|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
1.2.2009 14:33:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2551
   RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :)
1.2.2009 14:44:39   
Majuska
No počasi sem se le prebila skozi 80 strani … dobro da je nedelja, drugače mi najbrž ne bi uspelo. Naj še opozorim, da moji komentarji nimajo namena pogrevati stvari, ampak vseeno nisem mogla mimo dogodkov user posted image

Metuljčica – spraševala si za T-2. Midva sva pri njih vzela internet in TV, pa sva zelo zadovoljna. Redko naletiva na težave z njimi, pri nas je bolj problem, da večkrat zmanjka elektrike, potlej imava pa kup dela. S februarjem bova tudi z mobilniki prešaltala k njim. Da ne omenjam, da so cenovno veliko bolj ugodni kot drugi ponudniki. 

Frutka – malo pozno, pa vseeno izrekam sožalje ob izgubi. Jaz sem to dala čez pred 16-mi leti in te zelo razumem. 

HD – ne sekiraj se toliko zaradi las, saj veš, da vedno zrastejo in da se da marsikaj narediti z njimi. Škoda je le, da si zmetala za frizuro toliko denarja, na koncu si bila pa nesrečna. Meni si na fotki všeč, pa moj je tudi rekel, da si fajn. Moram pa povedati, da sem bila vesela našega srečanja, čeprav Aleksandru najprej ni bilo nič jasno user posted image

Blacky30 – žal nisem kaj dosti mogla slediti, ampak sočustvujem s tvojo boleznijo in razumem, kako si se počutila – najprej že zaradi bolezni, kasneje pa zaradi RR. Vse smo po svoje občutljive, imamo dobre in slabe dneve, razumem da te je prizadelo in mi je žal, da ti je šlo tako do srca. Ampak roko na srce – ne štejem več, kolikokrat se je podobno naredilo meni. Sem prišla, ste ignorirale moje objave – pa se nisem dosti sekirala, dokler nisem sama ostala v stiski, takrat je bilo tudi meni hudo, da mi niste pomagale. Pa zdaj nima več veze to pogrevat. Hecno pa je, da tudi ko sem ponudila kakšno pomoč, ste vse ignorirale ponudbo. Prav, se v bodoče pač ne bom ponujala, pa se znajdite same. Kaj pa naj? Se sekiram vsak dan sproti? Si pa že raje vzamem čas za mojega sončka. Jasno da tudi jaz pridem na forum za razvedrilo, pa da imam vsaj virtualno družbo, medtem ko sva z malim sama doma. Moje mnenje je, da se je pač fajn družiti z dekleti, ki so na istem kot ti sam, pa da si izmenjujemo nasvete, jasno da paše pozornost, ko nisi najboljše volje. Vse smo občutljive na svoj način, zato smo različne in edinstvene. To je pač treba vzeti v zakup. 

Odhajanje s foruma – to sem videla že na več forumih in sem se raje nehala vmešavat. Eni se pač javno poslovijo, drugi to naredijo potihem. Vsak po svoje pač. Običajno se je zgodilo, da je potlej kdo odprl svoj forum user posted image

Hujšanje – bravo vsem »bojevnicam« - še posebej zato, ker bi se morala tudi jaz spraviti in bi najbrž morala od vseh vas največ izgubiti, pa se mi kar ne ljubi. Zato kap dol vsem, ki se trudite!!!  

Debata o lečah
– jaz jih raje sploh ne nosim, ker imam že tako občutljive oči. Pa itak sem vajena očal, brezveze da se nekaj grem user posted image

Imam vprašanje glede GH – s prvim obrokom ste najbrž vse začele v dopoldanskem času. Po kolikem času ste pa začele z drugim obrokom GH?

< Sporočilo je popravil Majuska -- 1.2.2009 14:52:38 >

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2552
1.2.2009 14:49:08   
tims
user posted image Ojla, samo na hitrco se oglasim.

