|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35. letu
22.1.2009 22:12:35   
hanna1
...dober večer...kr tak malo......ko sem ravno uletela skoz vrata,pa sem še malo gor pošpegala....komaj prebrala tolk je novic user posted image user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
23.1.2009 7:49:01   
lumpa6
ojla  kako ste?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
23.1.2009 7:58:41   
makala
Dobro jutro!

Da vas na hitro pozdravim. Kavica in čajček sta že mimo, sedaj pa delo 100 na uro.
Miha vse naj najuser posted image user posted image user posted image user posted image . Ne morem verjet Dašabina, kako gre hitro čas. Upam, da si dobro v službi.
Laubica tudi tebi vse naj naj.
In tudi jaz upam, da se nam bo letos uspelo spoznati v čimvečjem številu.
Pri nas skoraj vse po starem, razen da ima Lana zadnji teden napade trme.
Prejšnji teden smo imeli bronhitis, dobili prvič antibiotik, pa je šlo lepo na boljše, še malo šmrka.
Imamo 12 zob in vsak dan kakšno novo besedo.

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
23.1.2009 19:43:34   
natasaom
na-pa je sirena..pa drugič user posted image

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
24.1.2009 8:39:27   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

user posted image

user posted image user posted image user posted image KONZERVICE, PARTIZANKE IN ROŽICE,user posted image user posted image user posted image        

user posted image

stephany (21.12.1970)Klemen 13.5.2007

majrim
(  3.4.1971) -      Neža 28.6.2007

mateyka
(4.4.1971) -      Inara 29.7.2007

KT (11.7.1971) -              Alina 23.6.2007

user posted image user posted image

neli99
(31.12.1972) -   Peter 13.8.2006 ,

Nataša 28.11.2007

hanna1
  (23.12.1969) - Blaž   5.10.1995,  

Hana 5.6.2007

Laubica (20.1.1972) -    Tinej 14.9.1999,

Timon 24.10.2007

julči (1.5.1975) -             Miha  2.12.1996

Zala  5.6.2007

natasaom
(4.7.1972)-     Hana 17.9.2004

Lia     29.12.2008

user posted image user posted image user posted image

viator (27.9.1965) -     Urška 25.8.1994

Lea    19.9.1997

Lara   11.7.2007 

duskamb (5.7.1972) -  Žana   13.1.1999,

Jure    19.8.2000

Matija 20.9.2007

makala (21.7.1968)       Matevž  1990

Kaja      1994

Lana  23.8.2007

lonib  (2.4.1973)             Nejc  15.9.1995

Vanja  24.11.2000

Zala  29.3.2007

dašabina (3.4.1973) -      Ana  9.4.1997

Maša 8.4.1999

Miha  20.1.2008 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lumpa6         
Aleksandra Tamara  12.11.1990

Klaudija   2.7.1996

Kristjan  14.1.1998

Jure Gal  16.6.2003

Žiga  31.8.2007

(srečke) nosečke ... user posted image  

dodi ( 25.8.1974 )          
Janja-19.6.1997

Žan-19.7.1998

Irma-09.03.2000  

Breda in Mirjam-20.09.2001

Vanja in Nadja-03.06.2003

Nace-15.07.2005

Vida in Vilma-24.05.2007 

PDP (junij 2009)user posted image

Povezave na prejšne dele:

1.del
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1855706&mpage=1&key=

2.del:
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2321266&mpage=1&key=

3.del:
http://www.ringaraja.net/forum/m_2659096/mpage_1/key_/tm.htm

tanjusi,če pa nam zaupaš nekaj osnovnih podatkov...imena,RD,pa te damo na seznam...seveda,če to hočeš..ker si pač postala naša redna...čvekica user posted image user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
24.1.2009 8:47:17   
julci
user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
24.1.2009 8:57:38   
julci
Kaj pri nas dogaja.

V torek sva imele z Zalo zadnjo posvetoalnico.Velika je 83,težka pa točno 11 kg.user posted image Glavco ma zarašćeno.sva bili pohvaljeni,ker je bla ful pridnauser posted image ko bi doma bla tak cuker,no ja malo ga pa more špičit,če ne bi blo stanovanje preveč spucanouser posted image kar pa ni v navadiuser posted image .

Jaz sem pa tud vesela in ponosna sama nase,ker sem v treh tednih ločevalne sklatla dol celih 8,6 kguser posted image user posted image juuuuuupiiiiiiiiii.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
24.1.2009 12:20:41   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: julci

Kaj pri nas dogaja.

V torek sva imele z Zalo zadnjo posvetoalnico.Velika je 83,težka pa točno 11 kg.user posted image Glavco ma zarašćeno.sva bili pohvaljeni,ker je bla ful pridnauser posted image ko bi doma bla tak cuker,no ja malo ga pa more špičit,če ne bi blo stanovanje preveč spucanouser posted image kar pa ni v navadiuser posted image .......user posted image user posted image user posted image user posted image za Zalo......

