|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :)
31.1.2009 21:48:51   
nanka
Tako Zoja je popila antibiotika zdaj pa lahko grem pod kovter, lahko noč

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
31.1.2009 21:50:56   
neboglasnica
Nanka, v LJ se mi zdi. Lahko noč, lepo pančkajte!

No, naš najmlajši žurira z očijem na sedežni, mami pa od vseh psihičnih naporov tu vegetira. Ampak grem poskušat zaspat. Tako da

nočka,

user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
31.1.2009 21:54:26   
Gilo
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Gilo - Bor ima tudi enak urnik hrane - a prideš na Trojane?

Ne, ne bo me. Niti nima avta, pa še slabo vreme je napovedano (sneg in dež). Ve se pa lepo mejte user posted image

Odločitev imeti otroka je pomembna. To pomeni odločiti se za vedno, da bo naše srce hodilo naokoli zunaj našega telesa. (Elisabeth Stone)

Kadar srce joče za tistim, kar je izgubilo,
se duh smeji zaradi tistega, kar je našel...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
   [Brisano sporočilo]
31.1.2009 21:57:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lili3)
  Neposredna povezava do sporočila: 2504
   [Brisano sporočilo]
31.1.2009 22:25:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2505
31.1.2009 22:30:47   
ksenci
HD_ men je tvoja fruzura lepša od viktorijine- resnično.
tud jz zbiram pogum, da bi ostrigla na kratko, sam se bojim, da se mi nebi pasal, kr mam že od otroštva dolge laseuser posted image bom na pomlad- ko shujšam par kilcuser posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
31.1.2009 22:56:41   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

oo lej jo majuska...ti morem povedat da sem spoznala svoj jezik ljubezni...v bistvu sta dva, če ne celo trijeuser posted image user posted image user posted image

zdej pa čakam da mrožek pride domov, da še on prebere, ker jst osebno njegovega jezika ne prepoznam iz knjigeuser posted image

Ma v bistvu si moraš samo postaviti vrstni red od 1 do 5, kateri jezik ti je "materin" ... ostali si pa tudi sledijo. Dvomim, da imajo ljudje samo enega, to je kot da bi ljudi delil v 5 predalčkov user posted image

upam da ti je bukvica všeč user posted image

evo zdajle pretakam slikice ... moram pogledat najine čmrlike, kolk sta fajn user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2507
   [Brisano sporočilo]
31.1.2009 23:06:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2508
   [Brisano sporočilo]
31.1.2009 23:10:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2509
31.1.2009 23:11:55   
rovar_ka
Evo, 10 min pavze mimo.

Flower - boga, kaj pa je zdaj to pri vas? Sej ti kaj starši pomagajo, ne?user posted image

jaz nisem dobila občutka, da bi se tukaj nekaj tekmovalo, da bi  čim več napisale in prehitele majčice. Je blo govora o tem, kak so one otročje ja, ne pa da bi nekaj tekmovale zaradi tegauser posted image . Pač veliko nas je in rade čvekamo, potem pa nastane to. Nenamerno.

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 2510
31.1.2009 23:59:27   
dzanika

uh jst pa ne zastopim zakaj je treba zdej tukaj tolk javno oznanjat da nas zapuščate??? spokaš in greš via..gotovo..če se tolk in tolk časa ne boste javle, mislim da ostale nismo tolk glupe da nebi zaštekale da ne sodelujete več na forumu..ali pač???

zdej pa dovolj o teh odhodih, zamerah in ostalem bullshitu!!!!

če ne boš več sodelovala napiši nasvidenje in fertik luštno..

ja se strinjam. Mislim da tut nasvidenje ni potrebno pisati... Prostovoljno ste se odločile da boste sodelovale na forumu in prav tako ga lahko prostovoljno zapustite. Nihče pa vas ne bo prosu na kolenah da ostante gor... To vam je pa lahko jasno.

metuljcek skuto sem mu dala eno k piše gor skuta junior pa je skupi 6 mini skutk... Ne vem, a je od ljubljanskih mlekarn... Nism sigurna...

umpa glede tega k so vse pisale da odhajajo je men delvalo tko kot da hočjo da jih prosmo da ostanejo...

