo NE, prej boš to naredil user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2542
   [Brisano sporočilo]
1.2.2009 13:08:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2543
1.2.2009 13:37:56   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

dobro jutro še z našega sneženega konca.

Se že pridna in kuham kosilo, ker ima možek fuzbal in mora bitit prej kuhano.

kaj maš ti mojga možeka. Mi smo tut že jedli in je ravno zdej odšel na fuzbal. user posted image user posted image

No, tudi moj bi normalno odšel okoli 17.30. In zdaj, ko je poškodovan, jok brate, odpade, da bi bil doma. Bo šel pa gledat. Osel.

_rebeca_: tole je sama narisala. Si ji držala roko? Vau, meni še na kraj pameti ni padlo, da bi mu dala barvico v roke...

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
1.2.2009 13:38:43   
neboglasnica
TODI - UČIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Šc, šc

Neposredna povezava do sporočila: 2545
1.2.2009 13:43:38   
TODI

Mam pavzo!! Saj gremuser posted image

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

Neposredna povezava do sporočila: 2546
1.2.2009 13:44:18   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: TODI

Mam pavzo!! Saj gremuser posted image

Kdaj moramo držat pesti??

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
1.2.2009 14:15:01   
ksenci
sneženi pozdravček!

tako, zdaj pa se je zlomu še naš ati, sva ga  z Aljažem očitno okužla, ga tako matra in ima 38,6 vročine, pa se revček še pod kovtrom trese. me je strah, da dobi Aljaž kaj nazaj ko je tak občutljivuser posted image žal smo veliko v isti sobi.

Ema- zgrešen že izbor nastopajočihuser posted image user posted image user posted image user posted image sm sremljala z enim očesom- ma kake bjondeuser posted image user posted image user posted image saj ni velike izbire med kvalitetnimi nastopi.  bom pa zihr gledala dans, če mi ne bo ppreveč brezvezeuser posted image

metuljček- zdaj imam lase do polovice hrbta postopno ostrižene, sm se pa res odločla da se na pomlad ostrižrm na kratko, kr sem se jih že naveličalauser posted image

mirjam- tud mene zanima kako je z dojenčkom v vodi-iskušnje, ker komaj čakam, da bo čist zdrav pol pa gremo tud miuser posted image user posted image user posted image . v zrečah pa se meni osebno zelo dopade, temp vode in zraka je super in bazenček za otroke je tudi, malo odmaknjen, okoli ležalniki, tako da otroka ni potrebno daleč nosit v vodo.

3mi- super, da že tako uživate v vodiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
1.2.2009 14:19:51   
ksenci
rebeca- kako lepo, da se tako razumetauser posted image , nama pa gre zadnje čase čist vse narobe, pa še časa nimava za en drugega veliko, ko pa sva skupaj, pa se večkrat skregava, pa to kr zarad ene brezvezne stvariuser posted image oba sva tak občutljiva, pol pa namest da bi se stisnla v postli, se obrneva vsak na svojo stran, zjutri pa gre v službo in pozabiva, dokler se spet ne ponovi. grozaaaa, kak je do tega prišluser posted image user posted image user posted image to morma rešit, drugač ne bo vredi. rabva dopust!!!

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
   [Brisano sporočilo]
1.2.2009 14:32:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?