Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 17:39:54
|
|
|
|
mlavla
|
ej blaža a misliš,da bi vredu izpadlo če bi figurico naredila samo iz bele mase, pa jo potem pobarvala...
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 17:41:33
|
|
|
|
Suzi*
|
dan. blaža, super truper!!! mlavla, slikce že videne, ampak super. mi je vedno všeč kakšne poročne pogledat. jaz sem pa trenutno malo slabe volje. sem šla prej pogledat naš novi mali avto, pa imam zdej problem....ga nisem nič prej vidla....verjela besedam drugih da je ok.....meni pa niii všeeččč. sploh znotraj se mi zdi kar nekak "zguljen". zdej sem pa sitna, sploh, ker sem vidla še ena dva ful luštna avtka za podoben denar. nč, grem se naprej smilit sama sebi.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 17:42:33
|
|
|
|
mlavla
|
obljubim,da ne bom več lepila slikc...sej se boste preveč najedli tole je še zadnja porcija...
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 17:44:35
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* dan. blaža, super truper!!! mlavla, slikce že videne, ampak super. mi je vedno všeč kakšne poročne pogledat. jaz sem pa trenutno malo slabe volje. sem šla prej pogledat naš novi mali avto, pa imam zdej problem....ga nisem nič prej vidla....verjela besedam drugih da je ok.....meni pa niii všeeččč. sploh znotraj se mi zdi kar nekak "zguljen". zdej sem pa sitna, sploh, ker sem vidla še ena dva ful luštna avtka za podoben denar. nč, grem se naprej smilit sama sebi. sej obljubim,da ne bom več..... o ja to pa zna bit problem glede avta, če ga nisi nič prej videla..kako pa to?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 17:44:39
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla obljubim,da ne bom več lepila slikc...sej se boste preveč najedli tole je še zadnja porcija... Jaaa te so šele hude.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 17:45:41
|
|
|
|
blaža
|
kako mi je pa te ploskače dalo navpično, pa tudi ne vem. na zdej so pa spet vodoravno, ma kaj mi dela ta comp. danes to je noro.
< Sporočilo je popravil blaža -- 28.1.2009 17:46:03 >
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 17:46:44
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* dan. blaža, super truper!!! mlavla, slikce že videne, ampak super. mi je vedno všeč kakšne poročne pogledat. jaz sem pa trenutno malo slabe volje. sem šla prej pogledat naš novi mali avto, pa imam zdej problem....ga nisem nič prej vidla....verjela besedam drugih da je ok.....meni pa niii všeeččč. sploh znotraj se mi zdi kar nekak "zguljen". zdej sem pa sitna, sploh, ker sem vidla še ena dva ful luštna avtka za podoben denar. nč, grem se naprej smilit sama sebi. sej obljubim,da ne bom več..... o ja to pa zna bit problem glede avta, če ga nisi nič prej videla..kako pa to? tast ga je šel pogledat, ker je bil tam v njihovem koncu.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 17:46:53
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža kako mi je pa te ploskače dalo navpično, pa tudi ne vem. na zdej so pa spet vodoravno, ma kaj mi dela ta comp. danes to je noro. pa sej je čist ok.. ej blaža kako pa je z obstojnostjo teh figuric..
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 17:47:41
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla ej blaža a misliš,da bi vredu izpadlo če bi figurico naredila samo iz bele mase, pa jo potem pobarvala... ja bo tudi ok, samo boš pa morala zelooo dobro pobarvat, natančno do črte, da bo lepo. jaz, ki sem že imela barvano maso, pol ni panike, če ni iber natančno, ki se ne vidi.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 17:48:15
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* dan. blaža, super truper!!! mlavla, slikce že videne, ampak super. mi je vedno všeč kakšne poročne pogledat. jaz sem pa trenutno malo slabe volje. sem šla prej pogledat naš novi mali avto, pa imam zdej problem....ga nisem nič prej vidla....verjela besedam drugih da je ok.....meni pa niii všeeččč. sploh znotraj se mi zdi kar nekak "zguljen". zdej sem pa sitna, sploh, ker sem vidla še ena dva ful luštna avtka za podoben denar. nč, grem se naprej smilit sama sebi. sej obljubim,da ne bom več..... o ja to pa zna bit problem glede avta, če ga nisi nič prej videla..kako pa to? tast ga je šel pogledat, ker je bil tam v njihovem koncu. ma verjamem,da te moti..mene bi tud... upam,da se čimprej navadiš ..sej nevem če imaš kakšno drugo izbiro
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 17:48:21
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: blaža kako mi je pa te ploskače dalo navpično, pa tudi ne vem. na zdej so pa spet vodoravno, ma kaj mi dela ta comp. danes to je noro. pa sej je čist ok.. ej blaža kako pa je z obstojnostjo teh figuric.. Se posušijo in lahko stojijo dolgo. so kot tiste figurice v škatlici, ki jih kupiš.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 17:49:08
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mlavla ej blaža a misliš,da bi vredu izpadlo če bi figurico naredila samo iz bele mase, pa jo potem pobarvala... ja bo tudi ok, samo boš pa morala zelooo dobro pobarvat, natančno do črte, da bo lepo. jaz, ki sem že imela barvano maso, pol ni panike, če ni iber natančno, ki se ne vidi. ma najbrž bom res še zdele letela v Litijo ..če me ne bo kdo prej streznil..