umpa...oprosti ampak na nobeni strani ne moremo mimo tega kako nas ene zapuščajo..in namest da bi se čvek nadaljeval, se tukaj non stop piše kako odhajajo pa zakaj odhajajo pa kako odhajajo.a zdej bomo pa do 200 strani pisale ta in ta nas je zapustila, zakaj, kako to, zakaj ne ostane, to je pa škoda...ma kam pa pridemo...še tiste ki smo se odločle ostat, bomo šle ker se debata ne bo razvijala ampak bo stala na eni točki....in za vsako od vas mi je žal da gre, ampak spoštujem odločitev , prosit vas pa ne mislim da pridete nazaj..vse kar sem napisala je da bi rada da gre čvek dalje in da ni treb zdej pa vsaki obrazlagat zakaj gre in kako...glih ko pademo v neko novo debato..opa ena spet gre..in spet se vrtimo v krogu..a dej no, a zdej pa še ti greš....

lahko pa naredimo bolj pestro in nardimo seznamček zapustile so nas in se vse tiste ki nas zapuščajo gor pofočkajo in je zadeva rešena....pa da ne boš zdej tega jemala sarkastično...sam da ne bo tok tega razlaganja, ne grem zarad blacky, grem zato da se posvečam familiji, nardimo seznamček...

s telim se 100% strinjam!

HD kaj pravi možek na frizurco? Sigurno si mu všeč! mmmmm bosta danes jagode obirala. user posted image

tko, jaz sem vas preletela zdej pa grem počasi v posteljo. Nočko

Neposredna povezava do sporočila: 2511
1.2.2009 0:08:45   
lex
še preden jaz pobegnem

pod kovteruser posted image

možiclje prodaja kolegica v cvetličarni in so taki čisto mali, tolk, da 1. mlečni zobek shraniš not. Pri nas ga bo dobil vsak od zobne miške, ostale bo pa miška nesla in jih bo dala na nebo, da bodo postali zvezdice, ampak samo če bodo beli in brez plombic

imam pa prošnjo - držite pestke jutri, ker ima sine prvo smučarsko tekmo. sva ful dejavna v smučarskem klubu in jutri prirejamo tekmo za najmlajše in Aleks hoče it vozit, je bil danes na treningu z dedijem in babiuser posted image user posted image .

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
1.2.2009 0:36:33   
Majuska
No, pa sem naredila en manjši izbor ...

user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
1.2.2009 2:28:19   
tims
Čer,

ura je 2h in končno se je pri nas situacija umirila. Tim je imel vročino 39,2, tako da sem mu dala Calpol in mu je zdaj padla. Ni mi jasno od kje ta vročina. Sem ga vprašala, če ga kaj boli, pa nič. Niti ne kašlja, skratka samo vročina. Sicer se je pri našmu Timu to že velikokrat zgodil, ampak ne tok visoka. No, ja, sej bo. Pol pa: Nina je zaspala kakšnih petnajst minut nazaj user posted image user posted image user posted image . Res ne vem več kaj ji je. Jo je moj nosu, pa jest, pa sva jo pustila da se je drla, pa spet jest, pa moj, pa moj jošk..... Ajme... No, zdej je v glavnem zaspala.

HD - men je pa frizura fajn. Sicer je res original boljša, ampak tud tvoja ni tako grozna, kokr si ti nezadovoljna.

Men pa tud ni jasno, kaj je narobe s temiuser posted image in ostalimi smajliji. Sej zato pa smo tuki na forumu, al kaj? Jaz sem vesela, če vidim kako otroci napredujejo, vesela sem, ko mi katera napiše, da naj probam pa pri Nini to ali ono, žalostna sem, ko zvem, da je kateri od user posted image  spet zbolel, hudo mi je za vse, ki ne spijo, ker zadnje čase vem kako je touser posted image .... Ampak, (ne vem katera je isto napisala) nisem pa užaljena, če mi katera ne napiše da je vesela za Ninin zobek. Pač.  Tud jaz ne napišem vsaki kaj, pa ne zato, ker je ne maram, ampak zato, ker ko pridem z branjem do konca, že polovico pozabim, kaj sem hotla sploh napisat (ne se smejat, sam mislim, da je to zarad EMŠA). Tko kot zdaj. Se mi zdi, da je vse brez repa in glave, u glavi sem imela pa prav lepe stavkeuser posted image . No, mogoče še to: kako smo včasih z veseljem pisale, da kok je fajn na našmu forumu, ker se ne kregamo in se vse lepo vedno zmenmo, ne pa tko kot na drugih, k se zmerjajo, pa pluvajo ena po drugi.... Mislim, da smo zelo blizu tistim ostalim.user posted image

Jah, se vid da je pozna ura. Grem spat.

