glugluglu
|
neboglasnica, joj to je pa res že utrujajoče populis, če pogledam tvojo Laro, pa saj je spala od 11-13, pa potem še ob 16. zaspala, sej naš Tian prej tudi ne bi mogel zaspati, če bi imel prvo rundo od 11-13. Danes je na primer spal dopoldan isto kot živa: 11.30-12.00, potem pa od 15.-17.00. To je to, več ur čez dan itak ne uspe, ponavadi ima edino ravno obratno, da je dopoldanska varianta daljša, popoldanska pa krajša. Mi imamo 3 obroke GH (dopoldan sadje ali podobno- je rekla pediatrinja, da naj bi bilo sadje dopoldan, da je bolje za prebavo kot kasneje, potem kosilo-zelenjava, zvečer riževa kašica), pa še to so bolj bogi obroki, začeli smo pa v biostvu z riževo kašico za spanje, potem zelenjava in na koncu sadje. Pa mleko spije čez dan samo predno gre spat, ko že na pol spi, sem študirala, da če bi štela ml, bi pa najbrž prišla glih na Živino raven od mojcek res pa je, da nič ne bruha, vse obdrži. Pa čaja zelo malo spije, od kje vam uspe 200ml, naš komi 50 ali še manj popije, pa mu dam kar dostikrat. HD, sem ti pozabila še povedat, da se ta široki prameni delajo - nanašajo na drugačen način kot prelivajoči prameni (čeprav so oboji s folijo), očitno je potem tvoja frizerka zamešala zadevo.
|