Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 29.1.2009 15:45:36
|
|
|
|
gajka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Lovro kuha. Ima 39 vročine in pred 10 minutami sem mu dala svečko. Zdajle se je pa posračkal do vratu. Hm...naj mu dam še eno svečko? Ker tale je zihr šla ven. V 10 minutah pa ne vem, če je začela kaj delovat Uf, glede tega pa res ne vem. Počakaj kakšne pol urice ali uro, če bo vročina začela padat, potem pa boš videla, a je ta imela v tem kratkem času kaj učinka. Mogoče lahko P pokličeš, ali pa v kako lekarno, da ti povejo, kako hitro sploh začne svečka delovat. V navodilih pri Paracetamolu 120 mg piše, da je začetek delovanja v 15 do 60 minutah in delujejo do 6 ur. Med 2 svečkama pa naj bi pretekle vsaj 4 ure. Hmmm, če je minilo samo 10 min do sračkanja, najbrž sploh še ni začela delovat.
< Sporočilo je popravil gajka -- 29.1.2009 15:50:51 >
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 29.1.2009 15:47:33
|
|
|
|
Luna2008
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan IZVIRNO SPOROČILO: Luna2008 Anita zdravo.ker si iz Kamnika me zanima ali kaj veš o tečajih za plavanje v centru za invalidno mladino-mogoče hodita vidve tja? midve bi šle v naslednji tečaj konec marca pa me zanima kako kaj poteka... Luna si iz Kamnika http://www.freewebs.com/plavanje-dojenckov/plavalnitecaji.htm tukaj maš link, je mi hodimo ta petek bo 1m, super je in Zoja zelo uživa, drgač pa kar Nino-vaditeljico pokliči pa ti bo vse razložila. hvala za info Anita.ja preselili smo se v Komendo.bom res poklicala Nino.lp
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 29.1.2009 15:48:38
|
|
|
|
kaja02
|
sayuri- jaz bi na tvojem mestu še mal počakala in prej v P klicala, ne vem no tko hitro ponovno svečko dat, ne vem če je dobr, raje poklič za Lovra
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 29.1.2009 16:06:41
|
|
|
|
tinka14
|
IZVIRNO SPOROČILO: betty Dober dan vsem skupaj! Ravnokar je postar prinesel revijo Moj malcek in smo dvakrat objavljeni!!! prvic v reviji!!! prav vesela sem. NAS ROKEC! fotka Roka je pod rubriko fotonatecaj ter rodili smo se. sicer malo z zamudo,ampak vseeno... vau, še ena zvezda
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 29.1.2009 16:07:24
|
|
|
|
tinka14
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajka A na 1. obisk še tudi katera čaka? Evo, od moje zadnje M je minilo že dobrih 15 mesecev, 6 mesecev in pol pa že od poroda. Madonca, bom našparala! No, saj sigurno jo bom zdaj dobila, kaj se pa oglašam... js je tut še nimam, sem srečna da je tako.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 29.1.2009 16:09:56
|
|
|
|
tinka14
|
pablo, gajka, erin, kdaj pa mislijo nehat bruhat??? men gre tole že pošteno na živce... sam stran pogledam, pa je cela sedežna pobruhana, frišne cote, dekna...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 29.1.2009 16:36:15
|
|
|
|
sayuri
|
Sem malo počakala. Prejle sem mu še enkrat izmerila in je vročina isto 39. Tko, da sem mu dala še eno svečko. Je pa Filip ušpičil eno zdajle . Lovro je v momentu zaspal v posteljici. Sem ga šla pogledat in je bil pokrit čez glavo. Me je skor kap. Filip je smuknil prej v spalnico in ga pokril. Lump! No, takšne izpade ima naš mulc grrrrrrrrrrrr
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 29.1.2009 16:36:37
|
|
|
|
majči22
|
Pablo si ti ziher, da je Otmar tolk star, da ni slučajno več. Človek kar ne more verjet, da je tako gibčen, same pohvale za Otmarja. Je Lina naročila. hgfffffffffffffffffffffffffffffffffjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjrfrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr (pa še eno sporočilo je napisala za njega, pojma nimam kaj pomeni) Luna,bella zelo lepe slikice. Gajka jest tud še čakam na . Pa je še čist nč ne rabim, da ne bo pomote. Erin pri nas je podobno kot pri vas. Ene 5 minut so kravce zakon, pol pa nič več. Najraje je na hrbtu in igrače prijema, pol se mal na bok vrže, pa še na tadruzga in to je to. Aja pa še noge špona gor na tista stojala za igrače. Midve sva se pa pred pol ure zbudile. Sve zaspale kar za dve uri in pol. Zdej sm pa spočita. Sm se zdle spomnila, da mojga sploh še nisem pokazala. Bom prilepla še kakšno njegovo slikico, da boste lahko spet rekle jah čist je očitu podobna. No saj je res.
