metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: lili3 1. Metuljček, jaz imam tudi leče, že kakšnih11 let. 2. Tudi Aljaž zadnje dni noče jesti GH, tako kot prej. Poje par žličk, pol se pa začne dret, pa ga še mal animiramo, da vsaj nekaj poje. 1. Odlicno! Ocitno imas res prave, da jih ze toliko casa nosis brez problema - prima! 2. Naj se hitro postima! neboglasnica, kul za vcerajsnji nastop, btw! In se to: a mejl si dobila s tistima dvema clankoma???? Majuska, tudi jaz se dostikrat vprasam, ce ti pevci sploh znajo peti v zivo. Pa, saj to je njihov job, dio mio! Al jim res vse zmiksajo, da nastane nekaj poslusljivega? Glede ozvocenja: danes bo sekalo, bos vidla .... Lep kolaz! rebeca, sta vceraj uzivala? Midva sva bla tolk sesuta od celodnevnega sibanja sem in tja, da je sla romantika rakom zvizgat Nasa rakica je pa spala zraven 24julij, to pa tud mene stisne - k ima mala tolk cunjic, da kaksna sploh ne pride na vrsto, ej! Grozljivka! Cel vagon smo dobili od svakinje in njenih ta malih (stara 4,5 in 2,5 let), prijateljice so mi ful posodile, nekaj sem pa tud sama kupila Saj nimam srca, da ne bi pa cist nic novega nabavla za naso misko pisko. Preraste res hitro, ampak pricakujem, da se bo zdaj njena rast upocasnila & bodo stvari za dlje casa. Ravno vceraj sem zapakirala se eno ultra vreco in jo vrnila - vse premajhno. glugluglu, neboglasnica, a lahko se kaj napiseta o teh znancih, ki so si dali operirat oci in (ni)so zadovoljni z rezultati. Kaj je narobe? Kje/kdaj so bili na op.? Kaksno dioptrijo so imeli? Thanks! (Ceprav mene je se zmeraj cist prevec strah, da bi slo kaj narobe & mislim, da se ne bom nikoli odlocila za to ... hja ...) za flower! (PS: Jaz se nisem nikoli "gnala" pisat, da bi nekaj z nekom tekmovala ---- dzizs - napisem tolk, kolikor mi tisti trenutek pase ...) za tims! Hej, ilatic, rojstnodnevnica! Fajn, da si uzivala svoj dan - prav je tko! ksenci, jaz sem imela tud ful dolge lase, pa sem se potem na hitrco odlocila, da se postizem cisto na kratko - dolgi lasje so se mi zdeli cist dolgocasni, rabila sem spremembo. In ja, bila sem zadovoljna, k sem se tko odlocila ---- itak pa, saj rastejo & to zelo hitro! Ali pa, ce bi si jih postopno krajsala? A kaj takega bi pa slo? Kolk dolge imas? hd, je frizerka kaj odgovorila? Mene ne-prelivanje ne moti. rovarka, kul za dobro noc. mojcek, Ziva kaj vec je? Mene prav zanima, kaj bo nasa zdajle naumila za malico IZVIRNO SPOROČILO: lex ostale bo pa miška nesla in jih bo dala na nebo, da bodo postali zvezdice, ampak samo če bodo beli in brez plombic Nice, very nice! Pesti stiskamo na ful! auroraa, odlicno za romanticen vecer v dvoje! Midva sva ga imela ze precej nazaj, zdaj pa mislim, da bo padel za Valentinovo Raznorazne kregarancije, podtikanja, nizke besede - no comment! In da se takole masovno odhaja ... ne vem, no, kr neki ...