|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki-3. del............ :)
29.1.2009 16:04:51   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Saraya a nisi zadnič enkrat rekla, da boš mela samo triptrap stolček al sem mal zamešalauser posted image

nisem ga jaz omenjala,saj bi ga mela,ampak bomo tega ponucali...user posted image

mislim, da sem to jaz blauser posted image ...no al pa ena on njih...user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
29.1.2009 16:07:05   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

user posted image ,si kupla slinčkeuser posted image

jaz sem danes dobila dva tista iz špara,zakon so,pa nimajo ježka,se dajo čez glavo in majo fajn patent.Jaz sem full zadovolojna.......user posted image

nisem, sem jih imela v roki, pa videla, da ni ježka pa dala nazajuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
29.1.2009 16:11:36   
petra1978
Ojla babike!

user posted image midve si pa lahko roke podma, mi smo tudi bili dolgo brez elektrike, in posledično brez kurjave in kuhanja (no, jaz sem kuhala na tistem malem taborniškem kuhalniku). Čeprav ste bili vi dalj časa brez, mki smo jo včeraj zvečer dobivali na obroke. Pa še danes cel dan na obroke, tako da sem od jutra pa do zdaj brala vse kar ste načvekale, ker mi je vmes 8x vgasnil računalnik user posted image . Po vrhu vsega, smo pa še včeraj ostali brez vode, ker je tudi glavna črpalka crknila, če ni bilo elektrike. Pa glavno, da je mimo, no upam vsaj.

Ja, lasje - tudi meni tako izpadajo, zadnji teden pa še posebej, da mi gre kar na user posted image . Včasih sem imela čisto kratke in sem že rekla, da se bom nazaj tako postrigla, da ne bom vsak dan nosila šop las v smeti.

Lara, spraševala si, zakaj je tisti del pri Dormeu. Je za to, da se priklopi na nekaj, kar je ozemljeno (tudi na radiator) in še bolj odganja pršice.

Tako, danes zvečer bomo pa imeli akcijo - hranjenje Gala z dodatkom, da vidim, če bo bolj dolgo spal. Kupila sem Aptamil in ga bom mešala z vodo, tako kot ste rekle, da moram.

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
29.1.2009 16:47:32   
lana luna

Zdej grem pa jest tud kej skuhat pol pa do konca spakirat in via Prlekija... Se tipkamo spet v pon al pa v ned zvečer, če ne bom preveč hin od žuranjauser posted image .

Pridne bodite in ne jezite svojih septembrčkov!user posted image

no uživajte na dopustku, glede čakalne vrste za ženina se bomo pa še pomeniluser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
29.1.2009 16:49:23   
lana luna
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Punce zgleda, da imamo vse iste težave. Odpadanje las, odvečni kilogrami, nesimetrične dojke, pa dedce, ki si ne zrajtajo. user posted image  user posted image  user posted image

ja smo reveuser posted image ampak važn da mamo naše sončkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
29.1.2009 16:56:57   
lana luna
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

zgleda da bo res treba pa še ful sem bleda po porodu...

bleda si pa lahko zarad pomanjkanja železa. sploh če še vedno dojiš. ker z dojenjem tut še zgubljaš železo.

...kaj bi pol recimo pogale kake tablete šumeče s železom ali raje nič dok dojimuser posted image

men so po porodu dali ferumlek, ampak sem ga sam 14 dni jemala k je tamalo šraufal. pol sem šla pa na kontrolo k svoji dohtarci, pa mi je rekla da naj januarja spet pridm na kontrolo zaradi dojenja.

najbolj da greš do dvoje dohtarce in jo prosiš za napotnico da ti kri vzamejo, pol ti bo pa že ona svetovala oz. recept za želez dala. drgač je pa veliko železa v pesi in lahko piješ pesin sok al pa sirup. to pa ne škoduje ker jest sem to prakticirala dva mesca ob dojenju. vprašaš lohk tut v lekarni.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
29.1.2009 17:00:15   
lana luna

petra1987 in user posted image dobrodošli nazaj v civilizacijiuser posted image dober ste prgural. je pa res da ne veš kolk pomembna je elektrika dokler ti je ne zmanjka. k pol nč ne moreš. me veseli da ste vsi uredu.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
29.1.2009 17:17:46   
lana luna
neki probavam prlept pa mi ne ratauser posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
29.1.2009 17:20:24   
morango
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna

...sem si zdejle glavo prala in je bilo tolk las v banji da je groza....punce a vam še tko odpadajouser posted image ...

