|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
30.1.2009 12:42:39   
Anonimen
Meni tudi RR nekaj nagaja,ze par dni.Prej sem imela vse smeske cez besedilo,strani ni odpiralo,danes je pa tooolk pocasenuser posted image user posted image user posted image .

Mtincauser posted image user posted image za spanje.

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2676
30.1.2009 12:47:56   
Samsa
Kleoo:

ooouuujeeeeeeeeeaaaaaaaaa ( za ninny) user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
30.1.2009 12:52:17   
Anonimen
Punce,si dajete kaj maske na obraz?
Jaz imam trenutno samo eno doma,od Biodroge za effektivni lifing-kao,samo je kar v redu,mi res malo gube zgladi.Sem si jo ravn namazala,pa,ko-ce si jo dajete,si morate se obveznouser posted image na vrhnji del dlani.
Vcasih sem vec dala na zunanjost,od nosecnosti naprej sem se pa kar malo polenila,oz.mi je kar vseeno kako izgledam,le vcasih me prime,potem pa vse naenkratuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2678
30.1.2009 13:02:28   
aleksandra silvija
Kleo-misliš da maske resnično kaj pomagajo?

Moram povedat, da je moj oče v toplicah.
Decembra je i el operacijo kolena, nato je mesec in pol hodil na fizioterapijo, sedaj pa teče 2. teden, kar je v toplicah

Sicer je čez toplice pošteno bentil, skoraj ne šel,...
Ampak se mi zdi, da izgleda 15, 20 let mlajši.

Prej je zaradi obrabljenih kolen pošteno šepal, komaj hodil. Sedaj odlično hodi, orenk je shujšal, pridobil na moči, vzdržljivosti, celo kožo ima lepšo.  Ne moreš verjet, če ne vidiš.

Tako da...jaz bi šla 2 tedna v toplice na razvajanje. No, saj bi tudi sama kaj migala na kakšni telovadbi.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
30.1.2009 13:05:18   
aleksandra silvija
Kleo še odg. na tvoje vprašanje--recimo 1-krat na 2 meseca

Neposredna povezava do sporočila: 2680
30.1.2009 14:07:50   
slovenka
AS, jaz sem tudi v solzah, pa ploskam ji kot nora. Za svoje dosežke pa sem bila zmeraj zelo ravnodušna , eh pa saj to nič ni.... V tem stilu. Zdaj pa slikam, pa kličem mojega v službo...
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

AS, jaz sem tudi v solzah, pa ploskam ji kot nora. Za svoje dosežke pa sem bila zmeraj zelo ravnodušnauser posted image user posted image user posted image , eh pauser posted image saj to nič ni.... V tem stilu. Zdaj pa slikam, pa kličem mojega v službo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

AS, kaj si mi zdaj za ene znake tu notri naredila? Zakaj se pa oni jočejo, pa oni hudiček? user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

Neposredna povezava do sporočila: 2681
30.1.2009 14:09:40   
slovenka
Ja, jaz sem se tudi polenla. Hodimo 1xmesečno v toplice, pa imajo tudi aerobiko v vodi in sem v nosečnosti ful telovadla tam zraven, zdaj pa kar mimo šibnem user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2682
30.1.2009 14:19:26   
aleksandra silvija

AS, jaz sem tudi v solzah, pa ploskam ji kot nora. Za svoje dosežke pa sem bila zmeraj zelo ravnodušna , eh pa saj to nič ni.... V tem stilu. Zdaj pa slikam, pa kličem mojega v službo...
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

AS, jaz sem tudi v solzah, pa ploskam ji kot nora. Za svoje dosežke pa sem bila zmeraj zelo ravnodušnauser posted image user posted image user posted image , eh pauser posted image saj to nič ni.... V tem stilu. Zdaj pa slikam, pa kličem mojega v službo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

