sandra123
|
Danes imamo kar 2 polletnika: Tamy30 - MARTIN miškolinček - FILIP Čestitke za polovičko! Čestitke No, samo, da se malo na hitrco javim...je Taja včeraj do 39 zakuhala, spala nisem celo noč nič, ker me je ta vročina skrbela ...sem pa res jezna ko , ker mi je Taja zdaj 4 dni zapored prespala noč od 20-ih do 5-ih oz. 7-ih, zdaj pa spet po starem (po mojem je krivo cepljenje), je celo noč pri meni spala, se zbujala kot prej, ko sem jo v posteljico položila, je bil takoj jok ....Šele ob 24-ih mi je uspelo zbiti vročino na 37.7, ko sem ji dala pol svečke....Danes je še pogledat ne smem preveč, pa je že jok ...Teja je pa HB ok ... Da vam še to povem, kako je pa to Tajino slabo stanje naša Tina prenesla ...je jokala kot dež, ko je Taja jokala, jo je poljubljala po glavici, jo božala in zraven jokala ...ja, to je pa res velika ljubezen do sestric, kajne ...ljubosumnih izpadov ni več toliko kot prej , jo zelo skrbi za T&T ... Punce....SLIKCE ....zdaj bo pa že res počasi čas, da mojega prepričam, da vam pokaževa svoje 3 princeske ....Samo naj nama rač. poštimajo....ja, nama je crk disk na tistem rač., kjer imava vse slikce....sploh ne veva, koliko slik nama je še ostalo , sem kot dež, ko sva ugotovila, da ni slik nikjer ...Upam, da jih bodo na servisu lahko kaj rešili ...nama bodo pa verjetno kar nekaj zaračunali za restavriranje slik .... Gajka, pošlji mi na ZS, kako slikco dam v avatar - jih bom danes slikala, pa poskusila dat vsaj to gor ... Pa hvala vsem za skrb za moje T&T&T .