Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 23:02:06
|
|
|
|
Anonimen
|
AS,daj no,saj ni tako hudo,samo saj ves,ko smo tako ponosni ce tamali kaj novega ugotovijo,moramo kar celem svetu povedat...no,jaz trenutno lahko samo na RR,bom pa jutri koj se nasim sporocila Slovenka,sem opazila,zelooo posiljeno
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 23:02:36
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Vidiš, Kleo, kako disciplinsko si nam zdaj udarila? Sem hotela še dene komentirat--ja, HB za dene, ne? Samo škoda, ker jih kopalke nimajo.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 23:03:04
|
|
|
|
polly80
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 slovenka - no, sam da ste ji kupli par žabic, HB ; pa saj imaš prav; res ima take lepe nogice, da jih je škoda skrivat, pa še telovadit gre lažje. tazadnja fotke je sploh "the best". Ja, saj - jaz pa opažam, da imam vsako leto vse bolj debele štunfe, ti deni vse bolj rastejo kolk sem se pa zdaj režala sem prebrala -jaz imam vsako leto vse bolj debele študente sem mislila,da si si me zapomnil iz izpita
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 23:03:51
|
|
|
|
Anonimen
|
kopalke na dene - kaj pa na neoprene
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 23:04:58
|
|
|
|
polly80
|
ok,lahko noč,ura je čas za spanje
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 23:05:00
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 AS,daj no,saj ni tako hudo,samo saj ves,ko smo tako ponosni ce tamali kaj novega ugotovijo,moramo kar celem svetu povedat...no,jaz trenutno lahko samo na RR,bom pa jutri koj se nasim sporocila Slovenka,sem opazila,zelooo posiljeno Klero, res je. Veš, meni še danes ni jasno, zakaj sem sama tako grozno srečna ob vsakem otroškem napredku. Mali se npr. postavi na 4, jaz pa od sreče v jok . Kleo--kar zakriči, če te preskočimo in držim pesti, da se ti življenje uredi .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 23:05:56
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: polly80 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 slovenka - no, sam da ste ji kupli par žabic, HB ; pa saj imaš prav; res ima take lepe nogice, da jih je škoda skrivat, pa še telovadit gre lažje. tazadnja fotke je sploh "the best". Ja, saj - jaz pa opažam, da imam vsako leto vse bolj debele štunfe, ti deni vse bolj rastejo kolk sem se pa zdaj režala sem prebrala -jaz imam vsako leto vse bolj debele študente sem mislila,da si si me zapomnil iz izpita Jaz c.r.k.u.j.e.m. od
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 23:06:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Jo bom posnela,samo zdaj je komaj zacela,le na puzlah,po tleh bi slo cisto prehitro,se bojim,da ne bi kam odletela... Za dene in zabe...jaz pa imam vsako leto bolj oprijete-za privzdigovanje riti,zatezanje pasu,ozanje nog...
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 23:06:45
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya kopalke na dene - kaj pa na neoprene E vidiš jo-----te bo treba oblečt
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 23:07:05
|
|
|
|
RMRM
|
kleo Marisa. Ja, roza oblekice so za majhne cukre. Moja je bla tus skoz v oblekicah, do šole, pol pa nič več. Samo še športno. Sem se ji pa ravno zadnjič smejala, se je tko lepo zrihtala, pa bel obroč z mašnco v lase, tko ful punčkasto, zraven pa piercing na obrveh. Iz ene skrajnosti v drugo, ampak ji paše.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 23:09:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: polly80 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 slovenka - no, sam da ste ji kupli par žabic, HB ; pa saj imaš prav; res ima take lepe nogice, da jih je škoda skrivat, pa še telovadit gre lažje. tazadnja fotke je sploh "the best". Ja, saj - jaz pa opažam, da imam vsako leto vse bolj debele štunfe, ti deni vse bolj rastejo kolk sem se pa zdaj režala sem prebrala -jaz imam vsako leto vse bolj debele študente sem mislila,da si si me zapomnil iz izpita Jaz c.r.k.u.j.e.m. od se ena crkjena
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 23:09:57
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Jo bom posnela,samo zdaj je komaj zacela,le na puzlah,po tleh bi slo cisto prehitro,se bojim,da ne bi kam odletela.. za hitrost Za dene in zabe...jaz pa imam vsako leto bolj oprijete-za privzdigovanje riti,zatezanje pasu,ozanje nog... sem si kupila "opremo" za krst. Sem probavala bluzice in so bile vse malo čudnih krojev. Nakr se mi seveda posveti, da s kroji je vse v redu, samo moje prsi so zlezle s položaja še nižje,.... Ne ljubi se mi pa nosit oprijemajočih stvari,....
