Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 30.1.2009 8:48:47
|
|
|
|
Samsa
|
Res imam spomin kot zlata ribica.... Če katero zanima: KLIK Pa spet imam monologe... ninny pridi pomagat
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 30.1.2009 8:49:50
|
|
|
|
Samsa
|
oooouuuujjjeeeaaaa
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 30.1.2009 8:52:08
|
|
|
|
Samsa
|
Bom stran zakupila Malo za šalo, malo za res KLIK
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 30.1.2009 8:58:30
|
|
|
|
Samsa
|
Včeraj me je ta full nasmejal ... Naslov: oprema v predsobi
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 30.1.2009 9:12:56
|
|
|
|
Samsa
|
Čisto sveža slika: Se vidi, da Lara pospravlja izpod klubske mizice... ( ji malo časopisa naložim, ko ven spravi pa greva znova )
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 30.1.2009 9:37:49
|
|
|
|
Samsa
|
Vse najboljše obmesečnikom: - Taj (*anamor*) - Ema ( ninny) - Aljaž (j6) - Mai ( annnna) - Matija (marty5) - Vita ( bassa) - Lina (maychi17)
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 30.1.2009 9:41:31
|
|
|
|
polly80
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa Vse najboljše obmesečnikom: - Taj (*anamor*) - Ema ( ninny) - Aljaž (j6) - Mai ( annnna) - Matija (marty5) - Vita ( bassa) - Lina (maychi17) a tolk jih je danes?ja čestitke vsem dobro jutro in adijo
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 30.1.2009 9:43:24
|
|
|
|
polly80
|
aja,samsa,daj nehaj a pri vas tud sneži?pri nas tud hnnnnnnnnnnnnnmh hjmn h hb gh vvcjmn tr to je vita napsala za laro (brez cenzure)
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 30.1.2009 9:44:41
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: polly80 aja,samsa,daj nehaj a pri vas tud sneži?pri nas tud hnnnnnnnnnnnnnmh hjmn h hb gh vvcjmn tr to je vita napsala za laro (brez cenzure) Lara se bo pol zahvalila, ko bo nazaj iz mežice ( ne Mežice)
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 30.1.2009 9:47:06
|
|
|
|
polly80
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: polly80 aja,samsa,daj nehaj a pri vas tud sneži?pri nas tud hnnnnnnnnnnnnnmh hjmn h hb gh vvcjmn tr to je vita napsala za laro (brez cenzure) Lara se bo pol zahvalila, ko bo nazaj iz mežice ( ne Mežice) ok,taj pa le naj lepo spančka.vita pa šele vstala,danes sma bli bolj dolgi,HB..sicer se pa vmes tolkokrat zbudila ok,se čujemo,grema midve jest itd...
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 30.1.2009 9:47:53
|
|
|
|
polly80
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa Čisto sveža slika: Se vidi, da Lara pospravlja izpod klubske mizice... ( ji malo časopisa naložim, ko ven spravi pa greva znova ) zdaj pa vem,kje si doma
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 30.1.2009 9:48:57
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: polly80 IZVIRNO SPOROČILO: Samsa Čisto sveža slika: Se vidi, da Lara pospravlja izpod klubske mizice... ( ji malo časopisa naložim, ko ven spravi pa greva znova ) zdaj pa vem,kje si doma
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 30.1.2009 9:49:35
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: polly80 IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: polly80 aja,samsa,daj nehaj a pri vas tud sneži?pri nas tud hnnnnnnnnnnnnnmh hjmn h hb gh vvcjmn tr to je vita napsala za laro (brez cenzure) Lara se bo pol zahvalila, ko bo nazaj iz mežice ( ne Mežice) ok,taj pa le naj lepo spančka.vita pa šele vstala,danes sma bli bolj dolgi,HB..sicer se pa vmes tolkokrat zbudila ok,se čujemo,grema midve jest itd... Dober tek
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 30.1.2009 9:50:14
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Se pridružujem čestitkam za tini mini rojstne dneve. 3.2. bomo držali pesti, da bodo vsi kožni testi negativni. Anamor--da hitro preženete virus Pospravljanje klubskih mizic-joj, zveni znano ^:)^ Uspelo mi je otroke odpeljati k zobozdravniku in Jernej je celo odprl usta.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 30.1.2009 9:51:21
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija 3.2. bomo držali pesti, da bodo vsi kožni testi negativni. ^:)^ Uspelo mi je otroke odpeljati k zobozdravniku in Jernej je celo odprl usta. Hvala in za odprta usta pri zobarju
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 30.1.2009 10:49:51
|
|
|
|
anaj22
|
dobro jutro oz. dan čestitke za obmesečnice pa ful luštne slikice Vita in Sofija (gimnastika je zakon) sem vidla da vas je nostalgije včeri dajala jaz komej čakam da bom spet srečka . No moje še kar ni sedaj zamuja 4 dni, če je do druzga petka ne dobim naredtim test in upam da pokaže ali Taj da čim hitreje premagaš virozo AS super za zobarja Pri nas pa ne sneži sam snežinkice mal plešejo po zraku
