|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
31.1.2009 15:16:29   
mtinca1
za vrtec - če otrok manjka odbijejo samo malico, zato je tako nizek znesek, a ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
31.1.2009 15:18:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

za vrtec - če otrok manjka odbijejo samo malico, zato je tako nizek znesek, a ne?

Menda ja.user posted image

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2852
31.1.2009 15:20:56   
Anonimen

Mislim da tudi zajtrk in kosilo..zato je pa potrebno pred osmo povedat ce otroka ne bo,no,vsaj vcasih je blo tako.

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2853
31.1.2009 15:43:05   
Anonimen
tegale sem zdajle na zabavi prebralauser posted image

Šala tedna:

Prva zmrznila, drugo kap Majda in Špela se pogovarjata v nebesih. Majda: Špela, kako si ti umrla? Špela: Zmrznila sem do smrti. Majda: Joj, kako grozno! Špela: Pravzaprav niti ne. Ko sem se nehala tresti od mraza mi je postala tako prijetno toplo. Postala sem zelo zaspana in sem kmalu mirno umrla. Kaj se je pa s tabo zgodilo? Majda: Huda srčna kap me je zadela. Sumila sem, da me mož vara in sem en dan prišla prej iz službe. Ampak namesto, da bi ga zalotila pri dejanju, sem ga našla samega v dnevni pred televizijo. Špela: In? Kaj se je zgodilo? Majda: Tako sem bila prepričana, da nekje skriva drugo žensko, da sem prečesala celo hišo. Tekla sem na podstrešje in potem v klet, pregledala sem vse sobe in preverila pod vse postelje. Iskala sem jo dokler nisem bila tako utrujena, da me je srce izdalo in sem umrla. Špela: Škoda, da nisi pogledala v skrinjo. Bi bile obe še žive danes!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2854
31.1.2009 18:10:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

aleksandra...........user posted image user posted image user posted image user posted image superca za vstajanje in postavljanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image ,pa tak možak že ratuje,tale tvoj lovrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se podpišem

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2855
31.1.2009 18:15:53   
Anonimen
user posted image sam toliko na hitrco, da vam povem - ne vem v čigava ušesa je šlo, ampak Luka je danes spal do 6.40user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2856
31.1.2009 18:16:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya

user posted image sam toliko na hitrco, da vam povem - ne vem v čigava ušesa je šlo, ampak Luka je danes spal do 6.40user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2857
31.1.2009 18:16:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Šala tedna:

Prva zmrznila, drugo kap Majda in Špela se pogovarjata v nebesih. Majda: Špela, kako si ti umrla? Špela: Zmrznila sem do smrti. Majda: Joj, kako grozno! Špela: Pravzaprav niti ne. Ko sem se nehala tresti od mraza mi je postala tako prijetno toplo. Postala sem zelo zaspana in sem kmalu mirno umrla. Kaj se je pa s tabo zgodilo? Majda: Huda srčna kap me je zadela. Sumila sem, da me mož vara in sem en dan prišla prej iz službe. Ampak namesto, da bi ga zalotila pri dejanju, sem ga našla samega v dnevni pred televizijo. Špela: In? Kaj se je zgodilo? Majda: Tako sem bila prepričana, da nekje skriva drugo žensko, da sem prečesala celo hišo. Tekla sem na podstrešje in potem v klet, pregledala sem vse sobe in preverila pod vse postelje. Iskala sem jo dokler nisem bila tako utrujena, da me je srce izdalo in sem umrla. Špela: Škoda, da nisi pogledala v skrinjo. Bi bile obe še žive danes!

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2858
31.1.2009 18:17:49   
Anonimen
Jaz sem tud včeraj tale vic prebrala - sem pomislila na Špelo Pretnar in Majdič Petrouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2859
31.1.2009 18:29:50   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2860
31.1.2009 20:05:39   
Anonimen
HmHMuser posted image user posted image user posted image zatišje?user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2861
31.1.2009 20:32:21   
Anonimen
pozna se da je vikenduser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2862
31.1.2009 20:32:29   
mtinca1
ja. zatišje. a gledamo Emo, al kaj? No, ninny jo ziher user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
31.1.2009 20:33:43   
Anonimen
sem mogla dvakrat prebrat kaj si mislila s temuser posted image user posted image

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2864
31.1.2009 20:35:01   
lunca14

user posted image user posted image user posted image važička,ma sem ti fouššššššššššššššššššš

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
31.1.2009 20:39:41   
Samsa
čeeeer

kako zatišje... vse takoj na RR in ne čvekat na FB user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Debatirale ste o knjigah...
Naslovi tistih treh so:  Rod jamskega medveda, Dolin konj in Lovci na mamute ( fantastične knjige user posted image user posted image user posted image - da ne moreš zaspat)..

Priporočam pa: Lynda La Plante - Mafijske vdove,
                        vse knjige od Jamesa Pattersona
                        Harry-e Potter - je

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
31.1.2009 20:41:03   
Samsa

user posted image user posted image user posted image user posted image Luka... vam fullllllllllllllllllllllllllllll zavidam user posted image user posted image user posted image ( saj ne )

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
31.1.2009 20:41:51   
Samsa

Šala tedna:

cccccc... link od tega vica sem že jaz včeraj dala.... Lumpe, slabo berete!!! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
31.1.2009 20:44:23   
mtinca1
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

cccccc... link od tega vica sem že jaz včeraj dala.... Lumpe, slabo berete!!! user posted image

ja, saj jaz sem ga že včeraj prebrala; ampak dans, pa da me ubiješ, nisem več vedla kje user posted image .... skleroza...pa emšo...

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
31.1.2009 20:46:20   
Samsa

ja, saj jaz sem ga že včeraj prebrala; ampak dans, pa da me ubiješ, nisem več vedla kje user posted image .... skleroza...pa emšo...

oooo poznam to user posted image user posted image user posted image user posted image ( HB, da nisem edina ) user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
31.1.2009 20:53:56   
Anonimen
No, očitno eni res gledajo Emo. No,ninny jo sigurno.user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2871
31.1.2009 20:57:16   
Anonimen

Šala tedna:

jst sm ga <user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2872
31.1.2009 20:57:41   
Anonimen

enako jaz

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2873
31.1.2009 20:58:07   
Samsa
Didlinaa.. ti me pa ne maaaaraaaš  (na FB)..... že prav, že prav.... jaz v jok in v kot grem klupat user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
31.1.2009 20:58:10   
Anonimen
no, kje ste zdej???

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?