|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
28.1.2009 21:31:57   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

buhtlčk jaz ji nohte strižem med dojenjem...

pa ti nisi resna

Pri nas smo za vikend izvajali nekaj takega. S tem, da sem jaz dojila Roka na najini postelji, mu je pa medtem nohte strigel. Drugače pa tudi ni pogojev, da bi mu jih lahko postrigla, ko je buden.

jah sej ...samo naš bi najbrž nehal jest, ko je v fazi, da ga vse zmoti

mi tudi strižemo nohtke med dojenjem oz. ko na joški zaspi,..kaj pa češ drugega,...hmmm kaj pa ko ne bo več joške,..ša med spanjem.

Nell -bošček mali Tibor

Najboljše pivo kaj sem ga pila je bil Velvet,...sladko in diši po medu.mmmmmmmmm kak bi enega ruknila.

Sem ugotovila, da če banano preveč zmiksam postane grisasta in ogabna,...bjek. Danes sem naši babiki zažgala kosilo( sem likala in pozabla, da se nekaj kuha) in je mogla potem samo joško papat.

Pa je zmankalo elektrike in sedaj čakam, da lahko to objavim,...signal že celi dan nagaja(digitalna kablska),....grem malo mačka požulit.

Matejči- če boš pekla torto za malega pridem.

Matejka in štajerke,....drink KDAJ; KJE????, ker že malo zaostajamo z pijačkami.

No pa se ne spomnim kaj bi komentirala, ker imam odprto samo to okno,.....eh pridne bodite.

.....to sem napisala pred 1 dnevom a mi ni uspelo objavit zaradi vsesplošnega el.mrka.

Elektrika je prišla komaj danes ob 15.30,....res jo potrebujemo: v stanovanju je bilo 18 stopinj, kuhala nisem ker imam steklokeramično, brez TV in RR, brez računalnika, interneta, radia,....le kako so živeli včasih.

Zdaj pa grem prebrat kako ste se imele.

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
28.1.2009 21:41:25   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

Tole je ta vloga, imaš še navodila na koncu http://www.durs.gov.si/fileadmin/durs.gov.si/pageuploads/Davki-predpisi_in_pojasnila/Dohodnina/Obrazci-FIZICNE_OSEBE/192.pdf

A se ne oddaja za 2008??user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
28.1.2009 21:47:32   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: gajka
user posted image Jaz sem zadnjič pozabila še na to, da ful radi rigajo in prdijo. user posted image

To ne da delajo radi.. to je podzavestno... (ne zavedajo se okolice), eni so še bolj kjut... user posted image (jaz bi ga že v hlev zaprla, če bi bil tak user posted image )
user posted image ..in potem se jim vse oprosti... user posted image

user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
28.1.2009 21:49:12   
Erin
sandra user posted image user posted image user posted image Upam da je res samo reakcija na cepivo in bo jutri že bolje..mirno noč vam želimuser posted image

gajka - naš se tudi samo obračat zna pa še pri tem s kavča padeuser posted image ..no pa nekaj se aviončka špila in hoče noge pod rito zvit da bi plazil ampak ne uspe...sedi pa samo če ga jaz posedem, da bi šel sam v ta položaj bo še trajalo..

Pa naš tudi ne namaka glave med kopanjem zaradi ušes..

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
28.1.2009 22:07:21   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

Katja o alergije....user posted image Pa sej bojo minile. A ste bili v rogaški na bioresonanci? Koliko ste pa plačali?

Ja bili smo v Rogaški in plačali 65 eur.
Čestitke Tiborju za 5 mesecev!! user posted image user posted image user posted image user posted image In Davidu za 7 mesecev!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Zoja Miša jaz dam včasih Jana v stolček, včasih ga imam pa kar v ležalniku in mal dvignem naslon, jaz se pa kar na tla zraven ležalnika usedem. Pa Kaja Lina je tk luštna s svojimi lepimi laski!user posted image
gajka mislim , da v Ce porodnišnici pustijo 14 dni po PDP (če je z otrokom vse ok v trebuščku), potem pa sprožijo. Tako so se pogovarjale takrat, ko sem bila jaz tam. Kak je lepi Rok na uni slikici, ko se kopa. user posted image
nell user posted image user posted image user posted image za Tiborjevo plazenje! To more bit pa res zanimivo.user posted image
Ryssa sem se do solz nasmejala, ko si napisala, da tvoj mali leži na hrbtu, kot crnjena krava.user posted image
sandra upam, da bo vse ok s Tajo. user posted image user posted image user posted image

