Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 16:04:51
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Saraya a nisi zadnič enkrat rekla, da boš mela samo triptrap stolček al sem mal zamešala nisem ga jaz omenjala,saj bi ga mela,ampak bomo tega ponucali... mislim, da sem to jaz bla ...no al pa ena on njih...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 16:07:05
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ,si kupla slinčke jaz sem danes dobila dva tista iz špara,zakon so,pa nimajo ježka,se dajo čez glavo in majo fajn patent.Jaz sem full zadovolojna....... nisem, sem jih imela v roki, pa videla, da ni ježka pa dala nazaj
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 16:11:36
|
|
|
|
petra1978
|
Ojla babike! midve si pa lahko roke podma, mi smo tudi bili dolgo brez elektrike, in posledično brez kurjave in kuhanja (no, jaz sem kuhala na tistem malem taborniškem kuhalniku). Čeprav ste bili vi dalj časa brez, mki smo jo včeraj zvečer dobivali na obroke. Pa še danes cel dan na obroke, tako da sem od jutra pa do zdaj brala vse kar ste načvekale, ker mi je vmes 8x vgasnil računalnik . Po vrhu vsega, smo pa še včeraj ostali brez vode, ker je tudi glavna črpalka crknila, če ni bilo elektrike. Pa glavno, da je mimo, no upam vsaj. Ja, lasje - tudi meni tako izpadajo, zadnji teden pa še posebej, da mi gre kar na . Včasih sem imela čisto kratke in sem že rekla, da se bom nazaj tako postrigla, da ne bom vsak dan nosila šop las v smeti. Lara, spraševala si, zakaj je tisti del pri Dormeu. Je za to, da se priklopi na nekaj, kar je ozemljeno (tudi na radiator) in še bolj odganja pršice. Tako, danes zvečer bomo pa imeli akcijo - hranjenje Gala z dodatkom, da vidim, če bo bolj dolgo spal. Kupila sem Aptamil in ga bom mešala z vodo, tako kot ste rekle, da moram.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 16:47:32
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Zdej grem pa jest tud kej skuhat pol pa do konca spakirat in via Prlekija... Se tipkamo spet v pon al pa v ned zvečer, če ne bom preveč hin od žuranja . Pridne bodite in ne jezite svojih septembrčkov! no uživajte na dopustku, glede čakalne vrste za ženina se bomo pa še pomenil
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 16:49:23
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Punce zgleda, da imamo vse iste težave. Odpadanje las, odvečni kilogrami, nesimetrične dojke, pa dedce, ki si ne zrajtajo. ja smo reve ampak važn da mamo naše sončke
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 16:56:57
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: lana luna zgleda da bo res treba pa še ful sem bleda po porodu... bleda si pa lahko zarad pomanjkanja železa. sploh če še vedno dojiš. ker z dojenjem tut še zgubljaš železo. ...kaj bi pol recimo pogale kake tablete šumeče s železom ali raje nič dok dojim men so po porodu dali ferumlek, ampak sem ga sam 14 dni jemala k je tamalo šraufal. pol sem šla pa na kontrolo k svoji dohtarci, pa mi je rekla da naj januarja spet pridm na kontrolo zaradi dojenja. najbolj da greš do dvoje dohtarce in jo prosiš za napotnico da ti kri vzamejo, pol ti bo pa že ona svetovala oz. recept za želez dala. drgač je pa veliko železa v pesi in lahko piješ pesin sok al pa sirup. to pa ne škoduje ker jest sem to prakticirala dva mesca ob dojenju. vprašaš lohk tut v lekarni.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 17:00:15
|
|
|
|
lana luna
|
petra1987 in dobrodošli nazaj v civilizaciji dober ste prgural. je pa res da ne veš kolk pomembna je elektrika dokler ti je ne zmanjka. k pol nč ne moreš. me veseli da ste vsi uredu.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 17:17:46
|
|
|
|
lana luna
|
neki probavam prlept pa mi ne rata
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 17:20:24
|
|
|
|
morango
