Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 21:31:03
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna punce kako nej dam slikice gor, tko da se jih že tukaj vidi, pa da se da povečat kopirat moraš kodo za forum s predogledom....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 21:32:49
|
|
|
|
*bubi*
|
, wellcome back IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ,si kupla slinčke jaz sem danes dobila dva tista iz špara,zakon so,pa nimajo ježka,se dajo čez glavo in majo fajn patent.Jaz sem full zadovolojna....... nisem, sem jih imela v roki, pa videla, da ni ježka pa dala nazaj pa kake slinčke sploh iščeš? Zdaj ima BC na klub ceno na ježka+polivinil spodaj. Mi take rabimo, ker se bubika slini kot polžek Sem pa danes dobila v H&Mu take ful male in kompaktne, smo jih že pri bubiju imeli in so super (samo za slino, ne za hranjenje ali polivanje).
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 21:32:55
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 Včeraj sem dobila stolček za hranjenje iz bC in sicer tega od CAM-a: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=188427. Danes sem dobila pa reklamo od BC in vidim, da bo za isto ceno tudi PegPerego Prima Pappa Diner in to v zeleni barvi! Camov je moder, a jaz imam vse ostalo zeleno (voziček, banjico....) in mi je prav žal, da nisem počakala še par dni s tem stolčkom. Ali ima katera izkušnje, kako je s tem naročanjem preko interneta v BC, če kaj pošlješ nazaj. Verjetno je treba poštne stroške plačat, a ne? Tile stolčki so pa kar težki, pa ne vem, če se mi splača.... Zamenja katera zelen stolček za modrega Tega CAMovega si po internetu naročila? Potem ga imaš vsekakor možnost vrniti brez kakršnekoli razlage. Pokliči in vprašaj, če ga lahko kar v najbližji BC zapelješ
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 21:32:58
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya me smo se danes z mariborčankami dobile in se fuuuuuuuuulllll načvekale s katerimi verjetno s tiste teme, ki je sploh nimam več časa prečekirat No, saj danes ne bi mogla, ker sva bili z bubiko na izletu v Celju
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 21:37:20
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 No in zdaj že sam reče, kaj pa če na forumu vprašaš... moj isto.... ..ma jih je zgleda pamet srečala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 21:39:57
|
|
|
|
*bubi*
|
Sem že slišala, da so v dnevni spletni akciji BC tekom dneva barvo stolčka zamenjali. Konkretno pri Maxi cosi Rodi (ok, ta za naše itak še 3 leta ne pride v poštev )
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 21:42:03
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Boga Gold fish. Upam, da jim čimprej uredijo. Moj se je včeraj vozil po Šentilju in Sladkem vrhu zvečer, ko je šel do ene stranke in ko mi je kazal slike, ko je slikal z mobilcem nisem mogla verjeti. Punce tam jih je zasipalo s snegom. Ne moreš verjeti koliko snega. ... Ni fajn takle niti za nas odrasle brez elektrike in kurjave, če pa imaš še dva pikeca kot ona je pa po mojem groza. Pa tudi mrzlo je. Pri nas ni niti centimeter snega. In sem prav vesela, da je tako. ..... saj jih pol ni verjelo, dokler niso videli.......moji sorodniki so v mb doma pa niso imeli nič snega, mi pa .. ..je mož klical v službo, da nas je zametalo, pa mu je rekel direktor ..aja.... on pa doma 20 km stran pa nič.... no pol je pa že spremenil mnenje, ko so še na tv povedali
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 21:42:27
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* , wellcome back
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 21:43:27
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: pf Boga Gold fish. Upam, da jim čimprej uredijo. Moj se je včeraj vozil po Šentilju in Sladkem vrhu zvečer, ko je šel do ene stranke in ko mi je kazal slike, ko je slikal z mobilcem nisem mogla verjeti. Punce tam jih je zasipalo s snegom. Ne moreš verjeti koliko snega. ... Ni fajn takle niti za nas odrasle brez elektrike in kurjave, če pa imaš še dva pikeca kot ona je pa po mojem groza. Pa tudi mrzlo je. Pri nas ni niti centimeter snega. In sem prav vesela, da je tako. ..... saj jih pol ni verjelo, dokler niso videli.......moji sorodniki so v mb doma pa niso imeli nič snega, mi pa .. ..je mož klical v službo, da nas je zametalo, pa mu je rekel direktor ..aja.... on pa doma 20 km stran pa nič.... no pol je pa že spremenil mnenje, ko so še na tv povedali ojej.............grozno................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 21:44:08
|
|
|
|
*bubi*
|
No, ko smo že (spet) pri slinčkih - TEGA ne kupovat. Nov zgleda lepo, potem pa ga tista elastika okoli prav grdo skupaj potegne