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 30.1.2009 11:02:28
|
|
|
|
*anamor*
|
Točno moj sinek Taj ima 7 mesecev. Vredu punce, da vas imam, ste me spomnile.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 30.1.2009 11:06:45
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 sem vidla da vas je nostalgije včeri dajala jaz komej čakam da bom spet srečka . No moje še kar ni sedaj zamuja 4 dni, če je do druzga petka ne dobim naredtim test in upam da pokaže ali Držim pesti, pa za plusek
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 30.1.2009 11:20:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro ...saj vstali sva ze zdavnaj. Danes pa Tali pride,juhuhu Cestitke obmesecnikom,se posebej EMI in TAJU Anaj,naj se ti izpolne zelja in ugledas plusek...kaj mislis da bo.. , , , , , ........ Samsa,srecno pri testiranju,bom drzala pesti .Dobra je una z valjarji in pistolo . AS za odprtje ust,zobarja se jaz grozno bojim ,samo zdaj so cist drugi,veliko lepse delajo z otroci. Anamor in Tai
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 30.1.2009 11:31:38
|
|
|
|
mtinca1
|
za 7. MESECEV - Ema(ninny) & Taj(anamor) in Taj, da preženeš virozo. Anaj - da bo Jaka čimprej dobil bratca oz. sestrico ! si super mamica, tako da držimo pesti!!! Samsa - snežni gradovi & kralj matjaž - ful dober dogodek. sem vam kr malo fouš, ker imate tak kul dogodek tako blizu. in Lari za kožne teste! Jaz sem pa danes skuhala cvetačo v amc-ju in jo bom zamrznila v kocke. pred tem sem pa brokoli - je vse šlo - večina navadno kr direktno v wc . Lana spi (HB). Zdaj že enih 14 dni zaspi tako ob cca. 11 dopoldan. prej namreč nismo čez dan skoraj nič spali; oz. sploh pa ne ob določeni uri. Ponoči pa mi od 6 meseca dalje obvezno jemo. Danes prvič ob 1-ih in drugič ob 4:30, ampak sem ta drugi obrok štela kr za jutranji obrok, potem ob 9-ih pa sadje.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 30.1.2009 11:42:20
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Dobro jutro ...saj vstali sva ze zdavnaj. Danes pa Tali pride,juhuhu Kaj se ven mažeš? Kar priznaj, da sta šele vstali za Tali Pa hvala, da bote mislile nanaju v torek
< Sporočilo je popravil Samsa -- 30.1.2009 11:43:08 >
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 30.1.2009 11:52:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Čestitke obmesečnikom Punce, jaz komaj odpiram te strani na rR , tak da ne vem kaj naj sploh komentiram, ker ne vem, če mi bo sploh post objavlo
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 30.1.2009 12:04:00
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Klero, res je. Veš, meni še danes ni jasno, zakaj sem sama tako grozno srečna ob vsakem otroškem napredku. Mali se npr. postavi na 4, jaz pa od sreče v jok . Kleo--kar zakriči, če te preskočimo in držim pesti, da se ti življenje uredi . AS, jaz sem tudi v solzah, pa ploskam ji kot nora. Za svoje dosežke pa sem bila zmeraj zelo ravnodušna, eh pa saj to nič ni.... V tem stilu. Zdaj pa slikam, pa kličem mojega v službo... No, midve sva pa vstali ob 11h Ampak nisva lenarili - sinoči je začela brcat, še preden sem zaspala, pa potem previjanje in je bila budna preko pol 2h Potem sva spali do 8h, bili budni do 9.30 in potem še malo potegnili. Obe skup. Samo to podaljšanje ni dobro za mene, me skoraj pobere, ko se moram zbuditi po 1 uri spanja.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 30.1.2009 12:38:10
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Christy--kako si se zmenila glede operacije? Anaj--držimpesti za plusek. Slovenka -- za boljše spanje. Mtinca za uspelo hranjenje .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 30.1.2009 12:40:06
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Klero, res je. Veš, meni še danes ni jasno, zakaj sem sama tako grozno srečna ob vsakem otroškem napredku. Mali se npr. postavi na 4, jaz pa od sreče v jok . Kleo--kar zakriči, če te preskočimo in držim pesti, da se ti življenje uredi . AS, jaz sem tudi v solzah, pa ploskam ji kot nora. Za svoje dosežke pa sem bila zmeraj zelo ravnodušna , eh pa saj to nič ni.... V tem stilu. Zdaj pa slikam, pa kličem mojega v službo... No, midve sva pa vstali ob 11h Ampak nisva lenarili - sinoči je začela brcat, še preden sem zaspala, pa potem previjanje in je bila budna preko pol 2h Potem sva spali do 8h, bili budni do 9.30 in potem še malo potegnili. Obe skup. Samo to podaljšanje ni dobro za mene, me skoraj pobere, ko se moram zbuditi po 1 uri spanja.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?