Jaz bom pa jutr spekla Janu za pol leta saherco in upam, da uspe. Že vsi komaj čakajo, da jo nardim. Aja pa še to sem mislila napisat, da se mi je predsinočnjem sanjalo, da sem spet user posted image . OMG user posted image user posted image kake sanje... Sta bila Jan in moj zraven notr pri G in se je na ekranu že prav videl user posted image . Pol sem pa rekla, ja zato pa še nimam M. Je pa še res nisem dobila po porodu.

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 28.1.2009 22:08:43 >

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
28.1.2009 22:44:41   
žanneža
Danes smo bili končno spet zunaj!user posted image user posted image user posted image Bilo je že za znoret! Obe sva navajeni, da sva 2x dnevno na sprehodu (če ni šlo z vozičkom, pa v kengurujčku).
Zaključile sva z AB, tudi kašlja ne več, jo pa še zvija in zeleno kaka. Upam, da bo s tem tudi kmalu konec.

Še katero boli križuser posted image tako kot mene? Vsakokrat ko vstanem, me zaboli! Ali obstajajo kakšne vaje?
aradej- čestitke za krst!user posted image Lepe fotke! Mi pa še sedaj nismo krstili Lane. Pa saj se ne mudi, bomo ko bo bolj toplo!

nell- Ubogi Tibor! To pa ga je moralo res srbeti! Čimprej se pozdravita!user posted image Čestitke za 5 mesecev! user posted image

mishel - čestitke tudi vama za 7 mesecev !

Zoja Miša- Tvoja Kaja Lina pa ima res goste lase. Moji Lani so kar precej izpadi, še posebej ob straneh.

gajka- Jaz sem imela PDP 13.8., sprožili pa smo mi šele 20.8. To je po mojem odvisno kako se godi otročku in mamici. Pri meni se ni dogajalo prav nič, zato so se odločili za cr. Res pa sem bila že sita vprašanj kako da še nisem rodila!!! Raje ji pošlji sms, potem pa boš tako videla ali ti bo odgovorila ali ne!
Kako dobra fotka! Rok je res na sliki kot angelček! Pa ga nič ne moti, če ima ušesa pod vodo?

zaljubljena mami

moji sončki:
Lana 20.08.2008,Neža 03.08.2001,Žan 23.02.1999

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
28.1.2009 22:55:28   
bella02
Ma, sam res dobro, da vas mam. Sem jaz ena kura! Na vlogo sva napisala za Tejo od jan. do dec. in ne od avg. Pa prej je nesel na pošto. Zdej moram pa jutri gor poklicat, da vidim, kaj se da naredit. Sama sem tolk neuka na tem področju, da mi je res user posted image

gajka, kul slikica. Če bi moja tašča to vidla pri Teji, bi streho odneslo: "Pazi na ušesa, ne veš, kako to boli. Mene so velik prebolela." In to pomeni, da bodo njene vnuke tud? No, ja ... Včasih mal mimo pihne.

Nočka

(odgovor članu žanneža)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
28.1.2009 23:02:49   
kaja02
čer!!!!!

zoja miša- joj kake lepe laske mate user posted image ,

gajka- kul slikca, naša se tud tunka, ušeske ma skor ves čas pod vodo, pa se ne buni, ko pa gre iz vode jih pa itak obrišeš in ven tud ne greva, temveč spatuser posted image , mi tud uporabljamo Bubscenovo oljno kopel, mi je potem ni treba mazat, pa še tko diši

jaz morem tud jutri oddat napoved, spet čakam na zadnji danuser posted image

žanneža- user posted image  da ste bolje in za sprehod, paše a ne???

