|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki-3. del............ :)
27.1.2009 22:34:03   
arabela*
nič babike,grem  user posted image

user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
27.1.2009 22:34:39   
KAHLO
nočka Saraya!!!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
27.1.2009 22:36:36   
meta21
Lovro je tudi že malo v stolčku ampak samo kakšnih 15 minut-ko je kašico in občasno, ko kuham, da me gleda. Drugače je pa v ležalniku. Mi ful prav pride, ker je rad notri in je fajn za po obroku, da se mu hrana poleže in ne poliva.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
27.1.2009 22:37:38   
meta21
Kahlo, ti si si pa danes vzela čas...Lepo, lepo, da nisi samo BTW pršibalauser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
27.1.2009 22:40:16   
KAHLO
meta21, ja danes mam spet cajt k včasih.

Mala spi, koča pa je klko tlko pospravljena, jutri pa mamo za južno pizzo, tak da mi ni treba nič več danes pripravlat... je pa res da bi mogla diplomo pisat pa se kr ne moram zraven spravit.

Pa še včasih me zgrabi nostalgija po tem rr.......še posebaj me zaboli pr dušici, k vidim da sem že čist out in nimam pojma kaj debatirateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še nekaj mesecev nazaj, pa ni blo dneva .....celo ure da ne bi kaj natipkalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
27.1.2009 22:40:41   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

meta najbolše da glasbene urice vzameš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še maš malo časa da se naučišuser posted image user posted image user posted image user posted image

sem mal spregledala tale post... pa bi blo najbrž boljš

Ti ga serješ...nisi še slišala mene petuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
27.1.2009 22:43:33   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

meta21, ja danes mam spet cajt k včasih.

Mala spi, koča pa je klko tlko pospravljena, jutri pa mamo za južno pizzo, tak da mi ni treba nič več danes pripravlat... je pa res da bi mogla diplomo pisat pa se kr ne moram zraven spravit.

Pa še včasih me zgrabi nostalgija po tem rr.......še posebaj me zaboli pr dušici, k vidim da sem že čist out in nimam pojma kaj debatirateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še nekaj mesecev nazaj, pa ni blo dneva .....celo ure da ne bi kaj natipkalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Jp, pa seznamček si nam urejala. Se dostkrat kera spomni nate...

Joj, zdej sem se spomnla na cajte, ko smo si trebuhe merle, pa nove vozičke po dnevni sprobavala pa cotike prale... Oooooh.... Kolk stvari se je spremenil v zadnjih parih mescih...
A se še spomnite, kaj ste delale pred nosečnostjo? Naju z Lano17 je glih zadnič ena kolegica spraševala, če se spomniva...

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
27.1.2009 22:45:49   
KAHLO
jah ......k sva midvi danes z ronjo kuhali kosilo sva poslušali radio.....in glej ga zlomka k naročeno je bil štikl ružo ...moja ružice eeeeeeeeeeee sve sam .......v glavnem jaz pa radio na glas in ji pojem in plešem.....najprej me je debelo gledala pol se pa režala in cvilila zraven......mislim da sem se ji zdela pošteno smešna....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
27.1.2009 22:48:19   
KAHLO
jaz sem bla danes v službi sem mogla en papir it podpisat.....mi je blo tako grozno k so me spraševali, kdaj pridem delat ...še bol me je stisnilo k sem vidla svoje delovno mesto..................
Jaz se večkrat spomnim na čas nosečnosti in čvekanja po rr.....še najbl pa našega srečanja v tivoliju.....si nebi mislila da je bilo to naše zadno srečanje pred rojstvom bebik

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
27.1.2009 22:50:49   
Lara Croft
Kaj mi dovoliste, da grem jaz danes malo prej spat? user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
27.1.2009 22:51:42   
Lara Croft
.si nebi mislila da je bilo to naše zadno srečanje pred rojstvom bebik

Bi se žihr kej spet dobile babe na kupu, ja... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
27.1.2009 22:51:51   
KAHLO
jaz bom tud šla kmalu pod kožo gledat, sam da bo konec športa in se mojuser posted image zduša....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
27.1.2009 22:53:12   
KAHLO
Lara veš da težko verjamem, čeprav želja pa je.......jaz si mislim da se nam zna to uresničit enkrat sred spomladi k bo že bl toplo in se bomo spet doble na istem mestuuser posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
27.1.2009 22:57:34   
lana luna
KAHLO user posted image user posted image user posted image user posted image

tebe sem pa fejst pogrešalauser posted image

mene tut dostikrat nostalgija daje. glih dons sem tut o našem srečanju razmišljala. jest bi tut rada vidla da spomladi to ponovimo. tokrat z malo manjšimi trebuščki in veliki korenjakci in korenjakicamiuser posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
27.1.2009 22:58:20   
lana luna
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

kaj še čakaš... lahko noč...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1190
27.1.2009 23:10:07   
meta21
angelito, čavči...sem ti glih ZS pisalauser posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
27.1.2009 23:11:13   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Ne! Kaj boš pa zdaj...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1192
27.1.2009 23:14:05   
arabela*
eh,se je že user posted image zbudila.......................

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
27.1.2009 23:16:42   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

eh,se je že user posted image zbudila.......................

user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
27.1.2009 23:17:19   
lana luna

punce kako se ugasne nosečniški koledaruser posted image user posted image user posted image user posted image ker jest sem že tri mesce pa pol noseča 42 tednovuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
27.1.2009 23:18:18   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

punce kako se ugasne nosečniški koledaruser posted image user posted image user posted image user posted image ker jest sem že tri mesce pa pol noseča 42 tednovuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  meni pa kar naprej kaže.....vaš otrok ima 5 mesecev............

Neposredna povezava do sporočila: 1196
27.1.2009 23:19:12   
KAHLO
lana luna tud jaz sem že zmeraj v 42 tednuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bom pa jaz na naše srečanje verjetno zraven ronje pripeljala še moj bejbi špekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz neven od kod se ga je zdaj kar naenkrat nabralouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
če bi bla jaz na titaniku sigurno ne bi utonila, kakšen šlauf mamuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1197
27.1.2009 23:22:18   
KAHLO
tak babnce, naš foter je vrgel komando in gremo spatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image fajn še čvekajte naprej in če bo jutri tud tak eazy dan sem spet tukaj goruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upamuser posted image user posted image user posted image user posted image

lahko predvsem pa mirno noč vsem septembrkamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
27.1.2009 23:27:25   
meta21

Jest pa 4 pa pol pa sem tud že parkrat ugotavljala... Najboljš da spet zanosiš pa ga ponastavišuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1199
27.1.2009 23:28:58   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

user posted image  meni pa kar naprej kaže.....vaš otrok ima 5 mesecev............

Ja meni tud, če grem na forum DOJENČEK, kaj pa če klikneš NOSEČNOST? Kaj ti pa pol kaže?

< Sporočilo je popravil meta21 -- 27.1.2009 23:29:14 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?