|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
29.1.2009 23:02:06   
Anonimen
AS,daj no,saj ni tako hudo,samo saj ves,ko smo tako ponosni ce tamali kaj novega ugotovijo,moramo kar celem svetu povedat...no,jaz trenutno lahko samo na RR,bom pa jutri koj se nasim sporocilauser posted image
Slovenka,sem opazila,zelooo posiljenouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2601
29.1.2009 23:02:36   
aleksandra silvija
user posted image user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Vidiš, Kleo, kako disciplinsko si nam zdaj udarila? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem hotela še dene komentirat--ja, HB za dene, ne?user posted image user posted image user posted image
Samo škoda, ker jih kopalke nimajo.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
29.1.2009 23:03:04   
polly80

IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

slovenka - no, sam da ste ji kupli par žabic, HB user posted image ;
pa saj imaš prav; res ima take lepe nogice, da jih je škoda skrivat, pa še telovadit gre lažje. tazadnja fotke je sploh "the best".

Ja, saj - jaz pa opažam, da imam vsako leto vse bolj debele štunfe, ti deni vse bolj rastejo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kolk sem se pa zdaj režala user posted image user posted image user posted image user posted image
sem prebrala -jaz imam vsako leto vse bolj debele študenteuser posted image user posted image user posted image sem mislila,da si si me zapomnil iz izpitauser posted image user posted image user posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
29.1.2009 23:03:51   
Anonimen
kopalke na dene - kaj pa na neopreneuser posted image

(odgovor članu polly80)
  Neposredna povezava do sporočila: 2604
29.1.2009 23:04:58   
polly80
ok,lahko noč,ura je čas za spanjeuser posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
29.1.2009 23:05:00   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

AS,daj no,saj ni tako hudo,samo saj ves,ko smo tako ponosni ce tamali kaj novega ugotovijo,moramo kar celem svetu povedat...no,jaz trenutno lahko samo na RR,bom pa jutri koj se nasim sporocilauser posted image
Slovenka,sem opazila,zelooo posiljenouser posted image

Klero, res je. Veš, meni še danes ni jasno, zakaj sem sama tako grozno srečna ob vsakem otroškem napredku. Mali se npr. postavi na 4, jaz pa od sreče v jokuser posted image .
Kleo--kar zakriči, če te preskočimo in držim pesti, da se ti življenje urediuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
29.1.2009 23:05:56   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: polly80

pa saj imaš prav; res ima take lepe nogice, da jih je škoda skrivat, pa še telovadit gre lažje. tazadnja fotke je sploh "the best".

Ja, saj - jaz pa opažam, da imam vsako leto vse bolj debele štunfe, ti deni vse bolj rastejo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kolk sem se pa zdaj režala user posted image user posted image user posted image user posted image
sem prebrala -jaz imam vsako leto vse bolj debele študenteuser posted image user posted image user posted image sem mislila,da si si me zapomnil iz izpitauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz c.r.k.u.j.e.m. od  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
29.1.2009 23:06:27   
Anonimen
Jo bom posnela,samo zdaj je komaj zacela,le na puzlah,po tleh bi slo cisto prehitro,se bojim,da ne bi kam odletela...

Za dene in zabe...jaz pa imam vsako leto bolj oprijete-za privzdigovanje riti,zatezanje pasu,ozanje nog...user posted image user posted image

(odgovor članu polly80)
  Neposredna povezava do sporočila: 2608
29.1.2009 23:06:45   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: nya

kopalke na dene - kaj pa na neopreneuser posted image
  E vidiš jo-----te bo treba oblečtuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
29.1.2009 23:07:05   
RMRM
kleo user posted image user posted image user posted image user posted image  Marisa.

