Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 29.1.2009 19:44:06
|
|
|
|
Erin
|
sonček33 ti pa bejž rodit!!! Men je pomagal k sem štrukle jedla..še ti si jih nared
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 29.1.2009 19:46:07
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri IZVIRNO SPOROČILO: Erin IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 sayuri - k**** gleda ločevalno, v taki situaciji ti še Erin pogleda skozi prste! Prav maš...zagrabi jo punca..kalorije bodo živčki popapcal A si jo??? Daj jo Pa še namesto mene
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 29.1.2009 19:47:06
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 sayuri - k**** gleda ločevalno, v taki situaciji ti še Erin pogleda skozi prste! sonček, bejž rodit! istih misli
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 29.1.2009 19:51:04
|
|
|
|
gajka
|
Nehajte od čokolade! Jaz nisem na dieti, pa me prav kličejo iz omare. Pa cel dan sem se uspešno borila s skušnjavo, zdaj pa tole...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 29.1.2009 19:53:33
|
|
|
|
gajka
|
tinka14 - Rok poliva samo, ko kravice pase, drugače ne. Pa pri tem tudi GH ne pomaga kaj dost.
< Sporočilo je popravil gajka -- 29.1.2009 19:54:03 >
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 29.1.2009 19:56:26
|
|
|
|
gajka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majči22 Obljubljene slike mojga . Nisem vedela, da se s pomola v Simonovem zalivu (saj je to tam slikano, kajne?) tako dobro vidi italijanske alpe. Sem bila septembra tam nekaj dni, pa se ni nikoli nič preko morja videlo.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 29.1.2009 19:58:53
|
|
|
|
gajka
|
IZVIRNO SPOROČILO: PABLO Punce, hvala za pohvale Otmarju. Sem kar presenečena ! Nisem si mislila, da je tako napredoval, da se vam zdi, da "obvlada" . PABLO, obvlada, obvlada tvoj Otmar! Ne samo, da je napredoval, orng raztura! A sprejme slučajno našega Roka malo v šolanje?
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 29.1.2009 20:03:25
|
|
|
|
gajka
|
Ne bom več strašila tule gor. Moja dva deca se kopata in sta že skoraj fertik, zdaj pride pa mamica z joško na vrsto. Uf, tole mi je pa čisto ušlo. Ta 2. zobek se je vendarle odločil priti na svetlo! Zdaj imamo pa spodaj končno oba zobka.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 29.1.2009 20:13:10
|
|
|
|
miškolinček
|
Najprej hvala vsem za današnje čestitke, za vse pošilja Filip IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Podarim več vrst virsov. Pripeljem na dom. ne hvala imamo svojih dovolj ,...mi podarjamo norice,kdor želi da jih otroci čimprej dobijo lahko pride na obisk Matejchi,hvala za nasvet,to pa nisem vedla,bom poskusila,ker namakat se mi ga res ne da 3x na dan pa vpitje poslušat...no če bo treba bo pač treba Erin, zdaj bo pa teba uradno tiralico razpisat za Tejkaz (zdaj se že predolgo seli,menda ni kaj huda) ,pa Nežo,pa Naty (so bolni pa vseeno pogrešam), pa Tatly (je aktivna na prekmurkah,sem opazila da se tam javla tle ne, verjetno je kaj zamerila),pa še katera bi se najdla,....
