|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
29.1.2009 10:10:18   
Zoja Miša
A še to, Nell in ostale, a imate ful toplo potleh ali kako? Talno gretje? Kaj vem, mene mau skrbi, da se bo prehladila na tlehuser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
29.1.2009 10:16:16   
anita goitan
Zoja se dere, ni šans da bi ona mal zaspala, z mano vse okuser posted image ..mogoče da sem včer kaj sumljivega pojeldauser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3952
29.1.2009 10:17:03   
Ryssa
Martin in Filip čestitke user posted image user posted image user posted image

Oooo Kaja Lina v Evi user posted image

matejchi tista vloga je bla sam primer, sej mora bit za 2008 na netu. Jaz sem to na hiter poiskala in očitno našla napačno user posted image

Dobro jutro!

Celo do pol devetih mi je ratalo podremati. Se pa veliko boljše počutim ob pol šestih zjutraj, kot pa ob pol devetih, pa imam ob pol devetih več spanja.

Neposredna povezava do sporočila: 3953
29.1.2009 10:19:06   
Ryssa
Zoja miša naš je tudi na tleh, pa nimamo talnega gretja, pač normalna temperatura je. Imam pa tepih, puzzle in igralna podloga. 

Neposredna povezava do sporočila: 3954
29.1.2009 10:29:04   
majči22
No pa še kakšne slikice vam moram pokazat. Nisem Line že zelo dolgo pokazala.
Aja pa že enega zobeka imamo. Je že drugi skoraj uzunaj.

user posted image
Takole pa probava banano.user posted image

user posted image
Pa jutranja telovadba na podlogi.

user posted image
Kopanje. To ji je pa nekaj najboljšega. Bi bila tud pol ure not v vodi.user posted image

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
29.1.2009 10:32:10   
anita goitan
zoja miša naša tud na tleh, sva pa v merkurju kupila armafleks gradbeni, super je cela dnevna je njenauser posted image , no skor bo, še mal da porajta kako se plazimo naprej in ne sam porivamo nazaj

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
29.1.2009 10:32:17   
betty
Dober dan vsem skupaj!

Ravnokar je postar prinesel revijo Moj malcek in smo dvakrat objavljeni!!! prvic v reviji!!! prav vesela sem. NAS ROKEC! fotka Roka je pod rubriko fotonatecaj ter rodili smo se. sicer malo z zamudo,ampak vseeno...

in se kako jemo kasico :

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3957
29.1.2009 10:32:29   
Vilika
Jutro!

Evo, naš tamal panča.

Nalimam dve fotki od včeraj.

Tako spečega me mami prinese notri z vozičkanja user posted image
user posted image

Delam se da sem kuži ki grize kužita user posted image (tukaj se je mami skor uscala od smeha, ker ga nisem hotel dati iz ust)
user posted image

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
29.1.2009 10:34:28   
Luna2008
IZVIRNO SPOROČILO: majči22

No pa še kakšne slikice vam moram pokazat. Nisem Line že zelo dolgo pokazala.
Aja pa že enega zobeka imamo. Je že drugi skoraj uzunaj.

user posted image
Takole pa probava banano.user posted image

user posted image
Pa jutranja telovadba na podlogi.

user posted image
Kopanje. To ji je pa nekaj najboljšega. Bi bila tud pol ure not v vodi.user posted image

pozdravček vsem. o kako le lušna vaša, v vodi pa se vidi da tudi uživa...

no mi smo včeraj junaško prestali 3.cepljenje.

matejchi- za info (1.cepljenje 28.11.-6.120kg, 61cm, 2.cepljenje 17.12.-6.980kg,64cm in 3.cepljenje 28.1.-8.040kg,66cm)

danes štartamo na hrano... naša res pridno pridobiva ja po mamici je ko ima taka lička ;-)

pozdravček vsem,a greste danes kaj ven...

Kaja 6.8.2008 & novi malček v pričakovanju decembra 2009

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
29.1.2009 10:44:11   
Ryssa
Ful dobre slikice user posted image user posted image

Še, še user posted image

(odgovor članu Luna2008)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
29.1.2009 10:44:48   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša
A še to, Nell in ostale, a imate ful toplo potleh ali kako? Talno gretje? Kaj vem, mene mau skrbi, da se bo prehladila na tlehuser posted image

Saj zaenkrat se na tleh igra na igralnem centru (pod njim je še ca. 2cm debela goba) ali pa na puzzlih. Talnega gretja nimamo, pa me ne skrbi preveč, tudi ko bo začel plazit okrog.