Ja, roza oblekice so za majhne cukre. Moja je bla tus skoz v oblekicah, do šole, pol pa nič več. Samo še športno. Sem se ji pa ravno zadnjič smejala, se je tko lepo zrihtala, pa bel obroč z mašnco v lase, tko ful punčkasto, zraven  pa piercing na obrveh. Iz ene skrajnosti v drugo, ampak ji paše.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
29.1.2009 23:09:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

IZVIRNO SPOROČILO: polly80

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz c.r.k.u.j.e.m. od  user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image se ena crkjenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2611
29.1.2009 23:09:57   
aleksandra silvija

Jo bom posnela,samo zdaj je komaj zacela,le na puzlah,po tleh bi slo cisto prehitro,se bojim,da ne bi kam odletela..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za hitrost

Za dene in zabe...jaz pa imam vsako leto bolj oprijete-za privzdigovanje riti,zatezanje pasu,ozanje nog...user posted image user posted image

sem si kupila "opremo" za krst. Sem probavala bluzice in so bile vse malo čudnih krojev.
Nakr se mi seveda posveti, da s kroji je vse v redu, samo moje prsi so zlezle s položaja še nižje,....user posted image
Ne ljubi se mi pa nosit oprijemajočih stvari,....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
29.1.2009 23:11:04   
Anonimen
RMRM - upam, da nisi kej zamerila, sam je blo res smešno slišat - imam treznega moža...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2613
29.1.2009 23:11:19   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

kleo user posted image user posted image user posted image user posted image  Marisa.

Ja, roza oblekice so za majhne cukre. Moja je bla tus skoz v oblekicah, do šole, pol pa nič več. Samo še športno. Sem se ji pa ravno zadnjič smejala, se je tko lepo zrihtala, pa bel obroč z mašnco v lase, tko ful punčkasto, zraven  pa piercing na obrveh. Iz ene skrajnosti v drugo, ampak ji paše.
user posted image user posted image user posted image
RMRM- saj piercing na obrveh sploh ni tako hudo.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
29.1.2009 23:11:59   
aleksandra silvija

RMRM - upam, da nisi kej zamerila, sam je blo res smešno slišat - imam treznega moža...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
29.1.2009 23:12:33   
Anonimen
Daj AS,saj ves,da so kroji VEDNO kriviuser posted image
RMRM,a tvoja ima pircing.Od kdaj,in koliko let ze ima??

Neposredna povezava do sporočila: 2616
29.1.2009 23:13:34   
Anonimen

Saj ne upa,ko si pa popoldne grozila...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2617
29.1.2009 23:13:47   
aleksandra silvija

Daj AS,saj ves,da so kroji VEDNO kriviuser posted image   Prav, naj bo po tvoje.user posted image
RMRM,a tvoja ima pircing.Od kdaj,in koliko let ze ima??No, to tudi mene zanima....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
29.1.2009 23:13:49   
Anonimen

Jo bom posnela,samo zdaj je komaj zacela,le na puzlah,po tleh bi slo cisto prehitro,se bojim,da ne bi kam odletela..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za hitrost

sem si kupila "opremo" za krst. Sem probavala bluzice in so bile vse malo čudnih krojev.
Nakr se mi seveda posveti, da s kroji je vse v redu, samo moje prsi so zlezle s položaja še nižje,....user posted image

A ve delate tko ful hudo reklamo za nas k mamo prvega, neuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2619
29.1.2009 23:16:48   
Anonimen

najbolj da nick zamenjam v kritična grozilda

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2620
29.1.2009 23:17:24   
aleksandra silvija

A ve delate tko ful hudo reklamo za nas k mamo prvega, neuser posted image user posted image user posted image

Reklamo za push-up in podobno,...
Nya, nčbat.
ko boš imela user posted image user posted image user posted image , ti bo čisto vseeno ali je kje kak cm preveč, kje kak sm malo nižje---vsaj takrat, ko bodo 3-je cvililiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
29.1.2009 23:18:35   
aleksandra silvija

najbolj da nick zamenjam v kritična grozilda
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nya-men je pa dober oun tvoj stavek, ko si napisala, da te je v srednji šoli minilo pogovarjanje sredi noči.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
29.1.2009 23:19:36   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - sam res so včasih kaki stavki smešni

Neposredna povezava do sporočila: 2623
29.1.2009 23:21:00   
RMRM

ne, ne, zakaj bi zamerla. sej sem tko napisala. Pač trezno razmišlja. Jaz bi kar z glavo skoz zid, kar ni ravno najbolj. Zato pa je tolk razlike med prvima dvema in tretjim. Štirje otročki - ful stvari za sabo potegne. Prva je že avto. Pol mi sam kombi preostaneuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
29.1.2009 23:21:58   
Anonimen
si me pa spomnila, da mamo vriskača doma, pa grem počasi spat, da vsaj kako urco not dobim pred nadaljevanko

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?