tims
|
Čer, ura je 2h in končno se je pri nas situacija umirila. Tim je imel vročino 39,2, tako da sem mu dala Calpol in mu je zdaj padla. Ni mi jasno od kje ta vročina. Sem ga vprašala, če ga kaj boli, pa nič. Niti ne kašlja, skratka samo vročina. Sicer se je pri našmu Timu to že velikokrat zgodil, ampak ne tok visoka. No, ja, sej bo. Pol pa: Nina je zaspala kakšnih petnajst minut nazaj . Res ne vem več kaj ji je. Jo je moj nosu, pa jest, pa sva jo pustila da se je drla, pa spet jest, pa moj, pa moj jošk..... Ajme... No, zdej je v glavnem zaspala. HD - men je pa frizura fajn. Sicer je res original boljša, ampak tud tvoja ni tako grozna, kokr si ti nezadovoljna. Men pa tud ni jasno, kaj je narobe s temi in ostalimi smajliji. Sej zato pa smo tuki na forumu, al kaj? Jaz sem vesela, če vidim kako otroci napredujejo, vesela sem, ko mi katera napiše, da naj probam pa pri Nini to ali ono, žalostna sem, ko zvem, da je kateri od spet zbolel, hudo mi je za vse, ki ne spijo, ker zadnje čase vem kako je to .... Ampak, (ne vem katera je isto napisala) nisem pa užaljena, če mi katera ne napiše da je vesela za Ninin zobek. Pač. Tud jaz ne napišem vsaki kaj, pa ne zato, ker je ne maram, ampak zato, ker ko pridem z branjem do konca, že polovico pozabim, kaj sem hotla sploh napisat (ne se smejat, sam mislim, da je to zarad EMŠA). Tko kot zdaj. Se mi zdi, da je vse brez repa in glave, u glavi sem imela pa prav lepe stavke . No, mogoče še to: kako smo včasih z veseljem pisale, da kok je fajn na našmu forumu, ker se ne kregamo in se vse lepo vedno zmenmo, ne pa tko kot na drugih, k se zmerjajo, pa pluvajo ena po drugi.... Mislim, da smo zelo blizu tistim ostalim. Jah, se vid da je pozna ura. Grem spat. Lahko noč.
|