Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 20:59:15
|
|
|
|
babysolza
|
Samsa, meni so tudi mafijske vdove zakon. Pa ne, da bi bla rada ena od njih. Luka Patrik, bravo za pančkanje!!! Ema, ti pa maš danes dvojni nadzor! Mi smo bli pa na obali pa mal na obiskih. Sabina in sta že OBA zaspala, mene pa obiski očitno ne zmatrajo tolk. Vsaj ne, dokler niso pri nas ampak mi hodmo naokrog.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 20:59:25
|
|
|
|
Samsa
|
čičam pa čakam
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 20:59:41
|
|
|
|
babysolza
|
Ouuuujjjjeeee! Huzdbos?!?!?
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 21:00:12
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Ouuuujjjjeeee! Huzdbos?!?!? tiiiiiiiiiiiiiiii siiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 21:01:52
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Ouuuujjjjeeee! Huzdbos?!?!? vse ste imele isto inštruktorco
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 21:05:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Hm, Samsa. Ne vem pod kaj naj te kliknem na FB. Kaj ko bi ti mene?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 21:07:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Mi smo bli pa na obali pa mal na obiskih. Blagor ti.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 21:08:51
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Mi smo bli pa na obali pa mal na obiskih. Blagor ti. ohh ja... res ti blagor... no sam iz Logatca ni tako grozno daleč Didlinaa sem te naklikala
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 21:09:51
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 spet ene skrivnosti... Saj vem kaj so irokeze...sam narobe sem napisala...piši kao govoriš...moj slogan...še do maja . Jaz sem pa iz otroštva ful spomnim knjige Pod svobodnim soncem.jo imam doma Junakinja Irena in vsa zgodba...noro mi je ostala v spominu. V nosečnosti pa mi je ful sedla knjiga in njena nadaljevanja...Rod jamskega medveda. jaaaaa,Dolina konj,pa ,pismo ene se ne spomnim naslova....to sem jaz brala tam nekje pri 16ih,pa par let nazaj spet,super knjige.Mi je bilo tko vsec ime Alja,sem skos govorila,da ce bom mela puncko bo Alja...pol je pa ena soseda tko dala otroku ima ...no,pa je pred parimi leti spet preberem in ugotovim,da sploh ni bla Alja ampak Ajla . Pa ves ktera knjiga slo.je meni mega-Bobri,Janez Jalen...jo imam tut doma,100prebrana
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 21:11:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Hm, Samsa. Ne vem pod kaj naj te kliknem na FB. Kaj ko bi ti mene? vaju jst pokrižam
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 21:12:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Mi smo bli pa na obali pa mal na obiskih. Blagor ti. ohh ja... res ti blagor... no sam iz Logatca ni tako grozno daleč Didlinaa sem te naklikala Vidla, vidla.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 21:13:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Hm, Samsa. Ne vem pod kaj naj te kliknem na FB. Kaj ko bi ti mene? vaju jst pokrižam no hvala. Sej pokrižali so me že starši, ampak vseeno hvala za trud.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 21:15:10
|
|
|
|
Anonimen
|
križ kraž - pa je
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 21:15:52
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Ouuuujjjjeeee! Huzdbos?!?!? tiiiiiiiiiiiiiiii siiiiiiiiiiiiiiiiiiii Tako se govori.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 21:16:55
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Mi smo bli pa na obali pa mal na obiskih. Blagor ti. Zakaj si slabe volje? Al si mi sam mal fouš?
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 21:18:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Mi smo bli pa na obali pa mal na obiskih. Blagor ti. Zakaj si slabe volje? Al si mi sam mal fouš? Fouš ja, ker nisem vidla morja že 2 leti.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 21:24:30
|
|
|
|
babysolza
|
Zakaj pa ne?
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 21:25:32
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya križ kraž - pa je vredu ti to križaš
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 21:28:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: nya križ kraž - pa je vredu ti to križaš nde ?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 21:28:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Zakaj pa ne? No, po letnicah je to 2 leti, v resnici pa samo eno sezono. Zaradi rizične .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 21:28:32
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: nya križ kraž - pa je vredu ti to križaš Ja, sam res. Dej nya pokriži na FB še mene, mi fali ful junijčic.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 21:28:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: nya križ kraž - pa je vredu ti to križaš nde ? Tak fajn si to skrižala, da se že za zmenek dogovarjave.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 21:29:53
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Zakaj pa ne? No, po letnicah je to 2 leti, v resnici pa samo eno sezono. Zaradi rizične . Zakaj pa ne grete nč zdejle? Lih za kopat ni no...
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 21:31:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: nya križ kraž - pa je vredu ti to križaš Ja, sam res. Dej nya pokriži na FB še mene, mi fali ful junijčic. Hm , mi bi se pa res lahko dobili na kavi preden bo zime konec. Nismo tak narazen doma. Čakam odg. Samse, iz kterga konca točno je, očitno blizu mene. Po priimku sodeč se mi samo zdi iz kje je.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 21:33:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Zakaj pa ne? No, po letnicah je to 2 leti, v resnici pa samo eno sezono. Zaradi rizične . Zakaj pa ne grete nč zdejle? Lih za kopat ni no... Jaz sem na porodniški. Moj pride iz službe po 17 uri, včasih še kasneje. za vikende ima gasilce, big band, svoj band. No,kje smo skupaj? Kadar ga naderem in si vzame vikend čisto frej.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?