men ful odpadajo, ampak je čudn, k plešasta pa še zmerej nism. ne vem od kod se tolk las vzame. bi blo treba vsako uro s sesalcem po bajt hodt za mano. k se mi te lase gravžajouser posted image user posted image user posted image

Pri meni je enako...vsepovsod je teh mojih las...ce sem zadnjic no....joj fuj...
zadnjic enkrat sem dala Leylo spat...in je zaspala...nakar se cez par minutk zacne dret....grem k njej...in zagledam en (svoj) las cisto zavozlan okoli dudike njene user posted image .... ma za zbruhat, no....
Se pridružujem vsem sotrpinkam. Men gre tud na živce, ko povsod lahko svoje lase pobiram. Mogoče bi pomagalo, če bi se postrigla, ma se ne morem odločit. Ne še, naj mal topleje rata.

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
29.1.2009 17:23:38   
morango

pa še neki me zanima. tiste ki polno dojite, al ste po večini že vse doble tardečo?

ker jest polno dojim, pa sem jo dobla na Sarino 3. obmesečnico prvič. in me mal skrbi da zarad tardeče tut mlekec hoče mal usihat... al je možnouser posted image user posted image user posted image

Jaz polno dojim, pa sem jo imela zdaj že dvakrat, prvič ob 2. mesecu.
Ko sem jo imela drugič, sem tud opazila, da imam manj mleka, ma samo prvi dan. Leno sem večkrat pristavljala, pa je blo čist v redu. Po tem sem pa spet dobila dovolj mleka.
Mi je pa fajn, ker zdaj po porodu nimam prav nobenih bolečin ob menstri. Upam, da tako tud ostane.

Neposredna povezava do sporočila: 1435
29.1.2009 17:26:00   
morango
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Sem pa lepa danes, z novo frizurco.... samo tisto zgoraj... hahaha.... potem, ko sem si lani postrigla pol metra las, mi zdej ni problem ostrič 5 cm.....

Ciao babe, mi2 z Laro greva zdej ven, da dve urni sprehod....

user posted image user posted image user posted image  Lara za novo frizuro. Jaz se tud moram odločit, da se grem mal prenovit.
Je blo fajn na sprehodu? 

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
29.1.2009 17:32:11   
morango

bleda si pa lahko zarad pomanjkanja železa. sploh če še vedno dojiš. ker z dojenjem tut še zgubljaš železo.

...kaj bi pol recimo pogale kake tablete šumeče s železom ali raje nič dok dojimuser posted image

Gloria, jaz sem tud mela ful slabo kri, sem popila precej sirupov, zdaj pa jemljem tablete elevit, ki so prav za doječe in imajo precej železa. Pa včasih si konjske zrezke privoščim. Mislim, da pomaga, se počutim precej bolje. Kmalu po porodu sem bila precej švoh, pa vrtelo se mi je pogosto. No, zdaj je to odpravljeno.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
29.1.2009 17:33:40   
morango
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

Kolk vas je pa kaj z Ljubljane punce? 
Jaz sicer nisem original od tam, sem pa 15 let, z manjšimi prekinitvami, tam živela. Pa služba me tud še tam čaka. user posted image  In jo kar mal pogrešam.

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
29.1.2009 17:36:19   
morango

petra1987 in user posted image dobrodošli nazaj v civilizacijiuser posted image dober ste prgural. je pa res da ne veš kolk pomembna je elektrika dokler ti je ne zmanjka. k pol nč ne moreš. me veseli da ste vsi uredu.user posted image user posted image user posted image

Ja, se pridružujem. Je pa res kriza, da zdaj v tem mrazu zmanjka elektrike, pa še ko je dojenček v hiši. Fino, da ste spet na toplem in svetlem.

Neposredna povezava do sporočila: 1439
29.1.2009 17:37:07   
morango
Virtualna, ful imaš lušno bejbiko, s takimi polnimi lički. Prava lepotička.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
29.1.2009 17:40:15   
Lara Croft

A tebi je odprlo? Jaz sem pa probala pa ni šlo, zdaj sem pa že popravla sporočilo... hihi, ti si citirala sporočilo, ki ga ni večuser posted image

Na računalniku od mojega ni odprlo, na mojemu laptopu pa je, ker imam inštaliran programček... srček je...user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
29.1.2009 18:03:17   
Lara Croft
babe...ve si sploh ne morte predstavljat kaj sem jaz te 3 dni morala preživet....

đizus....

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
29.1.2009 18:08:06   
Lara Croft
Je blo fajn na sprehodu?

