Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 18:55:30
|
|
|
|
MetiLu
|
Čer! Jest sem iz službe in ker imamo na obisku kolegico, ki je prišla na 3 dnevni obisk, lahko zdele izležavam, pijem kozarček Cabernet suvignon-a (mmmmmmmmmmmm) in grickam čips, medtem ko se ati, Janez in Valerija v kopalnici kopajo (no Janez se ), pol ga dam pa spat in je na vrsti moja masaža Tko da vas bom dones zanemarjala, ker se bom razvajala Nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 18:57:18
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Čer. Mlavla super slikice Blaža kapo dol pred tvojimi umetnijami No, zdej vam pa še jaz mal prilepim luštov od kosila... Tole so njoki: Tole pa kosilo (zapečeni njoki) Zdaj morm dat pa tamali večerjo, se ji gres kuha... Aja, mlavla recept za njoke je bil takle: 400g moke 500g skute 1 jajce laaaaaceeeeen... who ****s calories.... jest sem tud to rekla ko sem jih jedla ker to je prava kalorijska bomba ti kar papaj... ni vse v lepoti... , eno lepo je zadc tovornak zbil... brez veze...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 18:58:06
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Čer. Mlavla super slikice Blaža kapo dol pred tvojimi umetnijami No, zdej vam pa še jaz mal prilepim luštov od kosila... Tole so njoki: Tole pa kosilo (zapečeni njoki) Zdaj morm dat pa tamali večerjo, se ji gres kuha... Aja, mlavla recept za njoke je bil takle: 400g moke 500g skute 1 jajce laaaaaceeeeen... who ****s calories.... jest sem tud to rekla ko sem jih jedla ker to je prava kalorijska bomba ti kar papaj... ni vse v lepoti... , eno lepo je zadc tovornak zbil... brez veze... ja, hvala no
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 18:59:03
|
|
|
|
MetiLu
|
Suzi poznam te občutke ... sem jih doživela pri prejšnjem avtu Blaža ... vauuuuuuuuuuuuuuuuuuu Februarka, res sline cediš, s čim si jih pa pripravila v pekaču? Mlavla, lepe slikce, se jih spomnim še iz tvojega albuma
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 19:04:00
|
|
|
|
blaža
|
Evo zdej, ko sem fraj, ko Blaž že smrči, vas pa ni.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 19:07:27
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Evo zdej, ko sem fraj, ko Blaž že smrči, vas pa ni. Ja , a jaz sem prehod za pesce
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 19:08:09
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža Evo zdej, ko sem fraj, ko Blaž že smrči, vas pa ni. Ja , a jaz sem prehod za pesce Ja ti in šefla sta kot kameleona, pa se ne vidi zgoraj, če sta prisotna, kako pa pol naj vem, da si tle.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 19:09:31
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža Evo zdej, ko sem fraj, ko Blaž že smrči, vas pa ni. Ja , a jaz sem prehod za pesce Ja ti in šefla sta kot kameleona, pa se ne vidi zgoraj, če sta prisotna, kako pa pol naj vem, da si tle. pratim te ko UDBA
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 19:10:38
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža Evo zdej, ko sem fraj, ko Blaž že smrči, vas pa ni. Ja , a jaz sem prehod za pesce Ja ti in šefla sta kot kameleona, pa se ne vidi zgoraj, če sta prisotna, kako pa pol naj vem, da si tle. pratim te ko UDBA prav
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 19:11:27
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža Evo zdej, ko sem fraj, ko Blaž že smrči, vas pa ni. Ja , a jaz sem prehod za pesce Ja ti in šefla sta kot kameleona, pa se ne vidi zgoraj, če sta prisotna, kako pa pol naj vem, da si tle. pratim te ko UDBA prav ja san uvik tu... nemoj da me sanjas...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 19:12:52
|
|
|
|
blaža
|
do kdaj pa boste vi3je tam v Bruslju? Mislim dokončno? A boste še tle v Slo živeli? Sej verjetno sta že vse povedala, ma jaz sem prišla med zadnjimi, pa nisem na tekočem.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 19:13:26
|
|
|
|
Stipe air force
|
Ella... di si, lipa moja... ?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 19:14:08
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Ella... di si, lipa moja... ? A mene ne maraš več.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 19:15:37
|
|
|
|
blaža
|
Al si samo preusmeril pažnjo, ki mi nočeš povedat odgovor.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 19:22:35
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Al si samo preusmeril pažnjo, ki mi nočeš povedat odgovor. Planirala sva do max. do konca leta... mogoć.... bova pa prej nazaj... odvisno od... mnogih elementov
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 19:27:08
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Suzi poznam te občutke ... sem jih doživela pri prejšnjem avtu Blaža ... vauuuuuuuuuuuuuuuuuuu Februarka, res sline cediš, s čim si jih pa pripravila v pekaču? Mlavla, lepe slikce, se jih spomnim še iz tvojega albuma nardila sem paradižnikovo omako, stresla not njoke, potem pa vse skup v pekač... na 3/4 pekača sem potem naložila še mal slanine (da je bilo nekje brez za Lariso), potem pa čez vse naribala sir in je romalo v pečico...
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 19:30:56
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža Al si samo preusmeril pažnjo, ki mi nočeš povedat odgovor. Planirala sva do max. do konca leta... mogoć.... bova pa prej nazaj... odvisno od... mnogih elementov Fajn, pol se bomo pa lažje kej zmenli za kakšen obisk
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 19:46:22
|
|
|
|
blaža
|
Ma dio povero ste zgovorni danes!
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 19:49:32
|
|
|
|
dolenjka
|
Čer Evo, carica je zaspala preed 10 minutam, zmatrana v 0, ker je danes popoldan baje samo 1 uro spala v vozičku (pa dopoldan 2 in pol ) in potem je tako vstajanje in maširanje na 2 nogah vadila, da je bila čist hin Mi2 se pa mal baševa oz. Stipe gricka cornflakes, jaz pa še ne vemkaj, bi, ker bi nekaj malo bolj kaloričnega
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 19:52:38
|
|
|
|
Blacky*
|
čer, val spi, jaz sem vas prišla mal prečekirat in čakam dragega... je liu peljal en giro
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 19:53:38
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* čer, val spi, jaz sem vas prišla mal prečekirat in čakam dragega... je liu peljal en giro o solatka
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 19:54:32
|
|
|
|
blaža
|
O končno ste prišle.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 19:54:45
|
|
|
|
Februarka08
|
Moj pa ravno daje tamalo spat, jaz mam pa kuhno za pospravit spet ah... grem, da mam pol mal miru...
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 19:56:57
|
|
|
|
mlavla
|
čer.. neža je tud že pri palčkih kakšne pol ure..saj je danes čez dan šla samo enkrat spančkat..za 2,5 ure...pa je bila prejle že čist koma... jst bom šla pa zdele mal ustvarjat..sam moram prej še linke od elme poskat...
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 19:56:57
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* čer, val spi, jaz sem vas prišla mal prečekirat in čakam dragega... je liu peljal en giro o solatka in to ledenka si me spomnila sem lillchi dolžna razlago
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?