Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 15:16:29
|
|
|
|
mtinca1
|
za vrtec - če otrok manjka odbijejo samo malico, zato je tako nizek znesek, a ne?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 15:18:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 za vrtec - če otrok manjka odbijejo samo malico, zato je tako nizek znesek, a ne? Menda ja.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 15:20:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 za vrtec - če otrok manjka odbijejo samo malico, zato je tako nizek znesek, a ne? Mislim da tudi zajtrk in kosilo..zato je pa potrebno pred osmo povedat ce otroka ne bo,no,vsaj vcasih je blo tako.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 15:43:05
|
|
|
|
Anonimen
|
tegale sem zdajle na zabavi prebrala Šala tedna: Prva zmrznila, drugo kap Majda in Špela se pogovarjata v nebesih. Majda: Špela, kako si ti umrla? Špela: Zmrznila sem do smrti. Majda: Joj, kako grozno! Špela: Pravzaprav niti ne. Ko sem se nehala tresti od mraza mi je postala tako prijetno toplo. Postala sem zelo zaspana in sem kmalu mirno umrla. Kaj se je pa s tabo zgodilo? Majda: Huda srčna kap me je zadela. Sumila sem, da me mož vara in sem en dan prišla prej iz službe. Ampak namesto, da bi ga zalotila pri dejanju, sem ga našla samega v dnevni pred televizijo. Špela: In? Kaj se je zgodilo? Majda: Tako sem bila prepričana, da nekje skriva drugo žensko, da sem prečesala celo hišo. Tekla sem na podstrešje in potem v klet, pregledala sem vse sobe in preverila pod vse postelje. Iskala sem jo dokler nisem bila tako utrujena, da me je srce izdalo in sem umrla. Špela: Škoda, da nisi pogledala v skrinjo. Bi bile obe še žive danes!
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 18:10:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 aleksandra........... superca za vstajanje in postavljanje ,pa tak možak že ratuje,tale tvoj lovro se podpišem
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 18:15:53
|
|
|
|
Anonimen
|
sam toliko na hitrco, da vam povem - ne vem v čigava ušesa je šlo, ampak Luka je danes spal do 6.40
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 18:16:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya sam toliko na hitrco, da vam povem - ne vem v čigava ušesa je šlo, ampak Luka je danes spal do 6.40
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 18:16:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 tegale sem zdajle na zabavi prebrala Šala tedna: Prva zmrznila, drugo kap Majda in Špela se pogovarjata v nebesih. Majda: Špela, kako si ti umrla? Špela: Zmrznila sem do smrti. Majda: Joj, kako grozno! Špela: Pravzaprav niti ne. Ko sem se nehala tresti od mraza mi je postala tako prijetno toplo. Postala sem zelo zaspana in sem kmalu mirno umrla. Kaj se je pa s tabo zgodilo? Majda: Huda srčna kap me je zadela. Sumila sem, da me mož vara in sem en dan prišla prej iz službe. Ampak namesto, da bi ga zalotila pri dejanju, sem ga našla samega v dnevni pred televizijo. Špela: In? Kaj se je zgodilo? Majda: Tako sem bila prepričana, da nekje skriva drugo žensko, da sem prečesala celo hišo. Tekla sem na podstrešje in potem v klet, pregledala sem vse sobe in preverila pod vse postelje. Iskala sem jo dokler nisem bila tako utrujena, da me je srce izdalo in sem umrla. Špela: Škoda, da nisi pogledala v skrinjo. Bi bile obe še žive danes!