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna IZVIRNO SPOROČILO: lana luna IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...sem si zdejle glavo prala in je bilo tolk las v banji da je groza....punce a vam še tko odpadajo ... men ful odpadajo, ampak je čudn, k plešasta pa še zmerej nism. ne vem od kod se tolk las vzame. bi blo treba vsako uro s sesalcem po bajt hodt za mano. k se mi te lase gravžajo Pri meni je enako...vsepovsod je teh mojih las...ce sem zadnjic no....joj fuj... zadnjic enkrat sem dala Leylo spat...in je zaspala...nakar se cez par minutk zacne dret....grem k njej...in zagledam en (svoj) las cisto zavozlan okoli dudike njene .... ma za zbruhat, no.... Se pridružujem vsem sotrpinkam. Men gre tud na živce, ko povsod lahko svoje lase pobiram. Mogoče bi pomagalo, če bi se postrigla, ma se ne morem odločit. Ne še, naj mal topleje rata.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 17:23:38
|
|
|
|
morango
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna pa še neki me zanima. tiste ki polno dojite, al ste po večini že vse doble tardečo? ker jest polno dojim, pa sem jo dobla na Sarino 3. obmesečnico prvič. in me mal skrbi da zarad tardeče tut mlekec hoče mal usihat... al je možno Jaz polno dojim, pa sem jo imela zdaj že dvakrat, prvič ob 2. mesecu. Ko sem jo imela drugič, sem tud opazila, da imam manj mleka, ma samo prvi dan. Leno sem večkrat pristavljala, pa je blo čist v redu. Po tem sem pa spet dobila dovolj mleka. Mi je pa fajn, ker zdaj po porodu nimam prav nobenih bolečin ob menstri. Upam, da tako tud ostane.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 17:26:00
|
|
|
|
morango
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Sem pa lepa danes, z novo frizurco.... samo tisto zgoraj... hahaha.... potem, ko sem si lani postrigla pol metra las, mi zdej ni problem ostrič 5 cm..... Ciao babe, mi2 z Laro greva zdej ven, da dve urni sprehod.... Lara za novo frizuro. Jaz se tud moram odločit, da se grem mal prenovit. Je blo fajn na sprehodu?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 17:32:11
|
|
|
|
morango
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: lana luna zgleda da bo res treba pa še ful sem bleda po porodu... bleda si pa lahko zarad pomanjkanja železa. sploh če še vedno dojiš. ker z dojenjem tut še zgubljaš železo. ...kaj bi pol recimo pogale kake tablete šumeče s železom ali raje nič dok dojim Gloria, jaz sem tud mela ful slabo kri, sem popila precej sirupov, zdaj pa jemljem tablete elevit, ki so prav za doječe in imajo precej železa. Pa včasih si konjske zrezke privoščim. Mislim, da pomaga, se počutim precej bolje. Kmalu po porodu sem bila precej švoh, pa vrtelo se mi je pogosto. No, zdaj je to odpravljeno.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 17:33:40
|
|
|
|
morango
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Kolk vas je pa kaj z Ljubljane punce? Jaz sicer nisem original od tam, sem pa 15 let, z manjšimi prekinitvami, tam živela. Pa služba me tud še tam čaka. In jo kar mal pogrešam.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 17:36:19
|
|
|
|
morango
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna petra1987 in dobrodošli nazaj v civilizaciji dober ste prgural. je pa res da ne veš kolk pomembna je elektrika dokler ti je ne zmanjka. k pol nč ne moreš. me veseli da ste vsi uredu. Ja, se pridružujem. Je pa res kriza, da zdaj v tem mrazu zmanjka elektrike, pa še ko je dojenček v hiši. Fino, da ste spet na toplem in svetlem.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 17:37:07
|
|
|
|
morango
|
Virtualna, ful imaš lušno bejbiko, s takimi polnimi lički. Prava lepotička.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 17:40:15
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 A tebi je odprlo? Jaz sem pa probala pa ni šlo, zdaj sem pa že popravla sporočilo... hihi, ti si citirala sporočilo, ki ga ni več Na računalniku od mojega ni odprlo, na mojemu laptopu pa je, ker imam inštaliran programček... srček je...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 18:03:17
|
|
|
|
Lara Croft
|
babe...ve si sploh ne morte predstavljat kaj sem jaz te 3 dni morala preživet.... đizus....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 18:08:06
|
|
|
|
Lara Croft
|
Je blo fajn na sprehodu? Ma super je blo.... danes je bil res en prekrasen dan... Sem ruknila dve uri hitre hoje... sem bla vsa prepotena.... Babe, jutri grem pa spet densat ... na disko musko 70/80..... yihaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 18:19:54