Tim ima še vedno vročinouser posted image . Mu je sinoči potem sicer padla, ampak zbudil se je pa spet z njo, tako da jutri bo sigurno doma, potem pa bomo videli kako naprej. Jaz tudi upam, da se ne bo kaj hujšega razvilo, mi je pa dopoldne jamral, da ga ušesek boliuser posted image . Sicer je prej eno urco odspal in sem ga vprašala, če ga še boli, pa pravi, da ne več. Bomo vidli kaj bo. Se mi pa tako smili user posted image user posted image . Ves čas leži, Sem mu hotla skuhat juhco, pa je rekel da bi raj špagete, Pa smo za kosilo imeli špagete, da bi jih vsaj malo pojedel, pa nič. Mislim, da je dvakrat dal v usta, pa se mu je vidlo, da mu je šlo prav težko dol. Sej, če imaš vročino ti itak nič ne paše. Vsaj pije pa velik. Zdej ga grem pa naprej crkljat.

Lepo čvekajte, pa se zvečer tipkamo.

Neposredna povezava do sporočila: 2553
1.2.2009 14:52:44   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Imam vprašanje glede GH – s prvim obrokom ste najbrž vse začele v dopoldanskem času. Po kolikem času ste pa začele z drugim obrokom GH?

Evo, to sem jaz spraševala par dni nazaj, zato ti lahko takoj napišem, ker to pa vemuser posted image . Jaz ji dam okoli 14h. Pač odvisno od prvega obroka. Gledam pa, da je nekako tri ure presledka.

Zdej pa res grem.

Papa

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
1.2.2009 14:53:49   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: tims

Evo, to sem jaz spraševala par dni nazaj, zato ti lahko takoj napišem, ker to pa vemuser posted image . Jaz ji dam okoli 14h. Pač odvisno od prvega obroka. Gledam pa, da je nekako tri ure presledka.

Zdej pa res grem.

Papa

madonca si bla hitra user posted image user posted image   hvala.

08.08.2008

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
1.2.2009 15:08:55   
Majuska

Tim ima še vedno vročinouser posted image . Mu je sinoči potem sicer padla, ampak zbudil se je pa spet z njo, tako da jutri bo sigurno doma, potem pa bomo videli kako naprej. Jaz tudi upam, da se ne bo kaj hujšega razvilo, mi je pa dopoldne jamral, da ga ušesek boliuser posted image . Sicer je prej eno urco odspal in sem ga vprašala, če ga še boli, pa pravi, da ne več. Bomo vidli kaj bo. Se mi pa tako smili user posted image user posted image . Ves čas leži, Sem mu hotla skuhat juhco, pa je rekel da bi raj špagete, Pa smo za kosilo imeli špagete, da bi jih vsaj malo pojedel, pa nič. Mislim, da je dvakrat dal v usta, pa se mu je vidlo, da mu je šlo prav težko dol. Sej, če imaš vročino ti itak nič ne paše. Vsaj pije pa velik. Zdej ga grem pa naprej crkljat.

čim prej okrevajte, tims   user posted image

08.08.2008

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
1.2.2009 15:10:32   
dzanika
vprašanje

Zdej pa res grem.

Papa

jaz sem mu prvi obrok dajala kosilo. Potem sem uvedla zjutraj obrok sadja in nato še popoldne en mlečni obrok (pač vsak dan kakšna druga kašica - rižolino, frutolino in podobno...). Na drugi obrok sem šla po približno kakšnem mesecu uvajanja... No sedaj pa mu dam včasih vmes še kakšno skutko...

