Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 19:57:21
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* čer, val spi, jaz sem vas prišla mal prečekirat in čakam dragega... je liu peljal en giro o solatka in to ledenka si me spomnila sem lillchi dolžna razlago mene tud zanima..
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 19:57:48
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla čer.. neža je tud že pri palčkih kakšne pol ure..saj je danes čez dan šla samo enkrat spančkat..za 2,5 ure...pa je bila prejle že čist koma... jst bom šla pa zdele mal ustvarjat..sam moram prej še linke od elme poskat... mislim da je prva objava na strani 130, to mi je ostalo v spominu... od včeraj pa ne vem kje
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 19:58:26
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: mlavla čer.. neža je tud že pri palčkih kakšne pol ure..saj je danes čez dan šla samo enkrat spančkat..za 2,5 ure...pa je bila prejle že čist koma... jst bom šla pa zdele mal ustvarjat..sam moram prej še linke od elme poskat... mislim da je prva objava na strani 130, to mi je ostalo v spominu... od včeraj pa ne vem kje o hvala... si mi zelo olajšala delo...
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 19:58:30
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* čer, val spi, jaz sem vas prišla mal prečekirat in čakam dragega... je liu peljal en giro o solatka in to ledenka si me spomnila sem lillchi dolžna razlago mene tud zanima.. dobita... samo tamalga prečekiram... neki vriska v sobi... kaj njemu dogaja... svašta
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 19:59:11
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: mlavla čer.. neža je tud že pri palčkih kakšne pol ure..saj je danes čez dan šla samo enkrat spančkat..za 2,5 ure...pa je bila prejle že čist koma... jst bom šla pa zdele mal ustvarjat..sam moram prej še linke od elme poskat... mislim da je prva objava na strani 130, to mi je ostalo v spominu... od včeraj pa ne vem kje o hvala... si mi zelo olajšala delo... včeraj tam okoli 150 poglej pa potem prosim tu objavi... mi bo lažje
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 20:00:18
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Čer. Mlavla super slikice Blaža kapo dol pred tvojimi umetnijami No, zdej vam pa še jaz mal prilepim luštov od kosila... Tole so njoki: Tole pa kosilo (zapečeni njoki) Zdaj morm dat pa tamali večerjo, se ji gres kuha... Aja, mlavla recept za njoke je bil takle: 400g moke 500g skute 1 jajce laaaaaceeeeen... who ****s calories.... jest sem tud to rekla ko sem jih jedla ker to je prava kalorijska bomba ti kar papaj... ni vse v lepoti... , eno lepo je zadc tovornak zbil... brez veze... ja, hvala no jaz pa danes nisem mela časa za malico... kaj bi to zmazala... njami njami njami
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 20:00:35
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* čer, val spi, jaz sem vas prišla mal prečekirat in čakam dragega... je liu peljal en giro o solatka in to ledenka si me spomnila sem lillchi dolžna razlago ej endivija, mi bomo šli 21.2. na tržnico ziher, samo če ne bo padal, se dobimo v dvornem baru na eni kavici
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 20:01:08
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Čer. Mlavla super slikice Blaža kapo dol pred tvojimi umetnijami No, zdej vam pa še jaz mal prilepim luštov od kosila... Tole so njoki: Tole pa kosilo (zapečeni njoki) Zdaj morm dat pa tamali večerjo, se ji gres kuha... Aja, mlavla recept za njoke je bil takle: 400g moke 500g skute 1 jajce laaaaaceeeeen... who ****s calories.... jest sem tud to rekla ko sem jih jedla ker to je prava kalorijska bomba ti kar papaj... ni vse v lepoti... , eno lepo je zadc tovornak zbil... brez veze... ja, hvala no jaz pa danes nisem mela časa za malico... kaj bi to zmazala... njami njami njami podpišem
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 20:04:04
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla čer.. neža je tud že pri palčkih kakšne pol ure..saj je danes čez dan šla samo enkrat spančkat..za 2,5 ure...pa je bila prejle že čist koma... jst bom šla pa zdele mal ustvarjat..sam moram prej še linke od elme poskat... Če se ne motim stran 153