AS, kaj si mi zdaj za ene znake tu notri naredila? Zakaj se pa oni jočejo, pa oni hudiček? user posted image

jočejo, ker si neprijazna, ravnodušna do sebe in se lev zato nate jeziuser posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
30.1.2009 14:31:58   
l.daisy
dober dan,

pa kaj user posted image se dogaja s tem RRjem zadnje čase, komaj sploh pridem gor... user posted image

evo, sem si vzela čas, preden se prvi zbudi, da se malo oglasim zdaj, ko je drugi zaspal... user posted image
na čase me zagrabi prava panika, ne morem več sfolgat, mi ne znese s časom, da ne govorim o kroničnem pomanjkanju energije..... zadnje dni se je mlajši začel postavljat na noge in samo išče oporo, še najbolj se mu dopadejo stopnice... moram biti pozorna vsako sekundo.... samo da se obrnem okrog že vleče kable od tvja ali pa poskuša vstat ob naslonjalu od kavča.... user posted image še dobro, da je starejši bolj lena ritka, pa se mu ne da kaj preveč (če ni nikogar okrog, zna in zmore puzat, se postavljat na vse 4 in ob opori tudi na kolena, če pa vidi koga, pa rajši začne jokat, da dobi tisto, kar želiuser posted image ...)...

vreme nas ubija, skoz nekaj pada, če pa ne, je pa megleno, da ne vidiš prsta pred nosom... temu je vsake toliko časa primerno tudi razpoloženje... za popuser posted image ....
imamo skupaj 7 zobkov, od tega Anžej 5, Ažbe pa 2 (njega se mi zdi, da boli še takrat, ko Anžeju prodirajouser posted image )...

prejšnji teden sem reševala problem bolniške za user posted image .... mu je napisala pediatrinja konec novembra, ko smo imeli zadnje cepljenje, za spremstvo, ker ni hotel pokurit zadnjega dneva dopusta in sva prosila za bolniško.... in je šele prejšnji teden dobil dopis iz ZZZSja v službo, da ne bojo refundirali tistega dneva, ker se predvideva da sem jaz na porodniški in tako lahko sama peljem otroka k zdravniku..... user posted image user posted image user posted image
se mi je čist zmešal, sem pošiljala vse po spisku na ZZZSju v tri krasne, da če PREDVIDEVAJO da lahko sama otroka peljem, da naj še predvidijo, da imam mogoče dva otroka isto stara (itak imajo vse v evidencah, če bi rabli karkoli od nas, bi pa znali pogledat)....... in so mi hoteli vbiti v glavo, da za take primere je kao očetovski dopust... JAPAJADE... user posted image user posted image user posted image user posted image sem jim povedala svoje, boga referentka, je samo stala pred mano z odprtimi usti in poslušala.... saj vem da ni ona kriva, ampak haloooooooooooooooooooooooo... očetovski dopust za cepljenja????? user posted image user posted image user posted image
sem jo vprašala po zdravi pameti..... verjetnost, da bi oče izbral za očetovski dopust  točno tiste dneve, je manjša kot pri igranju lota..... sem prosila za pojasnilo, kako naj bi mati dveh otrok v zimskih razmerah prinesla dva 7 mesecev stara otroka, ki sta mimogrede težka okrog 10 kilogramov vsak, z vso pripadajočo opremo, ki jo potrebujta, do prostorov zdravstvenega doma.... parkirišča NI, oz. je absolutno premajhen, prečkati je potrebno zelo prometno cesto, da ne govorim o izzivih v čakalnici, kjer je potrebno otroka pred samim pregledom slečt, zamenjat plenico (kar je pogoj, da ga zdravnik pregleda).... po njihovi logiki bi seveda drugega otroka pustila pred vrati, kjer bi čakal, da pregled in cepljenje opravi prvi, nakar bi drugega seveda odložila v nek kot, kjer bi moral delit isto usodo, kot pred njem njegov brat, da ne govorim o tem, da če bi se karkoli v tem času zgodilo z njim, bi mi najbrž pokazali napis, da zdravstveni dom ne odgovarja za osebne predmete, a kaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

na koncu sem že govorila s povzdignjenim glasom, ampak dosegla sem pa svoje, tisti dan bolniške mu bojo priznali... user posted image user posted image user posted image saj štekam, da je zakon zakon in da so pravila pravila, kjer piše, da v času porodniškega dopusta matere oče ne more dobiti bolniškega dopusta za otroka, ampak nikjer ne piše, da to velja tudi za starše dvojčkov, trojčkov...... se nimam za nič več kot katerakoli od drugih mamic, ampak razlika pa vseeno je..... user posted image user posted image

no, sem pa toliko porabila časa, da vam povem tole, da je prvi zaključil svoje popoldansko spanje... user posted image

uživajte..... upam, da kmalu spet pridem (je ati prišel domovuser posted image )....

