|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
31.1.2009 21:33:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

IZVIRNO SPOROČILO: nya

križ kraž - pa je

vredu ti to križaš user posted image user posted image

user posted image user posted image  Ja, sam res. Dej nya pokriži na FB še mene, mi fali ful junijčic. user posted image user posted image

dej mi javi na zs, kdo ti fali

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 2901
31.1.2009 21:34:46   
babysolza
A ne piše Samsi, da je iz Koroške?

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
31.1.2009 21:38:14   
polly80
jst mam komaj 3 na FBuser posted image me lahko poklikate,če katera želiuser posted image ..lahko nočuser posted image

aja,nya-bravo patriku za spanjeuser posted image user posted image user posted image upam,da bomo tud viti kmalu lahk ploskaliuser posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

Neposredna povezava do sporočila: 2903
31.1.2009 21:39:22   
babysolza
Nya, imaš ZS.

Evo, zdej pa tud mene mal pobira. Grem pančkat, da nardim plac za ta nočno izmeno. user posted image user posted image  Fajn čvekajte!!!

Aja - a cukrčke od Danielle Steel in Victorie Holt sem pa sam jaz brala? user posted image user posted image  Pa Sidneya Sheldona mam ful rada in Agatho Christie tud.

Neposredna povezava do sporočila: 2904
31.1.2009 21:43:36   
Anonimen
Ja točno, iz Koroške je. Jao moja pozabljivost.user posted image user posted image user posted image user posted image

Nya, dej še mal pokrižej no junijke. Sam napište kdo je kdo po nicknameu, da bom vedla.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2905
31.1.2009 21:47:31   
Samsa

aha...

Sam poleti sva ( zdaj bomo) pa bolj na Didlininem koncu user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2906
31.1.2009 21:51:14   
Samsa
Jaz grem user posted image user posted image user posted image user posted image

Lahko, mirno in dolgo noč vam želim user posted image

Pa pridno klofajte user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
31.1.2009 21:53:01   
Anonimen

aha...

Sam poleti sva ( zdaj bomo) pa bolj na Didlininem koncu user posted image user posted image user posted image

Kot na morju nam bo luštno.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2908
31.1.2009 21:58:48   
Anonimen
nekaj sem vas pokrižkala

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2909
1.2.2009 6:03:08   
babysolza

aha...

Kje pa? Saj jaz sem tud dokaj blizu...

Aja pa Didli, sem včeraj čist pozabla napisatuser posted image user posted image  - ti si s Cerknice ne? A maš kej avto čez teden? Lohk bi se kej na Uncu dobile, v Cerknico ne grem, me lohk čarovnice na Slivnico spodijo... user posted image user posted image

Aja, pa dobro jutro. Mi smo imeli prvo hranjenje in zaspali nazaj - sam user posted image  tolk smrči, da mi ni do poslušanja, pa sem kr vstala. user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
1.2.2009 6:04:14   
babysolza
Na šment, kaj pa naj zdaj delam, ko ni nič za brat? user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2911
1.2.2009 6:08:46   
babysolza
Nya, imaš ZS. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2912
1.2.2009 8:08:47   
Samsa
Dobro jutro user posted image

user posted image že diši, prav tako
user posted image .

A pol ste šle vse Emo gledat? user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2913
1.2.2009 8:11:50   
Samsa
Vse najboljše obmesečnikom ( no, danes obmesečnici user posted image )

- Petja ( Jerneja RR)

user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
1.2.2009 8:19:27   
Samsa

aha...

Aja pa Didli, sem včeraj čist pozabla napisatuser posted image user posted image  - ti si s Cerknice ne? A maš kej avto čez teden? Lohk bi se kej na Uncu dobile, v Cerknico ne grem, me lohk čarovnice na Slivnico spodijo... user posted image user posted image

Vem, da si blizu ja... Mi hodimo na Volčje

A se bosta dobile v oni pizzeriji, ko imajo tako groznooo velike pizze? Sva se s user posted image enkrat nasrala in sva si naročila vsak svojo... Kelnar nama pa ni povedal, da so to velikanke user posted image user posted image user posted image Pizze dolgo nisem mogla niti videt user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2915
1.2.2009 8:22:58   
mtinca1
dobro jutro,
jaz bedim že od 6-ih - proti svoji volji, da ne bo pomote user posted image .
sem bla prespana, da bi se aktivno ukvarjala z Lano, pa sem ji Pikija dala na TV in je bila pridna in tiho kot miška user posted image .

včeraj sem pozabila komentirat Lovra. user posted image  user posted image  user posted image  super luškan in pravi športnikuser posted image . user posted image  user posted image  user posted image .
pri nas je pa novo to, da se iz ležečega položaja včasih sama spravi v sedečega.  user posted image .
knjige - nisem prebrala nobene za razvedrilo že enih 10-let user posted image . imam na čase idejo, da bi, potem pa TV vse pokvari.

