Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 18:33:27
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria Lara in Pf ste zadovoljne z PP stolčki Meni se zdi ful fajn... Lara se pa tudi nič ne pritožuje.... Meni pa glih zeleno ne sede.... dajajo že mesece v akcijo samo zelen avtosedež, tisti, ki ga bomo mi kupli... pa sem rekla, rajši dam 70 € več, kot da kupit tisti sedež.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 18:36:29
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: gloria Lara in Pf ste zadovoljne z PP stolčki Meni se zdi ful fajn... Lara se pa tudi nič ne pritožuje.... Meni pa glih zeleno ne sede.... dajajo že mesece v akcijo samo zelen avtosedež, tisti, ki ga bomo mi kupli... pa sem rekla, rajši dam 70 € več, kot da kupit tisti sedež. ...kateriga pa gledaš....aha do gdaj pa so ti stolčki približen uporabni....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 18:40:04
|
|
|
|
Lara Croft
|
...kateriga pa gledaš... http://b2c.baby-center.si/
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 18:42:10
|
|
|
|
Lara Croft
|
...ena slikca našega nageca ... kak srček
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 18:43:52
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ...kateriga pa gledaš... http://b2c.baby-center.si/ ...lep...pa predvsem funkcionalen...ti bi pa rdečega ...ma res hecen da nimajo vseh barv po tej ceni...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 19:31:15
|
|
|
|
lana luna
|
punce kako nej dam slikice gor, tko da se jih že tukaj vidi, pa da se da povečat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 19:31:43
|
|
|
|
lana luna
|
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 19:34:57
|
|
|
|
leda
|
čer, nam se kar dogaja; zdej ko sem zavohala pomlad. se bojim, da me do zime ne bo več kaj dosti gor sploh pa tale otroški stereo, to sploh ni le dvakrat več dela... aja, sem se pa pod ljubljano hotla pofočkat. morda se nas bo pa nabral, pa se ob prvem soncu zunaj dobimo. kodeljevo, bolj natančno.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 19:41:14
|
|
|
|
Virtualna
|
IZVIRNO SPOROČILO: morango Virtualna, ful imaš lušno bejbiko, s takimi polnimi lički. Prava lepotička. O, hvala hvala
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 19:41:57
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 jaz tudi še ne. sem pa iz lj. A pa tiste, ki ste iz Lj. kaj vozičkate (ob lepših dnevih vsaj) po Tivoliju? Sem mislila, da bi se lahko kaj spoznale zdaj ko bo (sčasoma (UPAM ) malo lepše vreme.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 19:47:00
|
|
|
|
arabela*
|
oila
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 19:47:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Meni pa glih zeleno ne sede.... dajajo že mesece v akcijo samo zelen avtosedež, tisti, ki ga bomo mi kupli... pa sem rekla, rajši dam 70 € več, kot da kupit tisti sedež. jaz pa bi vse zeleno imela...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 19:49:16
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish nisem, sem jih imela v roki, pa videla, da ni ježka pa dala nazaj samo so boljši brez ježka.....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 19:50:10
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda aja, sem se pa pod ljubljano hotla pofočkat. morda se nas bo pa nabral, pa se ob prvem soncu zunaj dobimo. kodeljevo, bolj natančno. Ja to bi bilo super!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 19:50:24
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Skratka, probala sva tudi to, da sva ob njej v posteljici in jo drživa, božava in greva ven, vendar se ZMERAJ začne histerično jokat. Ne sicer takoj, ampak čez čaz, ko postane zaspana. In takrat jo pač dvigneva, da se umiri in potem odloživa (prvič, drugič, tretjič...). Tudi čez dan noče zaspat sama od sebe, ampak v mojem naročju. .... s tem, ko jo dvigujeta....ji samo dajeta še večje veselje, da se histerično joka.....probaj ji takrat začet nekaj govori al pet, da ji preusmeriš misli, boš videla, da bo po parih poskusih uspelo..... vsaj pri nas je.... je pa res, da se naš ne joće, ampak začne nabirat al pa zmerno jokat... ...no....vsekakor otroček te preiskuša....zajoka...ti ga primeš potolažiš...in tak je sedaj njen vzorec..... ..upam, da veš kaj sem hotela povedat ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 19:51:21
|
|
|
|
arabela*
|
me smo se danes z mariborčankami dobile in se fuuuuuuuuulllll načvekale
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 19:57:03
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: lana luna punce kako se ugasne nosečniški koledar ker jest sem že tri mesce pa pol noseča 42 tednov meni pa kar naprej kaže.....vaš otrok ima 5 mesecev............ Ja meni tud, če grem na forum DOJENČEK, kaj pa če klikneš NOSEČNOST? Kaj ti pa pol kaže? ...vsem kaže 42 tednov...bi več ..samo to je max nosečnost
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 19:58:01
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Skratka, probala sva tudi to, da sva ob njej v posteljici in jo drživa, božava in greva ven, vendar se ZMERAJ začne histerično jokat. Ne sicer takoj, ampak čez čaz, ko postane zaspana. In takrat jo pač dvigneva, da se umiri in potem odloživa (prvič, drugič, tretjič...). Tudi čez dan noče zaspat sama od sebe, ampak v mojem naročju. .... s tem, ko jo dvigujeta....ji samo dajeta še večje veselje, da se histerično joka.....probaj ji takrat začet nekaj govori al pet, da ji preusmeriš misli, boš videla, da bo po parih poskusih uspelo..... vsaj pri nas je.... je pa res, da se naš ne joće, ampak začne nabirat al pa zmerno jokat... ...no....vsekakor otroček te preiskuša....zajoka...ti ga primeš potolažiš...in tak je sedaj njen vzorec..... ..upam, da veš kaj sem hotela povedat ... ja jst ponavadi prižgem muziko pa mal zapleševa pa pol zaspi ampak to ne deluje vedno
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 19:58:26
|
|
|
|
RAČKAPK
|
FIŠI - welcome back
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 19:59:41
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya me smo se danes z mariborčankami dobile in se fuuuuuuuuulllll načvekale na pomlad nekega lepega dne mormo naredit srečanje
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 20:00:29
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish .... s tem, ko jo dvigujeta....ji samo dajeta še večje veselje, da se histerično joka.....probaj ji takrat začet nekaj govori al pet, da ji preusmeriš misli, boš videla, da bo po parih poskusih uspelo..... vsaj pri nas je.... je pa res, da se naš ne joće, ampak začne nabirat al pa zmerno jokat... ...no....vsekakor otroček te preiskuša....zajoka...ti ga primeš potolažiš...in tak je sedaj njen vzorec..... ..upam, da veš kaj sem hotela povedat ... Vem Goldfish, hvala. Sedaj je sigurno že poštekala, da če se močno joka, jo bova dvignila. Sva pa tudi to, kar si ti predlagala že probala. Pa ni šlo. Vedno se konča s histerijo. Sicer nisem zagovornica 'cry it out' teorije, ampak bemti zdaj pa tud o tem že razmišlja. Je pa pri najini tud to "zanimivo," ko se še naprej joka tud potem ko je v naročju enkrat. Tud po 20 min in več, če se ji zdi. To je v bistvu najhujš. Da tudi naročje ne pomeni, da se bo nehala jokat. Ne vem, kot da ima fuuul težav s tem da preide iz budnega stanja v spanje. Sej se mi prav zasmili všasih, ko se tako matra.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Pedagogi.пеперутка16Kakšno je vaše mnenje o pedagogih (strokovnih sodelavcih) v naših vrtcih in šolah?Dobro. (
67%)
Slabo. (
33%)
Ne vem. (
0%)
Število vseh glasov: 3Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!