|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :)
1.2.2009 16:52:12   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Aja, še ena stvar - Šiškarice, ki katera jutri šla na kako dopoldansko kavo v Mercator? Zjutraj imam namreč pregled, pa bo Aleksander pri mami, ki je skorajda soseda od Todi. Računam, da bom do ene 9h že frej.

Zanima katero? Almera, Populis, Todi - al ti preveč študiraš in te ne smem motit? user posted image

mah nisem šiškarica. Pa tut avta nimam spet cel teden dopoldne. user posted image   Lih zdej k bojo srečanja pa dopoldne nimam avta. Res nimam sreče. Tistih enkrat na mesec ko moj dela dopoldne se ve dobite. Kot da bi vedle.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
1.2.2009 17:23:19   
ksenci
mene pa je strah glede glutena in ml. izdelkov, ker ima do sedaj alergijo na jajca in so mi rekli, da moram bit pazljiva, ker je blato še včasih zelenkasto in sluzasto. včeraj sva prešla iz alernove na aptamil, pa za enkrat ni videt, da bo kaj narobe, zato bi čez nekaj dni poskusla s skutico, če bo vse ok.

uspavanje- moram potrkat, da zadnje dni nimam problema, ko vidim, da si začne manet učke, greva na postelo, dam mu dudiko in planičko in včasih še v isti minuti zaspi. nima še točne ure, ponavadi pa enkrat dopoldan in enkrat popoldan, vsakič za približno dve urci.

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
   [Brisano sporočilo]
1.2.2009 17:29:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2578
1.2.2009 17:42:59   
TODI

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Aja, še ena stvar - Šiškarice, ki katera jutri šla na kako dopoldansko kavo v Mercator? Zjutraj imam namreč pregled, pa bo Aleksander pri mami, ki je skorajda soseda od Todi. Računam, da bom do ene 9h že frej.

Zanima katero? Almera, Populis, Todi - al ti preveč študiraš in te ne smem motit? user posted image

Todi ju3 še ne more user posted image žal, bom izkoriščala še zadnje ure user posted image user posted image , ker pičim potem na izpit v Celje.

Neboglasnica ob 16:30

< Sporočilo je popravil TODI -- 1.2.2009 17:43:19 >

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
1.2.2009 17:55:13   
Majuska
Todi, bomo držali pesti user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
1.2.2009 18:09:02   
neboglasnica
dzanika: a nisi vedela, da se me prej pri tvojem pozanimamo kdaj imaš ti avto?? user posted image user posted image Zakaj pa ne rečeš prej, pa prestavimo srečanje za en teden?? Glede na vreme niti ne bi bilo tako slabo. Kaj pravite???

Bemti, Ana je 14 dni že doma, pa mi danes spet jamra, da jo nekaj glava boli. Mene bo kap!!! Mož in Ana, oba doma, jaz tega ne prenesem, jao meni.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
   [Brisano sporočilo]
1.2.2009 18:13:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2582
   [Brisano sporočilo]
1.2.2009 18:14:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2583
   [Brisano sporočilo]
1.2.2009 18:27:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2584
1.2.2009 18:39:17   
nanka
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Bemti, Ana je 14 dni že doma, pa mi danes spet jamra, da jo nekaj glava boli. Mene bo kap!!! Mož in Ana, oba doma, jaz tega ne prenesem, jao meni.

Sva na istem, Zoja je tudi bila 14 dni doma, v petek sem bila prepričana da je OK, pa jo je začel spet ušesek bolet, sva bili pri zdravnici in je dobila antibiotik za 10 dni. Tako da bo naslednjih 14 dni doma in se bo zdravila. Midve lahko klub ustanovima. Mene na Trojane žal ne bo.

Neposredna povezava do sporočila: 2585
1.2.2009 18:39:53   
nanka
Todi bom držala pesti jutri popoldne, ti pa zvečer poročaj.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
1.2.2009 18:42:19   
lex
Takole naš mali smučarski korenjak je doma. zadel je prva in zadnja vratauser posted image , ostale je sicer spustil, ker on bo smukač in mu vijuganje ne gre user posted image user posted image user posted image  Mali Andrej Jermanuser posted image user posted image . Od Tine maze je menda že itak bolj hiter (njegov komentar ko smo gledali en superveleslalom). je mel pa smolo in je zaplužil v celi sneg in je prišel na cilj cel snežen. Ker je bil najmlajši tekmovalec ga niso diskvalificirali ampak je dobil svojo diplomo in kolajno (ta menda sploh ni bila važna) in 20€ od deda Lojzna, ker mu jih je obljubil. In menda še do konca ni pripeljal ko je že tulil, da hoče denar user posted image user posted image user posted image  - že zdaj ve kak se služi keš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Bil je ful slabe volje ko je videl, da je padel in se je menda ful sekiral zaradi tega. najbolj ga je žrlo to, da ni padel ne prej in ne kasneje a glih na tekmi. bilo je tud ful megleno in takrat ko je bila tekma je bilo najbolj grozno vreme user posted image . Sicer pa za prvo tekmo odlično.

Nič grem jaz zdaj moje svinjke stuširat ups skopat (tuširamo se med tednom).

