|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2008 II.del
29.1.2009 10:59:30   
Anonimen
BEBIII, dobro zrihtaj danes!!! Imaš 1 posvet? Laparo si pa že imela, ne? Kaj pa je vzrok pri vama?

Inana, ja, kolikor jaz vem, moraš res vse to prej uredit, pred postopkom.. Imaš potem še kaj za uredit al je to vse?

(odgovor članu Inana)
  Neposredna povezava do sporočila: 2851
29.1.2009 12:02:26   
Anonimen
Samo obvestilo: zadnjič sem želela oba prijaviti na posvet - kot par. Dobila datum nekje konec maja. user posted image  Danes kličem še enkrat in dobim datum konec marca. user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  Glede na to, da ima moj spermiogram nekje začetke marca, lahko predvidevam, da ga bo Drobnič že takrat pregledal in da ne bo treba čakati maja?? Al kako je to?

Upam, da je res tako.. Močno, močno upam.. user posted image user posted image user posted image user posted image  Ker v tem primeru bi imela nekje konec marca že vse papirje.. Ne morem verjet, da je to sploh možno. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2852
29.1.2009 12:09:10   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Samo obvestilo: zadnjič sem želela oba prijaviti na posvet - kot par. Dobila datum nekje konec maja. user posted image  Danes kličem še enkrat in dobim datum konec marca. user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  Glede na to, da ima moj spermiogram nekje začetke marca, lahko predvidevam, da ga bo Drobnič že takrat pregledal in da ne bo treba čakati maja?? Al kako je to?

Upam, da je res tako.. Močno, močno upam.. user posted image user posted image user posted image user posted image  Ker v tem primeru bi imela nekje konec marca že vse papirje.. Ne morem verjet, da je to sploh možno. user posted image

To mi deli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ziher bo tako ratal.
Ampak un majski datum pa le pusti za vsak slučaj.

BTW... kaka pa je nova frizurca?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
29.1.2009 12:17:11   
Anonimen
Ja, zaenkrat ga ne bom odpovedala. Moram še dobit en datum za spermiogram, če bo slučajno treba 2x delat. user posted image

Nova frizurca?? Meni ful kratka, čeprav vsi pravijo, da mam še vedno dolge lase. user posted image  Nekje do ramen jih imam sedaj. Pa nisem več tako blond, ampak bolj rjava.. No, vsaj po barvi las.. user posted image   Sem pa ful zadovoljna s tem kako je izpadl - že dolg nisem bla tok. Bomo pa vidl, kako si bom to lahko sama oblikovala. user posted image

(odgovor članu miska73)
  Neposredna povezava do sporočila: 2854
29.1.2009 12:22:18   
Inana
Skuštrana Suzi - šele na začetku sva vseh teh postopkov ... ta mesec začnem s Klomifenom (čeprav imam svoje ovulacije, moja G pravi, da je tak pač postopek), nič mi še niso delali, razen da je bil moj na spermiogramu (ki je baje normalen). Mi je pa moja G ugotovila manjši miom (cca. 1 cm) in manjšo pregrado, ampak ona pravi, da ne bi nič odstranjevali. Februarja grem prvič k Rešu, da vidimo, kaj bo on rekel ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
29.1.2009 19:26:13   
neela
Fargi, ajm bek..user posted image ..user posted image

(odgovor članu Inana)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
29.1.2009 19:59:46   
lučka 25
Suzi, super za napotnico IVF, pa za hormonske preiskave, pa bravo za novo frizuro. user posted image
O, pa vidim da si uredila, da imaš na mest maja že marca. Vidiš, samo tišast moraš biti. Ja po moje bo pa res Drobnič tvoje pregledat tudi že marca. Super. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Sem prav noro vesela. Bosta prav hitro na iglah, v postopku, akciji,...

Inana, vidim da so podražili preiskave. Jaz sem še pred pol leta dala 15,40€. Rezultate boš pa tudi kmalu dobila. Rezultati pa ma da so dobri. Jaz mam čist pomešane cikluse, nima svoje O, pa so bili dobri rezultati. Ni bilo panike. 

