lili3
|
Metuljček, jaz imam tudi leče, že kakšnih11 let. Na začetku sem imela letne, pa so se mi tudi oči vnele, ker sem jih ponavadi imela več kot 1 leto, pa mogla sem potem nekaj časa čakat,da so mi nove naredili, zato imam sedaj mesečne. Sem veliko bolj zadovoljna. Imam pa Zeissove. Tekočino pa isto kot Rebeca, Optifree Express. Dioptrija: - 4,25. Jaz jih zelo rada nosim. Tudi Aljaž zadnje dni noče jesti GH, tako kot prej. Poje par žličk, pol se pa začne dret, pa ga še mal animiramo, da vsaj nekaj poje. Lex, ful lušne slikice. Mojcek, za Živo. Upam tudi jaz, da je to samo reakcija na cepljenje. Rovarka in Populis, želim vama da se neprespane noči čim prej končajo. HD, frizura je meni zelo všeč, tudi barva zgleda v redu. Zdaj si na sveže pobarvana, zato izgleda bolj intenzivno, ko se bo pa mal sprala, pa boš verjetno bolj zadovoljna. Jaz se barvam na temno rjavo in mi je na začetku tud mal preveč temna, izgleda tak mal umetno, ampak po par pranjih je veliko bolje. Puzzle jaz sušim, kr na stojalu za sušenje perila, pustim čez noč in so zjutraj suhi. Jaz tudi vmes malo gledam Emo, ampak samo z enim očesom, a finale je pa jutri?
|