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 23:11:04
|
|
|
|
Anonimen
|
RMRM - upam, da nisi kej zamerila, sam je blo res smešno slišat - imam treznega moža...
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 23:11:19
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM kleo Marisa. Ja, roza oblekice so za majhne cukre. Moja je bla tus skoz v oblekicah, do šole, pol pa nič več. Samo še športno. Sem se ji pa ravno zadnjič smejala, se je tko lepo zrihtala, pa bel obroč z mašnco v lase, tko ful punčkasto, zraven pa piercing na obrveh. Iz ene skrajnosti v drugo, ampak ji paše. RMRM- saj piercing na obrveh sploh ni tako hudo.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 23:11:59
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya RMRM - upam, da nisi kej zamerila, sam je blo res smešno slišat - imam treznega moža...
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 23:12:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Daj AS,saj ves,da so kroji VEDNO krivi RMRM,a tvoja ima pircing.Od kdaj,in koliko let ze ima??
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 23:13:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya RMRM - upam, da nisi kej zamerila, sam je blo res smešno slišat - imam treznega moža... Saj ne upa,ko si pa popoldne grozila...
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 23:13:47
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Daj AS,saj ves,da so kroji VEDNO krivi Prav, naj bo po tvoje. RMRM,a tvoja ima pircing.Od kdaj,in koliko let ze ima??No, to tudi mene zanima....
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 23:13:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Jo bom posnela,samo zdaj je komaj zacela,le na puzlah,po tleh bi slo cisto prehitro,se bojim,da ne bi kam odletela.. za hitrost Za dene in zabe...jaz pa imam vsako leto bolj oprijete-za privzdigovanje riti,zatezanje pasu,ozanje nog... sem si kupila "opremo" za krst. Sem probavala bluzice in so bile vse malo čudnih krojev. Nakr se mi seveda posveti, da s kroji je vse v redu, samo moje prsi so zlezle s položaja še nižje,.... Ne ljubi se mi pa nosit oprijemajočih stvari,.... A ve delate tko ful hudo reklamo za nas k mamo prvega, ne
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 23:16:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: nya RMRM - upam, da nisi kej zamerila, sam je blo res smešno slišat - imam treznega moža... Saj ne upa,ko si pa popoldne grozila... najbolj da nick zamenjam v kritična grozilda
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 23:17:24
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Jo bom posnela,samo zdaj je komaj zacela,le na puzlah,po tleh bi slo cisto prehitro,se bojim,da ne bi kam odletela.. za hitrost Za dene in zabe...jaz pa imam vsako leto bolj oprijete-za privzdigovanje riti,zatezanje pasu,ozanje nog... sem si kupila "opremo" za krst. Sem probavala bluzice in so bile vse malo čudnih krojev. Nakr se mi seveda posveti, da s kroji je vse v redu, samo moje prsi so zlezle s položaja še nižje,.... Ne ljubi se mi pa nosit oprijemajočih stvari,.... A ve delate tko ful hudo reklamo za nas k mamo prvega, ne Reklamo za push-up in podobno,... Nya, nčbat. ko boš imela , ti bo čisto vseeno ali je kje kak cm preveč, kje kak sm malo nižje---vsaj takrat, ko bodo 3-je cvilili
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 23:18:35
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: nya RMRM - upam, da nisi kej zamerila, sam je blo res smešno slišat - imam treznega moža... Saj ne upa,ko si pa popoldne grozila... najbolj da nick zamenjam v kritična grozilda Nya-men je pa dober oun tvoj stavek, ko si napisala, da te je v srednji šoli minilo pogovarjanje sredi noči.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 23:19:36
|
|
|
|
Anonimen
|
- sam res so včasih kaki stavki smešni
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 23:21:00
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya RMRM - upam, da nisi kej zamerila, sam je blo res smešno slišat - imam treznega moža... ne, ne, zakaj bi zamerla. sej sem tko napisala. Pač trezno razmišlja. Jaz bi kar z glavo skoz zid, kar ni ravno najbolj. Zato pa je tolk razlike med prvima dvema in tretjim. Štirje otročki - ful stvari za sabo potegne. Prva je že avto. Pol mi sam kombi preostane
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 23:21:58
|
|
|
|
Anonimen
|
si me pa spomnila, da mamo vriskača doma, pa grem počasi spat, da vsaj kako urco not dobim pred nadaljevanko
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?