betty - se mi je kar zdelo, da tega Roka v Malčku pa poznam od nekod. user posted image

Vilika, betty, majči22 - super fotke! user posted image

Pri nas pa se 2. zobek že cel teden trudi prilest na plano. Mogoče mu danes celo uspe! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3961
29.1.2009 10:47:38   
buhtlčk
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

user posted image

Tamy30 - MARTIN
miškolinček - FILIP
Čestitke za polovičko! user posted image

user posted image

Oddala sem vlogo, ne morem verjet. Mi je uspel deset klikov nardit user posted image

Danes smo prvič jedli GH!! Ene 8 žličk korenčka, nič popacal (par drobčkov na slinček), jedel z navdušenjem. Bomo počas uvajal, sam mi je patronažna rekla, da glede na njegove kile, pa obnašanje in to, da že par tednov spet na tri ure jeva, lah kar začneva. Pa mu očitno res sede.

Anita a user posted image maš že? Opažam, da pride pri nekaterih kar v hudi obliki.

Matejka
fiziološko u špricnem v nos, po nasvetu sestre pri P v sedečem položaju (da ne gre na ušesa), pa kar veliko. Večinoma ne rabim niti potem izsesat, ker pogoltne in izkiha. Je pa to veselo početje ja user posted image .

Krysia sanja se mi ne. V podplatih al nogah?

Pa punce da ne bo še dodatnih bolnih no.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
29.1.2009 10:49:10   
buhtlčk
Ma se vidi, da sem že par dni mal zmešana - na dve uri jeva že par tednov, ne na tri. Na tri je bil luksuz samo en mesec... 

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
29.1.2009 10:50:03   
Luna2008
no še jaz dam nekaj slikc od naše Kaje...

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
29.1.2009 10:52:23   
gajka
Luna2008 - vaša dečva je pa tudi kar en orng komad! user posted image Pa lušne fotke! 

(odgovor članu Luna2008)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
29.1.2009 10:56:11   
Luna2008
Anita zdravo.ker si iz Kamnika me zanima ali kaj veš o tečajih za plavanje v centru za invalidno mladino-mogoče hodita vidve tja? midve bi šle v naslednji tečaj konec marca pa me zanima kako kaj poteka...

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
29.1.2009 11:00:20   
gajka
Krysia - mene pa od poroda dalje ful velikokrat stopala bolijo, sploh zjutraj, ko vstanem. user posted image

buhtlčk - user posted image za tako pridnega jedca!

A na 1. obisk user posted image še tudi katera čaka? Evo, od moje zadnje M je minilo že dobrih 15 mesecev, 6 mesecev in pol pa že od poroda. Madonca, bom našparala! user posted image No, saj sigurno jo bom zdaj dobila, kaj se pa oglašam...

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
29.1.2009 11:07:48   
ozziebo
Luna, Majči, Vilika, Betty, ful luštne slikce!!!!!!!!!!!!!!

buhtlčk, naši pa koren ne gre dol, sem ga danes kar z jabolkom zmešala, je pojedla dve žličkiuser posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
29.1.2009 11:22:38   
sayuri
Kake lepe slikce. user posted image  Nimam nč cajta. Sami bolniki pi hiši....

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
29.1.2009 11:24:42   
sandra123

Danes imamo kar 2 polletnika:

user posted image

Tamy30 - MARTIN
miškolinček - FILIP
Čestitke za polovičko! user posted image

user posted image

Čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, samo, da se malo na hitrco javim...je Taja včeraj do 39 zakuhala, spala nisem celo noč nič, ker me je ta vročina skrbelauser posted image ...sem pa res jezna ko user posted image , ker mi je Taja zdaj 4 dni zapored prespala noč od 20-ih do 5-ih oz. 7-ih, zdaj pa spet po staremuser posted image (po mojem je krivo cepljenje), je celo noč pri meni spala, se zbujala kot prej, ko sem jo v posteljico položila, je bil takoj jokuser posted image ....Šele ob 24-ih mi je uspelo zbiti vročino na 37.7, ko sem ji dala pol svečke....Danes je še pogledat ne smem preveč, pa je že jokuser posted image ...Teja je pa HB okuser posted image ...
Da vam še to povem, kako je pa to Tajino slabo stanje naša Tina preneslauser posted image ...je jokala kot dež, ko je Taja jokala, jo je poljubljala po glavici, jo božala in zraven jokalauser posted image ...ja, to je pa res velika ljubezen do sestric, kajneuser posted image ...ljubosumnih izpadov ni več toliko kot prejuser posted image user posted image user posted image , jo zelo skrbi za T&Tuser posted image ...
Punce....SLIKCEuser posted image ....zdaj bo pa že res počasi čas, da mojega user posted image prepričam, da vam pokaževa svoje 3 princeskeuser posted image ....Samo naj nama rač. poštimajo....ja, nama je crkuser posted image disk na tistem rač., kjer imava vse slikce....sploh ne veva, koliko slik nama je še ostalouser posted image , sem user posted image kot dež, ko sva ugotovila, da ni slik nikjeruser posted image ...Upam, da jih bodo na servisu lahko kaj rešiliuser posted image ...nama bodo pa verjetno kar nekaj zaračunali za restavriranje slikuser posted image user posted image ....
Gajka, pošlji mi na ZS, kako slikco dam v avatar - jih bom danes slikala, pa poskusila dat vsaj to goruser posted image ...
Pa hvala vsem za skrb za moje T&T&Tuser posted image user posted image .