|
|
|
|
Olivija*
|
Ojla! Berem, da ste ene res prestajale hude čase brez elektrike... robinzonski turizem sredi zime Tudi jaz sem si danes privoščila barvanje in striženje in se res fajn počutim z novo frizurco. Včeraj sem dobila stolček za hranjenje iz bC in sicer tega od CAM-a: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=188427. Danes sem dobila pa reklamo od BC in vidim, da bo za isto ceno tudi PegPerego Prima Pappa Diner in to v zeleni barvi! Camov je moder, a jaz imam vse ostalo zeleno (voziček, banjico....) in mi je prav žal, da nisem počakala še par dni s tem stolčkom. Ali ima katera izkušnje, kako je s tem naročanjem preko interneta v BC, če kaj pošlješ nazaj. Verjetno je treba poštne stroške plačat, a ne? Tile stolčki so pa kar težki, pa ne vem, če se mi splača.... Zamenja katera zelen stolček za modrega
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 18:23:08
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: morango IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: lana luna zgleda da bo res treba pa še ful sem bleda po porodu... bleda si pa lahko zarad pomanjkanja železa. sploh če še vedno dojiš. ker z dojenjem tut še zgubljaš železo. ...kaj bi pol recimo pogale kake tablete šumeče s železom ali raje nič dok dojim Gloria, jaz sem tud mela ful slabo kri, sem popila precej sirupov, zdaj pa jemljem tablete elevit, ki so prav za doječe in imajo precej železa. Pa včasih si konjske zrezke privoščim. Mislim, da pomaga, se počutim precej bolje. Kmalu po porodu sem bila precej švoh, pa vrtelo se mi je pogosto. No, zdaj je to odpravljeno. ...hvala za nasvete punce....po porodu sem pila ta pesin sok ker mi je patronažna svetovala pol pa seveda kr na lepo nehala....nič bo treba spet začet pit....pa elevit si bom kupla ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 18:23:59
|
|
|
|
Lara Croft
|
OJ... jaz pravkar naročam avtosedež, ki že dolgo čakam, da bo ta barva v akciji.... Sem sicer že naročala pri njih, ma ker mi nekaj ni štimalo sem kar poklicala na njihovo številko in sem potem kar telefonsko naročila.... plačala po povzetju in fertik....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 18:27:18
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 Ojla! Berem, da ste ene res prestajale hude čase brez elektrike... robinzonski turizem sredi zime Tudi jaz sem si danes privoščila barvanje in striženje in se res fajn počutim z novo frizurco. Včeraj sem dobila stolček za hranjenje iz bC in sicer tega od CAM-a: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=188427. Danes sem dobila pa reklamo od BC in vidim, da bo za isto ceno tudi PegPerego Prima Pappa Diner in to v zeleni barvi! Camov je moder, a jaz imam vse ostalo zeleno (voziček, banjico....) in mi je prav žal, da nisem počakala še par dni s tem stolčkom. Ali ima katera izkušnje, kako je s tem naročanjem preko interneta v BC, če kaj pošlješ nazaj. Verjetno je treba poštne stroške plačat, a ne? Tile stolčki so pa kar težki, pa ne vem, če se mi splača.... Zamenja katera zelen stolček za modrega ..mene je tudi danes prevzel ta PP stolček.....si pa ista kot jaz vse v zelenem ...mene kr naprej heca da mam vse zeleno pa še včeri sem skor v BC kupla tist kostum žabico za dojenčke in je rekel da zdej je pa tega dosti...pa dober da nisem ker je od danes popust ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 18:28:46
|
|
|
|
gloria
|
Lara in Pf ste zadovoljne z PP stolčki
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 18:30:29
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: lana luna pa še neki me zanima. tiste ki polno dojite, al ste po večini že vse doble tardečo? ker jest polno dojim, pa sem jo dobla na Sarino 3. obmesečnico prvič. in me mal skrbi da zarad tardeče tut mlekec hoče mal usihat... al je možno ...jaz je še nisem dobila tak da ti žal ne morem pomagat Tudi jaz je še nisem dobila.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 18:31:59
|
|
|
|
Olivija*
|
jaz tudi še ne. sem pa iz lj.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?