< Sporočilo je popravil majči22 -- 29.1.2009 16:37:29 >
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 29.1.2009 16:38:22
|
|
|
|
sayuri
|
Me pa še nekaj zanima. Ko tkole pravite, naj najprej P pokličem.voljo vedno - cel Imate ve na dan dobit pediatra? Pri nas dela samo do 12h. Ob torkih samo popoldne, ob sredah se pa tud oglasi ne, ker ima posvetovalnico. Tko, da velikokrat ne vem, na koga naj se obrnem
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 29.1.2009 16:47:08
|
|
|
|
anita goitan
|
sayuri pr nas ni probelm, so trije pa en vedno tud pop dela, drgač pa sej imate dežurno službo z urgenca a kr vsi so meli poglavja iz pediatrije, ne vem no ..
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 29.1.2009 17:11:42
|
|
|
|
matejchi
|
IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček glede kopanja: pri nas je kričanje že ko namočimo noge pa rito,da bi pa tkole glavo,po moje se mu zmeša, mi ne maramo vode,..smo umazanci ...ne vem kaj bo zdele ko ga bom mogla večkrat na dan namakat zaradi noric.,...operete verjetno lahko mu tudi mokro brisačo polagaš na norice.. tako smo mi pri Žigcu. IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_ jutro.... s čim čistite noske vaših ? in kje ste kuple? jaz sem do zdaj to počela s svaljki vate, ampak se zadnje čase tako upira, da ne moreva ščistit prav nič. ima pa že čisto zaštofan nos z bebi palčko... IZVIRNO SPOROČILO: Krysia Evo, še jst mam eno "zdravstveno" vprašanje: ful me bolijo kosti v nogah, tko kot pri gripi (al pa tko kot v najstniških letih, če hitr rasteš). Ampak nimam vročine, nič drugega mi ne fali, sam tole je pa za znoret. Kakšna ideja, kaj bi to blo? A si imela kdaj kakšen zlom?? matejchi, za otroški dodatek se oddaja za 2008, ampak v navodilih piše, da če oddajaš v januarju, februarju ali marcu, se pišejo podatki za 2007 Ne razumem, ampak tko pač je ... tko da cifre sam iz dohodninske odločbe za 2007 skopiraš ... A sem za otroški dodatek spraševala.... sem mislila tole dohodnino, ker je dala ena link za 2007.. ryssa mislim .. Pa jabolčka smo testirali danes... juhu. Erin 29.1. Tamy30 - MARTIN miškolinček - FILIP Čestitke za 1/2! majči22 bom zrihtala... Danes sem dobila vabilo, da moram prit na letni razgovor, a katera ve, a se moraš udeležit tudi če si na porodniški.. anita danes sem pa jaz tebe videla v letu mimo soseda...