Lahko noč.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
1.2.2009 2:35:45   
tims
Aja, (evo, vam pravim da Emšo dela svojeuser posted image ), Lex, a pa bi ti hotla zdilat ene dva ta možicla za zobeke? Pri Timu bomo verjetno kaj kmalu rabil. Ti plačam dvojnouser posted image . Pliiiiiiiiiiizzzzzzzzuser posted image user posted image user posted image

Zdej pa res grem. Lahko noč vsem.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
1.2.2009 8:42:42   
lex
jutro

user posted image

tims boga si user posted image user posted image user posted image . Kako pa je danes Tim? Ker moja Alina je imela že nekaj krat kar visoko vročino, drugi dan pa nič večuser posted image . Upam, da se vam ne izvije kaj iz tega.

Glede možicev zvem jutri, pa ti jih zdilam naprej. Ko jih bom imela te kontaktiram. Lahko so tudi drugačni. Bom jutri pogledala ko grem itak a kava tja (mi je ta teden zelo manjkala, ko nisem bilauser posted image )

nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnpppppppppphhjhhhh
hhhgggggggggggppppnnvvvccxxy tako vam alina želi dobro jutro

< Sporočilo je popravil lex -- 1.2.2009 8:43:41 >

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
1.2.2009 8:43:33   
lex
majuska si mi kar lušte naredila po morju - lepe slikiceuser posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
1.2.2009 9:00:21   
ilatic
Ilatic: vse lepo ti želimo z naših koncev, punci ti pa sporočata, da imata risbici zate.

JOJ KAKO LEPO!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PUNCE NAJLEPŠA HVALA ZA ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Včeraj sem imela res lep dan. S družinskimi prijatelji smo šli v Mcdonaldsa in potem še v Atlantis. To je bil eden njalepših RD od kar imam otroke, saj do zdaj ga nisem praznovala! Tarik je v bazenu užival!!!!

Morem vam povedat, da sem bila presrečna, ko sem dobivala sms od nekaterih in kaj sem spoznala: DA NISEM SAMA NA TEM SVETU IN DA IMAM PRIJATELJICE. Žal sem žalostna sedaj zaradi Zimske, ampak vem, da je napisla pravilno. Vse je res IN SPOŠTUJEM NJENO ODLOČITEM. Ampak jaz se morem prav RR zahvalit, ker sem vas spoznala in mi polepšale življenje. Čeprav ima prav, jaz bom še vedno gor, res da ne bom vsega brala in se bom vključevala v tekočo debato, ko bom imela čas!! Življenje je kratko in če imaš take prijatelje kot ste vi jih ne bom pustila ne cedilu!

Želim vam lep sneženi dan!

Rebeca user posted image user posted image user posted image user posted image se strinjam s tvojimi posti. Ne daj se Ines!!user posted image

Ta moj RD mi bo ostal pa še v grdem spominu ko berem. Sem se odločila prebrat za včerajšni dan, da preberem vse čestitke kot se spodobi pol pa take razprave da je kar joj!

Neposredna povezava do sporočila: 2518
1.2.2009 9:40:20   
rovar_ka
Jutro čvekice moje user posted image !