Tims če ti toži da ga boli uho ga jutri pelji k zdravniku. Jaz sem lani odlašala na koncu sem pa pristala na dveh dozah AB, ker se mi je obrnilo navznoter in ni bolelo. na mu pregleda uho.

rebeca Iraya bo umetnicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 2587
1.2.2009 18:44:41   
lex
neboglasnica glede vremena je res mogoče najbolj pametno da se preloži srečanje. če sneži ne plužijo. midva sva se zadnjič 3 ure vozila iz LJ, drugače se 2h. Če ga boste imele 12.2 pridem

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
1.2.2009 18:47:40   
glugluglu
neboglasnica, joj to je pa res že utrujajočeuser posted image

populis, če pogledam tvojo Laro, pa saj je spala od 11-13, pa potem še ob 16. zaspala, sej naš Tian prej tudi ne bi mogel zaspati, če bi imel prvo rundo od 11-13.
Danes je na primer spal dopoldan isto kot živa: 11.30-12.00, potem pa od 15.-17.00. To je to, več ur čez dan itak ne uspe, ponavadi ima edino ravno obratno, da je dopoldanska varianta daljša, popoldanska pa krajša.

Mi imamo 3 obroke GH (dopoldan sadje ali podobno- je rekla pediatrinja, da naj bi bilo sadje dopoldan, da je bolje za prebavo kot kasneje, potem kosilo-zelenjava, zvečer riževa kašica), pa še to so bolj bogi obroki, začeli smo pa v biostvu z riževo kašico za spanje, potem zelenjava in na koncu sadje.
Pa mleko spije čez dan samo predno gre spat, ko že na pol spi, sem študirala, da če bi štela ml, bi pa najbrž prišla glih na Živino raven od mojcekuser posted image res pa je, da nič ne bruha, vse obdrži. Pa čaja zelo malo spije, od kje vam uspe 200ml, naš komi 50 ali še manj popije, pa mu dam kar dostikrat.

HD, sem ti pozabila še povedat, da se ta široki prameni delajo - nanašajo na drugačen način kot prelivajoči prameni (čeprav so oboji s folijo), očitno je potem tvoja frizerka zamešala zadevo.

Neposredna povezava do sporočila: 2589
1.2.2009 18:58:59   
glugluglu
lex, bravo za Aleksauser posted image , saj važno, da je sploh šel po progi, pa zadel je začetek in konecuser posted image , pri teh letih je to res že fajn napredek! No meni se to res zdi izjemno za takega malega.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
   [Brisano sporočilo]
1.2.2009 19:05:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2591
1.2.2009 19:09:31   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Majuska; jaz mam napovedan obisk, ki ga že odlagomo cel mesecuser posted image , upam da tale sneg zunaj kej ne pofranža še jutrišnjega. Popoldan bi pa šlo če boš še v Šiški

odvisno kdaj popoldne ... vmes sem namreč nameravala skočiti do doma, popoldne moram namreč pobrati moža po šihtu user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2592
1.2.2009 19:11:26   
nanka
Glu3, naša pije po obroku GH in ponoči, tako da vsak dan spije vsaj 200 ml, pa še frutek iz kozarca.

Lex user posted image user posted image user posted image  Alexu, je že iz pravega testa

Rebeca, šele zdaj sem videla Irayn izdelek, vau prava mala umetnicauser posted image

< Sporočilo je popravil nanka -- 1.2.2009 19:12:58 >

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
1.2.2009 19:13:59   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Sva na istem, Zoja je tudi bila 14 dni doma, v petek sem bila prepričana da je OK, pa jo je začel spet ušesek bolet, sva bili pri zdravnici in je dobila antibiotik za 10 dni. Tako da bo naslednjih 14 dni doma in se bo zdravila. Midve lahko klub ustanovima. Mene na Trojane žal ne bo.

joj nanka, pri vas pa tudi skoz nekaj, pa norice, pa kašljanje, inhalacije, potem Zoja, ušesa, ja želim, da se čimprej vse znormalizira -user posted image za Zojo. !

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
1.2.2009 19:21:14   
glugluglu
Nanka, evo sedaj sem mu dala riževo kašo od Milupe, kar gosto je bilo, čaja je pa čez spil 10 mluser posted image , moram mu večkrat dati kar iz kozarca, ker lepo pije, mogoče bo to kaj več.
Auroraa, tudi jaz imam hippov zeliščni čaj, pa kupila sem multivit. sok od Nestle Alete (je od 6 m.), da bi še kaj na prebavo vplivalo, pa mu sploh ni bil všeč. No saj bom še kakšnega frutka poskusila.

Joj kaj je naša Nina sedaj prijavila: imamo prižgan poptv in ženska pri poročilih govori koliko veliko snega je padlo v LJ., pa pravi Nina v televizijo: "ja v Ljubljani, mah, pa pejte v Logatec pogledat pa boste videli kaj se pravi sneguser posted image "

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
1.2.2009 19:39:34   
neboglasnica
Lex: bravo Aleks!

Glugluglu: tale Nina ga pa pihne, pa saj ima prav

Srečanje na Trojanah: ste za to, da prestavimo za en teden?? povejte, meni je vseeno.

Neposredna povezava do sporočila: 2596
1.2.2009 19:41:01   
neboglasnica
Mirjam: ti si zadnjič spraševala glede flaše, lončka... Mi smo imeli flaško, ki je spuščala, pa sem mu dala Magic cup, ki mu ga je prinesel Božiček pri prijateljici. No, naš mali teleban ne mara iz njega pit, se upira. Kajti, ko nagnemo, mu pritisne na nosek.

Zdaj moram pa šibat, noče zaspati! 

Neposredna povezava do sporočila: 2597
1.2.2009 19:44:50   
neboglasnica
Da ne pozabim: danes je Klub vražjih babnic! Pri meni je sladoled že pripravljen....

Neposredna povezava do sporočila: 2598
1.2.2009 20:00:00   
Majuska
Evo, naš junak se je danes lotil svoje prve kašice

user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2599
1.2.2009 20:01:19   
Majuska

Da ne pozabim: danes je Klub vražjih babnic! Pri meni je sladoled že pripravljen....

dobr da si me spomnila, jaz imam tudi enega še nekje na zalogi - menda je hruškov s čokolado user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?