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 21:44:44
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Fiška, matr.... rajši visoki računi, kot brez elektrike, ne? .....moj pikec je samo pravil...mama kak brezveze..kaj so te včasih delali .... So se pa ene 3 tedne nazaj učili o elektriki, pa kak je bilo včasih...je mel priliko ob svečah nalogo delat.... ...pa zdaj se niti ne čudim, da je bilo včasih toooooooooolikooooooooooooo otrok ....saj nimaš kaj druga delat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 21:45:32
|
|
|
|
ključek
|
Danes pa praznuje ............... TOMAŽ...............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 21:46:52
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Fiška, matr.... rajši visoki računi, kot brez elektrike, ne? .....moj pikec je samo pravil...mama kak brezveze..kaj so te včasih delali .... So se pa ene 3 tedne nazaj učili o elektriki, pa kak je bilo včasih...je mel priliko ob svečah nalogo delat.... ...pa zdaj se niti ne čudim, da je bilo včasih toooooooooolikooooooooooooo otrok ....saj nimaš kaj druga delat ..................to je meni tudi babi skoz govorila...............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 21:47:45
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ja ja... ves drugi je.... bomo vidli, koliko časa... od kdaj
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 21:49:20
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft debatirajo po teh forumih.Katastrofa!! Tako, kot vidijo nas.... .... meni je moj pikec danes rekel, da sem odvisna od računalnika, ker se nisem hotela it z njim kart...avtomobili.....kolko ccm, pa kateri ma ve batov, pa ... ...pol sem pa šla...pa sem ga tak napičla...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 21:49:24
|
|
|
|
urska238
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Danes pa praznuje ............... TOMAŽ............... čestitke
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 21:50:25
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jutri grem k frizerkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...... avgusta lani sem bla zadnjič.... jaz tud enkrat zdaj te dni..... sem tud bla oktobra nazadnje
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 21:52:06
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: taja1235 punce js pa se vedno nimam a je moznost da sm noseca ??? enkat na zacetku je bla pol pa nc vec...se pa dojimo..hmm....a bo treba it po clear blue sej js bi mela se eno bebiko sam.....no pustmo se presenetit ..........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 21:52:12
|
|
|
|
*bubi*
|
Slučajno sem priklikala na to stran ZPS: http://www.zps.si/otrok/odpoklic-izdelkov-za-otroke/2.html?Itemid=398 zanimivo, predvsem zato, ker so vmes znane blagovne znamke. In za tiste slinčke Kiti sem prepričana, da sem jih zadnjič videla v Pikapolonici . Moram jutri pogledat, če nisem kakega tudi kupila.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 21:52:35
|
|
|
|
urska238
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* , wellcome back enako joj, more bit res grozn tolk časa brez elektrike... nam je do zdej ene trikrat zmanjkal za slabe pol urce, pa sva z mojim rekla,da morva nujno kkšne baterije kupit pa svečke, da ne bomo Mateja v temi iskal
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 21:56:47
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Leyla luškana
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 21:58:21
|
|
|
|
Jazzy1
|
Lahko noč ! Pa da bi čim manjkrat ponoči morale vstati!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 21:59:26
|
|
|
|
urska238
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Slučajno sem priklikala na to stran ZPS: http://www.zps.si/otrok/odpoklic-izdelkov-za-otroke/2.html?Itemid=398 zanimivo, predvsem zato, ker so vmes znane blagovne znamke. In za tiste slinčke Kiti sem prepričana, da sem jih zadnjič videla v Pikapolonici . Moram jutri pogledat, če nisem kakega tudi kupila. ja, čist vsako stvar je že treba prevert, predn kej kupiš... groza
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 22:01:43
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ja ja... ves drugi je.... bomo vidli, koliko časa... od kdaj En dam sem spet mal popiz**** in mu v faco povedala, da kako mi je blo enostavno in lepo, ko ga ni bilo... kako mi ni bil nobeden v napoto in mi kvaril za kar se trudim.... da edino pucat imam zdej za njim.... itd.... Ti povem... veš, kako se trudi zadnje dni...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 29.1.2009 22:04:17
|
|
|
|
Lara Croft
|
Slučajno sem priklikala na to stran ZPS: Hm... otroci so naše največje bogastvo... ne vem, če to še velja...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?