Naša noč je bla ok, smo sem jo samo 2x dojila, če izvzamem večerno in jutranje dojenjeuser posted image

Majuska
- dobrodošla nazaj med nas, čeprav sem prepozna, da bi ti svetovala, da NE BERI za nazaj, ker so se v tem tednu kaj te ni bilo, dogajale prav žalostne stvariuser posted image
Zelo lepo "razglednico" si nam pripopala, ful je dobrouser posted image Kaj to je s tistim programom, s katerim je Auroraa ali Almera (ne se jezit, jaz vaju vedno zamešamuser posted image ), mislim pa da je bil Bor gor, če se ne motim, torej Almera, tud nekaj ustvarjala? Pa sem ga šla takrat iskat in sem pozabla kak se mu reče no..pomagaj pliisuser posted image

lex - sporoči kak se je pogumni Alex odrezal, že držimo pestiuser posted image

Tims - joj, komaj ob 2h je zaspala Nina? user posted image In kdaj se ti potem zjutraj vstane? Tud če malo potegne, se ti itak Tim že prej zbudi in moreš vstat ne? user posted image
Upam, da Tim ni kaj "prinesel" iz smučarskega tedna. Kako pa je danes?user posted image

kuc kuc Alina, tudi tebi dobro jutro! skslfllgjdiezrmnbncldlf mlofjdsp   
Ziher me je razumela, kaj sem ji hotla povedatuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

Ampak jaz se morem prav RR zahvalit, ker sem vas spoznala in mi polepšale življenje. Čeprav ima prav, jaz bom še vedno gor, res da ne bom vsega brala in se bom vključevala v tekočo debato, ko bom imela čas!! Življenje je kratko in če imaš take prijatelje kot ste vi jih ne bom pustila ne cedilu!

To pa si tak lepo napisala in se čist strinjam s tabo! Meni se zdi kot da imam eno družinico tukaj in sem vesela, da sem zašla na ta forum in vas spoznala!user posted image

HD - kaj pravi ati mrožek?user posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
   [Brisano sporočilo]
1.2.2009 9:48:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2520
1.2.2009 9:57:16   
nanka
dobro jutro še z našega sneženega konca.

Se že pridna in kuham kosilo, ker ima možek fuzbal in mora bitit prej kuhano.

Majuska, ste si napolnili baterije? Je bil Aleksander priden ponoči? Ste se kje kopali?

Zdaj me čakata pa dva stroja perila, prav kličeta me...

< Sporočilo je popravil nanka -- 1.2.2009 9:59:07 >

Neposredna povezava do sporočila: 2521
1.2.2009 9:59:02   
nanka
Aurora, a mu že zgornji rastejo, spodnje ima že oba zunaj, a ne ?
Natka tudi spije vsaj 2 dc čaja, zvečer in ponoči pa 2x 200 ml mleka.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
1.2.2009 10:14:31   
metuljcek321
Zasnezen barjanski pozdrav vsem skupaj!

Sem na compu in pripravljam zagovor doktorske ... cutim, da bo datum zdaj, zdaj, pa moram malce refreshat, o cem sem sploh pisalauser posted image  user posted image  Delam eno uro, pa se mi je nekaj spat zacelouser posted image

Sicer me pa tale sneg tko mori, da je joj! Danes naj bi se dobile z ex-sosolkami s faksa (se res ze dolgo menimo), zdaj pa je vse skupaj padlo v vodo (al naj recem raje v sneg?user posted image ) ... shit, no!

Kako ste kaj ve? Vas grem en mal prebrat za nazaj.

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
   [Brisano sporočilo]
1.2.2009 10:15:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2524
1.2.2009 10:17:46   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

1. Metuljček, glede GH počakaj par dni, boš videla da ji bo spet zapasalo, mogoče pa tudi Anjo muči zobek?

2. Jaz leč nisem mogla nosit, zato sem se operirala in sem super zadovoljna, ker sem se rešila očal.

1. Upam!

2. Ulala, a res al kaj? Jaz sem ze tolikokrat razmisljala o laserski operaciji oci, pa se kar bojim, ker me je strah, da se kaj spalamudri, ... Imam kolegico, ki je sla na operacijo (imela res visoko dioptrijo), je sedaj OK, vendar: dioptrija se ji je spet pojavila (- 1, kar je v primerjavi s prej takorekoc isto kot 0, ampak vseeno), se vecja tezava pa je, da so oci zelo obcutljive na svetlobo - to sem ze veckrat slisala, da mora folk kar soncna ocala dat gor, drugace je joj .... recimo v avtu, al pa tale sneg, ko se tako zelo blesci.

A pri tebi je to kul? Kje/kdaj/za koliko denarja? Povej malce vec podrobnosti, me zanima!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?