BEBIII, upam, da si dobro opravila na posvetu.user posted image

neela kaj dogaja?user posted image

(odgovor članu Inana)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
29.1.2009 20:22:18   
pipika123
Moram samo toliko povedati, da sem to glede K sprejela, sem pa včeraj zvedela novico, da zaradi zmanjšanja stroškov, podjetja (državnega), ki ga vzdržujemo, bomo ostali brez prihodkov. Kar pomeni da tudi verjetno brez službe. Pa ravno zdaj ko sva se midva odločila da greva naprej... Sej vem da to ne spad v to temo, samo sem morala napisati, ker znate dobro poslušati. Moj je sicer rekel, da če bom pa zanosila, bom pa pač zanosila. Čudno mi je, ker bom po 10 letih dela brez službe. user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
29.1.2009 20:37:24   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: neela

Fargi, ajm bek..user posted image ..user posted image

hvala tudi tebi!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
29.1.2009 20:39:12   
Fargesia
najprej poročilo (a vam sliči na koga?!)user posted image

UZ odličen! endometrij 6mm, desno 17, 18, levo 16. jutri zvečer stopka in v nedeljo IUI!!!

pipika, začni iskat drugo službo in mej pozitivne misli!!!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
29.1.2009 20:58:11   
lučka 25
pipika, vem da nisi v prijetnem položaju in upam, da se ne bo uresničil črni scenarij. user posted image  Nič bat, če boš zanosila, ko ti je že rekel tvoj dragi.

Fargi, kot sem ti že rekla, itak je zmaga vajina. user posted image  user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
29.1.2009 21:04:51   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

user posted image ...mogoče velik, mogoče nič....user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
29.1.2009 21:07:18   
Fargesia
joj, pikipa, nisem mislila tko grdo napisat kot je mogoče izpadlo!hotla sem ti rečt, da dokler še imaš službo, si poskušaj poiskati drugo. pa na zanositvi kar delajta...ker je itak ne moreš predvidet kdaj se bo zgodila...no vsaj jaz ne...

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
29.1.2009 21:07:19   
lučka 25

Lumpa...user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
29.1.2009 21:13:30   
Inana
Pipika123 ... pogumno naprej, ni user posted image , da se ne bo kaj našlo ... Držim pesti za user posted image in službo!

(odgovor članu pipika123)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
29.1.2009 21:13:43   
neela

user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
29.1.2009 21:14:34   
lučka 25

user posted image

Ej, kako ti pa ta smajli paše. Čist ti. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
29.1.2009 21:20:34   
neela

user posted image

Ej, kako ti pa ta smajli paše. Čist ti. user posted image  user posted image  user posted image

ok, potem, ko bom user posted image se bom pr nosečnicah javljala anonimna user posted image , velja? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
29.1.2009 21:21:29   
lučka 25

user posted image

ok, potem, ko bom user posted image se bom pr nosečnicah javljala anonimna user posted image , velja? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
29.1.2009 21:23:01   
neela
in? mami lučka, kako smo danes? 

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
29.1.2009 21:25:22   
lučka 25

Danes sem imela randi dan. Ob 11h sem bila zmenjena s Shuko, potem sem bila na sprehodu in spet na kafetu s prijateljico in njenim sinkom, potem sem skuhala in ker mi še vedno ni bilo dost svežega zraka, sem še mojega najagala na sprehod. Sem se danes nahodila, za cel teden. Je pasal. Danes se kot rožca. user posted image  Sam ne bodeča neža.user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
29.1.2009 21:27:53   
Fargesia
Lučka, nehi se hvalit...sej sva mele midve z neelo tud randi dan!!!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
29.1.2009 21:29:08   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

A ja???? Kje sem bla pa jaz???

Men pa cel dan kolcal pa nisem vedla zakaj.user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
29.1.2009 21:29:40   
neela

Danes sem imela randi dan. Ob 11h sem bila zmenjena s Shuko, potem sem bila na sprehodu in spet na kafetu s prijateljico in njenim sinkom, potem sem skuhala in ker mi še vedno ni bilo dost svežega zraka, sem še mojega najagala na sprehod. Sem se danes nahodila, za cel teden. Je pasal. Danes se kot rožca. user posted image  Sam ne bodeča neža.user posted image

ej, vsakič, ko nam poročaš, kakšen dan si imela, sem ti iz vsega srca fouš..user posted image ..ti, naša draga užitkarca....

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
29.1.2009 21:30:42   
neela

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

A ja???? Kje sem bla pa jaz???

Men pa cel dan kolcal pa nisem vedla zakaj.user posted image

user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......