< Sporočilo je popravil l.daisy -- 30.1.2009 14:32:49 >

28.05.2008: 1 + 1 = 4

Neposredna povezava do sporočila: 2684
30.1.2009 14:36:50   
Anonimen
Prav maš i.daisy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zbunit se je treba do konca. user posted image

Men še kar komaj vleče RR user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2685
30.1.2009 14:38:32   
Anonimen
Marjetica,vi imate pestro,si komaj predstavljam.Dobro da nisi bila tiho in si povedala svoje,sicer bi te-saj so te hotli,na brzino odslovili.Sem jaz ista,bi tut naredila cel halo,no,saj sem ga,na domplanu 1x,ko me je hotela ena zaposlena mal okrog prinest.Se je malo zmotila.

....mene je pa odvetnica klicala,sem ji morala nekaj faxirat..se se zdaj tresemuser posted image ....

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2686
30.1.2009 14:39:47   
slovenka
AS, hvala za pojasnilo. Se bom poboljšala user posted image

Ja, jaz pa nobenih težav na RR ne opažam... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
30.1.2009 14:39:51   
Anonimen
Nya,kje si,sem ti poslala zs ,pritisk imam pa ziher 300...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2688
30.1.2009 14:41:23   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Marjetica,vi imate pestro,si komaj predstavljam.Dobro da nisi bila tiho in si povedala svoje,sicer bi te-saj so te hotli,na brzino odslovili.Sem jaz ista,bi tut naredila cel halo,no,saj sem ga,na domplanu 1x,ko me je hotela ena zaposlena mal okrog prinest.Se je malo zmotila.

....mene je pa odvetnica klicala,sem ji morala nekaj faxirat..se se zdaj tresemuser posted image ....

Ja, I.Daisy, prav si naredila. Jaz se tudi čedalje več bunim, če kaj ni prav... Kot npr. da smo na 51. mestu za vrtec in še dve leti ne bomo na vrsti. Sem kar malo tožbo omenjala user posted image

Kleo, drži se user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
30.1.2009 14:44:13   
Anonimen
Saj se,za srce,sicer mi se pobegne.....

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2690
30.1.2009 14:51:44   
Anonimen
Upam, da zrihtaš kot moraš.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2691
30.1.2009 14:55:55   
mtinca1
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Prav maš i.daisy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zbunit se je treba do konca. user posted image

prav si ravnala l.daisy user posted image user posted image user posted image ; tud jaz zadnje čase ugotavljam, da moram bit ful vztrajna, da dobim kar želim. v zadnjem mesecu kr dvakrat - mobitel, big-bang. tako, da je moj stavek po novem: "a lahko govorim z vašim nadrejenim?" in potem potem se je vse lepo rešilo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
30.1.2009 14:57:31   
mtinca1
kleo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
30.1.2009 14:58:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

da je moj stavek po novem: "a lahko govorim z vašim nadrejenim?" in potem potem se je vse lepo rešilo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2694
30.1.2009 15:07:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

da je moj stavek po novem: "a lahko govorim z vašim nadrejenim?" in potem potem se je vse lepo rešilo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2695
30.1.2009 15:07:46   
Anonimen

malo za šalo - prekrvavitev je dobra za srceuser posted image
in za res - sem ti odgovorila - tale rr me dans skoz neki j. e.b.e

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2696
30.1.2009 15:21:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya

malo za šalo - prekrvavitev je dobra za srceuser posted image mogoce za tvoje,mojmu skodujeuser posted image
in za res - sem ti odgovorila - tale rr me dans skoz neki j. e.b.e ja hvala

Mtinca,Didlinaa,tut vama hvala,saj bouser posted image
AS,imas ZS,tudi tebi hvalauser posted image

....pa smo spet pri zahvaljevanju,ponovi vajo.......rada bi se zahvalila vsem ki me poznajo..........ko zadanem na lotu,vas castim z......vozickanjem okol Bledauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2697
30.1.2009 15:26:24   
Anonimen

malo za šalo - prekrvavitev je dobra za srceuser posted image mogoce za tvoje,mojmu skodujeuser posted image

NISM MISLILA TEBE, RR-A NE MORM ODPRET

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2698
30.1.2009 15:30:09   
lunca14
marjetica..............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tko se govoriuser posted image user posted image user posted image user posted image
kleo..................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..........................a mene pa še zmerej nemaraš,pa tko sem te bodrila predno si šla rodituser posted image .........ti,tiuser posted image ..................................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
30.1.2009 15:32:49   
Anonimen

NISM MISLILA TEBE, RR-A NE MORM ODPRET

saj VEM,HVALA,je blo za odgovor...pa nehajva se DREEETuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?