kaja02
|
sem mogla tamalo nazaj uspavat, če spi manj kot 1 urco je pol tko tečna, se pa v spanju obrne na trebuh, potem pa se takoj zbudi in začne tečnart, ker nazaj pa se še ne zna obrnat. tako, kje sem ostala; anita- a ti tud , si mogoče kaj takšnega jedla???.... a že vidim, da se isto sprašuješ majči- super slikce, sploh una z banano betty- a vi tud v reviji?? pohvale!!!!! A tle pa prazen krožnihk kažete vilika-iiiiii pravi luna2008- wou, mate pa lepe kilce pa lepe slikce sandra - za Tinino veselje do T&T, pa kje so slikce, da še jaz mal zatežim PABLO- EJ punca a še žviš lepo te je slišat in malga videt bella- lepe slikce, a tkole se pa Tjaša gre mamico? zdaj še pa mi: Kaja po straem, še vedno doma, ji dajem sirup za izkašljevanje, ker MORA kašljati, pa nima učuinka, sploh ne kašlja po njem,; prej je pa tko nabijala, ma ne vem več , eh bo že!! leja sedaj spi, je pa zanimiva, ker ko se zbudi začne godit pa me klicat mam, mam, mam, ammmammm se ji morš smejat NOHTI- pri nas nimamo težav s striženjem nohtov, pač pa s trdoto nohtov: POVEJTE MI, KAKO JI NAJ ZMEHČAM NOHTE, ma tako trde pa so ustriženi do kože, pa kraspa 100na uro, me je včeri do krvi pokraspala po nosu, mam sedaj tako veliko krasto?