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 29.1.2009 20:15:26
|
|
|
|
nell
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajka Tamy30 - MARTIN miškolinček - FILIP Čestitke za polovičko! Čestitke Anita - groza, js si sploh ne predstavljam kako bi blo, če bi bla js bolna MATEJKA_ - js Tiborju čistim noska kr z biba palčkami...se je pa zdej tud začel upirat, ampak nam še nekak uspeva. Drugače mu pa večkrat oziroma kr vsak dan s fiziološko noska sperem, da neki muc kr splahne Zoja - js mam sam v kopalnico talno gretje, pa tam lih ne puza rad, drugje ga nimam...na začetku sem js tud razmišljala, da se bo prehladil...zdaj se pa ne obremenjujem več s tem...sej dete mora nekje začet...tla so pa idealna. za slikice, res so cart tile naši avgustovčki Sandra - ti si pa res bogica, kr ne prilezeš na zeleno vejo, upam da se kmalu stanje umiri, da se pozdravite, ulovite ritem in da se boš končno malo naspala. IZVIRNO SPOROČILO: sayuri kaja02, LOvro ima tud tko trde nohte. Mene je že nekajkrat popraskal. Sam sebe pa sploh. Ne vem, če se da to kaj zmehčat Jst mam tud eno vprašanje. Lovro kuha. Ima 39 vročine in pred 10 minutami sem mu dala svečko. Zdajle se je pa posračkal do vratu. Hm...naj mu dam še eno svečko? Ker tale je zihr šla ven. V 10 minutah pa ne vem, če je začela kaj delovat Verjetn so ti že druge odgovorile. Js sem tud zadnjič dala Tiborju svečko, pa se je tud konkretno posračkal...nisem vedla kaj nardit in je preventivno nisem več dala...je pa vseen zagrabla. Aha sem zdaj vidla, da pri vas ni. Ko se ravno o bruhcih pogovarjate ...ja mi tud orng bruhamo, pa tud GH nič ne pomaga, sploh zdej k je bolj aktiven...ravno prejle mi je enga spustu direkt med joške...kok je lahk mulo tok naciljal...nič se ni videlo, sam men je naenkrat mal toplo ratalo Pa tud js se skos preoblačim...upam da se kmal neha. Mi smo sicer o.k. sam mali je skonto, da če se ponoči fejst dere, ga mami vzame v naročje, tako ali drugače enkrat popusti...tud božanje v postelji pomaga samo tako dolgo, dokler se ne odmaknem od njegove posteljice...lump mali. Danes bomo atija izselili, ker se nič nenaspi in hodi ko kak zombi v službo, midva se bova pa šolala. drenje...bežim
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 29.1.2009 21:08:39
|
|
|
|
matejchi
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajka tinka14 - Rok poliva samo, ko kravice pase, drugače ne. Pa pri tem tudi GH ne pomaga kaj dost. Koliko časa po tistem, ko jé, ga daš kravice past? Mogoče mu je prekmalu...
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 29.1.2009 21:27:01
|
|
|
|
čipka
|
24.8.2008 - čipka TIA 3660 g in 52 cm 1.1. Erin-v oklepaju napiši še-PDP-18.08 in rojstvo ob 15.20h Predvčerajšnjim se je Tia prvič obrnila iz buščka ma hrbet-zadnje 2 dni pa nič. Sem neučakana, ane... Drugače sem pa jezna na naše briljantne praške...2x sem oprala belo perilo-od Tie in ni šlo stran nič oranžnega od korenčka . grrrr..... Drugače čestitke tudi z moje strani, Martin in Filip!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 29.1.2009 21:27:06
|
|
|
|
žanneža
|
Kako me je danes moja malika razveselila, ko je tako lepo odpirala usta in papcala jabolčno kašo! Saj sva jo že jedle prej, ampak ni bila preveč navdušena. Končno je pokazala malo več zanimanja še za kakšno drugo hrano kot pa mamino mleko. Danes je bila prav razigrana in nagajivo nasmejana. Ugotovila je , kako je fajn če meče vse na tla, ker tako lepo zaropota. Mami in sestrica pobirata, ona pa ima še večje veselje ! V posodico sem ji dala nekaj makaronov (ne kuhanih), kar tresla se je ko jih je mešala in metala. Pravi razgrajač je! Sploh pa, ker se ji Žan in Neža smejita in jo še bolj spodbujata. Oj, kaj me še čaka! Tamy30 - MARTIN miškolinček - FILIP Čestitke za polovičko! miškolinček- Čimprej se pozdravite! Mora biti hudo, če tako srbi! matejka- Midve čistiva nosek z baby-vac-om. S pomočjo sesalca (ustvari vakum) posesa skozi cevko ves smrkelj. Jaz sem z njim zadovoljna. Kupila sem ga pred kratkim kar preko interneta. Dobila sem ga že naslednji dan po pošti (plačilo po povzetju). Stane cca. 17,00 eur z poštnino. majči22- Luštna je tvoja Lina! za zobek! Pa še tvojega dragega si nam pokazala! betty in Zoja Miša- za objavo v reviji ! Vilika- Lepe fotke, še lepši Vid. Spančka kot angelček! buhtlčk- za GH. Dobra sta, da sta v prvo pojedla že 8 žličk! Luna2008- Kaj je luštna tvoja Kaja!Prava princeska! gajka- Tudi jaz še čakam na obisk prve ! Upam, da je še čimbolj dolgo ne bo! Prav fajn je brez ! za drugi zobek! Pablo- Te kroglice pa so res fajn! Jih bom nabavila! Naša še nič ne pleza, jo bom mogoče malo vzpodbudila s tem! Luškan Otmar! bella02- Ti imaš pa dobro pomočnico! Tudi naša Neža je vsa srečna, če lahko kaj pomaga. Moji že vsi spijo vključno z dragim, ki je zaspal kar pred televizorjem (nič novega).