Sandra- tud zate oz. za tvojo punco en user posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
28.1.2009 23:37:57   
kaja02
VIDIM, DA SEM SPET SAMA TLE GOR!!!

sem malo odkar je zaspala že najmanj 10x šla obrnat, se zvali na trebušček, pol se pa začne dret, ker ji na trebuhu ne odgovarja. Zdaj se ji pa gosenco nastavla, tak da se ne more obrnat; ti ti ti mami!!!!user posted image

pa začela se je ful oglašat, ponoči se je zbudila in se jo slišala, ko je godrnjala pa spuščala glasove ma, ma, ma, ma... sem se ostala, pa jo šla pogledat ona pa ammmmammmammm; se je moj smejal zraven, ko sva jo poslušala, pol pa je jedla kot da je sestradana.

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
28.1.2009 23:38:40   
kaja02
nič lahko noč in lepe sanje!!!!

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
28.1.2009 23:44:14   
kaja02
user posted image

sem mogla, da mam polno cifrouser posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
29.1.2009 7:23:16   
Zoja Miša
user posted image user posted image user posted image  Jutro!

Mi2 spali o.k. Sicer ga je biksala zvečer do 22h, in se potem zbudila že ob 2h, pojedla in zaspala do 6h, sedaj še spi.

Se spomnete, da sem vam razlagala, da sem uradnici Eve poslala slikico Kaje Line, ki ''bere'' Evo. No, ta slika je v novi Evi!user posted image user posted image user posted image Jaz je še nisem videla. Mi jo tašča prinese, pride danes na obisk!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
29.1.2009 7:43:07   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Zoja Miša, kako je tole vaše dete lepo.

user posted image user posted image user posted image

Andrejaboris,  Bella, Ryssa, Vilika, Katja, Kaja hvala za komplimenteuser posted image
Nell, bravo za izvirnost!user posted image

Sandra, user posted image za Tejo in da še Taje ne zboli! Pa slikice, kot je napisala Erin, res sem tudi jaz žalostna, da nam ne pokažeš svojih princesk!user posted image

Ryssa, tudi naši zvečer kar nič ne paše, kar nekaj sitka, sem že študirala, če ji grem na živce, ko sem cel dan sama z njouser posted image . Ja, drug teden se definitivno morava it kaj več potepati!

Gajka, super fotka, lušten Rok! Pa mi še tudi ne plazimo, sedimo še manj, najraje malo sitkamouser posted image  Pa ušesa tudi v vodi namakamo (tako da nisi edina in roko namaka v vodo in potem jo liže), pa ji potem vedno fenam lase, pa za enkrat ni bilo kaj. Upam, da nikoli ne bo! Me je pa Tejkaz nekoč podučila, da ušesa se vnamejo vedno, če je zabit nos in gre potem na ušesa, obratno nikoli!

Grem se oblečt pa malo pospravit predno tašča pride.

A ja pa Audia smo prodali, tako da sem mobilna zopet z mojim Megančkom. Jao, pa registrirat ga moram. Spet bodo šli eurčki!user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
29.1.2009 8:08:21   
gajka
Dobro jutro!

Danes imamo kar 2 polletnika:

user posted image

Tamy30 - MARTIN
miškolinček - FILIP
Čestitke za polovičko! user posted image

user posted image

žanneža
- super, da ste se pozdravili! user posted image Ne, Roka nič ne moti, če ima ušesa pod vodo.

Zoja Miša - a Kaja Lina je pa že začela svojo manekensko pot? user posted image Še pol leta nima, pa že v Evi! user posted image Midva bova tudi enkrat v bližnji prihodnosti (no, tukaj je definicija bližnje precej raztegnjen pojem) prodajala vsaj en avto (xsaro od user posted image sigurno, ker bo dobil služben avto). A vmes si se pa kar s tistim Audijem okol furala? Aja, pa naj te tašča ne jezi preveč. user posted image

Pa Rok se vam zahvaljuje za pohvale za fotko. user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 29.1.2009 8:09:31 >

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
29.1.2009 8:16:27   
gajka
Pa evo, ravno včeraj zvečer sem spraševala, koliko po PDP sprožijo porod in danes dobimo SMS, da je ta kolegica včeraj zvečer rodila fantka Samota! user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
29.1.2009 8:27:20   
anita goitan
jutroo

no to noč sem pa jaz mela burke, od 1ih do 4ih objemala školjkouser posted image user posted image , mojuser posted image rihtal Zojo,mene, kuhal čaj...od česa pojma nimam, nimam vročine, dns sem bpuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
29.1.2009 8:38:41   
ozziebo
Jutro, prišla po kofetek.