Lp, Sandra

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
29.1.2009 11:37:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

natyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!
neža
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
tatly
yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!
Maja T
tttttttttttttttttt!!!!
Tamy
yyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!
tejkaaaaaaaaaaa!!

ozziebo
ooooooooooo!!!!
Majči
iiiiiiiiiiiiii!!!!
Pablo
ooooooooooooooo!!
in še veliiiiiiiiiiiko punc...
KJE STE?!?!user posted image user posted image

Hellouser posted image , kuku punce! Še smo tukaj user posted image .

V zaostanku sicer samo enih user posted image 150 strani....mami sploh ne ve, kako naj se sploh vključi, ko pa tako šibate z debatami...

In še gorouser posted image vsem mojim cart vrstnikom....

(odgovor članu Erin)
  Neposredna povezava do sporočila: 3971
29.1.2009 11:51:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Nimamo talnega gretja pa sploh več ne kompliciramo. Pri nas pleza (oz. se kotali in rotira user posted image ) večinoma kar po laminatu, ki je precej hladen. Sprva sem se malo ukvarjala s tem, da bo prehladno in pogrinjala vse mogoče, sedaj pa, ker sploh ne ostane tam, kamor ga položiš, ga samo malo bolj toplo oblečem, pa je.

user posted image

user posted image

user posted image

Mimogrede, pri nas so zakon tele kroglice, kupljene v BC. So za spodbujanje gibanja in so res fajn. Služijo svojemu namenu. Ko se odkotalijo, jim Otmar veselo sledi....

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3972
29.1.2009 11:53:10   
Erin
K_a_t_J_A  - user posted image user posted image user posted image za alergije--bogec...user posted image

Zoja M. - Evo moram pa prav videtuser posted image user posted image user posted image alpa če ena skenira slikicouser posted image user posted image user posted image
PA če se gresta drug teden potepat, zelo priporočam Radovljico user posted image user posted image

Tamy30 - MARTIN , miškolinček - FILIP  - ČESTITKE!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
anita - user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček

se še živo spomnim da sem na včerajšnji dan pred pol leta srečala Erin na hodniku porodnišnice..(a se spomniš),pa kako sem se nasmejala ko sem prišla domov in prebrala za nazaj,da kr dobr zgledam v bolniški halji ,...

seveda seuser posted image user posted image in res si dobro zgledalauser posted image PA še obe sva modro posteljo dobiliuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image za malo noričkouser posted image naj hitro minejo..

user posted image user posted image user posted image za vse ki se jim je zdravje vrnilo user posted image user posted image user posted image

kopanje - naš se ne mara pretirano, ne pomaga ne račka, ne sedenje, ne da jaz skačem okoli njega kot en klovn...user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
29.1.2009 12:05:15   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: Luna2008

Anita zdravo.ker si iz Kamnika me zanima ali kaj veš o tečajih za plavanje v centru za invalidno mladino-mogoče hodita vidve tja? midve bi šle v naslednji tečaj konec marca pa me zanima kako kaj poteka...

Luna si iz Kamnikauser posted image http://www.freewebs.com/plavanje-dojenckov/plavalnitecaji.htm
 tukaj maš link, je mi hodimo ta petek bo 1m, super je in Zoja zelo uživa, drgač pa kar Nino-vaditeljico pokliči pa ti bo vse razložila.

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Luna2008)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
29.1.2009 12:07:11   
ozziebo
Pablo, Otmar pa že kar šiba okrog user posted image

Sandra, upam, da vam ohranijo slikce, pa le pokaži jih! Pa super, da ni več ljubosumja!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?