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 18:17:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem tud včeraj tale vic prebrala - sem pomislila na Špelo Pretnar in Majdič Petro
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 18:29:50
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 20:05:39
|
|
|
|
Anonimen
|
HmHM zatišje?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 20:32:21
|
|
|
|
Anonimen
|
pozna se da je vikend
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 20:32:29
|
|
|
|
mtinca1
|
ja. zatišje. a gledamo Emo, al kaj? No, ninny jo ziher .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 20:33:43
|
|
|
|
Anonimen
|
sem mogla dvakrat prebrat kaj si mislila s tem
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 20:35:01
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya sam toliko na hitrco, da vam povem - ne vem v čigava ušesa je šlo, ampak Luka je danes spal do 6.40 važička,ma sem ti fouššššššššššššššššššš
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 20:39:41
|
|
|
|
Samsa
|
čeeeer kako zatišje... vse takoj na RR in ne čvekat na FB Debatirale ste o knjigah... Naslovi tistih treh so: Rod jamskega medveda, Dolin konj in Lovci na mamute ( fantastične knjige - da ne moreš zaspat).. Priporočam pa: Lynda La Plante - Mafijske vdove, vse knjige od Jamesa Pattersona Harry-e Potter - je
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 20:41:03
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya sam toliko na hitrco, da vam povem - ne vem v čigava ušesa je šlo, ampak Luka je danes spal do 6.40 Luka... vam fullllllllllllllllllllllllllllll zavidam ( saj ne )
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 20:41:51
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 tegale sem zdajle na zabavi prebrala Šala tedna: Prva zmrznila, drugo kap Majda in Špela se pogovarjata v nebesih. Majda: Špela, kako si ti umrla? Špela: Zmrznila sem do smrti. Majda: Joj, kako grozno! Špela: Pravzaprav niti ne. Ko sem se nehala tresti od mraza mi je postala tako prijetno toplo. Postala sem zelo zaspana in sem kmalu mirno umrla. Kaj se je pa s tabo zgodilo? Majda: Huda srčna kap me je zadela. Sumila sem, da me mož vara in sem en dan prišla prej iz službe. Ampak namesto, da bi ga zalotila pri dejanju, sem ga našla samega v dnevni pred televizijo. Špela: In? Kaj se je zgodilo? Majda: Tako sem bila prepričana, da nekje skriva drugo žensko, da sem prečesala celo hišo. Tekla sem na podstrešje in potem v klet, pregledala sem vse sobe in preverila pod vse postelje. Iskala sem jo dokler nisem bila tako utrujena, da me je srce izdalo in sem umrla. Špela: Škoda, da nisi pogledala v skrinjo. Bi bile obe še žive danes! cccccc... link od tega vica sem že jaz včeraj dala.... Lumpe, slabo berete!!!
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 20:44:23
|
|
|
|
mtinca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa cccccc... link od tega vica sem že jaz včeraj dala.... Lumpe, slabo berete!!! ja, saj jaz sem ga že včeraj prebrala; ampak dans, pa da me ubiješ, nisem več vedla kje .... skleroza...pa emšo...
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 20:46:20
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 IZVIRNO SPOROČILO: Samsa cccccc... link od tega vica sem že jaz včeraj dala.... Lumpe, slabo berete!!! ja, saj jaz sem ga že včeraj prebrala; ampak dans, pa da me ubiješ, nisem več vedla kje .... skleroza...pa emšo... oooo poznam to ( HB, da nisem edina )
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 20:53:56
|
|
|
|
Anonimen
|
No, očitno eni res gledajo Emo. No,ninny jo sigurno.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 20:57:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 tegale sem zdajle na zabavi prebrala Šala tedna: Prva zmrznila, drugo kap Majda in Špela se pogovarjata v nebesih. Majda: Špela, kako si ti umrla? Špela: Zmrznila sem do smrti. Majda: Joj, kako grozno! Špela: Pravzaprav niti ne. Ko sem se nehala tresti od mraza mi je postala tako prijetno toplo. Postala sem zelo zaspana in sem kmalu mirno umrla. Kaj se je pa s tabo zgodilo? Majda: Huda srčna kap me je zadela. Sumila sem, da me mož vara in sem en dan prišla prej iz službe. Ampak namesto, da bi ga zalotila pri dejanju, sem ga našla samega v dnevni pred televizijo. Špela: In? Kaj se je zgodilo? Majda: Tako sem bila prepričana, da nekje skriva drugo žensko, da sem prečesala celo hišo. Tekla sem na podstrešje in potem v klet, pregledala sem vse sobe in preverila pod vse postelje. Iskala sem jo dokler nisem bila tako utrujena, da me je srce izdalo in sem umrla. Špela: Škoda, da nisi pogledala v skrinjo. Bi bile obe še žive danes! cccccc... link od tega vica sem že jaz včeraj dala.... Lumpe, slabo berete!!! jst sm ga <
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 20:57:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 IZVIRNO SPOROČILO: Samsa cccccc... link od tega vica sem že jaz včeraj dala.... Lumpe, slabo berete!!! ja, saj jaz sem ga že včeraj prebrala; ampak dans, pa da me ubiješ, nisem več vedla kje .... skleroza...pa emšo... enako jaz
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 20:58:07
|
|
|
|
Samsa
|
Didlinaa.. ti me pa ne maaaaraaaš (na FB)..... že prav, že prav.... jaz v jok in v kot grem klupat
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 31.1.2009 20:58:10
|
|
|
|
Anonimen
|
no, kje ste zdej???
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?