Lara spi že drugo rundo, ponoči pa..........., no ja, enkrat bo že!

Ful luštne slikce od Roka in Kaje Line!!!!!!!!!!!

Jaz pa naše nič ne tunkam v vodo, če ji samo malo špricne po obrazku, je takoj kričanjeuser posted image

Martin (Tamy) in Filip (Miškolinček) čestitke!!!!!!!!!!!!!

Anita, bogica  user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
29.1.2009 8:40:17   
miškolinček
dobro jutro punceuser posted image ,

le kam čas bežiuser posted image .... danes smo stari že pol leta,še malo pa bo prva svečka tu,...se mi zdi da pri Erazmu ni šlo tako hitro

se še živo spomnim da sem na včerajšnji dan pred pol leta srečala Erin na hodniku porodnišnice..(a se spomniš),pa kako sem se nasmejala ko sem prišla domov in prebrala za nazaj,da kr dobr zgledam v bolniški haljiuser posted image ,...

no namesto tortice pa smo mi danes dobili malo drgačno darilo- norice,tako da naslednjih 14 dni veselo praskamouser posted image ,....bova šla zdele k P po kapljice samo poklicati še moram.

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
29.1.2009 8:43:00   
miškolinček
glede kopanja: pri nas je kričanje že ko namočimo noge pa rito,da bi pa tkole glavo,po moje se mu zmeša, mi ne maramo vode,..smo umazanciuser posted image ...ne vem kaj bo zdele ko ga bom mogla večkrat na dan namakat zaradi noric.,...operete verjetnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
29.1.2009 8:44:19   
MATEJKA_
jutro....

s čim čistite noske vašihuser posted image ? in kje ste kuple? jaz sem do zdaj to počela s svaljki vate, ampak se zadnje čase tako upira, da ne moreva ščistit prav nič. ima pa že čisto zaštofan nos user posted image

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
29.1.2009 9:00:37   
Zoja Miša
user posted image

Tamy30 - MARTIN
miškolinček - FILIP
user posted image

Joj, čas res beži!

Bolančki, pozdravite se! In Anita, kaj pa je to sedaj?user posted image  

Ozziebo, hvala.

Matejka, z aspiratorjem

Gajka, ja itak, sem audija furala, bi ga kar jaz kupila, če ne bi bila cena malo prehuda zame in mojo porodniškouser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
29.1.2009 9:21:34   
Krysia
Jutro in hvala za kavo!

MARTIN in FILIP, vse najboljše za polovičko user posted image user posted image

Anita, kaj pa je zdaj to? Ne še ti zbolet, no!

Evo, še jst mam eno "zdravstveno" vprašanje: ful me bolijo kosti v nogah, tko kot pri gripi (al pa tko kot v najstniških letih, če hitr rasteš). Ampak nimam vročine, nič drugega mi ne fali, sam tole je pa za znoret. Kakšna ideja, kaj bi to blo?

Gajka, niste edini, ki namakate ušesa v vodo - mi sicer to počnemo bolj ponesreči, ampak nam tudi ni bilo še nič hudega ... Pa slikca je enkratna! Kar se pa tiče plazenja in sedenja, smo na istem ... torej ni kakšnih znakov, da bi v bližnji prihodnosti to počeli ... Mi se obrnemo na trebuh (včasih rata brez pomoči, drugač moram malo pomagat), včasih tud kontra, pa okrog svoje riti user posted image - če bi ga pustila, tud za 360°. Tko mi dela kroge na tleh - na kavču sva zadnje čase zlo mal, so tla bolj varna ... Pa v posteljci zleze čist gor, tko da se z glavo zaleti v ograjco user posted image (pa ga dam čist na spodnji rob, ampak se nekako premakne)

MATEJKA_, aspirator kupiš v Baby centru al pa v lekarni ...

matejchi, za otroški dodatek se oddaja za 2008, ampak v navodilih piše, da če oddajaš v januarju, februarju ali marcu, se pišejo podatki za 2007 user posted image Ne razumem, ampak tko pač je ... tko da cifre sam iz dohodninske odločbe za 2007 skopiraš ...

