Majuska
|
No počasi sem se le prebila skozi 80 strani … dobro da je nedelja, drugače mi najbrž ne bi uspelo. Naj še opozorim, da moji komentarji nimajo namena pogrevati stvari, ampak vseeno nisem mogla mimo dogodkov Metuljčica – spraševala si za T-2. Midva sva pri njih vzela internet in TV, pa sva zelo zadovoljna. Redko naletiva na težave z njimi, pri nas je bolj problem, da večkrat zmanjka elektrike, potlej imava pa kup dela. S februarjem bova tudi z mobilniki prešaltala k njim. Da ne omenjam, da so cenovno veliko bolj ugodni kot drugi ponudniki. Frutka – malo pozno, pa vseeno izrekam sožalje ob izgubi. Jaz sem to dala čez pred 16-mi leti in te zelo razumem. HD – ne sekiraj se toliko zaradi las, saj veš, da vedno zrastejo in da se da marsikaj narediti z njimi. Škoda je le, da si zmetala za frizuro toliko denarja, na koncu si bila pa nesrečna. Meni si na fotki všeč, pa moj je tudi rekel, da si fajn. Moram pa povedati, da sem bila vesela našega srečanja, čeprav Aleksandru najprej ni bilo nič jasno Blacky30 – žal nisem kaj dosti mogla slediti, ampak sočustvujem s tvojo boleznijo in razumem, kako si se počutila – najprej že zaradi bolezni, kasneje pa zaradi RR. Vse smo po svoje občutljive, imamo dobre in slabe dneve, razumem da te je prizadelo in mi je žal, da ti je šlo tako do srca. Ampak roko na srce – ne štejem več, kolikokrat se je podobno naredilo meni. Sem prišla, ste ignorirale moje objave – pa se nisem dosti sekirala, dokler nisem sama ostala v stiski, takrat je bilo tudi meni hudo, da mi niste pomagale. Pa zdaj nima več veze to pogrevat. Hecno pa je, da tudi ko sem ponudila kakšno pomoč, ste vse ignorirale ponudbo. Prav, se v bodoče pač ne bom ponujala, pa se znajdite same. Kaj pa naj? Se sekiram vsak dan sproti? Si pa že raje vzamem čas za mojega sončka. Jasno da tudi jaz pridem na forum za razvedrilo, pa da imam vsaj virtualno družbo, medtem ko sva z malim sama doma. Moje mnenje je, da se je pač fajn družiti z dekleti, ki so na istem kot ti sam, pa da si izmenjujemo nasvete, jasno da paše pozornost, ko nisi najboljše volje. Vse smo občutljive na svoj način, zato smo različne in edinstvene. To je pač treba vzeti v zakup. Odhajanje s foruma – to sem videla že na več forumih in sem se raje nehala vmešavat. Eni se pač javno poslovijo, drugi to naredijo potihem. Vsak po svoje pač. Običajno se je zgodilo, da je potlej kdo odprl svoj forum Hujšanje – bravo vsem »bojevnicam« - še posebej zato, ker bi se morala tudi jaz spraviti in bi najbrž morala od vseh vas največ izgubiti, pa se mi kar ne ljubi. Zato kap dol vsem, ki se trudite!!! Debata o lečah – jaz jih raje sploh ne nosim, ker imam že tako občutljive oči. Pa itak sem vajena očal, brezveze da se nekaj grem Imam vprašanje glede GH – s prvim obrokom ste najbrž vse začele v dopoldanskem času. Po kolikem času ste pa začele z drugim obrokom GH?
< Sporočilo je popravil Majuska -- 1.2.2009 14:52:38 >