majči22
|
Punce lepo pozdravljene! Sploh se nisem mogla javit do danes, in sicer samo na temi avgustovčki mi ni delalo odgovori. Nevem zakaj je prišlo do tega. Brala sem vas redno. Za nazaj ne bom komentirala, saj sm ostala kar daleč uzadaj. sayuri upam, da je Zara vredu, pa da Lovro ne bo tudi tako hudo zbolel. ZojaMiša Kaja Lina je res prava princeska. Bravo za gramčke, kljub težavam da ne more naredit vakuma . Svaka ti čast glede dojenja. Poglej, da je bil tvoj napor in neprespane noči več kot poplačan. Kaja Lina je res lahko ponosna nate. Super za vašo manekenko. Zgodaj je začela. Gajka fantastična slikica. No glede ušes, gre tudi pri nas pod vodo. Zaenkrat ni bilo nobenih težav. matejchi mislim, da moraš oddat vlogo za otroški dodatek v mesecu juliju, saj si jo mogla na novo oddat za Marušo. Tako, da poglej na odločbo do kdaj imaš priznano. žanneža super za sprehod, mi smo kar noter. Pa da ste bolje je tudi lepo slišat. nell že kar plazi se. Ja super. Je pa res pravi korenjak. Erin, ko sem brala za Tilna so mi šle kar kocine pokonci. No samo, da je vredu. Si mi pa dala misliti, ko sem jo včasih samo pustila na previjalni. No od tvojega pripetljaja naprej nikoli več ni sama. Ma take stvari se res hitro naredijo, da skor verjeti ne moreš. Mi se še nič ne obračamo ne na trebuh ne na hrbet. Ji pa manjka čisto malo, neve kam bi dala roko. Sedaj je začela od podlage dvigovati glavo za kakšne 10 cm. Sedimo še ne. GH tudi še ne dajamo, bomo pa v kratkem začeli. Do sedaj je ene parkrat dobila riževo kašico, ko me ni bilo doma, da je vsaj kaj pojedla. Ker flaša pri nas ne gre. No mi smo zaenkrat super. Vsi zdravi. Berem pa da so naši avgustovčki veliko prehlajeni in bolni. Upam, da se tele bolezni čim hitreje ustavijo pri naših sončkih. Naše noči so spet v vtečenem ritmu, tako da se zbudimo samo enkrat okrog 4 do 5 ter nato spimo še do 8. Matejchi pri sezamu sm vidla da si pozabila vnesti naše novejše podatke pri 4,5m. Ko bos naslednjič pisala bi te prosila, da vneseš, da smo imeli pregled 19.12.08 (4m in 9d), takrat smo bili drugič cepljeni. Težki smo bili 6380 veliki pa 63. Naslednji pregled in cepljenje imamo 7.2.2009 Se danes še kaj javim, ko mi dela, tako kot mora. Sedaj pa letim malo pospraviti.
< Sporočilo je popravil majči22 -- 29.1.2009 10:10:25 >