|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :)
31.1.2009 20:40:12   
sončika84
pa kaj ste se čist spičile al kaj??? kaj sem zamudla? kaj je bilo??? firbec babjiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
31.1.2009 20:41:38   
metuljcek321
Ej, gledam & berem, da bosta jutri v spremljevalnem programu finala Eme nastopili Rebeka Dremelj & Natalija Verboten s skladbo Strup ... moram pa rect, da mi NISTA vsec kot blondinki ... sploh se ne morem navadit ... ful boljs sta mi temnolasi ...7

Sicer pa: me prav zanima, kdo bo zmagal?!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
31.1.2009 20:42:40   
metuljcek321
Grem kar gledat, mogoce je pa zdajle zmagovalka na sporeduuser posted image  user posted image

Cauci

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2453
31.1.2009 20:45:28   
metuljcek321
user posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2454
   [Brisano sporočilo]
31.1.2009 20:48:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2455
31.1.2009 20:50:33   
nanka
Metuljček, glede GH počakaj par dni, boš videla da ji bo spet zapasalo, mogoče pa tudi Anjo muči zobek?

Sončika punce se kar nekaj poslavljajo, čeprav user posted image

Ene ostajamo in bomo čvekali dalje.

HD meni je tudi oblika frizure huda, ampak oblika ti pa ful paše, barva pa ne tako.

Jaz leč nisem mogla nosit, zato sem se operirala in sem super zadovoljna, ker sem se rešila očal.

Neposredna povezava do sporočila: 2456
31.1.2009 20:51:23   
nanka
Emo poslušam, ampak šele zdaj in se večino tako že zamudila, sem se ravnokar spomnila

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
31.1.2009 20:59:45   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

IZVIRNO SPOROČILO: netki

metuljček....a boš nehala user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  poslusava z mojim Emo, pa sem skocila se semle ...

jaz imam tudi Emo prižgano, ja letos se mi to zdi ena srednja žalost, lansko leto sem navijala za Lango in Civili, pa nič, sicer mi je drugače Rebeka ok,
evo nostalgija:

http://www.youtube.com/watch?v=_uEwqwJBuHk

http://www.youtube.com/watch?v=RXbRXS3w5YQ

Neposredna povezava do sporočila: 2458
31.1.2009 21:02:07   
sončika84
poslavljajo? ma prov za zmeraj? no,saj jaz itak nisem tuki ravn redna obiskovalka,sam kaj k ni časa( matija, kuhat,faks delat...). ampak vseen mio je fajn prit gor kak dan.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
   [Brisano sporočilo]
31.1.2009 21:03:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2460
31.1.2009 21:09:59   
netki
umpa....a zdej je pa to narobe da smo se ene odločile čvekat naprej? a te mot če sem tuki? ne zdi se mi logično zakaj vse naenkrat in ravno sedaj...in hudo mi je blo zarad tega, pa dobr ste se odločile it, ker nas ne rabite več

< Sporočilo je popravil netki -- 31.1.2009 21:10:46 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
31.1.2009 21:10:19   
lili3
Metuljček, jaz imam tudi leče, že kakšnih11 let. Na začetku sem imela letne, pa so se mi tudi oči vnele, ker sem jih ponavadi imela več kot 1 leto, pa mogla sem potem nekaj časa čakat,da so mi nove naredili, zato imam sedaj mesečne. Sem veliko bolj zadovoljna. Imam pa Zeissove. Tekočino pa isto kot Rebeca, Optifree Express. Dioptrija: - 4,25. Jaz jih zelo rada nosim.

Tudi Aljaž zadnje dni noče jesti GH, tako kot prej. Poje par žličk, pol se pa začne dret, pa ga še mal animiramo, da vsaj nekaj poje.

Lex, ful lušne slikice.

Mojcek, user posted image za Živo. Upam tudi jaz, da je to samo reakcija na cepljenje.

Rovarka in Populis, želim vama da se neprespane noči čim prej končajo.

HD, frizura je meni zelo všeč, tudi barva zgleda v redu. Zdaj si na sveže pobarvana, zato izgleda bolj intenzivno, ko se bo pa mal sprala, pa boš verjetno bolj zadovoljna. Jaz se barvam na temno rjavo in mi je na začetku tud mal preveč temna, izgleda tak mal umetno, ampak po par pranjih je veliko bolje.

Puzzle jaz sušim, kr na stojalu za sušenje perila, pustim čez noč in so zjutraj suhi.

Jaz tudi vmes malo gledam Emo, ampak samo z enim očesom, a finale je pa jutri?

Neposredna povezava do sporočila: 2462
31.1.2009 21:10:24   
nanka
Kako so vam všeč pesmi na emi ? meni zaenkrat ne preveč, samo sem jih veliko zamudila, moram jutri pogledati posnetek.