Ma super je blo.... danes je bil res en prekrasen dan... user posted image

Sem ruknila dve uri hitre hoje... sem bla vsa prepotena....

Babe, jutri grem pa spet densat ... na disko musko 70/80..... yihaaaaaaaaaaaaaaaaaa

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
29.1.2009 18:19:54   
Olivija*
Ojla!

Berem, da ste ene res prestajale hude čase brez elektrike... robinzonski turizem sredi zime user posted image

Tudi jaz sem si danes privoščila barvanje in striženje in se res fajn počutim z novo frizurco.

Včeraj sem dobila stolček za hranjenje iz bC in sicer tega od CAM-a: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=188427.
Danes sem dobila pa reklamo od BC in vidim, da bo za isto ceno tudi PegPerego Prima Pappa Diner in to v zeleni barvi! Camov je moder, a jaz imam vse ostalo zeleno (voziček, banjico....) in mi je prav žal, da nisem počakala še par dni s tem stolčkom.

Ali ima katera izkušnje, kako je s tem naročanjem preko interneta v BC, če kaj pošlješ nazaj. Verjetno je treba poštne stroške plačat, a ne? user posted image Tile stolčki so pa kar težki, pa ne vem, če se mi splača.... Zamenja katera zelen stolček za modrega user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
29.1.2009 18:23:08   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: morango

Gloria, jaz sem tud mela ful slabo kri, sem popila precej sirupov, zdaj pa jemljem tablete elevit, ki so prav za doječe in imajo precej železa. Pa včasih si konjske zrezke privoščim. Mislim, da pomaga, se počutim precej bolje. Kmalu po porodu sem bila precej švoh, pa vrtelo se mi je pogosto. No, zdaj je to odpravljeno.

...hvala za nasvete punce....po porodu sem pila ta pesin sok ker mi je patronažna svetovala pol pa seveda kr na lepo nehala....nič bo treba spet začet pit....pa elevit si bom kuplauser posted image ....

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
29.1.2009 18:23:59   
Lara Croft
OJ... jaz pravkar naročam avtosedež, ki že dolgo čakam, da bo ta barva v akciji....

Sem sicer že naročala pri njih, ma ker mi nekaj ni štimalo sem kar poklicala na njihovo številko in sem potem kar telefonsko naročila.... plačala po povzetju in fertik.... user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
29.1.2009 18:27:18   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08

Ojla!

Berem, da ste ene res prestajale hude čase brez elektrike... robinzonski turizem sredi zime user posted image

Tudi jaz sem si danes privoščila barvanje in striženje in se res fajn počutim z novo frizurco.

Včeraj sem dobila stolček za hranjenje iz bC in sicer tega od CAM-a: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=188427.
Danes sem dobila pa reklamo od BC in vidim, da bo za isto ceno tudi PegPerego Prima Pappa Diner in to v zeleni barvi! Camov je moder, a jaz imam vse ostalo zeleno (voziček, banjico....) in mi je prav žal, da nisem počakala še par dni s tem stolčkom.

Ali ima katera izkušnje, kako je s tem naročanjem preko interneta v BC, če kaj pošlješ nazaj. Verjetno je treba poštne stroške plačat, a ne? user posted image Tile stolčki so pa kar težki, pa ne vem, če se mi splača.... Zamenja katera zelen stolček za modrega user posted image user posted image user posted image

..mene je tudi danes prevzel ta PP stolček.....si pa ista kot jaz vse v zelenemuser posted image user posted image user posted image ...mene user posted image kr naprej heca da mam vse zeleno pa še včeri sem skor v BC kupla tist kostum žabico za dojenčke in je rekel da zdej je pa tega dosti...pa dober da nisem ker je od danes popustuser posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
29.1.2009 18:28:46   
gloria
Lara in Pf ste zadovoljne z PP stolčkiuser posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
29.1.2009 18:30:29   
Jazzy1

pa še neki me zanima. tiste ki polno dojite, al ste po večini že vse doble tardečo?

ker jest polno dojim, pa sem jo dobla na Sarino 3. obmesečnico prvič. in me mal skrbi da zarad tardeče tut mlekec hoče mal usihat... al je možnouser posted image user posted image user posted image

...jaz je še nisem dobila tak da ti žal ne morem pomagatuser posted image

Tudi jaz je še nisem dobila.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
29.1.2009 18:31:59   
Olivija*
jaz tudi še ne.
sem pa iz lj.

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

5ri

(83%)

(17%)

Število vseh glasov: 224

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!