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 20:07:33
|
|
|
|
dolenjka
|
rabim idejo kaj naj jem
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 20:10:15
|
|
|
|
lillchy123
|
palačinke z nutelo, kos riževega narastka, kepico vanilinga sladoleda in zvrhano mero sladke smetane. alpske seveda
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 20:11:03
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 palačinke z nutelo, kos riževega narastka, kepico vanilinga sladoleda in zvrhano mero sladke smetane. alpske seveda in če nič od tega nimam
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 20:12:07
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka rabim idejo kaj naj jem jaz sem si dala ementalca na kruh in gor kislo rdečo papriko, pa v mikrovalovno za par minut, da se je sir malo stopil. Pol sem pa še eno čokoladno napolitanko do Milke zmaknila matiji.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 20:12:16
|
|
|
|
lillchy123
|
dolenjkaa, sem kej pomagala? blacky, kje si zdej? Jst sem si že vin natočila, zdej pa čakam....
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 20:12:56
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* čer, val spi, jaz sem vas prišla mal prečekirat in čakam dragega... je liu peljal en giro o solatka in to ledenka si me spomnila sem lillchi dolžna razlago ej endivija, mi bomo šli 21.2. na tržnico ziher, samo če ne bo padal, se dobimo v dvornem baru na eni kavici seveda, brez težav... te spoznam z našo branjevko... boš dobila super zelenjavo... preverjeno dobra
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 20:13:41
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 palačinke z nutelo, kos riževega narastka, kepico vanilinga sladoleda in zvrhano mero sladke smetane. alpske seveda in če nič od tega nimam pol nej gre pa tvoj v akcijo. sej veš kućne čćarolije majstra stipeta
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 20:14:17
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 palačinke z nutelo, kos riževega narastka, kepico vanilinga sladoleda in zvrhano mero sladke smetane. alpske seveda in če nič od tega nimam pol nej gre pa tvoj v akcijo. sej veš kućne čćarolije majstra stipeta ja prav maš lillchi
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 20:15:32
|
|
|
|
lillchy123
|
men je naredu za večerjo pražen por in bučke, mleto mešano meso, zalito s sladko smetano in barilla testenine. njami. aja, pa moj je kuhu, da se nouš ustrašla da je bil majstor stipe
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 20:15:33
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 dolenjkaa, sem kej pomagala? blacky, kje si zdej? Jst sem si že vin natočila, zdej pa čakam.... evo... mož mi nekaj razlaga... takoj se javim
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 20:15:39
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 palačinke z nutelo, kos riževega narastka, kepico vanilinga sladoleda in zvrhano mero sladke smetane. alpske seveda in če nič od tega nimam pol nej gre pa tvoj v akcijo. sej veš kućne čćarolije majstra stipeta ja prav maš lillchi je že predlagal juho iz vrečke, pa mi ne potegne
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 20:16:37
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 men je naredu za večerjo pražen por in bučke, mleto mešano meso, zalito s sladko smetano in barilla testenine. njami. aja, pa moj je kuhu, da se nouš ustrašla da je bil majstor stipe bljak itak pa če jaz kaj takega pojem in to še ene 2x ponovim, me zih raznese in mam u šusu spet 90 kg
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 20:16:48
|
|
|
|
lillchy123
|
tale pinky chick bo že topu ratu
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 20:18:02
|
|
|
|
mlavla
|
očitno me je danes prijela slikcamanija.. takšne smo mel pa letos jaslice...mal na višini, pa še precej manjše... pa še dve kar tako..
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 20:18:53
|
|
|
|
lillchy123
|
kaj pa topli kruhki? namazani s putrčkom, slanino, papriko, sirčkom?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?