Jaz sem pa tud vesela in ponosna sama nase,ker sem v treh tednih ločevalne sklatla dol celih 8,6 kguser posted image user posted image juuuuuupiiiiiiiiii........matr,pridna si user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
24.1.2009 13:30:59   
tanjusi
Ma sem v eni dilemi, pa bom tule vprašala, ko ste take fajn punce, pa saj vem da se bom itak mogla sama odločit. Starejši sin aktivno trenira ples, tudi dokaj uspešno tekmuje, vendar ga je na treninge treba vozit, ampak to je že nekako postal način našega življenja in se ne obremenjujemo več s tem, sedaj pa je povabilo dobil tudi ta mali, vse bi blo super če bi se urniki pokrivali pa se očitno ne bojo, ta mali bi gibanje še bolj potreboval in mu sploh ne bi škodilo, samo ne vem če še mam tok energije ,da še njega vozim okrog, ma je zoprnouser posted image , pa tudi sam si želi plesat, seveda ker mu je vse kar dela ta velik nobel.Aja, no ta velik je star 11 ta  mal pa 7 let.
Ma saj mi je že zdaj laže ko sem tole napisala, mal se mi že zdi kaj bomo, bom pa vesela tudi kakega vašega mnenja.

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
24.1.2009 16:32:09   
stephany
Končno malo miru... Mali je ponovno zaspal.
Od polnoči do prej mi je 5x bruhal, revček, pa dvakrat bolj tekoče kakal. Znaki kažejo na kakšno trebušno virozo. Bom videla, kako bo naprej.

Klemen 13.05.2007 (4.030 g, 53 cm)

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
24.1.2009 16:33:07   
stephany
Jaz sem pa tud vesela in ponosna sama nase,ker sem v treh tednih ločevalne sklatla dol celih 8,6 kguser posted image user posted image juuuuuupiiiiiiiiii.

user posted image user posted image user posted image  Bravo, Julči! user posted image user posted image user posted image

Klemen 13.05.2007 (4.030 g, 53 cm)

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
24.1.2009 19:50:03   
julci
Tanjusi
to je pa težka odločitev,sploh če se urniki ne pokrivajo,po drugi strani je pa spet tako,da ti lahko mlajši očita da on pa ni mel prilike.To taksiranje pa tud zahteva celga človeka.Sicer pa če mate možnost zakaj ne,je koristno za otroke,da se gibljejo,pa še zrastejo tk hitro da še sam ne veš.

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
24.1.2009 19:51:11   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: stephany

Končno malo miru... Mali je ponovno zaspal.
Od polnoči do prej mi je 5x bruhal, revček, pa dvakrat bolj tekoče kakal. Znaki kažejo na kakšno trebušno virozo. Bom videla, kako bo naprej.

o ti bošček,kr kak šipkov čaj mu daj,pa borovničke,najbolj važno je da ne dehidrira.pa pocajtita se čimprej

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
24.1.2009 20:00:08   
julci
Jaz sem se pa prej malarja špilala in sem si prepleskala mali in ta velik hodnikuser posted image .Jutr zjutraj pa si še demflok s pikicam nanesem,da lahko potem samo opereš.Če ne pri nas ne zdrži kaj dolgo.Sva danes kupla predsobo za ta velik hodnik,pa je treba malo poštimat,da bo lepo.sem bla že pošteno nervozna,ker nisem mela kam stvari dajat,pa čevljev.Pa so meli v lesnini danes kr neke popuste,pa sva vzela.tk da smo v polnem zagonuuser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
24.1.2009 20:05:55   
julci
evo takšno predsobo bom imela,samo da sva še dokupila eno visoko omaro
user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
24.1.2009 20:20:18   
Laubica
Čer najprej se še vsem zamudnicam user posted image zahvlajujem za čestitkeuser posted image
JULČI-jaz imam isto doma-čisto istouser posted image
Tanjuši-je problem ja če se ne pokrivata-ta vožnja je za pop......samo če si sine želi
Štefka-tudi od mene sožalje in tudi jaz upam da se kdaj v živo spoznamo-pa da bo malček kmalu zdrav vama želim

JULČI-mater kak tebi grejo hitro kile dol jaz sem pa samo 3 kg v treh tednih shujšala-no pa jaz pravim počasi se daleč prideuser posted image -aja pa čestitke ker si pridna še tako daljeuser posted image
Tak upam da nisem kaj ven spustila če sem se opravičujemuser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
24.1.2009 20:31:39   
julci
laubica moje kile se s tvojimi sploh ne morejo primerjat.Pa ja nimaš več kaj dol dat,pri meni pa glih obratnouser posted image jih je še velikoooooooooooo za dol sklatit.pa kolkor bo šlo bo šlo se nč ne obremenjujem.je pa vsak dan zame zmaga,ker nisem bila kaj dosti discipliniranauser posted image .