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
1.2.2009 15:11:47   
dzanika

Joj bogi revček. user posted image user posted image   Čimprej se pozdravite. Vem kako je če ima otrok vročino. Jaz sem bla čist hin ko smo prebolevali šesto bolezen. user posted image   Ma men se tko smiljo otroci če so bolani. user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
1.2.2009 15:21:08   
ksenci
majuska- jz sm kr kmalu začela z drugim obrokom, mislim, da že 4. dan, ker je prvega- korenček, okoli 13. ure, lepo pojedel. drugi obrok sem potem dala riževo kašico, dopoldan. po 10. dneh sem dala še 3. obrok pop. malico- sadje ali sadni frtek. vmes sem imela proble, ko je zbolel in kr naenkrat ni hotel nič več GH. zdaj trkam- je ok, imava 3 obroke- male, včasih poje čisto malo. meni je važno to, da se počasi navaja.
kar se tiče hujšanja- sem prejšni jeden zgubila 2kg, pa sm jih že nazaj dobilauser posted image user posted image user posted image zakaj!!!!??? so sladkarije tako mamljiveuser posted image

tims- aljaž je tudi imel 3 dni vročine 38,4 pa mu je ni calpol nič zbil. zdaj trkam!!! le malu mu še iz nosa tače.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
1.2.2009 15:24:30   
ksenci
ko smo že pri tej temi
dzanika- tud jz bi mu dala skutiko, sam me je strah, da je prehit, sva na GH komaj 14 dni, al lahko damuser posted image
a gluten že dajeteuser posted image od kdaj, oz. kdaj boste začeleuser posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
   [Brisano sporočilo]
1.2.2009 15:38:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2561
   [Brisano sporočilo]
1.2.2009 15:40:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2562
   [Brisano sporočilo]
1.2.2009 15:44:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2563
   [Brisano sporočilo]
1.2.2009 15:46:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2564
   [Brisano sporočilo]
1.2.2009 15:50:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2565
   [Brisano sporočilo]
1.2.2009 15:50:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2566
   [Brisano sporočilo]
1.2.2009 15:53:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2567
1.2.2009 15:53:58   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

ko smo že pri tej temi
dzanika- tud jz bi mu dala skutiko, sam me je strah, da je prehit, sva na GH komaj 14 dni, al lahko damuser posted image
a gluten že dajeteuser posted image od kdaj, oz. kdaj boste začeleuser posted image

Jaz sem mu dala plazma piškot k je notri gluten. Pa tut gres je danes jedel. Pa zaenkrat ni blo nobene reakcije. Zdej pa ne kompliciram več. Vsako stvar mu dam tko sam mal za probat. In pol gledam če bi blo kej reakcije. In če ni, naslednjič dobi mal več...  Tko da sem kupla skutke tiste mini otroške in sem mu dala prvič sam polovičko. Pa ni blo nič narobe. Tko da danes bo verjetno dobil celo... Sem pa kupla tiste k jih je šest skupaj pakiranih (otroške od Ljubljanskih mlekarn). Sam jagodne mu ne upam dat. Nazadnje je jedel bananino. Danes mu bom probala dat marelično. Jagodne bova pa midva z dragim pojedla. user posted image   Tko da jaz ti predlagam da mu poskusiš dat pa boš vidla, če bo kakšna reakcija prenehaš... Naš zdej povsot mal kljun namoči. user posted image

populis jaz ga čez dan uspavam tako da mu dam dudo (če je potrebno tut mal koroške kapljice gor da se umiri) in ga narahlo guncam. Pa pleničko mu dam da jo mučka in mu paše in zaspi. Poskusi, mogoče vam tudi tako uspe...

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
   [Brisano sporočilo]
1.2.2009 15:58:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2569
   [Brisano sporočilo]
1.2.2009 16:00:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2570
   [Brisano sporočilo]
1.2.2009 16:21:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2571
1.2.2009 16:26:40   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Imam problem ,kako jo uspavati čez dan?Dva dni je že katastrofa.Danes je bedela od 07 30 do 11 00, spala potem do 13 10 in po vsaki logiki bi mogla bit že koma,a ona po stanovanju veselo gor in doluser posted image . Zaspala je v avtu ko sva šle iz trgovine, drugače pa zaspi samo še v vozičkuuser posted image .Lačna ni, je pojedla kosilo,pila čaj,bila podojena, počasi bo že čas za sadno malico.