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 29.1.2009 17:23:45
|
|
|
|
majči22
|
Obljubljene slike mojga . No takole pa bereta zgodbice.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 29.1.2009 17:38:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce, hvala za pohvale Otmarju. Sem kar presenečena ! Nisem si mislila, da je tako napredoval, da se vam zdi, da "obvlada" . IZVIRNO SPOROČILO: majči22 Pablo si ti ziher, da je Otmar tolk star, da ni slučajno več. Človek kar ne more verjet, da je tako gibčen, same pohvale za Otmarja. Je Lina naročila. hgfffffffffffffffffffffffffffffffffjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjrfrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr (pa še eno sporočilo je napisala za njega, pojma nimam kaj pomeni) Majči22, sem Linino sporočilo prenesla Otmarju pa ga je z navdušenjem sprejel. Je reku, Lina ni problema, grem kar zrihtat. Se bom vse zmenu, tak da bo prov.... .
< Sporočilo je popravil PABLO -- 29.1.2009 17:40:40 >
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 29.1.2009 18:00:47
|
|
|
|
Zoja Miša
|
No sedaj sem tudi jaz dala na tla puzle in igralno, pa sva se obe notri zleknili in je res kul. Boljše kot na postelji. Mogoče še res v Mercurju za armaflex pogledam Koliko pa to stane, Anita? Majči, Vilika, Betty, Luna, Pablo (ja pa kje si ti moja sorojenka in hvala za info, bom kroglice kupila ker psa ki se umika nimajo več Kako pa se jim reče? In Otmar je korenjak in pol ), Bella lepe slikice! Jaz tudi še nimam . Kar naj še malo počaka! Je ne pogrešam preveč. Sandra, super za sestrsko ljubezen! Pa mislim, da vam bodo slike že rešili, vse to se da! Pozdravite se! Erin, ni 2x za rečt, da res ne prideva v Radovljico! Bi te rada videla pa Tilna tudi! Pa le pokliči P! Evo za vse: slikica v Evi je tale Krysia, verjetno bom pozabila slikoco pa tako vidiš Gajka, ne sekiraj se, boš še kot nora za Rokom divjala . In to je pa res, če ima otrok družbo, je veliko bolj aktiven in vse ponavlja, čveka...sem zadnjič pri kolegici, ki ima hčero 3 leta staro opazila, Kaja Lina še nikoli ni toliko čvekala (pa jaz skos čebljam vanjo), kot takrat na obisku. Je želela vse preglasiti No, pa se je zbudila. Danes je cel dan nasmejana in čvekava. Ji je obisk tašče dobro del Pa na Kaja Lina se že obrne, jupiii. Šibam, kašico bova jedli
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 29.1.2009 18:11:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinka14 pablo, gajka, erin, kdaj pa mislijo nehat bruhat??? men gre tole že pošteno na živce... sam stran pogledam, pa je cela sedežna pobruhana, frišne cote, dekna... Mene tudi zanima, kdaj naj bi nehali bruhat?! Potem ko pričnejo z GH se menda to umiri ali ne? Erazem ni nikoli polival in tudi bruhal je v dobrih 4 letih vsega skupaj menda 5X. Otmar pa kar naprej. Jaz se skozi preoblačim, ker vedno prestrežem kakšen bruhec - enkrat zokne, pa hlače pa bluzo pa spet bluzo, pa copate,....pa njega seveda tudi. Ravno danes sem mu pomerila Erazmovo krstno oblačilo, pa ga je seveda takoj pobruhal . Malo mu je preveliko, morda zato .....In ja, tudi mi imamo naslednji mesec krst. IZVIRNO SPOROČILO: tinka14 IZVIRNO SPOROČILO: gajka A na 1. obisk še tudi katera čaka? Evo, od moje zadnje M je minilo že dobrih 15 mesecev, 6 mesecev in pol pa že od poroda. Madonca, bom našparala! No, saj sigurno jo bom zdaj dobila, kaj se pa oglašam... js je tut še nimam, sem srečna da je tako. Mene je ravno ta teden obiskala ......