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
29.1.2009 9:46:02   
sayuri

user posted image

Tamy30 - MARTIN
miškolinček - FILIP

user posted image

Č E S T I T K Euser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
29.1.2009 9:54:56   
majči22
Punce lepo pozdravljene!

Sploh se nisem mogla javit do danes, in sicer samo na temi avgustovčki mi ni delalo odgovori.user posted image
Nevem zakaj je prišlo do tega.user posted image

Brala sem vas redno.
Za nazaj ne bom komentirala, saj sm ostala kar daleč uzadaj.user posted image

sayuri
upam, da je Zara vredu, pa da Lovro ne bo tudi tako hudo zbolel.user posted image
ZojaMiša
Kaja Lina je res prava princeska. Bravo za gramčke, kljub težavam da ne more naredit vakumauser posted image user posted image user posted image . Svaka ti čast glede dojenja. Poglej, da je bil tvoj napor in neprespane noči več kot poplačan. Kaja Lina je res lahko ponosna nate. user posted image Super za vašo manekenko. Zgodaj je začela.user posted image
Gajka fantastična slikica. No glede ušes, gre tudi pri nas pod vodo. Zaenkrat ni bilo nobenih težav.
matejchi mislim, da moraš oddat vlogo za otroški dodatek v mesecu juliju, saj si jo mogla na novo oddat za Marušo. Tako, da poglej na odločbo do kdaj imaš priznano.
žanneža super za sprehod, mi smo kar noter. Pa da ste bolje je tudi lepo slišat.user posted image
nell že kar plazi se. Ja super. Je pa res pravi korenjak.
Erin, ko sem brala za Tilna so mi šle kar kocine pokonci. No samo, da je vredu. Si mi pa dala misliti, ko sem jo včasih samo pustila na previjalni. No od tvojega pripetljaja naprej nikoli več ni sama. Ma take stvari se res hitro naredijo, da skor verjeti ne moreš.user posted image

Mi se še nič ne obračamo ne na trebuh ne na hrbet.  Ji pa manjka čisto malo, neve kam bi dala roko.user posted image Sedaj je začela od podlage dvigovati glavo za kakšne 10 cm. Sedimo še ne. GH tudi še ne dajamo, bomo pa v kratkem začeli. Do sedaj je ene parkrat dobila riževo kašico, ko me ni bilo doma, da je vsaj kaj pojedla.user posted image Ker flaša pri nas ne gre.

No mi smo zaenkrat super. Vsi zdravi. Berem pa da so naši avgustovčki veliko prehlajeni in bolni. Upam, da se tele bolezni čim hitreje ustavijo pri naših sončkih.user posted image
Naše noči so spet v vtečenem ritmu, tako da se zbudimo samo enkrat okrog 4 do 5 ter nato spimo še do 8.user posted image

Matejchi pri sezamu sm vidla da si pozabila vnesti naše novejše podatke pri 4,5m.
Ko bos naslednjič pisala bi te prosila, da vneseš, da smo imeli pregled 19.12.08 (4m in 9d), takrat smo bili drugič cepljeni.
Težki smo bili 6380 veliki pa 63. Naslednji pregled in cepljenje imamo 7.2.2009

Se danes še kaj javim, ko mi dela, tako kot mora. Sedaj pa letim malo pospraviti.

< Sporočilo je popravil majči22 -- 29.1.2009 10:10:25 >

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
29.1.2009 10:09:17   
Zoja Miša
Ja Majči, sem te pogrešala. Lepo da si zopet med nami! A sedaj ti vse dela o.k. ?
Hvala za pohvale in komplimente! Si mi dan polepšalauser posted image

Krysia, nimam pojma, kaj bi to bilo. Jaz ti lahko povem, da tudi mene kolena bolijo fuluser posted image Lahko da je pomanjkaje kalcijauser posted image

Sayuri, kako ste?

No o.k. sedaj pa res obisk. pa-pa

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?