Neposredna povezava do sporočila: 2916
1.2.2009 9:12:13   
babysolza

A se bosta dobile v oni pizzeriji, ko imajo tako groznooo velike pizze? Sva se s user posted image enkrat nasrala in sva si naročila vsak svojo... Kelnar nama pa ni povedal, da so to velikanke user posted image user posted image user posted image Pizze dolgo nisem mogla niti videt user posted image user posted image user posted image

A veš kje sem pa jaz živela ko sem živela še s starši? V vasici Volče. user posted image user posted image  Sem najprej mal slabo prebrala pa sem že hotla vprašat, da h komu hodite ker jaz tam vse poznam. user posted image user posted image  Sam je pa tud v Volčjah luštno, a hodite kaj k tistemu jezeru?

Pica - ja, mi smo HB vnaprej dobili opozorilo, da bo ena pica na 2 osebi čist ok. Smo bli pa lih ene 3 tedne nazaj tam in je še vedno fuuuuuul dobra. user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil babysolza -- 1.2.2009 9:13:03 >

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
1.2.2009 9:12:37   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

pri nas je pa novo to, da se iz ležečega položaja včasih sama spravi v sedečega.  user posted image .

user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
1.2.2009 9:23:33   
Samsa
včeraj sem pozabila komentirat Lovra. user posted image  user posted image  user posted image  super luškan in pravi športnikuser posted image . user posted image  user posted image  user posted image .
.

se strinjam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
1.2.2009 9:24:19   
Samsa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lana

Neposredna povezava do sporočila: 2920
1.2.2009 9:26:07   
Samsa
A veš kje sem pa jaz živela ko sem živela še s starši? V vasici Volče. user posted image user posted image  Sem najprej mal slabo prebrala pa sem že hotla vprašat, da h komu hodite ker jaz tam vse poznam. user posted image user posted image  Sam je pa tud v Volčjah luštno, a hodite kaj k tistemu jezeru?

user posted image user posted image user posted image user posted image

K jezeru pa gremo takrat, ko ni več koga user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2921
1.2.2009 10:53:35   
Anonimen

aha...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja tiste pizze so res velikanke.user posted image Še dobro da dela teta moja tam, pa se mi nismo nikol nasankali.user posted image

Babysolza, sevada se lahko dobimo na kakšni kavi, sam ta teden ne morem, ker bo mojuser posted image vzel moj avto, ker mormo "družinskega" peljat na veliki servis.user posted image user posted image user posted image jermeni, olje, ...spet bo šlo najmanj 500€ user posted image user posted image user posted image
Se bomo zmenile.user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2922
1.2.2009 10:56:33   
Anonimen
Pa čestitke obmesečnikom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...čeprav so že julijskiuser posted image

Lana user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi znamo pa pokazat jezik, zakašljat itak, pokaže kako joka, kako pojemo.user posted image Vsak dan je nekaj novega.
Pa mi je moj rekel, da se jaz ne ukvarjam veliko z otrokom, ker sem preveč na RR, otroka imamo brihtnega je rekel.user posted image user posted image user posted image user posted image Itak se je hecal.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2923
1.2.2009 11:24:39   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja tiste pizze so res velikanke.user posted image Še dobro da dela teta moja tam, pa se mi nismo nikol nasankali.user posted image

Babysolza, sevada se lahko dobimo na kakšni kavi, sam ta teden ne morem, ker bo mojuser posted image vzel moj avto, ker mormo "družinskega" peljat na veliki servis.user posted image user posted image user posted image jermeni, olje, ...spet bo šlo najmanj 500€ user posted image user posted image user posted image

Jaa!!! Pa ne vem, kje smo ble do zdaj... user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
1.2.2009 11:28:32   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Jaa!!! Pa ne vem, kje smo ble do zdaj... user posted image user posted image

Pojma nimam.user posted image user posted image user posted image user posted image zapečkarji.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?