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 29.1.2009 18:39:08
|
|
|
|
majči22
|
IZVIRNO SPOROČILO: PABLO Punce, hvala za pohvale Otmarju. Sem kar presenečena ! Nisem si mislila, da je tako napredoval, da se vam zdi, da "obvlada" . IZVIRNO SPOROČILO: majči22 Pablo si ti ziher, da je Otmar tolk star, da ni slučajno več. Človek kar ne more verjet, da je tako gibčen, same pohvale za Otmarja. Je Lina naročila. hgfffffffffffffffffffffffffffffffffjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjrfrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr (pa še eno sporočilo je napisala za njega, pojma nimam kaj pomeni) Majči22, sem Linino sporočilo prenesla Otmarju pa ga je z navdušenjem sprejel. Je reku, Lina ni problema, grem kar zrihtat. Se bom vse zmenu, tak da bo prov.... . Se mi je zdel, da bo razumel, ker je bila Lina tako prepričana vase.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 29.1.2009 19:21:43
|
|
|
|
Erin
|
sayuri - za Lovrota. Kako je Zara? tinka - ne vem kdaj bodo nehali polivat. Naš je sredi decembra nehal pa je sedaj po cepljenju spet začel... pa že tako sem se veselila da je konec so rekli da ko je gosta hrana..ampak tudi po njej poliva... na trebuhu pa sploh... majči, so 5 min dobre kravce ja, samo potem pa začne se kregat in jokat in ga obrnem pa še bolj...kdo bi ga razumel? Hoče bit na trebuhu ampak mu ne paše...trma levinska Pa ko mu hočem dati igrače se že na daleč ko jih vidi začne jokat...očitno jih jemlje kot kazen sayuri - pri nas ni pediatra cel dan, so pa ostali, in tudi si mislim, da morajo za otroke tudi vedeti kaj, če jih bom slučajno kdaj rabila. Nimajo izbire, ko se gre za T sem zaj****, sem opazla.. to pa je zaščitništvo in materinska ljubav a? Naredi iz tihe prijazne ustrežljive in podrejene ženske enega velikega ki sika nazaj, vsakemu zrecitira pravice, grdo gleda in ne odneha za boga ne sandra - slikce, slikce, slikce, slikce Zojko maus - VELJA! Can't wait!!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 29.1.2009 19:28:01
|
|
|
|
sayuri
|
Podarim več vrst virsov. Pripeljem na dom. ZAra ima tak glas, kot bi žurala 3 noči skupaj. Čist je skrokana . Lovro še kar kuha. ČAkam, da minejo 4 ure, da dam še eno svečko . Možu se je sedaj bolečina razširila še na ušesa. Komaj čakam, da malo zadihaaaaaam. ČOKOLADO BI JEDLA ZDEJLE!!!! Hudič in ta ločevalna
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 29.1.2009 19:34:19
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Sayuri in ti ob tem še hujšaš . Itak te bo vse to dol neslo. Privošči si čokolado, punca, si jo zaslužiš! Imam doma eno Milko lufflet, pošljem na dom, če hočeš
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 29.1.2009 19:35:48
|
|
|
|
Zoja Miša
|
'' v fm s5unmmmmmmmmmmmmmmmmmjkli6vhnb šžđćpog'' pozdrav še od Kaje Line
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 29.1.2009 19:37:49
|
|
|
|
sonček33
|
sayuri - k**** gleda ločevalno, v taki situaciji ti še Erin pogleda skozi prste!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 29.1.2009 19:41:21
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 sayuri - k**** gleda ločevalno, v taki situaciji ti še Erin pogleda skozi prste! Prav maš...zagrabi jo punca..kalorije bodo živčki popapcal
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 29.1.2009 19:41:56
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Imam doma eno Milko lufflet, pošljem na dom, če hočeš Nikar me ne pelji v skušnjavo Vidim, da Kaja Lina dobro preučuje revijo.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 29.1.2009 19:42:47
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 sayuri - k**** gleda ločevalno, v taki situaciji ti še Erin pogleda skozi prste! Prav maš...zagrabi jo punca..kalorije bodo živčki popapcal
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 29.1.2009 19:43:17
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 sayuri - k**** gleda ločevalno, v taki situaciji ti še Erin pogleda skozi prste! sonček, bejž rodit!
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?