Laubica si zadovoljna z predsobo.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
24.1.2009 21:02:49   
KT

Go Julci, go julci, go julci user posted image user posted image user posted image  Bravo user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
24.1.2009 21:06:08   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

Ma sem v eni dilemi, pa bom tule vprašala, ko ste take fajn punce, pa saj vem da se bom itak mogla sama odločit. Starejši sin aktivno trenira ples, tudi dokaj uspešno tekmuje, vendar ga je na treninge treba vozit, ampak to je že nekako postal način našega življenja in se ne obremenjujemo več s tem, sedaj pa je povabilo dobil tudi ta mali, vse bi blo super če bi se urniki pokrivali pa se očitno ne bojo, ta mali bi gibanje še bolj potreboval in mu sploh ne bi škodilo, samo ne vem če še mam tok energije ,da še njega vozim okrog, ma je zoprnouser posted image , pa tudi sam si želi plesat, seveda ker mu je vse kar dela ta velik nobel.Aja, no ta velik je star 11 ta  mal pa 7 let.
Ma saj mi je že zdaj laže ko sem tole napisala, mal se mi že zdi kaj bomo, bom pa vesela tudi kakega vašega mnenja.

tanjusi - nezavidljiv položaj. Ampak tako kot so ti napisale že moje predhodnice, verjetno bi se tudi jaz šla taksista user posted image . Verjamem pa, da ti bo to pobiralo še zadnje atome energije ampak potem, ko boš videla tiste žareče učke, ko ga boš prišla iskat, bo vsa energija povrnjena, ane. 

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
24.1.2009 21:13:11   
Laubica
JULČI-zelo sem zadovoljna z predsobouser posted image

Jaz moram še 7 kg dat dol saj nosim lahko samo 1 kavbojke user posted image
Ti pa boš tudi pridna in bo šlo doluser posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
24.1.2009 22:10:07   
natasaom
http://static.ringaraja.net/1108349014/big/5bfaa9314bdf0064189768ae4a8fac24.jpg

Sestrice

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
24.1.2009 22:14:20   
natasaom
">user posted image

sestrici

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
24.1.2009 22:24:27   
hanna1
čer......kolk ste pridne...na vseh področjihuser posted image ...lepa predsoba julci,mi bomo tud morali razmišljat o nečem bolj konkretnem,je še sedaj tiste plošče in obešalniki na zid pričvrščeni,ki sem jih sama  "skreirala iz škart vrat",katere sem kupila v ...kako se že sedaj reče julci...na Prevaljah tam nasproti šole...sem jih razstavila in plošče potem po zarisu obrezala,ter nanje našravfala obešalnike...in tako je še sedaj,ker mi koga pri hiši,ki bi malo zrojil,da je bila to samo začasna rešitev user posted image ...ampak dokler imamo kam obešat bunde in ostalo kramo....user posted image ...pa videla sem,da imajo spodaj sosedje tud v hodniku postavljene omare,ki ne motijo,pa vendar lahko dosti  "skriješ"  noteruser posted image user posted image

tanjusi,mislim,da imaš kar precej zavidljivo situacijo,še posebej,če je treba daleč vozit....a imajo v SG-ju ali v Velenju...ali še kje dalj.....je pa pozitivno,da sta fanta tako angažirana in to včasih pol tud starš kar pozabiš na utrujenost in pmagaš in voziš...saj kolker sem razumela,boš ti to storila,sam včasih bi rabila bit na dveh mestih hkrati user posted image ...želim ti in tvojima fantoma,da se vam izide user posted image user posted image user posted image ...sej volje ti ne manjka.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bolančke in še enkrat user posted image user posted image user posted image user posted image za vse,ki se uspešno spopadate s kilami...za to pa je res potrebna volja in disciplina,tako,da fige za vse tiste...al kako se že reče....ki pridno delate na temuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
24.1.2009 22:26:43   
hanna1
iiiiiiiiii,kaj jaz vidim user posted image user posted image user posted image user posted image -kakšni frikici,joj kak je Lia lušna...pozdravček in čestitke še enkrat mamici Nataši ob takšni lepi punčki user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
24.1.2009 22:26:51   
natasaom
user posted image

Lia

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

IME ZA PUNČKO
gugla

Katero ime za punčko bi izbrali?

Tara (20%)

Neli (15%)

Mishel (5%)

Lori (5%)

Zala (56%)

Število vseh glasov: 342

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!