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 29.1.2009 21:34:05
|
|
|
|
kaja02
|
zdaj se pa mi tud v velki bani kopamo, ker sva sami s Kajo jo mam še v mali banjici, mi je lažje, dnevne pa le nimam čist mokre
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 29.1.2009 21:47:31
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček Erin, zdaj bo pa teba uradno tiralico razpisat za Tejkaz (zdaj se že predolgo seli,menda ni kaj huda) ,pa Nežo,pa Naty (so bolni pa vseeno pogrešam), pa Tatly (je aktivna na prekmurkah,sem opazila da se tam javla tle ne, verjetno je kaj zamerila),pa še katera bi se najdla,.... Zej z naty govorim na FB...pravi da je polno zaposlena ker so vsi bolni vljučno z njo pa mora še pri kravcah pomagat... reva se bo še na pol prelomila... pozdravite se...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 29.1.2009 22:05:43
|
|
|
|
Erin
|
Evo še nekaj naših najnovejših fotk:
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 29.1.2009 22:15:07
|
|
|
|
matejchi
|
IZVIRNO SPOROČILO: čipka 24.8.2008 - čipka TIA 3660 g in 52 cm 1.1. Kaj pomeni 1.1.?
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 29.1.2009 22:25:01
|
|
|
|
Erin
|
24.8.2008 - čipka TIA 3660 g in 52 cm 1.1. GH je takrat prvikrat papala
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 29.1.2009 22:33:05
|
|
|
|
matejchi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin 24.8.2008 - čipka TIA 3660 g in 52 cm 1.1. GH je takrat prvikrat papala Bogve kaj je dobila, ko so bili še vsi "silvestrski"..
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 29.1.2009 22:35:59
|
|
|
|
Erin
|
matejchi, kako maš lepo slikcooooo Dej jo pokaži v večji velikosti
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 29.1.2009 22:42:03
|
|
|
|
matejchi
|
a katera ve mogoče kdaj so krsti.. mislim katero nedeljo pa to... Češnjica mogoče veš kako je v Mengšu?
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 29.1.2009 22:44:34
|
|
|
|
matejchi
|
Erin a tole??
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 29.1.2009 22:51:28
|
|
|
|
tinka14
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi a katera ve mogoče kdaj so krsti.. mislim katero nedeljo pa to... Češnjica mogoče veš kako je v Mengšu? mi lahk mamo kadarkoli, sob in ned, odvisno od župnika.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 29.1.2009 22:56:26
|
|
|
|
tinka14
|
zoja miša, kaj je pa pisalo zraven tele slikice v evi? IZVIRNO SPOROČILO: čipka Predvčerajšnjim se je Tia prvič obrnila iz buščka ma hrbet-zadnje 2 dni pa nič. Sem neučakana, ane... Drugače sem pa jezna na naše briljantne praške...2x sem oprala belo perilo-od Tie in ni šlo stran nič oranžnega od korenčka . grrrr..... čipka, moj nejc se je pred kakšnimi 14 dnevi 3x obrnu iz hrbta na trebuh, pol pa nič, do danes, ko je mel pravo telovadbo, danes je menda zares dojel, kaj to pomeni. sva mu pa na začetku mal pomagala s pametnim kužkom, da ga je hotu prijet. IZVIRNO SPOROČILO: matejchi IZVIRNO SPOROČILO: gajka tinka14 - Rok poliva samo, ko kravice pase, drugače ne. Pa pri tem tudi GH ne pomaga kaj dost. Koliko časa po tistem, ko jé, ga daš kravice past? Mogoče mu je prekmalu... men vedn polica. ni važn, a je na trebuhu, a je pol ure po jedi al dve uri, še najraje pa pri kaki teti, ki je na obisku, v naročju prov ma, js sem vedno itak v pripravljenosti in v grdih cotah nč, odbojko smo fajn odigrale, & spita, csi sem pogledala, nimam več kej za čakat, torej ---> grem tudi js. nočko vsem.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 29.1.2009 22:57:24
|
|
|
|
tinka14
|
ja, pa krasne slikce so vse od vseh!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?