Neposredna povezava do sporočila: 2463
31.1.2009 21:12:47   
nanka
Lili mislim, da je jutri še druga polovica pesmi

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
31.1.2009 21:13:08   
glugluglu
umpalumpa,
a veš, da sem samo še čakala, da se oglasiš in poveš svoje, tolk te že poznam,
sej ne vem kaj si misliš o meni, samo povem ti, da te bom pa jaz zelo pogrešala, user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2465
   [Brisano sporočilo]
31.1.2009 21:13:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2466
31.1.2009 21:14:26   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Kako so vam všeč pesmi na emi ? meni zaenkrat ne preveč, samo sem jih veliko zamudila, moram jutri pogledati posnetek.

sej pravim - ena srednja žalost

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
31.1.2009 21:14:39   
sončika84
uf,težke besede. punce,nisem mislila, da bom na tem forumu doživela kaj takega. saj ne vem točno za kaj se gre,ampak očitnoso bile težke besede. škoda. pa se mi je zdelo da se tk fajn zastopste. 

Neposredna povezava do sporočila: 2468
31.1.2009 21:16:16   
nanka
Gluglu, zdaj bo kmalu tvoj možek doma, še 14 dni, a se ti vlečejo tile dnevi?

Neposredna povezava do sporočila: 2469
31.1.2009 21:18:11   
glugluglu

Gluglu, zdaj bo kmalu tvoj možek doma, še 14 dni, a se ti vlečejo tile dnevi?

ja kar se vleče, je nekaj danes omenjal sicer, da nbas vmes pride kaj pogledat, pa ne vem, sva pa dosti na skypu tako, da se vsaj malo vidiva preko računalnika.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
31.1.2009 21:21:05   
24julij
cerrrr.... samo pozdravla bom...komentirala ne bom nič, ne vem sploh kaj lahko napisem,tole kar berem je za en k... nisem si misnla da bom tole zacela prat ko pridem gorim se z dolocenimi cist strinjam umpa se podpisem pod dolocenimi tvojimi izjavami....sploh nom nic razlagala ker nocem da kdo pol citira usako besedo,samo ni mi lepo da se neki kregate kot eni otroci,kaj je kdo napisal,pa kdo komu kej mislil ne mislim razpravlat in izrazat svojega menja ker je brezveze,ce se nekatere poslavljajo se mi zdi to tud njihova odlocitev,in se mi zdi da ce nekdo nekaj napise se ne spodbija njegovih besed...ampak to si samo jaz mislim..pac jaz ne bom nobenmu napisala adijo in da grem....je pa tud ocitno da me ni tolko zraven glupo mi je blo ko pol ene pisete da eni sploh ne bejo za nazaj in da se ve komu se kaj odgovori al neki tazga jaz iskreno povedano ucasih nimam casa da berem ne vem kolko strani za nazaj in pol da se berem kako se ene odrasle zenske kregajo ne hvala ne rabim negativne nergije...blo bi pa lepo ce bi si usaj lepo pisale,sej nismo otroci,
drugace pa sem danes bla u sopingu in seveda spet lari kupovala cotke,jjjooojj kak lepe :-) pa za spremembo tud zase kavbojke ce slucajno kam grem da mam kej za oblect itak jih pa nom dolgo nosla ker bom shujsalauser posted image user posted image user posted image sem optimist
caw baw imwjte se radiuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2471
   [Brisano sporočilo]
31.1.2009 21:25:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2472
31.1.2009 21:25:12   
nanka
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

sej pravim - ena srednja žalost

meni ni nobena všeč, upam da bo jutri bolje, ker to je kar nekaj...

Neposredna povezava do sporočila: 2473
31.1.2009 21:25:33   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

umpa....a zdej je pa to narobe da smo se ene odločile čvekat naprej? a te mot če sem tuki? ne zdi se mi logično zakaj vse naenkrat in ravno sedaj...in hudo mi je blo zarad tega, pa dobr ste se odločile it, ker nas ne rabite več

ti zarad mene čvekaj skoz tle, še v spanju zarad mene, sam nizkotna si pa bolj kot vsaka lisica...

to je to od mene, sploh ne vem kaj se spuščam v debato s tabo, ko si v enem dnevu pokazala svoj obraz

če se ti neki ne zdi logično, zadržiš pri sebi, ne pa teraš teraš do nezavesti v vsakem postu

to bi lahko tud jst rekla zate....veš kakšne cajte si mela in kako so ti punce pomagale.....zdej pa adijo in greš

Neposredna povezava do sporočila: 2474
31.1.2009 21:26:34   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: lex

smučarski palec - ok tega pa še nisem slišala - in kaj je naredil oz. se mu je naredilo?

Pri padcu na tla je padel na prst, roko je dobil pod telo.

HD: vau, ko bi imela jaz spet pogum za korenito spremembo. Mogoče, enkrat nekoč... Meni trenutno frizerka pravi, da moram imeti dolge lase, ker imam veliko rit. No ja, kaj čem. Če ne drugega, si si za fotko izbrala pravo ozadje. user posted image Ne, resno, meni si cool. Res pa je, kot so druge rekle, ko imaš v glavi eno sliko, izpade pa kaj drugega. Jaz nisem nikoli zadovoljna, ko grem od frizerja.

No, danes ste pa kar nekaj naklofale, pridne. se prav prileže po nekaj dneh.

IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

dost vas mam, jaz tudi grem, vas zapuščam, ne pridem več, adijoooooo

ja hd imaš prav,

HECAM se, nikamor ne grem

Ti pa sigurno ne greš dokler ata glugluglu ne pride domov, ker bi ti bilo preveč dolgčas, tralala....

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?