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 17:49:28
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla obljubim,da ne bom več lepila slikc...sej se boste preveč najedli tole je še zadnja porcija... Ej, ce tko zgleda raj... bom se jaz v cerkev zacel hodit....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 17:50:00
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: blaža kako mi je pa te ploskače dalo navpično, pa tudi ne vem. na zdej so pa spet vodoravno, ma kaj mi dela ta comp. danes to je noro. pa sej je čist ok.. ej blaža kako pa je z obstojnostjo teh figuric.. Se posušijo in lahko stojijo dolgo. so kot tiste figurice v škatlici, ki jih kupiš. no fajn.. a si to pikopoko kje najdla na netu..al si čist iz glave to delala.. men je namreč fenomenalna..
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 17:51:03
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* dan. blaža, super truper!!! mlavla, slikce že videne, ampak super. mi je vedno všeč kakšne poročne pogledat. jaz sem pa trenutno malo slabe volje. sem šla prej pogledat naš novi mali avto, pa imam zdej problem....ga nisem nič prej vidla....verjela besedam drugih da je ok.....meni pa niii všeeččč. sploh znotraj se mi zdi kar nekak "zguljen". zdej sem pa sitna, sploh, ker sem vidla še ena dva ful luštna avtka za podoben denar. nč, grem se naprej smilit sama sebi. sej obljubim,da ne bom več..... o ja to pa zna bit problem glede avta, če ga nisi nič prej videla..kako pa to? tast ga je šel pogledat, ker je bil tam v njihovem koncu. ma verjamem,da te moti..mene bi tud... upam,da se čimprej navadiš ..sej nevem če imaš kakšno drugo izbiro ma bi ga kar prodala, res. ampak itak bi me moj fental. izbiro? jah, jaz bom picassoja vozila, moj naj pa tega, pa bo.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 17:52:19
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: mlavla obljubim,da ne bom več lepila slikc...sej se boste preveč najedli tole je še zadnja porcija... Ej, ce tko zgleda raj... bom se jaz v cerkev zacel hodit.... ma res je bilo lepo, nepozabno... ma sva takrat ful premišljevala a je vredno tolk denarja dat za to..no pa nama ni žal..in nama tud nikol ne bo..ker najbrž ne bova nikol več imela tolk denarja nakupu za kakšno potovanje... aja denar sva pa dobila za darilo..
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 17:52:52
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* dan. blaža, super truper!!! mlavla, slikce že videne, ampak super. mi je vedno všeč kakšne poročne pogledat. jaz sem pa trenutno malo slabe volje. sem šla prej pogledat naš novi mali avto, pa imam zdej problem....ga nisem nič prej vidla....verjela besedam drugih da je ok.....meni pa niii všeeččč. sploh znotraj se mi zdi kar nekak "zguljen". zdej sem pa sitna, sploh, ker sem vidla še ena dva ful luštna avtka za podoben denar. nč, grem se naprej smilit sama sebi. sej obljubim,da ne bom več..... o ja to pa zna bit problem glede avta, če ga nisi nič prej videla..kako pa to? tast ga je šel pogledat, ker je bil tam v njihovem koncu. ma verjamem,da te moti..mene bi tud... upam,da se čimprej navadiš ..sej nevem če imaš kakšno drugo izbiro ma bi ga kar prodala, res. ampak itak bi me moj fental. izbiro? jah, jaz bom picassoja vozila, moj naj pa tega, pa bo. a tvoj ga je pa videl prej?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 17:53:20
|
|
|
|
mlavla
|
suzi..a je res tko hudo,da bi ga kar prodala?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 17:54:39
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* dan. blaža, super truper!!! mlavla, slikce že videne, ampak super. mi je vedno všeč kakšne poročne pogledat. jaz sem pa trenutno malo slabe volje. sem šla prej pogledat naš novi mali avto, pa imam zdej problem....ga nisem nič prej vidla....verjela besedam drugih da je ok.....meni pa niii všeeččč. sploh znotraj se mi zdi kar nekak "zguljen". zdej sem pa sitna, sploh, ker sem vidla še ena dva ful luštna avtka za podoben denar. nč, grem se naprej smilit sama sebi. sej obljubim,da ne bom več..... o ja to pa zna bit problem glede avta, če ga nisi nič prej videla..kako pa to? tast ga je šel pogledat, ker je bil tam v njihovem koncu. ma verjamem,da te moti..mene bi tud... upam,da se čimprej navadiš ..sej nevem če imaš kakšno drugo izbiro ma bi ga kar prodala, res. ampak itak bi me moj fental. izbiro? jah, jaz bom picassoja vozila, moj naj pa tega, pa bo. a tvoj ga je pa videl prej? jah, ja...ga je šel včeraj kupit. sam jaz vem kako je to z moškimi....njih ne motijo stvari ki nas motijo.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 17:56:09