Pri nas je uspavanje različno, odvisno koliko je mali zaspan. Včasih ga dam v posteljo in zaspi v nekaj minutah. Če se pa ne more odločit, kaj bi, ga dam na igralno podlogo (imamo jo namreč na postelji), pol se pa malo igra in ko omaga, pač zaspi in se ne sekiram.

Zdajle recimo že 2 uri spi v svoji postelji user posted image

majuska; jaz sem dala kmalu drugi in tretji  in četrti obrok GH, saj ne poje še prave porcije, tolk da ima uvedeno, da  je 4* na dan poleg dojenja še kaj drugega.In seveda čestitke za dopust na oblai.Je prav pasalo,a ne?user posted image

Ful je pasalo, že to je bilo dovolj, da smo klimo zamenjali. Sonca je bilo dovolj za sprehode po obali, celo naspali smo se bolj kot običajno, lenarili smo, pa malček šibali naokoli. Pa še stanovanjce je bilo luštno, edini minus je čuden kavč, zaradi katerega sem bila polomljena in mravlje, ki so se pojavile v kuhinji/kopalnici. Brrr, kako jih ne prenesem! user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2572
1.2.2009 16:28:14   
nanka

Tims obvezno ga pelji k zdravniku, ker točno zdaj nekaj razsaja in zdravnica mi je rekla, da vsi hodijo z bolečimi ušesi. Naša je že tretji teden doma, prvi teden je pila Hiconcil in ko sem mislila da je OK, sem jo v petek spet peljala nazaj z bolečim ušesom in je dobila Amoksiklav za 10 dni. Ne bo minilo, verjemi, res ga jutri pelji k zdravniku. Zoja je tudi najprej jamrla da jo ušesek boli, kasneje je ni, pa jo je spet, pa je ni, ponoči je bilo pa noro. Jo je zelo bolelo, tako da sem jo takoj zjutraj peljala.

Majuska, drugi obrok GH sem ji dala ko je en teden jedla samostojno prvega in ko je en teden jedla dva, sem ji dala tretjega. Zdaj je že na 4 GH na dan. Zajtrk, malica, kosilo, malica, zvečer pa 2x mleko. Včeraj je jedla že mesek.

< Sporočilo je popravil nanka -- 1.2.2009 16:30:07 >

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
1.2.2009 16:29:37   
Majuska
Aja, še ena stvar - Šiškarice, ki katera jutri šla na kako dopoldansko kavo v Mercator? Zjutraj imam namreč pregled, pa bo Aleksander pri mami, ki je skorajda soseda od Todi. Računam, da bom do ene 9h že frej.

Zanima katero? Almera, Populis, Todi - al ti preveč študiraš in te ne smem motit? user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
1.2.2009 16:50:55   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: populis

populis jaz ga čez dan uspavam tako da mu dam dudo (če je potrebno tut mal koroške kapljice gor da se umiri) in ga narahlo guncam. Pa pleničko mu dam da jo mučka in mu paše in zaspi. Poskusi, mogoče vam tudi tako uspe...

Sem že probala, sam LAra je čist preveč živahna in se ne umiri kr tako. Včasih še ko zaspi slišim kako ji srece noro utripauser posted image user posted image . Fuuuuuuuuuuuuuuul mora bit že utrujen in zaspana, da zaspi al na prsih al na rokah z dudo+ kakšna kapljica.Se pa ne spomnim, kdaj je sama zaspala, ko sem jo odložila v posteljico. Nekaj časa ji je to krasno uspevalo pri prvem jutranjem počitku, sedaj se pa že takrat borim z uspavanjem.

uh pol pa res ne vem... Sej bo minilo verjemi. Al boste pa s časom našli način kako ali s čim jo uspavati... Res težko svetujem ker naš je kar tak zaspanko in ful rad spi tko da zaenkrat še nismo meli problemov. ja ja, že trkaaaaaaam. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?