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla suzi..a je res tko hudo,da bi ga kar prodala? mah, zdele sem tako togotna, da bi ga kar prodala.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 17:56:34
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* dan. blaža, super truper!!! mlavla, slikce že videne, ampak super. mi je vedno všeč kakšne poročne pogledat. jaz sem pa trenutno malo slabe volje. sem šla prej pogledat naš novi mali avto, pa imam zdej problem....ga nisem nič prej vidla....verjela besedam drugih da je ok.....meni pa niii všeeččč. sploh znotraj se mi zdi kar nekak "zguljen". zdej sem pa sitna, sploh, ker sem vidla še ena dva ful luštna avtka za podoben denar. nč, grem se naprej smilit sama sebi. sej obljubim,da ne bom več..... o ja to pa zna bit problem glede avta, če ga nisi nič prej videla..kako pa to? tast ga je šel pogledat, ker je bil tam v njihovem koncu. ma verjamem,da te moti..mene bi tud... upam,da se čimprej navadiš ..sej nevem če imaš kakšno drugo izbiro ma bi ga kar prodala, res. ampak itak bi me moj fental. izbiro? jah, jaz bom picassoja vozila, moj naj pa tega, pa bo. a tvoj ga je pa videl prej? jah, ja...ga je šel včeraj kupit. sam jaz vem kako je to z moškimi....njih ne motijo stvari ki nas motijo. ma to je pa tud res..on je najbrž bolj tehnične stvari gledu..kar je pa pri avtu še pomembneje..saj jst tko mislim.. pa sej bo...
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 17:56:41
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: blaža kako mi je pa te ploskače dalo navpično, pa tudi ne vem. na zdej so pa spet vodoravno, ma kaj mi dela ta comp. danes to je noro. pa sej je čist ok.. ej blaža kako pa je z obstojnostjo teh figuric.. Se posušijo in lahko stojijo dolgo. so kot tiste figurice v škatlici, ki jih kupiš. no fajn.. a si to pikopoko kje najdla na netu..al si čist iz glave to delala.. men je namreč fenomenalna.. To je od tam, ko je elma dala linke, no ma pol sem nardila malo po svoje
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 17:57:11
|
|
|
|
mlavla
|
nič grem tamalo previt..pa se mal igrat z njo.. pridni bodite.. papa
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 18:08:29
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 bleki, v tolažbo ti povem, da je večini otrok na začetku v vrtcu full lepo, ker je vse novo. Šele kasneje poštekajo, da manjka mama. IN takrat nastopi kriza. NAjbolj pomembno je zdej, da vztrajate z uvajanjem. Tako bo najhitreje prebrodel krizo. Vem,d a je najhuje pustitisvojega otroka v joku,ampak počasi tudi to neha. Sem dala to skozi. Naša Mia je imela krizo po skoraj 1 mesecu v vrtcu. tako da je blo kar hudo. ampak par dni. POl je blo pa spet vse v redu. blaža zdej si me pa malo dobila s to črno barvo. sem bla tako sigurna da bodo čebelice prišle lepe s črno barvo grem cunje dat v sušilca, da si nardim postelje.... hvala pina... upam da bo pri nas tudi tako... kot kažu... da bi se ti barem riječi pozlatile
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 18:08:39
|
|
|
|
Stipe air force
|
Suzi... ideja zavaruj novi avto kasko... proti kraji... izdelava duplikat kluc... jz ga "sposodim" in ga odpeljem v smeri Belgije... ti dobis dnar... od zavarovalnice.... in si kupis drug avto ... Epilog: 1. mas avto ki si ga zelis 2. tvoj pojma nima za kaj gre 3. Stipe zadovoljen 4. nisi vec slabe volje 5. Februarcice so tiho in ti z aplavzom cestitajo na genijalno izpeljani transakciji
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?